Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 8 aprilie 2017

Conversație cu GALEA de pe Neptun (II)


(22 mart.2017; channeler Linda Dillon, o emisiune de Suzanne Maresca)
[Meditație între orele 12:09 - 20.22]
Play
Traducere Const. Mihăilescu

(ultima parte)

 Galea: Știu că ne-am cam îndepărtat, dragă Suzi, dar am dat frâu imaginației care, noi știm cu precizie, este posibil (iată!) să intre și în realitatea voastră..
Suzi: Woaw! Da, ei bine, eu cu siguranță apreciez; este întotdeauna o încântare să avem un oaspete și o audiere ca aceasta.
Entuziasmul care a cuprins auditoriul aș spune că a devenit palpabil și ne atinge pe toți. Îmi imaginez cam ce ar fi pe nava voastră dacă totul s-ar realiza precum te-ai exprimat.
Galea: Absolut corectă presupunerea ta.
Suzi: Da – să sperăm că asta se va întâmpla cât mai curând. Da, mulți dintre noi așteptăm cu nerăbdare evenimentul acela, atât de dorit de noi și de voi. Am putea spera că acesta va avea loc în acest an? Ce zici? 
Galea: Tot ceea ce putem spune este că acest an ar putea fi unul dintre ocaziile cele mai favorabile. Acest lucru depinde, desigur, și de modul cum veți descărca (asimila) energia Porlana C. În acest proces de ancorare a energiilor care vi se trimit știm că sunt mulți curajoși printre voi care cer: „Dă-mi mai mult!“ Chiar acum le trimitem o porție însemnată din asemenea energii.
Acum, înainte de acest lucru, după cum știți, la nivel planetar pur și simplu nu a fost făcut. Condiția a fost îndeplinită spradic și destul de puțin extinsă, dar n-a cuprin un cadru general, în care să fie angrenată multă populație. Rata de creștere nu depășește 4325 de indivizi (zilnic?; n.m.). Veți spune desigur: „ Dar asta este foarte puțin !”. Și noi vom fi de acord. A fost și mai mic înainte
Suzi: Informație care ...ne aruncă în aer! [Râsete]
Galea: Da. [Râsete]. Căutam un termen de exprimare politică corectă (râde), dar oricum poți fi angajată ca interpret, oricând!
Suzi: Excelent!
Galea: Fără a dori „să vă aruncăm în aer”, acesta este adevărul în ceea ce privește rata de absorbție a energiilor benefice care vi se trimit, și care reflectă realitatea momentului. Pe de altă parte, acum nu mai este aproape nimeni care să nu fie afectat, într-un fel sau altul, de energiile Porlana C, indiferent dacă oamenii știu sau nu ceva despre aceasta, indiferent dacă le pasă sau nu de acest proces, îndiferent dacă ei cred sau nu în Porlana C; absorbția energiilor devine un proces inevitabil. 
Cred că trebuie să subliniem că în special în zonele și colectivitățile în care au loc schimbări masive conexe ascensiunii, există un anumit grad de volatilitate. Și aceasta este politic corect. [râde]. Această volatilitate trebuie înțeleasă prin modificările mai rapide în toate direcțiile, ele curinzând renunțările la vechi cutume, vechi credințe precum și repoziționarea indivizilor față de noile realități, mai bine înțelese și tot mai frecvent acceptate. Evident că aceste frecvente, modificări și reevaluări introduc o anume instabilitate, nimic nu mai pare „bătut în cuie”.
Așa cum s-a exprimat Arhanghelul Gabriel, este nevoie să ancorați noile energii și să vă asigurați că o faceți cu adevărat, aceasta însemnând că trebuie să vă păstrați cât mai mult în spațiul vostru sacru, astfel încât să nu permiteți ca starea de volatilitate să vă scoată din echilibru. Asta se obține eliberând tot ceea ce noi numim „exces“: excesul de frica, excesul de furie, de control în exces – evitând astfel invadarea spațiului vostrru sacru cu astfel de stări.
Perioada care urmează va fi caracterizată prin aprofundarea și extinderea acțiuniilor de curățare masivă de tot ce împiedică o înaintare sigură, pe drumul ascensionării sitemului, care vă înglobează și pe voi. Gaia și și reprezentanții voștri la Consiliul Intergalactic au primit acordul de a se da undă verde acestor acțiuni, mai în forță și mai frecvent, considerându-se că nu se va depăși limita de suportabilitate. Totul se face pentru binele sistemului vostru planetar. 
Așa dar, reprezentanții voștri spirituali au declarat Consiliului : „Da, suntem gata pentru a continua, chiar dacă se pune problema măririi ritmului transformărilor“
Deci, esența acțiunii este că voi absorbiți energie. Pentru unii aceasta creează anumite situații de volatilitate, dar cu fiecare mini-explozie în manifestare, vechiul este împins, este eliberat nu numai din preajma voastră dar și din ființa voastră. Altfel spus, aceasta tot operațiune de curățare se cheamă. Noi sugerăm însă să fiți foarte vigilenți, ca prin aceste acțiuni să nu se înfiltreze și unele de natură a vă nesocoti voința sau torelabilitatea. Și din acest motiv se impune a vă menține în spațiul vostru sacru, unde discernământul și alegerile sunt corecte. De altfel, noi știm că aceasta înseamnă tot concretizarea efectului secundar al energiilor Porlana C.
Păstrarea absorbției energetice la media de cca 4% se justifică prin capacitatea actuală a ființelor umane de asimilare. Desigur, pe măsură ce veți deveni mai capabili de a asimila energie pozitivă, se va mai „deschide robinetul” pentru a mări fluxul.
Pentru a face o analogie: fluxul reazelor, X cu care corpul „pacienților” este învestigat, nu poate depăși a anumită valoare de iradiere, destul de mică, de altfel. Comparativ, tehnicianul autorizat cu mentenanța sau repararea acestei aparaturi primește iradieri mai mari, căci vine mai des în contact cu ele, prin natura meseriei. Dar el are mereu asupra sa un detector care integrează (ca timp și putere) radiația la care este supus, știind exact când trebuie să ia o pauză, astfel încât să nu depășească doza de iradiere.
Suzi: Te-ai referit deci la o medie de iradiere admisă, nu?
Galea: Da, este corect. Circa 10% dintre voi asimilați cam media de iradiere în timp ce destul de puțini pot suporta un grad de absorbție mai mare, între 20 % și 30%.
Suzi: Wow, bine!
Galea: Noi spunem că această acțiune nu este încetinită; asta ca să răspundem la o întrebare care ne-a fost pusă astăzi de cineva din auditoriu. Nu, nu sunt motive să fie descrescut. În trecut au fost momente când Arganghelii sau Mama, ori Maeștri Înălțați,  din motive obiective, au redus volumul de energie, astfel încât să nu se depășească limita de suportabilitate destul de mică, din acele momente ori perioade.
Așa cum am spus, pe parcursul acestui an nu cred că vor fi motive pentru ca „iradierea” să scadă și asta ne dă și nouă speranțe pentru îndeplinirea unor condiții de coabitare.
Mulți dintre voi sunt foarte nerăbdători să ne viziteze nava (sau navele) chiar în corp fizic. Nu avem nimic împotrivă, numai că corpul vostru fizic trebuie să fie abt pentru a suporta nivelul de vibrație de aici. Și asta depinde, evident, de voi. Oricum, și noi împărtășim aceeași nerăbdare, care privește și debarcarea echipajelor noastre pe planetă. Totul depinde de nivelul de vibrație aflat în mediul vostru și în ființa voastră, pentru ca să rezoneze cu vibrațiile energiilor noastre.
Suzi: Oh, wow, da! Aștept cu nerăbdare să fiu martoră și să trăiesc acele momente! Știu că atunci când aceasta compatibilitate va exista, schimbările de pe planeta noastră vor fi fost făcute, mediul va fi curat, iar corpul oamenilor va fi de asemenea, suficient de purificat. O asemenea stare ne va facilita oricând posibilitatea de a face vizite pe navele voastre spațiale, noi fiind în corp fizic. Sunt sigură că mulți dintre noi sunt deja pregățiți !?
Galea: Deocamdată trebuie să tratăm această posibilitate la timpul viitor. Oricum, acest schimb de vizite va fi o frumoasă avrentură, atât pentru voi cât și pentru noi. O aventură care cu mii de ani în urmă era perfect plauzibilă. Noi am revenit, iată-ne!
Suzi: Așa e. Dar voi ați fost conștienți de această posibilitate, pe care ați și pus-o în practică,  în timp ce noi abia acum facem câte ceva pentru a o conștientiza. Ideea este că dacă pentru voi a fost și este posibil, de ce n-ar fi și pentru noi ?!
Oricum, vă mulțumim pentru că ne ajutați să ne conștientizăm situația și să ne cunoaștem limitele actuale. Știm ce avem de făcut în viitor.
Galea: Dar, mai întâi, va trebui să urmăriți a vă pefecțioana acțiunile și plasarea ori menținerea în spațiul vostru sacru ceea ce vă va ajuta să progresați repede. 
Vedeți voi, sunt momente când ați dori să fiți atât de mici încât să vă puteți strecura în măruntaiele unei plante sau flori, pentru a vedea procesele ei de viață, fără a o deranja și fără ca ea să vă conștientizeze întruziunea. Alte ori ați dori, dimpotrivă, să fiți atât de mari încât să puteți explora fără greutate întregul areal al Munților Stâncoși (să zicem).  Abilitatea de a practica expansiunea-contracția ființei voastre ar corespunde spiritului de investigare al ființelor. 
Dacă v-ați bucura de această abilitate, suntem convinși că „n-ați prea mai sta pe-a acasă” căci ați avea de cercetat Oceanul Pacific, Oceanul Atlantic, Himalaia, trecând dicolo, în Calea Lactee etc. Ce interesant și ce distractiv ar fi !! Iubiților, gândiți-vă că în viitor veți avea aceste posibilități, așa cum le avem și noi. Și, vă garantăm, este mirific, este de nedescris !
Suzi: Oh, Doamne, ce perspective minunate! Și la toate acestea, din câte înțeleg, se pot adăuga multe altele, printre care, satisfacerea instantanee a hrănirii corpului cu tot ceea ce - ți poți dori, și care se materializează la dorință, din energia universală !! Tot mi-e greu să cred că va fi cândva posibil. Fie și pentru că structura noastră fizică va trebui să suporte niște mari și importante modificări.
Galea: Rearanjamentele, am spune că sunt aproape încheiate. Referindu-ne la hrană, putem face mențiunea că există multe preferințe chiar la noi pe navă. Unii iubesc cu adevărat ritualul hrănirii, alții sunt adevărați „gurmanizi” iar alții se mulțumesc și se declară satisfăcuți dacă au luat o „îmbucărură de lumină” [râsete], ca să nu mai aibă nevoie de hrană câteva zile bune. Oricum, meniul „la comandă” poate fi nelimitat și este individualizat.
Suzi: În regulă. Deci, există o mulțime de lucruri care sunt posibile, dar, mai întâi, va trebui să avem grijă de noi, de transformarea noastră.
Galea: De aceste forme fizice frumoase! Știi, de multe ori am vorbit cu tine despre frumusețea și diversitatea de pe Gaia, dar și despre frumusețea și diversitatea formei umane, chiar și în cazul în care este vorba de gemeni sau tripleți ... fiecare se deosebește prin ceva. Diversitatea este uimitoare!
Suzi: Ei bine, timpul trece repede, dar mi se pare că există mulți oameni care vor avea nevoie de educație cu privire la modul de a se comporta.
Poate vom avea centre de educare sau reeducare... Nu sunt sigură cum s-ar putea face asta, ori va fi un proces „natural”, prin absorbția energiilor oferite de Porlana C?
Galea: Va fi un proces mai... ecologic, pentru că nu dorim în nici un fel să fim văzuți ca invadatori, cuceritori, impunând anumite lucruri. Dar ceea ce vom face va avea în vedere o acțiune de modelare mai ales prin comunicare subtilă, în special telepatică.
Gândiți-vă că vor exista multe locuri în care ne vom aduna pentru ca prin exemplificări vii să se obțină efectele dorite.
Suzi: Oh, e minunat! Bine, asta e minunat.
Galea: Rămâneți cu iubirea mea, îngeri minunați. Ramas bun.
Suzi: Vă mulțumesc. Ramas bun!



http://counciloflove.com/2017/03/galea-of-neptune


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu