Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 30 noiembrie 2016

Montague Keen – 27 nov.2016.


Traducere Const. Mihăilescu

Soarta voastră se joacă acum. Provocându-vă mai mult stres, mai multă confuzie, mai multă suspiciune și neîncredere; toate astea vă conving să predați întunecaților inițiativa, pentru ca ei să-și pună în practică „bunele lor intenții”. Îi lăsați să vă conducă, crezând, pentru a câta oară, că „va curge lapte și miere”. Și, după o vreme, din nou constatați că nu numai că nu este mai bine dar lucrurile s-au înrăutățit. Cabala se joacă cu mintea oamenilor. Ea se bucură când reușește să vă încaiere. Acesta este modul în care v-au controlat întotdeauna. . . funcționează! Fiți inteligenți și întrebați-vă: cui aparține MEDIA, și cum manipulează ea realitatea? De ce cădeți voi în plasa minciunilor țesută de mass-media, de fiecare dată? Ei vă prezintă mai mereu cuvinte scoase din context, schimbându-le direcția și alterând conținutul global al unei expuneri, de exemplu. Le merge de fiecare dată căci, din păcate, precum oile, voi acceptați în masă minciunile Cabalei, care răstălmăcește adevărul.
Urmează să fiți jucați, să vi se decidă soarta, dacă voi refuzați să v-0 luați în mâini.
Totul depinde de trezirea și vigilența voastră. 
Nu-i mai credeți pe cuvânt! Verificați-le promisiunile și cereți să vi se explice fiecare detaliu. De unde, cum au de gând să facă, de ce n-au făcut asta sau alta până acum? 
Ei vă „îmbogățesc” cu vorbe goale, pentru ca, până la urmă, tot vouă să vi se ceară să „strângeți cureaua”. 

Când vreți să decideți asupra celui care ar urma să vă conducă, vedeți ce a realizat el până atunci, cu mintea și mâinile lui proprii.
Vorbe pot înșira mulți ca mărgelele pe ață. Asta fac politicienii care, dacă-i analizezi, constați că numai gura este de ei. Nu vorbele frumoase trebuie să vă convingă ci faptele lor trecute și prezente.

Dl. Trump nu este un politician. El nu vorbește ca un politician, așa că, uneori, mai face și greșeli.
El este singura voastră speranță, căci este un priceput om de afaceri care gândește de zece ori înainte de a tăia odată. N-ar putea face altfel căci ar da faliment. 
Pragmatismul este în sângele lui; el știe ce și cum trebuie condusă această mare „piață” pentru ca omenirea să iasă în câștig și să prospere.
Dacă va fi sprijinit de voința poporului, cerul lumii voastre se va lumina.
Aceasta este șansa voastră, dacă vreți ca omenirea să continue să mai fie pe Pământ. 

Niciodată, niciodată, nu trebuie să mai aveți încredere în Cabală și în slujitorii ei umani!! Cu siguranță ar trebui să fi învățat asta până acum. Luați-vă înapoi puterea! 
Treziți-vă și uitați-vă la ce fac alții, cărora începe să le meargă mai bine (nota C.M.: aluzie la ce se întâmplă în Islanda, unde poporul și-a luat soarta în mâini, a schimbat guvernanții și a blocat capitalul băncilor financiare, pe care-l va folosi pentru reconstrucția țării).

Cabala este acum vulnerabilă și poate fi înfrântă de voința populară. Da, este adevărat, ei sunt sataniști, dar nu vă pot înfrânge voința, dacă sunteți uniți.
Draga mea soție a încercat să transmită acest îndemn în Anglia, în urmă cu aproximativ 30 de ani, dar Cabala a împiedicat-o. Acum, lucrurile s-au schimbat mult. Lumea se trezește și înțelege mai mult și mai bine.  
Nu acceptați ca, din nou, gunoiul să fie băgat sub covor! Faceți curățenie cu adevărat!
Sataniștii au nevoie să bea sânge, de preferință sângele bebelușilor. Trebuie să înțelegeți că ei, sataniștii, au nevoie cu adevărat să se hrănească cu sânge, mai ales uman. Asta le asigură supraviețuirea pe Pământ.
Dovezi despre acest macabru adevăr există din abundență în jurul vostru; numai că vă este ascuns, prin tot felul de tertipuri sau ritualuri.

Vă rugăm să nu închideți ochii atunci când trebuie să vedeți realitatea; această dezvăluire trebuia să aibă loc de mult.  
Mulți dintre cei care au încercat să vorbească despre acest lucru au fost uciși, unii dintre ei pe motive inventate și înscenate, care v-au convins. 
Acum Cabala face eforturi disperate pentru a „închide gura” celor care s-au hotărât să vorbească despre ceea ce au aflat, au văzut sau au știut. 
Există un caz la Hollywood care nu se vrea a fi făcut public și nici judecat, din teama că acuzatul (nevinovat, de altfel) va fi eliberat și atunci există riscul că va vorbi.
Sunt mii de astfel de oameni nevinovați închiși, în toată lumea, în special în America. 
Îmi pare rău s-o spun dar, din acest punct de vedere, cea mai rea țară este America; nu există nici o dreptate acolo.
Uitați-vă doar la guvernul Statelor Unite, pentru a înțelege acest lucru. 
În Campusuri US FEMA efective de intervenție în forță sunt pregătite, gata pentru a reprima orice revoltă. V-au spus ceva guvernanții despre aceste pregătiri și despre lagăre? Nu, desigur. Întrebați-i!
Cu banii din taxele puse pe munca voastră se fac toate aceste nelegiuiri. Întrebați cu îndrăzneală de ce nu vi se spune nimic, de ce vi se ascunde adevărul.

Cabala este îngrijorată. Ea știe că pierde controlul. Hillary Clinton era pașaportul lor care le dădea dreptul să-și continuie politica de înrobire și manipulare a omenirii.
Ea a promis Cabalei războaiele de care aceasta are nevoie pentru a supraviețui.
Dar, în cele din urmă, un număr nesperat de mare de oameni au deschis ochii la timp, pentru ca Hillary să nu fie aleasă.
Acum urmează să vă arătăm ceea ce n-o să vă facă plăcere. 

Niciodată nu veți ști cât de important a fost votul Brexit.
BREXIT-ul a fost primul cui bătut în sicriul Cabalei. Întunecații n-au crezut că poporul englez era suficient de inteligent pentru a înțelege jocul Cabalei. S-au înșelat! 
Dl. Trump este cel de al doilea cui bătut în sicriul Cabalei. 
Acesta este motivul pentru care dl Nigel Farage a acceptat să fie asistentul d-lui Trump. 
Nigel Farage
Farage știa cât de important pentru americani și pentru omenire e ca dl Trump să fie ales. 
Cine va bate cel de al treilea cui? Va fi, poate, Polonia?
Multe țări din Uniunea Europeană doresc să fie libere de acest control corupt. 
Cabala urmărește să creeze un imens creuzet în Europa, în care să fie amestecate toate rasele, astfel încât să nu mai existe noțiunea de englez, francez, olandez, etc; ei intenționează să distrugă toate țările europene, inclusiv toată istoria și toate dovezile popoarelor EUROPENE STRĂVECHI.

Ați fost mințiți când vi s-au descris intențiile și rolul Uniunii Europene
Dl. Nigel Farage a văzut și a înțeles planurile Cabalei și este hotărât să le dea publicității. Pentru aceasta, lumea îi datorează recunoștință.
Știu că „trezirea” nu este ușoară; ea poate fi chiar dureroasă, atunci când afli adevărul de care ai fost ținut departe. Niciodată înainte nu ați aflat despre atât de multă corupție, minciună și înșelătorie. Asta nu pentru că n-ar fi existat, ci pentru că era ținută ascunsă.  
Știm, nu este ușor să constatați că cei în care anterior aveați încredere sunt delapidatori, ucigași, sataniști, doritori de război și colportori de minciuni, slugi ale Cabalei.

Dl. Adeptul-Armelor-de-Distrugere-în-Masă este pe cale de a ațâța din nou spectrul războiului în Anglia. El cere un nou vot cu privire la problema Brexit. El vrea să mențină Marea Britanie în UE. Care om de pe Pământ ar putea avea încredere în acest individ, încă o dată? Dl. RCC (Rămas-în-Cămașă-și-n-Chiloți) se va expune mult prea mult, de data aceasta. El nu trebuie să se mai bucure de încrederea voastră.
Cabala nu vrea să-și piardă puterea. Ea folosește o voce de împrumut în încercarea de a menține sub control poporul britanic. Să nu mai aveți încredere în el niciodată. (nota C.M.: nu știu la cine se referă).

Acestea sunt momente unice. Aveți o rarisimă ocazie de a vă elibera de controlul nefast al Cabalei. Știm că cei care încearcă să lupte împotriva corupției sunt atacați în mod constant. Aceste atacuri devin mai vicioase și mai perfide în fiecare zi.
Cu toate acestea, atacurile arată că întunecații au intrat în panică.
Zăgazurile s-au rupt și ei nu au unde să se ascundă. Au pierdut bătălia pentru Pământ. Valul s-a transformat în tsunami, în favoarea omenirii.

Dacă vă uniți și veți acționa împreună, veți avea libertatea pe care ființele umane și-au dorit-o mereu. 
Spiritul uman este gata. Energia crește în fiecare zi și, pe măsură ce se răspândește, trezește tot mai multe conștiințe. Bun venit în Noii Zori ai Luminii, prietenii mei!

Veronica, draga mea, știu că atacul asupra ta a fost vicios. A fost extrem de dur. Aceste atacuri arată că întunecații pierd lupta și asta îi aruncă în panică și delir. Eforturile lor de a preveni pe tânăr să se întoarcă în Marea Britanie arată cât de speriată este Cabala (nota C.M.: nu știu la cine se referă)
Decizia ta de a nu intra în spital a fost cea corectă.
R... te va ajuta să depășești această situație. Tu știi, draga mea, ce se face pentru tine.. 
Suntem alături de voi în această perioadă dificilă.
Te înconjur cu dragostea și adorația mea, Monty.

Un comentariu:

  1. Deşi nu se arată, Cabala este aproape de înrâncenatul sfârşit, oamenii, tot mai mulţi, realizează acestă plagă, acest parazit ce se hrăneşte din munca şi energia noastră, provocând doar ură, teamă şi suferinţă. Umanitatea a înţeles şi prin lumina iubirea şi adevărul ce se află în noi, se curăţă cu calm şi răbdare, planeta Pământ, de tot ce este putred şi denaturat. Victoria Luminii este aproape, să fim noi înşine şi să nu ne temem de nimic, suntem fii Luminii. Nimic real nu poate fi ameninţat, nimic ireal nu există. În aceasta constă Pacea lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere