Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 3 decembrie 2016

Codurile Ascensiunii și unitatea conștiinței.


Mesaj de la maestrul în cunoașterea ADN, Rheumeain din Pleiade.
Journalul Sedonia pentru emergenta lună iunie 2016.
(20 mai 2016; channeler Rae Chandran)
Traducerea Const Mihăilescu
 (reluare la cerere)

Binecuvântări, dragi ființe de pe Pământ. Sunt Maestrul în tehnicile ADN, Rheumeain din Pleiade. 
În acest mesaj relativ scurt, vom aduce câteva idei noi despre ADN-eu și modul de utilizare a sunetului pentru a-l activa, nu numai la nivelul corpului vostru fizic, ci și în corpul vostru energetic, care se extinde până la cea de a douăsprezecea dimensiune, inclusiv.
În prezent, pe planetă se cunoaște foarte puțin despre ADN-ul corpului energetic, în marea majoritate el rămânând necunoscut vouă. 
Rețineți că, așa cum fiecare persoană de pe planetă este unică în ceea ce privește amprentele digitale sau irisul, există și o unicitate a ADN-ului, specific individualizat. Mai mult decât atât, există „fire” care caracterizează ADN-ul unei ființe masculine, deosebite de al unei ființe feminine. Toate aceste particularități unice unei ființe trebuie luate în considerare, atunci când vorbim despre identificarea unui individ, dacă cineva dorește să-l identifice și să-l caracterizeze.

Care este scopul înțelegerii și activării ADN-ului individual și cuantic? Este modalitatea prin care fiecare entitate se poate conecta la miezul de bază al Sinelui său Superior.
Ce reprezintă nucleul de bază al Sinelui? Configurația care asigură armonia cu toată creația și cu procesul creativ din universul căruia-i, cu alte cuvinte, să poată fi definit ca factorul care participă în modul cdelmai firesc la procesul creator din univers.  aparține acea ființă. Ea trebuie să fie în armonie cu toată creația și să fie una cu procesul creator al universului - cu alte cuvinte, să fie un factor care contribuie firesc la însuși procesul de creație, împreună cu Creatorul.
Aceasta este însăși esența Codului Adamic, pe care fiecare dintre voi îl poată în ființă, și care-i permite să se conecteze la câmpul energetic universal, la starea de conștiență și conștiință universală. Această conștiință definită de Codul Adamic, se regăsește în cea de a 33-a chakră, plasată deasupra capului corpului fizic la o înălțime de cca 12 metri și care este direct legată de al șaptelea nivel al conștiinței dimensionale. Atunci când activați această conștiință, trăiți în adevărata unitate a conștiinței.

Cele Trei Nivele Unificatoare și Codurile de Ascensiune
Codurile de ascensiune sunt legate de conștiința unității. Există mai multe nivele (straturi) pentru o ascensiune completă. Este bine să țineți cont de faptul că, deși este posibil să fi atins acest nivel de conștiință, trebuie să apelați mai departe la următoarele trei nivele ale ascensiunii, care se referă la
-) unificarea cu corpul feminin universal,
-) unificatoarea cu corpul masculin universal, și, în cele din urmă,
-) unificarea cu organismul de platină universal.
Numai atunci când ajungeți la acest stadiu vă va fi permis să co-creați împreună cu Creatorul.
Acest proces de la înălțare la integrarea deplină cu corpul de platină durează aproximativ doi-trei ani, în funcție de nivelul de inițiere, de lumina interioară și de determinarea de la care pleacă pleacă entitatea.

Cu toate că este posibil ca unii dintre voi să fi fuzionat deja cu cea mai mare parte a sufletului, în primul proces de ascensiune vor exista în continuare îndoieli, confuzie, provocări și alte forme de gândire.
După ce veți integra corpul feminin universal, veți primi codurile pentru noua și deplina conștiință, iar acest lucru va crea un stil de viață mai bun pentru individ.
Când integrați pe deplin conștiința masculină universală, vi se vor imprima codurile centrului galactic și nivelurile solare, prin care veți dobândi înțelegerea deplină, amintirea totală, și veți fi capabili să experimentați energia de la acel nivel. Cu alte cuvinte, vă veți aminti pe deplin moștenirea voastră stelară.
Când vă veți integra pe deplin corpul universal de platină, veți înțelege pe deplin modul de funcționare a cosmosului și veți deveni un jucător minor în procesul de co-creare a universului.

Primul pas este cel mai dificil. În această etapă veți fi provocați să îmbrățișați conștiința unității la nivelul solului.
Multe ființe cred că au atins unitatea conștiinței, dar, de fapt, ele vorbesc despre conștiința unității, cele două aspecte fiind complet diferite (?)

Dificultatea voastră de a înțelege provine din educația primită, de valorile culturale, programările pe care le-ați suferit în această viață și cele anterioare, precum și de dogmele religioase care v-au format conceptele despre Dumnezeu.  
Pentru a experimenta unitatea conștiinței trebuie să vă dezvoltați gândirea neliniară  care vine de la corpul vostru total și inima voastră, nu de la mintea voastră.
Atunci când acceptați pe deplin atributele superioare ale emoțiilor, cum ar fi dragostea, grația, înțelegerea, acceptarea, și recunoștința, vă veți trezi în mod natural la următorul nivel de conștiință.
Când se întâmplă acest lucru, corpurile voastre, mai ales cele patru corpuri cu care sunteți familiarizați, vor coopera pe deplin și deschis, la cel mai înalt potențial energetic posibil, iar acest lucru se va regăsi programat în ADN-ul individual.

Sunete care activează ADN-ul și care vindecă corpurile voastre.
Într-un anumit fel, puteți activa ADN-ul dacă vă imaginați că tălpile picioarelor voastre sunt așezate pe baza unei piramide care vă cuprinde corpul și al cărui vârf se termină exact la baza nasului, între cele două nări. 
Cu imaginea acestei vizualizări, intonați expresia "Uuaa Tatt Iskk." (se pronunță : Iiuliuaatatliunk). Faceți acest exercițiu timp de 21 de zile consecutive, pronunțând acea expresie de 21 de ori, de fiecare dată.
Pentru rezultate mai bune, plasați mâna stângă în poziție de rugăciune, în fața inimii și mâna dreaptă cu palma complet deschisă, și așezată între chakrele a doua și a treia.
Aceste sunete au capacitatea de a elimina toate blocajele acumulate în cele patru corpuri și acționează ca un mecanism de curățare și de compensare.
Ele pătrund adânc în cele patru straturi ale conștiinței în celule și, de asemenea, elimină blocajele din mușchi, oase și sânge.
Blocajele apar nu numai în corpul fizic, ci și în toate celelalte corpuri (eteric, mental, spiritual).
Unele dintre aceste blocaje vor fi absorbite de conștiința colectivă și de tărâmurile astrale.

Sunetele ajuta, de asemenea, la curățarea și resetarea câmpul auric. Asta va determina   corpul vostru energetic să înceapă să vibreze pe o frecvență mai înaltă.
Fiecare persoană are un corp de lumină care circulă în jurul corpului fizic, iar când el devine clar și pur, va emite irizații luminoase, care se pot întinde pe mai mult de 50 sau 100 de metri de corp.

Există două tipuri de lumină în voi: electrică și magnetică. Cea magnetică are influența cea mai puternică. Aceasta este ceea ce leagă pe deplin iluzia de a treia dimensiune.
Când aveți posibilitatea să gestionați și să integrați pe deplin ambele tipuri de lumină, puteți crea o energie echilibrată în interiorul căreia se vor naște, în mod natural, experiențe echilibrate în relația cu exteriorul.
Există 144 coduri în voi (în corpurile voastre combinate), de la toate realitățile și dimensiunile și pentru a le activa pe deplin este nevoie să fie îndeplinite anumite condiții. O singură condiție-principiu se confruntă cu conștiința unității în interiorul și în afara voastră.
De multe ori, nu puteți experimenta acest lucru, deoarece nu vă puteți lepăda de profunda frica acumulată nu numai din viața prezentă dar și din cele anterioare și din sistemele de credință religioase.
Deci, atunci când intenționați să lucrați pentru activarea ADN-ului la nivel fizic, este bine să cereți rezolvarea și vindecarea ADN-ul emoțional, care, la rândul său, poate vindeca inima rănită și estompează sau înlătură în totalitate sentimentul fricii.
Activarea ADN-ului fizic este, de asemenea, legată de corpul vostru mental și de Pământ. Experiențele (manifestările) Pământului însuși produc stări de spirit care pot crea energia fricii în corpul mental, cum ar fi frica pentru supraviețuire sau sentimentul de abandon.

Există două sunete pe care le puteți folosi pentru a vă vindeca corpurile emoțional și mental. Atunci când vindecarea acestor organisme se produce, codurile din interiorul lor se deschid și pot fi cunoscute.

Sunetul de vindecare
Pentru corpul emoțional, sunetul de vindecare este "Sa Me Hei Yaa Koo", iar sunetul pentru vindecarea corpului mental este "Kuu Maat Tatt Mmmmmm."
Trebuie executate asemenea intonații timp de cel puțin 21 de zile, câte 21 de fiecare dată.
În comunicările viitoare vom aduce completări care să cuprindă în totalitate și celelalte straturi energetice de ascensionare. 
Sunt Rheumeain, din Pleiade, maestru în studiul și practica ADN.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu