Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 22 iunie 2017

Mesaj de la Mama Maria.


(15 iunie 2017; channeler Ann Dahlberg)
Traducerea Const. Mihăilescu.



Eu sunt Mama Maria și am venit astăzi la voi pentru a calma multe suflete îngrijorate. Tot ceea ce este scris este un adevăr corelat cu nivelul de înțelegere al fiecăruia.Va trebui să vă utilizați discernământul în legătură cu fiecare aspect al adevărului înțeles de voi.
Fiecare dintre voi își construiește propria realitate în funcție de felul în care-și percepe și înțelege adevărul. 
Unii dintre voi sunt încă în matricea veche, alții au început să se mute în noua matrice în care se regăsește mai multă dragoste și mai multă lumină. Aceștia din urmă au acces mai repede și mai direct la adevăr.
Scumpul nostru Pământ se străduiește să asimileze energiile superioare și să intre în rezonanță cu ele. 
Aș putea spune că în această perioadă Pământul este mai mult ca altă dată „stropit” cu lumină ceea ce face să apară în câmpul său existențial tot mai multe aspecte ale adevărului, la care până acum nu ați avut acces. Este evident că tot mai mulți dintre voi vă apropiați de momentul în care vă veți muta în dimensiunea superioară. 
Dar, dragii mei copii, acest lucru nu se poate întâmpla peste noapte, deși, mai ales în ultimii ani, ați lucrat pentru această schimbare. Sunt mulți care încep să zărească Lumina dimensiunii superioare și aceasta le dă curajul de a continua cu mai multă determinare. Când vorbesc despre muncă, mă refer la munca interioară pe care o faceți cu voi înșivă. Lucrarea în care sunteți angajați în câmpul vostru interior este una foarte mare și importantă, iar rezultatele se vor manifestă apoi în realitatea voastră exterioară. Această metamorfoză se produce tot timpul. Anumite aspecte încep să apară atât în realitatea voastră exterioară cât și în visele voastre (stările onirice). Mărimea și amploarea acestor transformări sunt direct proporționale cu efortul și determinarea cu care le faceți.
Pentru tot ceea ce vi se întâmplă, mulțumiți Tatălui / Mamei Dumnezeu care v-a asistat tot timpul, în această lungă călătorie. Istoria voastră a ajuns la punctul în care totul se poate transforma în ritm alert, astfel că noua realitate poate apărea în orice moment

Dar, eu mă adresez tuturor sufletelor încarnate acum pe Pământ, nu doar unui număr mic de evoluați. Este un fapt real și observabil că tot mai mulți dintre voi atrag sau sunt atrași de Lumină. Încărcați cu Lumină ei devin un adevărat magnet pentru cei din jur, inimi însetate de adevăr, și se precipită precum fluturii de noapte în jurul lămpilor aprinse. Această dorință de nestăvilit este intrinsecă sufletelor, ele amintindu-și că nu pentru a trăi în întuneric au fost create. Când Lumina începe să ajungă la ele, ființele devin nu numai interesate dar chiar avide să absoarbă cât mai mult din această Lumină, pe care apoi și-o difuzează în fiecare celulă a corpului lor total. Este imaginea idilică a puilor din cuib, aproape orbi, care-și cască ciocurile pentru ca mama să le introducă hrana pe care le-a adus-o. Ei își pun speranța și încrederea în părinții care neobosit apar pe marginea cuibului pentru a-i hrăni.
Tot astfel, dorința umanilor de a fi hrăniți cu Lumină devine de nestăpânit, fiind cuceriți de credința că nu au fost uitați și că mereu părinții lor celești îi vor hrăni cu cunoașterea adevărului.  
De asta aveți nevoie, dragilor: să vă deschideți inima („ciocul”) și să așteptați cu încredere că Tatăl / Mama Dumnezeu vă vor aduce hrana spirituală de care aveți atâta nevoie, pentru a crește repede și a deveni capabili să vă părăsiți cuibul și să vă luați zborul spre cerul Universului. Dar nu numai atât: părinții voștri doresc ca însăși planeta voastră (”cuibul”) să fie mutată în Lumină și pentru aceasta, este proiectat ca el, „cuibul”, să fie mutat pe cele mai înalte „crengi ale copacului” (universului), acolo unde nu mai există umbră și unde soarele strălucește în toată măreția lui. Deci, Pământul va fi mutat din zona întunericului la Lumină.
În această măreață acțiune, părinții voștri divini (Mama/Tatăl Dumnezeu) au multe ajutoare care, cu credință și iubire, vă asistă și vă ocrotesc pentru ca îndrăzneața voastră lucrare să devină un bun exemplu de perfectă realizare. 
Legiuni de ființe celeste sunt permanent în preajma voastră având grijă să vi se creeze cele mai favorabile condiții de îndeplinire a Planului Divin. S-a imprimat un asemenea trend crescător încât este greu de presupus că ar exista o forță capabilă să vă schimbe direcția de înaintare. Cu o condiție: ca voi să nu faceți alte alegeri. 
Veți reveni în regiunile luminoase ale Universului, acolo de unde, cândva, ați plecat. 
Nu există restricții pentru cei care și-au fixat această destinație. Pe ce cale veți veni, cu ce mijloace, cât de repede vă veți grăbi...toate astea depind exclusiv de alegerea voastră. Nimeni nu va fi abandonat, nimeni nu va fi lăsat în urmă intenționat, atâta vreme cât nu vă veți schimba dorința de a înainta pe calea luminoasă.
Cei care vor renunța la călătorie, cei care-și vor alege altă destinație, au dreptul de a o face. Este o călătorie liber aleasă, liber consimțită, și dorința voastră vi se va respecta. Vedeți ce alegeți, vedeți ce vă motivează, cercetați ce vă indică busola inimii și sufletului

Iubiților, abandonați-vă fricile, țineți sus flacăra iubirii și a adevărului! 
Lăsați grijile mărunte căci ele vor fi soluționate de cei care au primit această sarcină. O mulțime de ființe nevăzute se află în jurul vostru, pentru ca voi să fiți în siguranță și în pace. Ajutorul lor îl veți simți cu atât mai mult cu cât încrederea voastră în ele va fi mai mare.
Vă apropiați vizibil de tărâmurilre Luminii, acolo unde noi vă așteptăm cu brațele deschide. „Credința voastră vă va mântui”; acest îndemn este de mare actualitate.
Acum, draglior, vă las, încredințându-vă de iubirea mea nemărginită și cu speranța că în curând veți începe să vedeți „linia de sosire”.
Mama Maria

Source: www.sananda.website


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu