Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 8 iulie 2017

Interviul acordat de COBRA Grupului Internațional Epoca de Aur (I)


30 iunie, de Untwine.
Traducerea Const. Mihăilescu.


Bun venit tuturor ! Suntem Grupul Internațional Vârsta de Aur. Grupul nostru este pregătit pentru schimbare în funcție de Mandarin, astfel încât membrii noștri sunt peste tot în lume. Suntem dedicați evenimentului, „dezvăluirii”, primului contact și ascensiunii. Avem multe platforme, resurse și activități pe care le folosim adecvat și pentru a le putea împărtăși cât mai multor oameni. Site-ul nostru oficial este: www.golden-ages.org
Puteți găsi aici toate informațiile despre Cobra în limba chineză.
Primele șase flori ale vieții din Cintamani au fost completate de noi în Taiwan înainte de conferința de ascensiune a lui Cobra din Taipei în 11-12 martie 2017


Dupa finalizarea florii din grila Cintamani, pe 31 mai, mulți nori cu forme originale si frumoase au aparut in sudul, centrul, estul si nordul Taiwanului in aceeasi zi! (vezi pozele)
Victoria Luminii !

Bune ai revenit, Cobra, la acest interviu din 29 iunie 2017. În principiu, noi am dori să te intervievăm de două ori pe lună, dar iată că între lunile martie și mai, situația s-a schimbat mult, cu mare intensitate, în prezent aflându-ne încă în alertă roșie. 

Ok, astăzi Untwine, eu, Patrick și Jedi, îți vom pune câteva întrebări. Să începem cu prima:
Untwine: Cobra, ai spus că înălțarea (ridicarea) ta deasupra vălului ți-a facilitat descoperirea Himerei (Chimera), da?
Cobra: De fapt, nu direct, dar aș spune că informațiile pe care le-am primit acolo au avut drept consecință descoperirea Himerei. [nota C.M.: în conf. și cu cele de mai jos, se pare că Chimera (Himera) ar fi denumirea dată zonei și comandamentului Cabalei de pe Pământ, aflate în jurul planetei, dincolo de filtrul (gridul) energetic al planetei, filtru (cu rol de scut) care protejează Pământul de pătrunderea unor energii negative (inclusiv ființe malefice) venite din univers]
U: Confederația Rezistenței și Galactice și Învățătorii Ascensionați știau despre Chimera înainte de acea perioadă?
C: Știau despre Chimera, dar ei nu aveau detaliile despre bombe speciale și ciudate.
U: Ok, descoperirile astea le-ai făcut când ai ajuns deasupra vălului?
C: Aceasta a fost doar o parte, nu singura, a situației în care m-am aflat.
U: Acea energie, are un suflet de un anumit gen fix, sau se poate incarna atat in barbat cat si in femie?
C: Sufletul se poate incarna in ambele.
U: Învățăturile inițiatice primite provin de la contactul cu ET sau cu Agartha, sau cu ambele?
C: De fapt, majoritatea învățăturilor spirituale ale anticilor provin din școlile misterelor, inclusiv învățăturile vedice, din școlile misterelor din Atlantida. După ce Atlantida s-a scufundat, a existat o anumită perioadă când anumite părți ale acestor învățături au fost schimbate într-o oarecare măsură, fiind distorsionate, dar și conservate într-un anumit grad.
U: Bine. Au existat, de asemenea, unele contacte între ET și  Agartha, în acele perioade de timp, după scufundarea Atlantidei?
C: Da, au fost.
U: Când cineva sau ceva depășește vălul (se înalță deasupra lui, adică scapă de influența lui) este automat tahionizat? (nota C.M.: tahioni particule ipotetice existente în univers și care au proprietăți speciale, printre care viteze de deplasare mult peste viteza luminii. A tahioniza: a supune influenței unui câmp tahionic)
C: Nu este automat tahionizat, dacă perioada este prea scurtă, dar primește o anumită cantitate de tahioni.
U: Și dacă perioada este suficient de lungă, atunci e permanent tahionizat?
C: Da, dacă perioada este suficient de lungă, atunci este permanent tahionizat, dar concentrația tahionilor nu este foarte mare, de exemplu, în orbita mică a Pământului; nu este foarte mare.
U: Bine. Deci, de exemplu, Cintamani (n.m.: un fel de „pietre” filozofale) pe care le trimiteți dincolo de văl, ar avea mai mulți tahioni sau mai puțini decât ceea ce tahionizați pe teren (la sol)?
C: Ar avea mai puțini, dar sunt diferite tipuri de tahioni, astfel încât combinarea tahionizării la sol cu trimiterea pietrelor dincolo de văl le conferă o mai mare eficiență în dizolvarea anomaliilor de aici de la suprafață.
U: Ah, deci sunt și tahionizări la sol.
C: Da, desigur, toți Cintamanii mei sunt tahionizați la sol.


U: Bine. Există tehnologii privind sateliții și stația spațială internațională având scopul blocării pătrunderii tahionilor, prezenți deasupra vălului, în atmosfera joasă a planetei?
C: Practic, există această tehnologie ionosferică proiectată pentru a minimiza impactul tahionic la suprafață.
U: Deci, oamenii care sunt pe ISS (nota C.M.: stația spațială internațională) primesc mai multă energie (tahionică) decât cei de la sol?
C: Da, desigur.
U: Există tehnologii amplasate pe ISS pentru a diminua aceasta influență?
C: Cabala din spatele NASA face programarea minții astronauților pentru a minimiza efectele pozitive ale timpului petrecut dincolo de văl.(nota C.M.: câmpul tahionic existent dincolo de scutul energetic al Pământului este liber de influențele energiilor malefice și ajută orice entitate supusă influenței sale majore să cunoască adevărul universal nedeformat).
U: Începe Hemera (nota C.M.: eu traduc: elita, comandamentul întunecaților) să-și dea seama că nu mai poate rezista prea mult în fața Confederației Galactice?
C: Nu aș spune că ei realizează că nu mai pot rezista, dar își dau seama că, pe termen lung, ar putea pierde bătălia.
U: Deci, care este planul lor pe termen lung?
C: Nu vreau să discut acest lucru în mod public, în acest moment; poate că o voi face la moment dat, dar acum nu este potrivit.
U: Putin și conducerea militară rusă dețin informații mai profunde, cum ar fi statutul de închisoare (n.m.: carantină) al planetei Pământ, ori despre Chimera sau despre Confederația Galactică?
C: Cunosc într-o oarecare măsură, dar depinde la cine din armata rusă te referi. Putin este conștient de existența și acțiunile Pleiadienilor, desigur, și, oricum, deține mai multe informații decât Trump, de exemplu.
U: Și știe, de exemplu, că Pământul are statut de închisoare?
C: Are o anumită înțelegere limitată a acestei situații.


U: Există un nucleu format din preoți și preotese în Agartha?
C: Da, de fapt, există anumite grupuri pe care le-ați putea numi în acest fel.
U: Sunt ființe înălțate?
C: Nu, ei nu s-au înălțat, ci au evoluat foarte mult din punct de vedere spiritual și sunt într-un fel foarte puri și foarte avansați.
U: Care este rolul lor în procesul de eliberare?
C: Ancorează energiile de natură galactică care sunt foarte necesare; de fapt, acele energii care mențin echilibrul pe planetă, pentru ca planeta să nu fie distrusă de forțele negative. Fac această activitate de 25.000 de ani.
U: Așa că ancorează aceste energii în grila Pământului.
C: Le ancorează în grila Pământului dar preocuparea lor trece dincolo de această planetă..
U: Se află într-o anumită locație sau sunt răspândite în jurul planetei?
C: Sunt în anumite locații care se pretează cel mai bine strategic desfășurării acestei activități. 
U: Ok, mulțumesc!

(va continua)

http://prepareforchange.net/

Un comentariu:

  1. Multumesc domnule C.M pentru traducere,asteptam pe cineva care sa aiba aceasta bunabointa.Nu toti ne descurcam cu engleza asa ca multumim celor care o cunosc.

    RăspundețiȘtergere