Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 7 noiembrie 2016

Gillian MacBeth - Louthan - De la animatoarea Luminii.

Traducere Const.Mihăilescu

Gillian MacBeth
Portalul energetic care se va forma pe 11:11, va prezenta o pauză (o inflexiune), care nu va trebui interpretată ca un comportament de rău-augur, ci unul necesar pentru examinarea și încorporarea noilor modele de lumină. La fel ca o pânză de păianjen, mesajele sunt ascunse, sculptate în geometrii sacre și în coduri. Ceea ce este sacru caută un câmp de manifestare protejat.
Pe măsură ce trecem peste markerii anteriori ai acestui an plin de limitări, vom începe a ne simți ca pe o insulă aflată în calea unui uragan. Mulți dintre noi vor avea unele senzații de rău, ca și când ar fi un rău de altitudine. Asta ne va provoca unele stări de greață, care ne vor face să credem că ne-am îmbolnăvit. Aceste senzații ne vor determina să credem că parcă totul s-a întors cu susul în jos.
„Vânturile”, unele autentice, vor aduce schimbări dominante, noi fiind împinși în direcții în care ne vom considera rămași pe cont propriu. Totuși, va exista și o senzație de plutire, ca o frunză îngălbenită de toamnă purtată de vânt; o frunză de toamnă în mai multe culori. 
A învăța să plutim va deveni o necesitate. Asta deoarece celulele corpului nostru devin mai ușoare, mai diafane și mai apte să plutească, adică vor avea un grad mai mare de imponderabilitate. 
Inimile noastre vor tresălta de bucurie și vom fi mai înclinați spre sentimente sincere, pline de iubire. 
Treptat, vom avea tentația de a ne apropia sufletește unii de alții, manifestând o sinceră prietenie și bunăvoință. Recompensa acestui comportament îl vom afla chiar în ființa noastră care va începe să radieze în jurul său numai încântare și lumină. 
Veți învăța să „patinați” pe luciul drumurilor și potecilor ca efect al unui act de conversie dimensională în care intră treptat planeta și tot ceea ce există pe ea. Altfel spus, Pământul va fi reprezentat printr-o nouă hologramă, care poate fi numită "mama tuturor hologramelor". Asta, începând cu anul 2017. 
Această "mamă a tuturor hologramelor" va susține proiecțiile mai mici în cadrul propriului său corp, comparabil cu imaginea sturionilor care eclozează milioane de ouă (icre) cu care vor popula întreaga planetă.
Înainte de sărbătorile de iarnă, mai cu seamă în preajma solstițiului, bucuria oamenilor va avea motive să „explodeze”, aceasta nu atât din cauza a ceea ce vor vedea în jurul lor, ci , mai ales, dintr-o pornire interioară. 
Fiecare, sau majoritatea dintre voi, veți descoperi, sau veți intui existența diamantului vostru interior. Reflexii încântătoare de adevăr vor umple locuințele, schimbându-vă starea sufletească, așa cum o face tămâia și smirna. 
Fețe divine sau superioare vă vor arăta cum harta topografică, pe care sunt marcate grijile și disperările voastre, a fost depășită, a devenit caducă.
Uneori, drumul se încheie odată cu călătoria. Însă, alte drumuri, mai minunate și mai pline de Lumină, vi se vor deschide și ele vă vor oferi noi tentații și noi dorințe.
În fața noilor realități, cuvintele aproape nu-și vor mai avea rostul. 
Noi, care purtăm Codurile Luminii, vom face acest lucru de-a lungul timpului, fără a renunța vreodată la planul nostru divin, plan din care facem parte.
Noi am fost decupați dintr-un tablou măreț și divin, și atașați unui vas sfânt.  
11:11 este menit a fi o ușă sau o poarta de acces la cel mai înalt potențial care poate fi atins de ființa umană în această fază a evoluției. 
Doar una dintre ele reprezintă singularitatea, singularitate cunoscută a fi TOT CE ESTE . 
Această ușă oferă o oportunitatea de a depăși orice limitare resimțită anterior. 
UNICUL pătrunde acum și mai adânc în interiorul ființei tale, în punctul central al sufletului tău.


http://www.thequantumawakening.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu