Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 14 aprilie 2017

Cu adevărat, prin natura voastră, voi sunteți ființe înțelepte și iubitoare.

Mesaj de la Iisus (Sananda)

11 april. 2017, prin John Smallman
Traducere Const. Mihăilescu


Niciodată nu a existat vreo separare, căci toate sunt una, și din ce în ce mai mult acest adevăr începe să fie recunoscut, inclusiv de ființele umane de pe Pământ. Conștientizarea acestei realități generale, se întâmplă rapid în lumea voastră, ceea ce va face ca orice conflict, de oriunde pe planetă, să se stingă. Tot astfel se va întâmpla cu relele tratamente care încă se mai săvârșesc. Suferința milioanelor de copii ai lui Dumnezeu va înceta. Există deja semne în acest sens, și acestea încep să-și facă loc în din ce în ce mai multe știri din mass-media. 
Este ca o trezire a omenirii dintr-un coșmar. Lumea voastră începe să fie mai atentă cu ceea ce se întâmplă pe planetă dar și cum se desfășoară viața în familie, acolo unde, de foarte multe ori, se consumă evenimente tragice care rămân necunoscute și necorectate. Nu este mai puțin adevărat că oamenii de pe Pământ sunt mai fascinați de aflarea veștilor proaste și, din acest motiv, veștile bune nu prea au avut prioritate. Și vouă vă revine sarcina ca această rea obișnuință să fie abandonată.

Dacă înainte de a te naște alegeai să te încarnezi pe Pământ într-o zonă a suferinței și războiului, astăzi te aflai și tu acolo. Dacă ai ales altă locație, poți să faci ceva pentru cei aflați în zonele de război și de cumplită disperare: ajută-i după posibilitîățile tale și, mai ales, roagă-te pentru ei și trimite-le iubire. Gândește-te că, printr-un concurs de împrejurări, ai fi putut fi și tu în aceeași situație. Sarcina ta în plan spiritual este să nu uiți că ei sunt frații tăi și că a le trimite gânduri de iubire și de vindecare este un gest de înaltă umanitate.
Nu trebuie să credeți că asemenea gesturi nu au niciun efect. Energiile de același fel se cumulează într-un câmp energetic care ajunge la destinatari ajutându-i să treacă mai ușor prin grelele încercări. Pe de altă parte, asemenea gesturi au impact și asupra celor care le fac în sensul că ei își accelerează procesul de ridicare a conștiinței personale și de grup.
Este inutil și neproductiv ca față de suferința altora, să te jeluiești și să-ți frângi mâinile de disperare. Nu trebuie ca la durerea celor implicați în evenimente tragice să mai adăugați și voi propria voastră energie negativă. Ajutați cum puteți, trimiteți gânduri bune de iubire dar nu vă implicați emoțional. Ororile și catastrofele sunt desigur generatoare de energii negative; față de asemenea evenimente, o ființă evoluată se manifestă prin compasiune, ajutor spiritual (gânduri de iubire, meditații, consacrări), ajutor material.
Voi sunteți ființe de lumină ! Dacă nu ar fi așa tu nu ai fi ajuns să citești acest mesaj de la mine. Nimic nu este întâmplător. Cei care nu ajung să citească asemenea mesaje transmise de entități superioare prin canale umane (channeling) mai au încă mult până la trezire. Așa că înlăturați intențiile de a vă lamenta și de a considera că nu voi sunteți aleșii.
Acceptând că sunteți printre cei treziți, amintiți-vă că nu vă aflați întâmplător în această viață. Aveți un scop precis: acela de a vă străluci lumina, pentru a ajuta la trezirea celor care încă n-au făcut-o. Mai precis, trebuie ca prin acțiunile voastre, gândirea și atitudinea voastră să vă ajutați aproapele să înțeleagă miracolul vieții și importanța iubirii necondiționate.Trăiți în iubire, în cinste și renunțați la a fi judecătorii faptelor celorlalți. Când un fapt nepotrivit are loc ajutați-l pe făptuitor să înțeleagă că aceasta nu este spre binele nimănui; dar faceți aceasta cu bune intenții, cu dorința de a vindeca, de a arăta calea cea dreaptă. Și nu uitați că cel mai bun exemplu este cel personal. 

Mulți dintre voi nu se simt iubiți. Nu-i acuzați pe cei care vă cunosc că vă tratează cu indiferență ori lipsă de prietenie. Gândiți-vă de ce vi se întâmplă vouă asta și încercați să vă selectați mai bine alegerile. Sentimentul de separare este extrem de dureros. Asta poate fi o chestiune de educație sau de atitudine. Mai întâi ar trebui să înțelegi și să accepți că lumea nu se învârte în jurul tău. Asemenea pretenții îți vor aduce numai nemulțumiri, numai frustrări. Consideră-te o piesă dintr-un imens angrenaj, și, prin tot ceea ce faci, încearcă să nu fii tu piesa care gripează angrenajul. Nu te-ai născut ca un paria sau pentru a fi un „neînțeles”. Nimic din ceea ce te poate afecta negativ nu se va întâmpla dacă vei fi mereu plin de solicitudine, de iubire și apreciere a celor care te înconjoară.  

Așadar, la început, dacă nu te-ai născut într-un mediu foarte abuziv, ai fost luat în  îngrijirea permanentă a părinților și fraților mai mari.Teptat, inevitabil, s-a născut în tine  ego-ul care ți-a format personalitatea. Aceste perioade din viața fiecăruia sunt foarte importante căci, odată cu formarea ego-ului pot apărea neconcordanțele, nealinierile la spiritul de familie. În principiu, rolul tău ar trebui să fie unul pozitiv, de coagulare și multiplicare a energiilor din mica ta colectivitate. Se poate întâmpla ca în perioada de început să apară sentimentul de separare față de cei din jurul tău. La vârsta fragedă probabil că nu poți emite judecăți de valoare. Dar, atunci când devii matur și constați efectele negative ale însingurării sau frustrărilor tale, încearcă să le găsești o explicație, singur sau cu ajutorul celor specializați.
Fii responsabil cu propria-ți persoană, nu lăsa această toxină să te cucerească.
Când atingi maturitatea ar trebui să fii pregătit pentru viață. Nu-ți permite să debutezi în viața de totală responsabilitate cu tare nerezolvate ale trecutului în care te-ai format. Fii corect față de tine și caută explicația nerealizărilor tale în carențe ale formării tale, care se datorează ție sau celor care au contribuit la formarea ta.
Pentru corectarea carențelor educaționale se încearcă de ceva vreme ca prin psihoterapie să se facă ceva. Puține sunt însă cazurile care se încheie cu succes. 
Cea mai importantă metodă de corectare este spiritualitatea, educația spirituală. Aceasta nu înseamnă neapărat studiu ci mai mult căutare în profunzimile propriei ființe. 
Este foarte obișnuit ca în copilărie să fi avut unele vise remarcabile cărora atunci nu le-ai dat atenție. Unele dintre acestea te vizau direct și reprezentau efortul și încercarea spiritelor benefice de a te ajuta în formare. 
Poate că pe unele dintre acestea ți le poți aminti, mai ales dacă faci din aceasta o preocupare. Cu timpul, unele dintre aceste vise vor deveni mai clare sau vor reveni în perioadele tale onirice din prezent. Notează-le și încearcă să meditezi asupra lor. Sigur vei primi clarificări care să te ajute să depășești provocările cu care te confrunți.  
Majoritatea nerealizărilor, a frustrărilor, separatismelor vin din ego-ul vostru lumesc.
Aveți posibilitatea să vă corectați, dacă vă veți face timp să reflectați mai mult asupra cauzei insucceselor și nerealizăriilor voastre. Faceți-o cu toată sinceritatea și nu căutați vinovați în altă parte. Onestitatea este o condiție necesar de îndeplinit, mai ales față de voi înșivă. 
Deși, prin natura voastră, voi sunteți ființe spirituale, calitatea aceasta se estompează dacă nu aveți preocuparea de a face exercițiul spiritual în mod permanent. Altfel, memoria originilor voastre spirituale devine acoperită de uitare, și asta vă va bloca evoluția. 

Ca ființe spirituale, vindecarea traumelor vieții (sau chiar vieților anterioare) este nu numai posibilă dar și necesară. Cu siguranță că luarea în considerare a acestei preocupări merită să vă stea în permanentă atenție, dacă vreți să nu vă amânați sau să vă încetiniți evoluția. 

Toți cei care practică meditația ajung repede la concluzia că ea este extrem de utilă și ajută la rezolvarea multor probleme, unele dintre ele aparent colaterale. 
Explicația este simplă: în timpul meditației, avalanșa gândurilor de tot felul se diminuiază (cu timpul), în acest fel permițând informațiilor acumulate în „banca de date” a memoriei inconștiente să se ridice și să-și facă loc în conștient. Amintiți-vă că în subconștientul fiecăruia dintre voi se află toată cunoașterea univerului; deci aveți o sursă inepuizabilă care să vă ofere soluție pentru oricare din problemele cu care vă puteți confrunta. Practica meditației oferă pacea, bucuria și mulțumirea de care aveți nevoie. 

Pe măsură ce conștiința voastră spirituală crește, apar amplificări ale intuiției, sincronicitățile, iar nivelul evolutiv crește, de asemenea. În măsura în care vă permanentizați tehnica de meditație, lumina voastră interioară se amplifică iar frecvența de vibrație crește. 
Ca urmare a creșterii nivelului înțelepciunii voastre, veți constata că răspunsurile favorabile din viață vor fi tot mai dese, și toate acestea vă vor crește încă și mai mult starea de pace, mulțumire și iubire necondiționată față de tot ceea ce vă înconjoară și față de întreaga creație. 
Stările conflictuale vor începe să dispară și evenimente dorite vor apărea mai mult ca altă dată în viața voastră. 
Lumea voastră nu înțelege suficient că aspectele spirituale sunt mult mai importante decât cele materiale. De fapt, materialitatea este o consecință a spiritualității, nu invers. Din acest motiv (măcar din acest motiv), ar trebui ca în orice domeniu, în orice preocupare să predomine aspectul spiritual. Armonia pe care fiecare dintre voi o caută nu va fi găsită și permanentizată decât prin acceptarea și recunoașterea rolului primordial al spiritualității.

Într-adevăr, toți sunteți la origine ființe foarte înțelepte și iubitoare, căci acesta a fost „ingredientul” principal care vi s-a pus în „rețetă”, atunci când ați fost creați. 

Degeaba căutați credința și mântuirea în altarele bisercilor dacă nu le căutați în altarul ființei voastre. În primul rând acolo, vă puteți întâlni cu Dumnezeu.
Dacă veți face astfel, toate celelalte aspecte și probleme din viața voastră vor fi rezolvate mult mai eficient și pașnic.
Fratele vostru iubitor, Iisus.

Sursa: http://sananda.website


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu