Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 11 ianuarie 2017

Mesaj de la Matei (I)

(8 ian.2016; channeler Suzanne Ward)
Traducere Const. Mihăilescu.

Cu salutări pline de iubire din partea tuturor sufletelor aflate pe această stație spațială! Eu sunt Matei.
Anul calendaristic 2017 promite să fie anul în care Pământul va fi inundat de puternice valuri de energie, care vor ajuta încă și mai mult planetei să ascensioneze. Aceste valuri sunt câmpuri energetice de lumină care, în fapt, vă vor îmbăia în minunata energie a iubirii, plăcută lui Dumnezeu. Pentru a vă plasa mai bine în acest câmp, noi vă propunem o meditație care vă va ajuta să îl simțiți mai bine și să vă armonizați cu el. În aceste meditații voi veți vizualiza o panoramă de o frumusețe indescriptibilă, în care veți avea senzația că plutiți și în care vă percepeți ca aparținând Unicității. 
Acum, dragă familie, vom răspunde la întrebările pe care mi le puneți, prin intermediul mamei mele pământene.
-) Să începem cu cea mai frecventă dintre aceste întrebări: ” Ce se poate spune și cum poate fi caracterizat pe scurt noul președinte al SUA?” Poate vă voi dezamăgi un pic dar trebuie să vă spun că potențialul energetic creat în jurul acestui personaj este cumva neobișnuit și chiar amalgamat încât, deocamdată, nu se pot face aprecieri pertinente. Acest câmp energetic nu are similitudini cu ceva anterior, cu care s-ar putea face comparații. Trebuie însă menționat că vibrațiile din jurul președintelui ales, Donald Trump, sunt chiar mai mici decât în ​​trecut, și aceasta caracteristică se extinde și asupra colaboratorilor săi apropiați. În schimb, vibrațiile au rămas în mod constant ridicate în jurul senatorul Bernie Sanders. Am fi fericiți să vă facem precizări și detalieri cu privire la această situație oarecum neobișnuită, poate chiar unică, în care câmpuri energetice de frecvențe joase și frecvențe înalte circulă și se preumblă în jurul câtorva personaje aflate în prezentul politic al Americii. Această sălbatică mișcare nu oferă, deocamdată, niciun indiciu clar în ceea ce privește rezultatul final. Aceasta nu trebuie să vă surprindă deoarece Divinitatea nu-și permite să intervină într-un sens sau altul, ca urmare a necesității respectării principiului neamestecului în alegerile ființelor create, indiferent de nivelul de vibrație. Ceea ce vă putem spune este că, la nivel planetar, câmpul vibrațiilor se află într-o continuă creștere, ceea ce arată că lumea voastră se îndreaptă spre ceva mai bine, în care să se regăsească toată suflarea .
-) Vă rugăm să nu aveți nici o teamă căci Rusia sau China, nu vor recurge la provocarea unui conflict armat cu Statele Unite, conflict care ar putea degenera într-un război nuclear.
În ciuda presupunerilor retorice pe care unii dintre analiștii voștri le lansează, și care ar putea crește îngrijorarea, vă garantăm că nici unul dintre liderii acestor mari țări nu vrea să se implice într-un război care ar putea pune în pericol însăși existența lumii voastre. Dar chiar presupunând că o țară sau un grup de țări ori grupări teroriste ar decide să lanseze una sau mai multe rachete dotate cu focoase nucleare, spre o anume țintă, echipajele extraterestre de supraveghere și monitorizare a Pământului ar anihila orice asemenea tentativă de detonare a unor arme nucleare.
-) Este acum o bună ocazie pentru a răspunde la o altă întrebare, privind activitatea militară a Iranului. Nu, Iranul nu este în curs de dezvoltare în secret a unei arme nucleare.
-) Noi vedem cum, prin votul său, Consiliul de Securitate al ONU condamnă Israelul pentru construirea așezărilor de pe Malul de Vest, cu încălcarea dreptului internațional, reprezintă o înfrângere de răsunet pentru „Iluminați.”
Scopul prim-ministrului israelian, Benjamin Netanyahu, care se află în primele rânduri ale acelei societăți secrete, nu a fost niciodată de a servi interesul poporului său sau să facă pace cu Palestina. 
În plus, el intenționează menținerea unei stări de nesiguranță în regiune, pentru a determina aliații să continuie să alimenteze Israelul cu fonduri pentru menținerea unor capacităților militare considerabile, stare care convine Iluminaților. Se urmărește crearea unor puternice baze de putere ale Iluminaților în Ierusalim, de unde, să poată extinde controlul asupra întregului Orient Mijlociu. Din fericire, aceasta nu se va  întâmpla niciodată.

 -) Furtunile și temperaturile record apărute acum în diverse zone ale planetei se datorează parțial tehnologiei controlului meteo dar și chemtrails și altor poluanți toxici din atmosfera planetei, toate având contribuția lor. Au dreptate cei care cred că nu Mama Natură ci „Iluminații” provoacă condițiile meteorologice aberante care se manifestă acum la voi, căci ei sunt responsabili pentru manifestarea acestor factori care bulversează climatul planetei. Prin suferințele și stresul pe care-l provoacă aceste drastice manifestări meteo, întunecații încearcă să împiedice revenirea planetei la un climat moderat la nivel global.
Prevalența incidentelor meteo și geologice provine din două surse: prima ar fi mineritul, forajul și fracturarea șisturilor bituminoase, în scopul obținerii de combustibil, iar cea de a doua este acțiunea pozitivă de curățare de negativitate întreprinsă de Mama Pământ
-) Am fost întrebat în legătură cu implicarea președintelui rus Vladimir Putin, în acțiunea de hacking de e-mailuri ale Comitetului Național Democrat de pe calculatoare personale, activitate contrară legilor Statelor Unite, pentru care a fost găsi vinovat Kremlinul. 
Unii membri ai familiei noastre din univers, care viețuiesc acum printre voi, și care se regăsesc și în unele agenții de inteligență majoră, pe întregul glob, printre care și cele din America, ne-au spus că au descoperit intruziuni ale unor hackeri din interior efectuate fără a lăsa „urme”.
Sursele noastre știu că „Iluminații” din diverse agenții raportează informații false pentru a da naștere unui conflict. În rapoartele prezentate președintelui SUA, Barack Obama, s-a dat vina pe Rusia, ceea ce a dus la mai multe sancțiuni împotriva acestei țări. Acțiunea confirmă încă o dată înclinația „Iluminaților” de a provoca conflicte între țări; măsura fiind un act de represalii născut din inducerea în eroare a lui Obama, care a fost dezinformat, dar și una îndreptată împotriva lui Putin, prin agravarea problemelor economice ale țării. Ei au fost „sancționați” de ”Iluminați” deoarece ambii lideri au refuzat să servească interesele întunecaților.
Directorul FBI, James Comey știe foarte bine cine sunt hackeri, și de ce au lansat e-mailurile cuprinzând date care pot constitui dovezi penale; el nu a dezvăluit aceste informații din cauza presiunii amenințătoare din partea facțiunii „Iluminaților” aflați în spatele lui Hillary Clinton.
Este încă o dovadă că prezența „Iluminaților” încă afectează și parțial determină ceea ce se întâmplă în lumea voastră. 
Cu toate acestea, rețeaua lor globală a fost dezrădăcinată, iar influența lor continuă să slăbească, concomitent cu scoaterea la lumină a activităților lor diabolice, cu toată strădania întunecaților de a „șterge urmele”. Indivizi, slujitori ai ”Iluminaților”, aflați la vârf în numeroase țări sunt arestați, pierd alegerile sau demisionează, ori iau puterea pentru perioade efemere, după care vor cădea pradă nelegiuirilor proprii. Controlul lor de pe Wall Street și pe piețele europene și asiatice se destramă, și așa va fi falimentat imperiul lor bancar.
Ei nu vor mai fi în măsură să dețină în continuare marile averi acumulate în mod ilegal și imoral, căci forțele binelui vor face ca aceste averi să ajungă în mâna celor care le-au făurit și care au fost spoliați, exploatați și înfometați de lăcomia și fărădelegea a cărei domnie se prăbușește. 
-) În ceea ce privește exploatarea resurselor naturale prin minerit, foraje la mare adâncime sau șisturi bituminoase, ele vor fi eliminate imediat ce tehnologia captării și utilizării energiei libere va fi pusă la punct și generalizată. Această tehnologie a fost dată pământenilor de mai multă vreme dar ea a fost ascunsă de cei care au avut de profitat pe seama metodelor convenționale de obținere a energiei electrice, metode care au secătuit bogățiile planetei.
-) Sistemele lor de justiție nedreaptă vor fi reformate, închisorile pentru deținuții condamnați pe nedrept vor dispărea iar controlul asupra mass-media obediente va înceta. 
-) Asistență medicală a fost și, deocamdată mai continuă să fie, un labirint de complicități criminale, la nivel mondial. În ele sunt implicate companiile farmaceutice și de asigurare, industria vaccinurilor și producătorii de echipamente medicale, dar și Organizația Mondială a Sănătății, FDA, CDC, NIH, AMA, AHA precum și grupările conexe. Din toate aceste organisme „Iluminații” vor fi scoși și alungați.Terapiile toxice vor fi înlocuite cu remedii sigure, naturale și cu o asistență medicală corespunzătoare. Toate vor deveni disponibile pentru toată lumea. 
Energiile iubitorilor de pace, adevăr și dreptate, colective și individuale, a luat amploare de neoprit asupra energiei de cucerire, de vrajbă.
-) Orașele și satele distruse de lupte fraticide sau de cucerire vor fi reconstruite iar lumea fugită din calea războiului și a terorii va reveni din pribegie.
Unele dintre aceste activități sunt în curs de desfășurare, altele au început, iar altele sunt în curs de a fi programate. Toate aceste activități benefice sunt aducătoare de energii cu vibrație superioară.
Sunteți bine pregătiți pentru a face față celor ce vă vor aduce viitorul. Vă puteți considera deja niște învingători, dar acest sentiment trebuie să vă determine să continuați nu să renunțați sau să vă lăsați pradă autosuficienței.
Mulți cititori care scriu mamei întreabă ce se va întâmpla cu cei născuți în anii '60, '70 sau '80. Dacă vă aflați în acest interval de vârstă, aveți șansa de a fi martori ai marilor și substanțialelor transformări care vizează tehnologia ramurile de producție, în comunicații, producere și utilizare a energiei, transporturi, calculatoare, televiziune, asistență medicală, explorarea spațială, divertisment, mass-media, și, da, armamentul defensiv.

http://www.matthewbooks.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu