Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 10 februarie 2017

De la Federația Luminii și Maeștrii Ascensionați.

(Channeling by Sheldan Nidle; 7 feb.2017)
Traducere Const. Mihăilescu

Federația Luminii.

Selamat Jalwa!
Multe s-au schimbat de când m-am adresat vouă ultima dată. La sfârșitul ultimului an Gregorian, 2016, s-a produs o schimbare profundă în structura de putere a lumii voastre. După cum vă amintiți, se părea că un nou sistem financiar era pe punctul de fi implementat, după ce se producea o resetare masivă a vechiului sistem și o monedă cu valabilitate globală ar fi fost pusă în circulație. Procesul a suferit însă o anumită întârziere. Aceasta datorită, în primul rând, complexelor activități de curățare și asanare a vechiului sistem.
Dar elementul determinant în acest program l-a avut și continuă să-l aibă viteza cu care avansează conștiința societății. Din cauza acestei rămâneri în urmă, un set important de tehnologii, care urmau a fi oferite civilizației voastre de către civilizațiile prietene din univers, n-au putut fi predate sau aplicate. 
În context, principala preocupare este schimbarea de paradigmă științifică, cea veche suferind un blocaj aproape general, cu cca 300 de ani în urmă.

Din motive pe care nu le vom analiza acum și aici, cu trei secole în urmă, știința voastră început să urmărească aproape în exclusivitate filonul cercetării materiale, fizice, neglijându-se latura spirituală a cercetării și experimentării. Din această cauză, s-a produs o încetinire a avansului științifico-spiritual al civilizației umane de la suprafața planetei, ceea ce a dus la o creștere a decalajului față de civilizația din interior, care a avansat foarte repede, ajutată fiind și de contactele cu civilizațiile avansate ale universului.
Pare-se că se va produce destul de repede o ameliorare a acestei situații, ca urmare a trendului crescător, destul de accelerat, în care crește acum conștiința pe Pământ.

Este imperios necesar să se întâmple acest reviriment, pentru a pune bazele noii paradigme, mai plauzibilă, mai aproape de realitățile universale și deci mai benefică pentru avansul în toate domeniile, inclusiv cel tehnologic. Omenirea are nevoie acum de o mișcare rapidă spre o generalizare a principiilor înaltei conștiințe, altfel expansiunea cunoașterii va suferi întârzieri care se vor repercuta nedorit, inclusiv asupra spiritualității umane.
Totuși, procesul evolutiv al conștiinței civilizației umane, desfășurat de-a lungul secolelor, deși lent nu s-a blocat niciodată cu adevărat; altfel nu v-ați afla acum la nivelul care vă permite să vă mișcați cu mai multă speranță spre un viitor mult mai fericit. 
De fapt, ceea ce construiți acum se bazează pe vechile capacități de evoluție și dorințe pe care umanitatea le-a avut cândva, înainte de a începe căderea. Ne referim la ceea ce era înainte de declinul și căderea Atlantidei. A existat o perioadă în care progresele se realizau foarte încet, ca urmare a influenței nefaste a Anunnaki.
După o perioadă destul de lungă, acești cuceritori au început să acorde mai puțină atenție umanității, și asta a facilitat o accelerare rapidă în evoluția umană.
Însă, ulterior, din nou au apărut semne ale încetinirii, de data aceasta ca urmare a caracterelor alterate de intervenția genetică anterioară a invadatorilor.

Abia în ultimele două decenii, trendul evolutiv a fost reluat cu destul de multă vigoare, ca urmare a hotărârii divine de salvare a planetei.
În prezent se menține acest trend, cu toată opoziția înverșunată a ceea ce a mai rămas din „iluminați”, ajutați substanțial de slugile lor umane credincioase.
Pe total, omenirea a început să se miște repede spre crearea unei noi specii umane, mult mai evoluate (nota C.M.: amintesc că cercetători în biologie au constatat la noii născuți apariția unor noi spirale ADN). Zorii unei noi realități încep să apară, ființa umană urmând a deveni o ființă multidimensională, galactică.

Când, prin inginerie genetică, Anunnaki au schimbat părți ale ființei umane, ei au deschis, în mod involuntar, și posibilitatea reactivării formulelor de viață originale existente înainte de momentul căderii Atlantidei, căci în voi există nealterate instrumentele de bază care vi s-au dat inițial și pe care le-ați păstrat active până în momentul în care conștiința umană a început să decadă (nota C.M.: ca urmare a aderării lui Caligastia la rebeliunea luciferiană).

De fapt, în ultimele trei secole, planeta voastră a cunoscut o mișcare lentă în evoluție. Treptat, și din ce în ce mai accentuat, calendarul Federației, de redresare a situației de pe Pământ, s-a diversificat și a cunoscut o amplificare, asta și la dorința Divinității acestui Univers.
În ultimele câteva săptămâni a început să se pună bazele schimbărilor agreate de Ceruri, în conformitate cu formula (matricea) originară.
Suntem mândri și încântați de modul în care Maeștrii Ascensionați ajută la obținerea acestor schimbări, ceea ce permite o apropiere mai accelerată de momentul a ceea ce se înțelege acum prin termenul de DEZVĂLUIRE.
Programul cuprinde unele evenimente uimitoare care urmează a se produce în viitorul destul de apropiat, pe întreaga suprafață a frumoasei voastre planete.

Știm că există o mică întârziere în finalizarea acestor proceduri, asta, atât din cauza complexității lor cât, mai ales, din cauza alegerilor voastre.
Noi înțelegem deciziile voastre, pornite fie din teama de necunoscut, fie din suficiență și, mai cu seamă, din cauza influențelor exterioare (a manipulărilor). 
Întregul proces comportă adesea și aspecte de haos, de dezordine, care trebuie înțelese ca fiind inevitabile dar benefice. O nouă ordine, o nouă realitate, o nouă paradigmă, nu pot fi implementate decât pe „un tren” asanat, curățat de toate edificiile trecutului, care s-a realizat pe baza vechilor energii. Orice bun gospodar înțelege aceasta.
Lumea voastră nu mai poate continua să existe în aceleași condiții ca acelea care au marcat secolul trecut. O întreagă serie de noi invenții și tehnologii trebuie acum să apară în realitatea voastră planetară (nota C.M.: amintesc aici de tehnologia MAGRAV, deja transmisă nouă prin Fundația Keshe, de obținere a energiei libere). Noi tehnologii și proceduri vă vor fi transmise. 

Noua realitate, atât de mult timp suprimată, are nevoie acum să se manifeste în diverse modalități și absolut nestingherit. Știm că ați dori să aflați detalii, dar trebuie înțeleasă și necesitatea menținerii secrete a multor noutăți, pentru a fi protejate de orice ingerință malefică, până la momentul potrivit.
Flotele noastre aflate în proximitatea planetei sunt pregătite de a realiza evenimentul DEZVĂLUIRII, imediat ce nivelele energetice necesare vor fi atinse și când vom primi „undă verde” de manifestare. Atunci vor avea loc acele debarcări în masă, debarcări care vor fi la vedere și în multe locuri de pe Pământ, astfel încât nimeni nu va mai avea cum să le nege realitatea. Până atunci, așteptați-vă la evenimente care vor avea un puternic impact asupra realităților voastre.  

Maeștrii Ascensionați.

Namaste! Noi suntem Maeștrii Ascensionați! Lumea voastră este acum în mijlocul turbulențelor, dar prin ele se pregătește viitoarea voastră realitate, complet diferită de cea în care vă aflați acum.
Cerul ne sprijină în acest demers, care va face ca lumea voastră să-și îmbunătățească mult existența și să-și diversifice posibilitățile.
Lunga perioadă în care Anunnaki v-au ținut în întuneric se încheie, în prezent având loc ultimele modificări menite să ducă lichidarea întunericului din orice domeniu existențial al sistemului planetar. 

Cerul se bucură din toată inima de ceea ce s-a realizat până acum, și ne îndrituiește să continuăm să vă acordăm tot sprijinul necesar pentru eradicarea oricărei forme de întuneric pe planeta voastră. Lucrurile încep să se deruleze cu rapiditate.
Obiectivul urmărit este asigurarea pe planetă a Libertății și Prosperității. În acest fel, omenirea va fi recompensată pentru toată perioada în care a suferit. „Barosul este gata să cadă” iar „clopotele sunt pregătite să bată”, anunțând lumilor că Pământul a ieșit din carantină și și-a recăpătat locul între civilizațiile demne ale Universului. 
O mare sărbătoare este pregătită să se producă, spre bucuria noastră, a voastră și cu binecuvântarea Cerului.
Abia de această dată se va încheia lunga perioadă de întârziere în realizarea Planului Ceresc în care s-a manifestat din plin Grația Divină. Acest întreg act magnific a fost încărcat de har și umplut cu mila cerească.
Cei oropsiți s-au privit în durere și și-au amplificat ruga pentru ca lunga perioadă de penitență să se încheie.

Ne vom bucura împreună de sărbătorile care se apropie, mai cu seamă când veți înțelege ce înseamnă cu adevărat să trăiești în pace, înțelegere, îndestulare și iubire.
 Cu această ocazie vor avea loc proclamații speciale, într-o manieră rapidă, prin care se va pune capăt tuturor modalităților de îngrădire a libertății.
Toți cei care urmează să dea socoteală, vor fi arestați sau izolați, pentru a nu mai avea posibilitatea exploatării sau învrăjbirii oamenilor. La acest moment se cunosc toți cei care vor trebui să suporte consecințele faptelor lor reprobabile. Nu ascundem că aceștia sunt foarte mulți, și se află răspândiți aproape pe toată suprafața planetei. 
Noi nu vorbim aici de exterminare ci de reeducare, în condiții care să le amintească de cele pe care ei le impuneau celor pe care îi exploatau.  
Lumea voastră trebuie să simtă că se face cu adevărat dreptate.

Cu mult timp în urmă, Cerul stabilit Programul care avea să permită întregii omeniri pământene, să se reunească cu familiile ei din spațiu și cu cele celeste. Această promisiune sacră este pe cale de a fi realizată.
Ne bucurăm că și noi am contribuit la această minunată realizare. 
Ființele din această galaxie și din acest univers vă privesc cu dragoste și se felicită că au fost factor activi în eradicarea întunericului de pe Planeta Albastră.

Dragilor, vi s-au pregătit daruri minunate. Accelerați-vă creșterea în conștiință pentru a vă putea bucura de ele cât mai repede!  
Multe avem de învățat unii de la alții. Visurile noastre sunt pe cale de a se realiza.
Da, ne vom regăsi, ne vom recunoaște, vom depăna amintiri iar în viitor ne vom susține reciproc. 
Raiul va fi și pe planeta Pământ. 
Așa să fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian pentru Be One! Si Be in Joy!)

Website:
 Planetary Activation Organization 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu