Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 10 mai 2017

MIRA din Pleiade

(5 mai 2017; channeler Valerie Donner)
Traducere Const. Mihăilescu.



Astăzi vorbesc cu bucurie cu voi, din în inima mea, datorită progresului pe care îl faceți în ascensiunea voastră.
Primim un substanțial ajutor din partea voastră, în munca pe care o desfășurăm și care decurge din sarcinile pe care ni le-am asumat din programul vostru de ascensionare. Ne referim în special la strădania voastră de a vă ridica frecvența de vibrație, pentru îndeplinirea condițiilor de ascensionare în dimensiunea 5D, deși există o anumită oscilație (instabilitate) în sensul că mulți dintre voi (cei care ați ajuns să atingeți acest nivel) încă nu rămâneți ferm ancorați în vibrațiile superioare, existând momente când, din varii motive, reveniți (cădeți) din nou în spectrul joaselor frecvențe ale dimensiunii 3D.  Deși nu este o situație normală, asemenea fluctuații sunt de înțeles și nu sunt de condamnat. (nota C.M.: se referă la faptul că cei care accesează aspecte vibraționale ale dimensiunii superioare, 5D, au momente când revin în palierul de frecvență al dimensiunii 3D, după care din nou urcă în spectrul 5D). 
Noi acceptăm că această situație poate face parte din procesul de ascensiune, ca etapă pasageră a instabilității frecvențiale, înainte de deplina și ferma ancorare în câmpul vibrațional 5D. Probabil că pentru ființa celor cărora li se întâmplă, această situație este destul de agasantă. 
Aveți încredere că veți ajunge la stabilizare și că spectrul frecvențelor 3D va rămâne doar o amintire (dacă nu cumva veți alege altfel).
Trebuie înțeles că procesul de ascensiune este un proces care înaintează pas cu pas și necesită abilitate și răbdare.
Împortant este ca în această perioadă să vă ascultați corpul și să-l menajați, tratându-l cu înțelegere și iubire. Asta înseamnă să nu vă forțați trupul fizic peste limite de suportabilitate, mai ales dacă vă amintiți că în dimensiunea 5D veți ajunge și cu corpul vostru material (e adevărat, „recondiționat”după necesități). Tot astfel se întâmplă și cu corpul Gaiei, Pământul (nota C.M.: există comunicări în care se afirmă că, spre deosebire de alte sisteme planetare care au ascensionat, la noi, atât în cazul planetei cât și al oamenilor, ascensiunea se va face împreună cu corpul fizic). Asta explică și marele interes al numeroaselor civilizații față de procesul vostru de ascensionare. Este un experiment dacă nu unic, cel puțin rarisim, și, oricum, o premieră în acest univers.
Nu este puțin lucru ca un corp fizic să ascensioneze în plin proces de transformare și adaptare la condițiile impuse de dimensiunea superioară 5D. [nota C.M.: nota de originalitate a acestui experiment constă și în faptul că toate se întâmplă nu la trecerea dintr-o dimensiune, să zicem, superioară la una tot superioară (de ex. de la 5D la 6D) ci de la una inferioară, 3D, la una superioară, 5D, folosind o dimensiune de tranziție, 4D].
În tot acest interval de timp, sistemul vostru planetar (deci entitatea Gaia, cu corpul ei fizic, Pământul, respectiv, ființele (în principal oamenii), cu corpul lor material și cu sufletul lor imaterial, trebuie să se transforme și să se adapteze dimensiunii superioare. Nu este o sarcină facilă și efortul vostru este de aplaudat (notă C.M.: s-a făcut referire exclusiv la ființele intrate în procesul ascensiunii, nu la cele care, din varii motive, și-au amânat ascensiunea).

Apoi, mai este un aspect foarte important: schimbarea de la o dimensiune inferioară la una superioară este precum trecerea de la un întuneric profund la lumină (nu de la o lumină slabă la una mai puternică). Asta și explică de ce trecerea nu poate fi făcută chiar instantaneu. Altfel spus, voi sunteți obligați să suportați simultan cel puțin două realități suprapuse: cea corespunzătoare dimensiunii inferioare, pe care vă străduiți să o părăsiți și cea a dimensiunii superioare, către care vă îndreptați. Din acest motiv, uneori aveți impresia că timpul se contractă, alte ori că se dilată. În final, așa cum vi s-a mai spus, veți trăi în afara timpului, percepând că totul se întâmplă în veșnicul moment de ACUM. În dimensiunea superioară, dar și în cea de trecere (nivelul său superior), preocupări precum plata impozitelor, asigurarea unor rezerve de bunuri, locul de muncă etc. nu vor mai fi relevante ci subsidiare sau nu vor mai fi deloc.   
Pentru mulți, acesta este un timp uriaș al trezirii. Mase de ființe umane sunt confrundate cu schimbările, apar dezechilibre sau echilibre pasagere, pentru ca ele să fie urmate de altele care dovedesc că încă sunteți pe „pământuri mișcătoare”; nimic nu pare stabilizat, nici măcar raționamentele. Parcă totul o ia razna: decizii contradictorii, vreme instabilă, victorii ale celor pe care nu se sconta etc. Nu vă impacientați, așa este în zona de trecere.

Pe măsură ce continuați cu viața de zi cu zi, veți începe să găsiți diferite domenii de interes, de semnificație și de stabilitate. Veți simți că trebuie să vă concentrați din ce în ce mai mult pe ceea ce este cel mai important în inima voastră.
Învățați să vă lăsați inima să conducă în tot ceea ce faceți, și veți intra mai repede în zona voastră de confort. Noile atenții, nișele voastre de interes vă vor aduce oportunitățile de care chiar aveați nevoie.
Veți începe să găsiți din ce în ce mai multe soluții în stările voastre onirice, dimineața constatând că problema care vă frământa la culcare are o soluție simplă și la îndemână. În perspectivă, veți avea tot mai mult de-a face cu sincronicitățile (potrivirile).

Iubiților, nu vă flatăm când spunem că în anumite situații ne minunăm de rezultatele pe care le obțineți, de determinarea cu care acționați precum și de atitudinea din ce în ce mai normală pe care începeți s-o aveți față de planetă.
Sigur, sunt extrem de multe de făcut, dar noi observăm că „lucrurile se mișcă”.
Toți aveți nevoie să deveniți mai inventivi, mai inspirați în rezolvarea problemelor cu care vă confruntați. Observați unele dintre situațiile ciudate pe care începeți să le experimentați. Parțial, aceasta este modalitatea în care lucrează Lumina.

Familia voastră galactică se află acum, mai mult ca altă dată, în proximitatea voastră, gata să vă inspire, să vă „aprindă becul” atunci când este nevoie, dacă însă voi sunteți deschiși și invocați asistența și îndrumarea lor.
Priviți cerul căci nu este exclus să ne observați, mai ales dacă faceți apel și la „ochii minții”.
V.D.
Nu mai alimentați cu energia voastră forțele întunericului, care mereu așteaptă să le „cădeți în plasă” cedând tentațiilor pe care vi le scot în cale! 
Cei care nu vă iubesc încearcă să vă inducă ideea că vă este bine așa, că n-ar fi bine să doriți schimbări, că „mai bine cu rău decât fără el”. Ei vor să rămâneți sub imperiul fricii, al nesiguranței, al obedienței. Ei luptă din răsputeri pentru a vă păstra sub control.
Inimile voastre cunosc adevărul, lăsați-vă conduși de inimă, nu de minte. Informați-vă asupra a tot ceea ce se întâmplă în lumea voastră și în alte lumi, dar evitați să fiți „serviți” de mass-media aservită „iluminaților”, Cabalei.

În lumea voastră, în jurul ei și în universul mai apropiat sau mai îndepărtat au loc o sumedenie de evenimente care, în marea lor majoritate, ar trebui să fie de interes și pentru voi, căci au un impact și asupra voastră.
Și, nu uitați: LUMINA menține lumile, nu întunericul. Lumina este peste tot în Creație și acolo unde ajunge, întunericul se destramă. 

Primiți dragostea noastră, pentru bucuria și pacea voastră și a tuturor.
Eu sunt Mira.
Sursa: http://thegroundcrew.com


5 comentarii:

  1. Hei,valetule de sub tampa,nu te mai forta cu citirile astea tampe,fabricate de sgroafa intunericului.
    Pentru un amarat de banut,il pupati in dos pe lucifarut,rusine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, nu știu la cine și la ce vă referiți !?
      C.M.

      Ștergere
  2. Nici nu trebuie boss,atata timp cat faci diferente la publicarea comentariilor.
    De ce nu-ti intrebi tizul de unde procura citirile alea false(de la ce falsitate de "lumina"!)?si de ce tine mortis sa fie publicate pe un blog cu audienta(al sgroafei intunecate nu are audienta pentru ca si-a dat arama pe fata de "n" ori)?
    Daca vrei sa fi corect,fi pana la capat,daca nu, o sa pierzi audienta, lumea vrea adevarul ,nu citiri ale unor servuti ai cacabalei.
    Acele citiri(niveluri) de constiinta sunt ale celor ce servesc cabala,nicidecum ale intregii populatii de la suprafata planetei,niste zbateri terminale ale intunericului pe planeta noastra draga-RUSINE SA VA FIE PIERDUTILOR!










    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Anonim, din 12 mai,ora11:41 comentariului dv.de mai sus este incoerent, vag și lipsit de obiect și de obiectivitate. Nu stau să vi-l analizez, poate o fac cititorii, dar am rugămintea să nu transformăm posibilitatea de a comunica civilizat (și argumentat) într-o mocirlă a exprimărilor triviale. Am impresia că, de fapt, faceți referire la un alt articol. Oricum, revin cu rugămintea ca în comentariile pe care le faceți, dv. cititorii, să nu aruncați cu…zoaie către cei pe care-i contestați. Intenția mea este să public toate comentariile, cu condiția să respecte un nivel decent de exprimare, altfel mă voi simți obligat să le cenzurez. Și comentariul dv. de mai sus ar fi trebuit exclus de la publicare; l-am publicat doar pentru a vă putea răspunde. De altfel, aveți dreptul și posibilitatea de a vă înființa un blog în care să folosiți expresiile pe care le doriți. C.M.

      Ștergere
  3. Domnule,ai dreptate,si eu am si ceilalti, atata timp cat spunem adevarul si suntem corecti si ne respectam reciproc si mai ales respectam planeta si sufletul ei.
    Incerc sa nu mai bag in seama citirile contesei de VATICAN si preluarile aghiotantilor autohtoni supraevaluati si super coerenti.

    RăspundețiȘtergere