Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 29 ianuarie 2017

Un nor-curcubeu uluitor a fost filmat în Brazilia! De unde ştim că nu este vorba de un portal pentru extratereştri?


Atunci când privești această fotografie, pentru o clipă ai senzația că este vorba de un OZN ascuns într-un nor colorat. Dar specialiștii ne spun că nu este altceva decât un fenomen natural spectaculos, cunoscut ca „nor iridescent” sau „nor-curcubeu”. 
Norul uimitor din imagine a fost filmat de Oliver Lima pe 6 decembrie 2016, pe cerul localității Caxias din Brazilia, videoclipul original fiind postat pe Facebook.

Norii-curcubeu apar atunci când lumina soarelui se difractă în contact cu picăturile de apă din atmosferă; ei se formează deasupra norilor cumulus şi pot apărea după-amiaza târziu, în zilele extrem de aride sau extrem de umede.
Les Cowley, specialist în fenomene atmosferice, ne explică ce sunt aceşti nori: „Un nor cumulus împinge straturile de aer mai sus, iar pe măsură ce acesta este împins, el se extinde și se răcește. Și, uneori, umiditatea din aer se condensează în mod brusc în picături mici, pentru a forma un «nor capac», numit în limbaj de specialitate pileus, sursa spectacolului strălucitor. Picăturile de apă din acest pileus reflectă razele solare, în culori superbe.”
Cel puţin aceasta este explicaţia oficială… Dar, unii ar zice că un astfel de fenomen poate fi un portal creat de extratereştri în atmosfera Pământului. Probabil că explicaţia ştiinţifică este cea adevărată, dar asta nu înseamnă că ştiinţa nu se poate înşela în 100% din cazuri. Şi dacă nu este vorba de fiecare dată de nori-curcubeu?

yogaesoteric
28 ianuarie 2017


2 comentarii:

  1. Foarte frumos.Mirific si credibil... Dar eu pot sa arat, sa ofer publicului interesat, ceva Foarte asemanator filmat de mine, deasupra muntelui Lario (LECO Italia) mult mai detaliat si cu o Nava, ufo,
    ce se vede iesind din portal si plecind in treaba lui. Totodata se vede bine pe filmatul meu cum "amicii nostri" cu avioanele pline cu mizerii chimice,incearca sa "traga"cit mai multe "dungi" pentru a ascunde celor care privesc de jos, acest Frumos portal si nava. Chiar daca nu am nici un fel de practica, o sa incerc zilele acestea sa-l incarc pe youtube.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și ce (sau cine) vă oprește să publicați acele fotografii? Dați măcar o adresă pe care pot fi găsite.

      Ștergere