Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 iunie 2017

MESAJ DE LA SIMON PETRUS.

(9 iun.2017; channeler Ann Dahlberg)
Traducere Const. Mihăilescu.

Eu sunt Simon Petrus (n.m.: apostolul Petru) și astăzi merg cu voi pe Pământ. Da, sunt mulți dintre noi care merg împreună cu voi acum pe planeta pe care, cândva, am trăit în corp uman. Ne facilitează această posibilitate nivelul vibrațional care, în anumite perioade, este atins pe Pământ. Iată că și astăzi avem această posibilitate, de a coborâ printre voi.
Aveți acum mulți ghizi care vă îndrumă și care-și oferă ajutorul, fiecare făcând-o de la nivelul lui de înălțare.

Ca aspect general, Pământul arată acum ca un stup plin de viață și de mișcare.Toate culorile câmpului său energetic și al viețuitoarelor de pe el sunt cu adevărat fantastice; în plus, permanent aceste culori și nuanțe se schimbă astfel că se crează un mixaj coloristic și vibrațional de care nu te mai saturi să-l privești.
Vedem că tot mai frecvent Mama Pământ afișează un zâmbet larg, confirmând universului că îi este din ce în ce mai bine. În plus, Gaia acționează cu grija ei de adevărată mamă în diverse locații pentru a ajuta la difuzarea sau dispersia luminii, în funcție de necesitățile copiilor săi. 
Marea voastră călătorie, începută de foarte multă vreme, se află în momentul cel mai important din toate viețile pe care le-ați avut până acum pe această planetă. 
Dar importanța acestei călătorii este recunoscută nu numai de sufletele voastre ci și de extrem de multele civilizații ale galaxiei și chiar ale acestui univers. Desigur, această călătorie, în care v-ați angajat, este importantă prin ea însăși, prin originalitatea ei dar si pentru că ea afectează, într-un fel sau altul, întreaga existență universală. 
Aici trebuie spus că ascensionarea nu se referă doar la aspectul exterior al sistemului planetar dar și la modificările, metamorfoza interioară a purtătorilor de viață.

Despre aspectul interior și exterior al evoluției ați auzit de multe ori, dar, poate că nu totdeauna l-ați înțeles complet.
Există un adevăr de care veți fi din ce în ce mai convinși: orice experiență individuală, orice acumulare de cunoaștere în care a fost implicată o ființă, are un impact direct și măsurabil asupra realității exterioare, atât la nivel fizic dar și spiritual. Aceasta deoarece ÎNTREGUL este reunirea tuturor părților, și voi nu aveți cum să nu faceți parte din el. Mai mult încă: tot ceea ce se întâmplă în interior se propagă și în exterior. 
Toate schimbăriule din voi, și din fiecare în parte, determină realitatea în care trăiți. Această realitate a voastră devine mai acceptabilă și mai frumoasă pe măsură ce vă eliberați de blocaje, de credința că sunteți limitați prin natura voastră sau de către cineva din afara voastră. 
Nimeni nu are drept de proprietate asupra voastră, nimeni nu poate să vă impună regulile lui, dacă voi nu acceptați. În realitate, voi aveți abilitatea nelimitată de a vă schimba pe voi înșivă și lumea voastră.
Doar fantezia ori abilitatea ta creativă te poate opri să faci tot ceea ce vrei. Este vorba exclusiv despre propria încredere în tine și în capacitatea ta de ați stabili limitele a ceea ce poți face. De fapt, dacă vă amintiți și sunteți convinși că voi sunteți suflete nemuritoare, orice constrângere nu poate avea efect asupra voastră. 

Dragilor, vă aflați cu certitudine în zorii apariției unei Lumi Noi pe Pământ, în care voi, ființele umane, puteți să faceți minuni, tărâm pe care-l puteți face unul dintre cele mai frumoase, cele mai minunate din câte există. Numai de voi depinde.
Lăsați-vă imaginația să lucreze! Tot ceea ce sunteți capabili să creați imaginar este posibiul să aduceți în realitatea voastră palpabilă, materială.
Proiectele voastre, oricât de îndrăznețe, oricât de futuriste, sunt realizabile, dacă le lansați și vi le doriți cu adevărat. Dumnezeu nu se opune niciunui proiect, mai ales dacă este frumos și făcut din iubire. Noua lume așteaptă să fie construită conform dorinței și planurilor celor care vor trăi și se vor bucura de ea.
Suntem cu toții UNUL și fiecare purtăm o parte din ceva frumos, pe care îl putem materializa pe Pământul nostru.
Cu toții aveți o bucată de pânză pe care puteți desena orice v-ar înfrumuseța viața și v-ar crea plăcere. 
Când ați plonjat în această viață, n-ați venit cu mâna goală ci încărcați de proiecte și de bune intenții. 
Desfăceți-vă bagajele, întindeți planșele pe mese și pe pereți, și dați frâu liber imaginației și finalizați-vă opera! Câmpul creaței este infinit. Ați ascuns în voi adevărate capodopere dar nu ați îndrăznit să le exteriorizați, să le puneți pe masă, să le afișați. Ce vă reține ?? Înțelegeți odată că voi sunteți maeștri așteptați: „Cei de afară” doar vă asistă, doar își dau cu pătrerea și.... vă admiră.       

Pământul vostru se vede acum foarte colorat. Mulți și-au pierdut vechile lor visuri pe care le înlocuiesc cu unele noi, punând la bază mai mult entuziasm, mai multă bucurie și încredere, mai multă credință.
Există un entuziasm glorios și multă bucurie în această lucrare și noi ne bucurăm și împărtășim această bucurie și entuziasm cu voi.
Este o bucurie să vedem toate lucrările care încep acum pe Pământ.Toți acești oameni care se trezesc și care cu bucurie și dorință vor să facă parte din lucrare sunt minunați. 

Vi s-a oferit o oportunitate fantastică de a crește, dragi prieteni de pe Pământ. Voi creșteți în spiritualitate și putere într-un mod care nu a mai fost văzut niciodată nu numai la voi dar nici pe foarte multe alte pământuri. .
Pentru noi este o onoare să mergem alături de voi și să fim martori a tot ceea ce se întâmplă acum. 
Personal, vă sunt recunoscător pentru acest lucru și pentru lumina care strălucește acum pe planeta voastră. Sunt, de asemenea, recunoscător pentru marele vostru curaj și pentru căutarea continuă de a merge înainte.

Iubirea și lumina să strălucească peste voi pentru totdeauna.
Cu mare mulțumire,
Simon Petrus





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu