Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 3 iulie 2017

Conștiința celestă a Rasei Delfinilor.

Scopul purității voastre divine, exprimat prin conștiința celestă a delfinilor.  
(23 iun.2017; channeler Natalie Glasson, prin Școala Sacră OmNa )
Traducere Const. Mihăilescu.



Noi, conștiința celestă a delfinilor, vă salutăm cu bucurie, încântare și emoție și vă trimitem în continuare energia noastră de comuniune și conectare cu ființa voastră.
Noi direcționăm spre voi energia sufletelor noastre inocente pentru a vă ajuta să vă conectați le energiile Creatorului în propria voastră ființă. Fie ca vibrațiile noastre celeste să vă pătrundă profund ființa, pentru ca voi să vă puteți conecta la sursa adevărului divin pe care să-l aduceți la suprafața conștiinței, pentru a vă vedea și recunoaște așa cum sunteți voi cu adevărat.

Explorarea Inocenței (Purității) Dumnezeiești.
Noi, Delfinii Celești, vă încurajăm să contemplați și să vă întrebați sufletul procedând ca mai jos:
-) Așezați-vă în poziție de meditație, în locul destinat acestei practici și, cu câteva respirații profunde, deconectați-vă mintea de la lumea exterioară. Numiți acest spațiu Camera voastră Luminată.
Cereți Cerului să vă conecteze la câmpul energetic cu vibrația Inocenței (Purității) Divine.
Întrebați:
„ Ce reprezintă pentru mine Inocența (Puritatea) Divină?
Cum se manifestă ea în ființa mea, la nivel energetic?
Care este scopul energiei Inocenței (Purității) Divine și cum o pot eu recunoaște în ființa mea, care este dechisă să o primească?
Cum se va manifestă ea în realitatea mea fizică?
Cum pot să recunosc, să apreciez și să mă conectez la câmpul energetic al Inocenței (Purității) Divine a tuturor ființelor?”

Conectarea la energia Inocenței (Purității) Divine.
Noi, Conștiința Cerească a rasei Delfinilor, venim să vă încurajăm să explorați Energia Inocenței (Purității) Divine în interiorul ființei voastre și al ființelor care vă invită să o faceți, pentru ca, în acest mod, să treziți în ființa voatră prezența Sfântă a Creatorului și să experimentați o mai amplă expansiune a acestei energii în ființa voastră totală.
Noi reprezentăm acum, în acest moment, energia Inocenței (Purității) Divine a Creatorului.
Pe măsură ce vă conectați la energiile noastre, vă veți apropria de propria voastră energie a purității, aflată în ființa voastră.

Faceți invocația și gândiți: „Vă invit pe voi, Delfinii Celești, să fiți alături de mine pentru ca eu să pot asimila în mod fericit energia voastră magnetică a Inocenței (Purității) Divine și să o recunosc în propria mea ființă. Sunt gata să respect prezența Energiei Inocenței (Puirității) Divine în ființa mea și cer ca aceasta să reprezinte puterea mea și forța sacră care să mă îndrume în viață pe acest Pământ.
Știu că pentru a mă putea conecta la energia Inocenței (Purității) Divine, este nevo
ie mă vindec și să renunț la durere, la suferință și la impactul pe care-l au vechile mele răni, pe care le-am contractat în trecut și din care cauză ființa mea încă mai suferă. Sunt gata să-mi curăț total și definitiv ființa de tarele trecutului meu întunecat și accept prezența Inocenței (Purității) mele Divine în viața mea. ACUM. Mulțumesc !”
Noi, Delfinii Celești, ne vom uni energia cu a fiecăruia dintre voi, cei care faceți invocația de mai sus.
După acest exercițiu narativ și imagistic, este posibil ca unii dintre voi să percepeți manifestarea energiei primite prin anumite vibrații de frecvență mai ridicată și o senzație de ușurare, de plutire. 

Ce este Inocența (Puritatea) Divină?
Inocența Divină este adesea recunoscută ca o stare de puritate care este dincolo de posibilitatea de a o descrie. O puritate percepută a fi sacră, sfântă și specială, precum și o bucurie, o stare de fericie și de iluminare.
Inocența Divină emană adevărul, un adevăr care pare dincolo de înțelegerea obișnuită și totuși pe deplin înțeleasă la nivelul sentimentelor, al emoțiilor. Este o energie care vă atinge și vă penetrează atât de adânc încât vă creează o stare de agitație plină de nerăbdare entuziastă, în care se produce eliberarea blocajelor și distragerilor, permițându-vă să fiți pe deplin conștienți de tot ceea ce înseamnă Creatorul.
Omenirea vede deseori inocența ca fiind o slăbiciune, o infantilitate și o tratează în cel mai bun caz cu îngăduință și superioritate. 
Dacă sunteți nevinovat (inocent), puteți fi perceput ca lipsit de cunoștințe, de experiență, lipsit de putere, cu nevoi de a fi ocrotit sau îngrijit ori consiliat să primiți îndrumare, adică puteți fi considerat ca o ființă care nu știe să se lupte cu greutățile, cu minciuna mai mereu prezentă în diversele aspecte ale vieții.
Această înțelegere a nevinovăției, a purității, nexperimentării nu descrie însă Inocența Divină, căci Inocența Divină reprezintă contrariul a tot ceea ce înțelege lumea voastră prin acest termen, mai tot timpul asociat unei exprimări pejorative.
Adevărul este că atunci când sunteți conectat la Inocența Divină, sunteți în armonie cu esența voastră, sunteți în puterea voastră, atingeți o înțelegere deplină a tot ceea ce este Creatorul.
În ce laturi ale vieții neglijezi să activezi și să trezești Inocența Divină?
În ce părți din viața voastră vedeți lumea ca și când ați privi-o cu ochii și inima Creatorului?
A venit timpul, iubită rasă umană de pe Pământ, să înțelegeți și să experimentați ce este și cum este să trăiți complet conectați, sprijiniți și ghidați de Inocența voastră Divină interioară.

De ce este importantă Inocența Divină pentru umanitate, mai ales în procesul Ascensiunii ?
Când sunteți conectați, când sunteți conștienți de prezența în voi a Inocenței Divine, pe care o manifestați natural, sunteți în PREZENTUL vostru, conectați la Planul Divin al Creatorului. Acesta este factorul cheie al Inocenței Divine.
Aceasta înseamnă că ești nelimitat, vindecat și întinerit în întreaga ta ființă; reacționezi dintr-un spațiu al păcii și iubirii din interiorul tău și ești constant conectat la posibilitatea de a comunica cu Creatorul.
Sunteți adică în starea voastră de ACCEPTABILITATE, de CONFORT, din care puteți ușura menținerea unei legături centrate pe Creator. Ori de câte ori reveniți la această stare puteți „călători” oricât de departe, eliberați de teama de a pierde legătura cu Creatorul sau de a putea redescoperi prezența Creatorului din interiorul vostru.
Dacă tot mai multe suflete de pe Pământ ar acționa, ar emana și ar explora Inocența lor Divină, ar însemna că pe Pământ ar exista mai mulți oameni care ar dorei să vadă adevărul, imaginea mai largă a tot ceea ce se întâmplă pe planetă. Ar exista mult mai mulți oameni dispuși să renunțe la frică și să elibereze puterea iubitoare din interiorul lor, încurajându-i astfel pe alții să se integreze în Inocența lor Divină, mai degrabă decât să exacerbeze sentimentul de frică, tentația de a judeca sau să experimenteze durerea.
Pe măsură ce cei care sunt pregățiți și dispuși să se conecteze la Inocența lor Divină, vor deveni amprente energetice care le vor permite multor oameni din întreaga lume să se alinieze, să redescopere și să emane Inocența lor Divină interioară.
Astfel, toți ar începe să vadă și să recunoască lumea și pe ei înșiși într-un nou mod, care să fie dincolo de limitări și iluzii.
Imaginați-vă o lume în care ați putea vedea instantaneu prin programări negative (?; n.m.:  cred că prin regresie) și prin mesaje de la alții. Temerile, despărțirile și rănile interioare ar dispărea sau s-ar atenua foarte mult. 
În schimb, un anume adevăr, cunoașterea interioară și mulțumirea ar permite ca toate comunicările, creațiile și manifestările să fie percepute dintr-o stare de conștiință, compasiune, adevăr și înțelegere mai înalte.
Temeri, despărțiri și răni interioare pe care ceilalți vi le-au provocat și pe care le-ați păstrat în voi, vor înceta să vă mai influențeze și să vă deformeze realitatea. În schimb, un anume adevăr, cunoașterea interioară și mulțumirea ar permite ca toate comunicările, creațiile și manifestările să fie percepute dintr-o stare de conștiință, compasiune, adevăr și înțelegere mai înalte.
Cea mai mare experiență va fi faptul că omenirea, luată individual și în ansamblul ei, ar putea să-și recapete puterea, și să restabilească armonia cu ea însăși.

Conștiința omenirii, care este asemănătoare cu un izvor de energie pe care se bazează întreaga lume, va schimba și stimula crearea unor stări frumoase de pace, iertare, vindecare și mulțumire pentru toți. Cu percepțiile despre schimbarea și vindecarea omenirii, care au loc în interiorul tuturor și în realitatea Pământului, se va schimba și felul în care umnitatea alege să existe.
Acest lucru se întâmplă deja pe Pământ chiar acum. Mulți își vindecă rănile vechi provocatre de ei înșiși sau de alții.
Odată cu vindecarea, chakra inimii se va extinde natural. De fapt și chakra inimii Mamei Pământ se extinde în prezent, permițând să curgă mai multă dragoste pe planetă și în umanitate.
Fiecare dintre voi contribuie mai substanțial la cumulul de iubire sacră, care este preluată și curge și prin toată ființa voastră.
Atunci când chakra inimii se poate deschide mai mult, ca urmare a eliberării de poveri, Inocența Divină poate în mod natural să vină să inspire, să vindece și să se trezească.
O astfel de energie simplă, concentrată corespunzător asupra Inocenței Divine, se poate dezvolta cu puterea de acceptare a transformărilor și a trezirii conștiinței născută din experiențe.
Cu o intenție simplă și chiar o mică concentrare asupra Inocenței Divine, puteți sprijini Pământul și umanitatea, transformând și vindecând în moduri frumoase și miraculoase care vă vor permite să vă prezentați pe deplin ca VOI, în cadrul Planului Divin al Creatorului.
Noi suntem reflecții ale Inocenței dumnezeiești.

https://www.omna.org

http://sananda.website


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu