Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 20 ianuarie 2017

Despre abundență.

De la Ghizii Angelici

(12 ian 2017; channeler Taryn Crimi).
Traducere Const. Mihăilescu.

Astăzi vrem să profităm de această întâlnire cu voi pentru a discuta despre manifestarea abundenței. Cu siguranță, abundența poate veni în multe forme, dar acum ne vom referi la abundența financiară, deoarece acesta este subiectul care ni se solicită să-l tratăm cu prioritate. 
Să începem.
Noi spunem că toți și fiecare dintre voi poate manifesta abundența, nu numai cea materială dar și orice alt fel de abundență.
Dar, amintiți-vă că puteți fi asaltați de abundență în a avea probleme, lipsuri, provocări, la fel de ușor cum puteți primi abundența în finanțe, în bucurie, în iubire, în fericire și în prietenii.
De aceea noi afirmăm că voi toți puteți manifesta abundența, și ne-am dori să explicăm în continuare cum vă puteți direcționa la modul conștient spre ceea ce doriți să obțineți din abundență.
Aceia dintre voi care sunt atrași de acest mesaj, adică v-ați dorit coincidența de a vă întâlni cu el pe orice cale, sunteți deja conștienți de faptul că sunteți creatorii realității voastre. Deci, de ce atunci, cădeți uneori pradă îmbolnăvirilor, suferinței, durerii și sărăciei?
La aceasta vom încerca să răspundem, pentru că, deși ați devenit conștienți că sunteți creatorii realității voastre, de cele mai multe ori, vă confruntați cu lipsa nu cu excesul în a obține ceea ce vă doriți. Trebuie să plecați de la înțelegerea că ceea ce vă domină gândirea se va manifesta în realitatea voastră.
Atunci când te concentrezi asupra lipsei, în timp ce tânjești după abundență, vei atrage la tine doar lipsa.
Când vă plângeți că Universul nu răspunde gândurilor voastre, visurilor sau celor mai arzătoare dorințe pe care le aveți, este ca și când v-ați așeza în fața unei oglinzi iar imaginea pe care o vedeți în ea este a unei ființe îngrijorate, dezamăgite, descurajate, dominată de credința că la nimic bun nu se mai poate aștepta. Exact asta vede și Universul. El interpretează starea în care vă manifestați ca fiind rezultată din dorința voastră intimă de a fi astfel. Nu este menirea Universului de a prelucra și interpreta semnificațiile sentimentelor și stărilor care se regăsesc în ființa voastră, și care vă domină. În consecință, Universul vă va furniza din abundența sa cantități, volume tot mai importante de energii de același fel, de aceeași calitate cu cele pe care le regăsește în ființa voastră. Asta înseamnă că veți deveni tot mai „bogat” în asemenea energii, deși, în realitate, năzuința voastră este opusă. Tot așa se întâmplă și cu energiile pozitive. Explicația acestui fenomen este simplă și se bazează pe Legea Rezonanței (nata C.M.: ceea ce se aseamănă, se adună).
La rezonanță valorile cresc foarte mult, chiar exponențial, indiferent că sunt benefice sau dimpotrivă. Deci, contează gândul asupra căruia ești concentrat, gândul care te domină. (nota C.M.: în cărțile „Conversații cu Dumnezeu”, scrise de Neale Donald Walsch, Dumnezeu afirmă că determinant este gândul din spatele gândului; asta înseamnă că, de exemplu, când desfășori o activitate, care dorești să-ți reușească, dar nu ești ferm convins de reușită, în sinea ta existând și îndoiala de genul : „nu cred că o voi finaliza cu bine, mă tem de un eșec”, atunci, acest al doilea gând, din spatele primului, va prevala.)     

Atunci când vă acordați vibrația la vibrația unui sentiment pozitiv, benefic (fericire, bucurie, optimism, entuziasm sau iubire), Universul plusează, răspunzând cu o amplificare a acestor stări sau sentimente, căci ele sunt în rezonanță cu cele emanate din ființa voastră.
Noi folosim adesea analogia televizorului sau aparatului de radio: dacă nu-ți place ceea ce-ți oferă un program, poți comuta pe altul! Nimeni nu te obligă să stai pe un post pe care nu-l agreezi. Culmea este că în viață, de foarte multe ori, deși nu vă place „emisiunea” pe care o ascultați, rămâneți conectați pe ea, deși știți sigur că mai există multe alte canale care v-ar putea satisface preferințele. Dragilor, în asemenea cazuri, folosiți „telecomanda”! Din noianul de gânduri posibile, nu aveți decât să alegeți gândul care vă convine, care vă poate schimba starea, dispoziția; sau, măcar, „închideți aparatul” pentru o vreme.

Vedeți voi, abilitatea de a crea abundență n-a dispărut niciodată, ea a fost doar blocată din cauza comportamentului vostru autodistructiv, din cauza neîncrederii și temerilor voastre. Nu are nicio noimă să credeți că negativitatea, obstrucția, disoluția, nerealizarea ar fi favorizate de Divinitate. Dacă ar fi așa, cu siguranță, Dumnezeu ar fi ales să nu vă creeze. 

Noi nu negăm faptul că realitatea este mai tot timpul captivantă și că, uneori, ridică în fața voastră adevărate provocări. Însă aceste probleme, oricare ar fi ele, nu sunt insurmontabile; toate au soluție. Se spune, și este adevărat, că nu există în tot Universul nici măcar o problemă care să nu poată fi soluționată.

Tot ceea ce vă oferă viața trebuie tratat cu încrederea că a apărut în calea voastră pentru a vă ajuta, pentru a vă îmbogăți experiența, pe calea perfecționării și atingerii măestriei voastre.
Voi sunteți creatorii realităților voastre. În mod deliberat vi le-ați ales (n.m.: la nivel de suflet) pentru a vă îmbogăți cunoașterea. Când vă confruntați cu o problemă dificilă, amintiți-vă că sufletul vostru a ales-o cu un anume scop. Ar fi un non sens ca sufletul să-și fi planificat ceva care să-i provoace distrugerea. Asta ar trebui să fie suficient să vă reconforteze, să vă dea curaj și încredere. Când deveniți conștienți de acest adevăr, nimic nu mai poate motiva starea de depresie sau de frică.
Fiecare dintre voi a venit în această viață, pe această planetă și în această formă pentru că aici i se oferă cele mai bune condiții de a evolua și de a-și atinge măestria în anumite aspecte ale deplinei perfecțiuni. Absolut toate condițiile vă sunt create acolo unde ați ales să vă nașteți. Nu ai venit aici pentru a te lupta cu cineva, nici măcar cu morile de vânt.  Dacă nu reușești ceea ce ți-ai propus la un moment dat, vezi că acest eșec este și el o experiență care te va întări, te va îmbogăți.
Dar, nu uita că gândurile, vibrațiile și emoțiile tale trebuie să se alinieze cu ceea ce dorești să obții.
Când lucrurile nu decurg bine, este potrivit să vă întrebați: „ ce credințe eronate îmi blochează abundența, ce nu fac bine?" În această privință, răspunsul nostru va fi întotdeauna același: te blochează lipsa ta de focalizare, insuficienta ta concentrare și lipsa sau prea puțina ta credință. 

Dacă un anumit gând, de a obține sau realiza ceva, persistă în timp, el se va tot recircula în mintea ta, căpătând caracteristică de obsesie, ceea ce este echivalent cu o puternică extensie și o permanentizare, care va persista până la realizare.
Însă în această dorință nu trebuie să se strecoare nerăbdarea sau îndoiala ci certitudinea că se va întâmpla. După lansare, tratați sau raportați-vă la această chestiune ca și când ea ar fi intrat deja în realitatea voastră. Asta ar fi o cale.
O altă cale este cea prin care, după ce îți formulezi dorința fermă și neechivocă, o lansezi în univers, fără a mai reveni asupra ei, în niciun fel. Dacă totuși, ulterior, în mod intempestiv, un gând pasager se va îndrepta către acel subiect, poți doar să-i certifici fulgerător autenticitatea, fără detalieri sau modificări de formă. Doar bifează-l. Altfel spus, după ce v-ați formulat și ați lansat o dorință, UITAȚI DE EA! Adică lăsați miracolul să se producă. (nota C.M.: poate este potrivit să amintesc metafora care spune că cineva, a pus în pământ o sămânță, dar, din cauza lipsei de răbdare, aproape zilnic a zgârmat la ea pentru a observa dacă începe să se dezvolte. Evident că sămânța nu a mai încolțit).
      
Pe de altă parte, nu puteți elimina o credință, o idee dacă vă veți concentra mereu asupra ei. Orice entitate energetică (gândul, bună oară) nu se va șterge niciodată din mintea ta dacă revii asupra ei, căci asta înseamnă că, de fiecare dată, o reconectezi la sursa de alimentare, adică o revitalizezi. Ceea ce trebuie să faci în aceste cazuri (în care vrei să ștergi un eveniment) este să-i ÎNTRERUPI ALIMENTAREA. Prin eliminarea concentrării asupra problemei, ai îndeplinit procedura de a o rezolva.
Încă și mai bine este ca, după ce acțiunea a intrat în proces facerii (ai inițiat-o), să-ți muți concentrarea asupra alteia, eliberându-te cât mai exhaustiv de cea anterioară. Această tehnică are și un alt mare avantaj: nu te încarcă cu energia evenimentelor și acțiunilor al căror moment a fost depășit. Acest mod de a-ți derula viața îți aduce pace, liniște, mult calm și libertate de mișcare.  
În context, ne folosim și de această dată de o analogie: dacă ar fi să intri într-o cameră ventilată, primul lucru pe care-l vei face, după ce ai pătruns, va fi să acționezi întrerupătorul ventilatorului de tavan, pentru a nu-ți mai face curent și nici zgomot. Însă, de la acționarea întrerupătorului până la oprirea definitivă a învârtirii paletelor, va mai trece un anume timp, din cauza inerției. 
Așa este și cu gândurile voastre.
Doar faptul că te oprești din a te concentra pe experiențele negative din viața ta nu înseamnă că dorința schimbării, care te-a motivat, va stopa instantaneu procesele din planul fizic; impulsul (comanda ) de oprire se va materializa în realitatea ta cu o anumită întârziere (după câteva „rotații”). Analogia este utilă tocmai pentru a vă face să înțelegeți că trebuie să aveți răbdare deoarece trecerea de la o stare la alta nu este chiar instantanee. Gândurile pozitive la care ai trecut acționează și produc efecte, chiar dacă, deocamdată, ele  nu sunt sesizabile în plan material.. 

Iubiților, fiecare dintre voi este o ființă divină și creatoare, capabilă să creeze abundență în orice formă. Puteți crea starea de abundență în iubire, în utilizarea energiei, în sănătate, finanțe, prietenie, pace și fericire.
Universul dispune de o infinită abundență și este totdeauna gata să o ofere. Deschizându-vă total inima și dorind cu adevărat, toate tipurile și formele de abundență pot veni la voi. Abundența poate fi un cadou, o idee, oferite de un cunoscut sau de un străin, poate veni  chiar sub forma unui act comercial, cu condiția să deprindeți abilitatea de a vă conecta la sursa infinită a abundenței. Trebuie adică să învățați cum și ce trebuie făcut pentru a vă racorda la infinitul depozit al Universului.
 
Dragilor, sperăm că prin cele de mai sus am reușit să vă ajutăm în a vă orienta corect spre sursa incomensurabilă a abundenței.
Dragoste și lumină!  Noi suntem Ghizii Angelici.
Dacă aveți întrebări pentru îngeri, fiți prezenți data viitoare la întâlnire




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu