Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 2 ianuarie 2017

Mesaj de la GRUPUL ARCTURIAN


(1 ian.2017; via Marilyn Raffaele)
Traducerea Const. Mihăilescu
.


Dragii noștri, vă salutăm cu mare dragoste în acest moment al existenței voastre, când celebrați începerea unui nou an pe Pământ.  
Anul care începe va fi unul al schimbării, atât în interiorul ființei voastre cât și în afară ei. Schimbările care vin vor afecta pe toată lumea, inclusiv pe cei care au ales ca, deocamdată, să „mai stea o tură”, căci, din varii motive, ei încă se mai simt confortabil în vechile energii. 
Foarte mulți dintre voi ați încheiat pregătirile pentru a trece la un nou program de experimentare. 

Pe Pământ a existat întotdeauna tentația de a fi copleșiți de teama pentru ceea ce se va întâmpla cu Gaia dar și de ceea ce ar putea să urmeze pentru fiecare dintre voi.
La unele ființe umane, această teamă se manifestă în mod exacerbat, ceea ce produce anxietate, frică de a întreprinde unele acțiuni și chiar un fel de paralizie în manifestare.   Starea aceasta de incertitudine, de frică și nesiguranță, în ceea ce privește ce anume vă rezervă viitorul, poate fi estompată sau total depășită prin tehnici de meditație și contemplare, prin dorința de golire a minții de depunerile fetide ale unui trecut care nu v-a avantajat. Cu răbdare și perseverență, indispozițiile care vă încearcă și vă dau târcoale pot fi scoase și îndepărtate din sedimentele minții. 
Prin meditație, puteți fi ajutați să depășiți situațiile care vă obsedează sau vă apasă, dacă apelați la ajutorul ființelor divine sau al fraților și surorilor voastre din stele, ființe care și ele au trecut cândva prin aceste stări de cumpănă. Treptat, veți constata că începeți să deveniți mai stăpâni pe voi, mai edificați și mai încrezători în viitorul vostru. Mereu trebuie să aveți în minte și în inimă certitudinea că, din punct de vedere emoțional, fizic și spiritual ați fost dotați cu toate abilitățile și puterea pentru a vă adapta și exista în condiții de totală împlinire. Noi cunoaștem că, din cauza unor interferențe exterioare, credința deplinei voastre manifestări v-a diminuat discernământul că sunteți, de fapt, ființe rupte din infinita FIINȚĂ COSMICĂ.
Pe de altă parte, trebuie să vă reamintiți mereu că, dată fiind originea voastră divină, nimic definitiv rău nu vi se poate întâmpla. Puterea voastră este imensă, așa cum este FIINȚA care v-a creat. 
Dragilor, vechile energii nu se mai potrivesc noilor condiții care apar pe planetă și nici noii voastre matrici care vă reformatează.
Este adevărat că nivelul conștiinței nu se modifică uniform la toate ființele și aceasta din cauza inviolabilității liberului arbitru al fiecărei ființe. Contrar așteptărilor, cea mai lentă creștere a conștiinței are loc la nivelul celor care formează guvernele precum și al liderilor partidelor care vin la putere. Asta se explică prin faptul că, odată ajunși la putere, acei indivizi, mulți dintre ei cu un fond inițial bun, sunt pervertiți de beția puterii și a vastelor posibilități de a dispune după bunul lor plac de bogăția colectivă.

Din fericire, deși procesul este lung și anevoios, cei care formează majoritatea populației se trezesc și încep să-și revendice drepturile și puterea pe care cei care îi conduc le-o neagă. 
Secesiunea puterii personale este un dat care a început în alte vieți și care se păstrează în memoria celulară a ființelor.
În acest moment un mare haos există la nivel mondial și el este provocat și din cauza trezirii puterii personale existentă în multe ființe umane. Aceasta este cauza care face ca mulți să se declare nemulțumiți, neîndreptățiți și nerespectați. Asta-i determină să se coaguleze în grupuri revendicative care se opun orânduirii sociale.
În anul care începe, noi vedem că se va forma o majoritate curajoasă care va deveni din ce în ce mai hotărâtă să oprească acțiunile nesăbuite și revendicative ale grupărilor separatiste. Cei care, din convingere sau inconștiență, vor restabilirea sau păstrarea status quo-ului, vor pierde și lumea va putea să răsufle ușurată de teama unor acte de terorism. 
Puterea ființei umane este extrem de mare dar ea nu i-a fost dată pentru a distruge ci pentru a crea. Până la urmă, fiecare ființă umană va înțelege acest lucru și, treptat, se va alătura tendinței care se va generaliza și care are ca obiectiv armonia, pacea și iubirea.
 
Cu toate acestea, chiar și în situațiile în care se coagulează și sunt alimentate focare de distrugere, vor mai rămâne încă unii fanatici care vor refuza să se schimbe sau să părăsească lumea aceasta în care, din păcate, ei nu și-au găsit locul
Dragilor, modificările vin, indiferent de opțiunea unor minorități. Aceasta deoarece este opțiunea unei largi majorități de suflete care nu vor accepta să li se schimbe programul cu care au venit în această viață.
Pe măsură ce ființa evoluează către o stare mai înaltă de conștiință, situație care-i va permite să cunoască cine este ea cu adevărat, scena exterioară pe care se manifestă lumea va deveni mai puțin importantă dezvoltându-se în schimb aspectele interioare și intrinseci fiecărei ființe.
Fiecare entitate va fi mai mult preocupată de ideea întruchipării atotprezentului UNU, a omniprezenței, a omnipotenței și Conștiinței Divine.
Conștiința Divină este imuabilă și neschimbătoare și ea nu este o manifestare conjuncturală. Tot ceea ce există, tot ceea ce a fost creat este perfect, chiar dacă, într-o secvență temporală, poate apărea o discontinuitate

Este timpul să înceapă zi de zi manifestarea adevărului la edificarea căruia ați lucrat atât de greu pentru încorporarea în conștiința planurilor superioare. A venit timpul pentru a vă opri din îndelungata și perpetua căutare a ceea ce credeați că nu aveți, că vă lipsește. Mereu l-ați căutat pe Dumnezeu departe de voi, când, de fapt, El se afla în fiecare dintre voi. Odată cu descoperirea aceasta, veți începe să înțelegeți și să acceptați că, prin tot ceea ce faceți în fiecare zi, îl manifestați pe Dumnezeu. 
Voi toți ați ales să fiți aici, în acest moment puternic, pentru a încorpora și a distribui Lumina care trezește și se manifestă.  
Unii dintre voi vă veți întreba poate cum vă pot ajuta evenimentele pe care le percepeți ca fiind potrivnice. Veți respinge și veți încerca să vă distanțați de manifestările care nu par a fi menite să vă alinieze la tendința generală de progres. Dimpotrivă, alții veți fi atrași  de asemenea manifestări, înțelegând că prin acceptarea sau participarea la ele, se vor alinia câmpului energetic emergent.

Niciodată nu se împart perlele adevărului divin și universal celor care nu sunt încă pregătiți să le primească și să le înțeleagă. Cei a căror conștiință nu este încă pregătită pentru adevăr, nu vor înțelege sensul semnelor și evenimentelor care i-ar putea ajuta să înainteze. Conștiințele care nu sunt încă pregătite pentru adevăr vor aprecia ca un nonsens unele semne sau evenimente și asta îi va face să se atașeze energetic undelor de recul, fie din teama de a nu deveni ridicoli, fie dintr-un exces de conservatorism. 
Esențial este ca adevărul să fie păstrat în condiții de siguranță și sacră încredere, intuiția voastră având un loc important în aprecierea unor asemenea situații.

M.R.
Iubiților, „țineți-vă bine pălăriile” (nota C.M.: în sensul că trebuie să fim pregătiți și curajoși) pentru că multe vor avea loc în acest nou an
Unul sau mai multe grupări potrivnice nu vor putea opri procesul evolutiv al omenirii.  Amintiți-vă întotdeauna că, în realitate, lumea este un univers spiritual, populat cu fii ai lui Dumnezeu și guvernat de iubire.
Mesajul nostru de Anul pentru voi, dragii noștri, este un memento care îndeamnă la cumpătare, curaj și încredere în adevărul divin, în ciuda unor aparențe exterioare care îi vor face pe unii dintre voi să creadă că situația generală pare a se înrăutăți, înainte de a se înscrie pe un făgaș favorabil.
Nu uitați că voi niciodată nu ați fost lăsați singuri și că Dumnezeu nu v-a pierdut din vedere nici măcar o clipă..
Suntem Grupul Arcturian


http://sananda.website



Un comentariu:

  1. Se pare că tembelul care găsește „distractive” toate articolele de spiritualitate de pe acest blog nu a murit. La mulți ani, cretinule! Burlea C.

    RăspundețiȘtergere