Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 noiembrie 2016

BOMBĂ! Hillary Clinton implicată în Pedophile Sex Ring, continuă să fie un caz de dezbatere și analiză din partea Insiderilor.

Traducere Const. Mihăilescu


Ceea ce urmează este o compilare a rapoartelor asociate cu cele mai recente scurgeri de informații despre implicarea lui Hillary Clinton în sexul pedofil. În prezent, există mai multe surse ale FBI și NYPD care confirmă implicarea masivă a lui Hillary în sindicatul crimei din Washington DC.
Cele de mai jos sunt acțiuni ale Cabalei, care au avut și au loc chiar în fața ochilor noștri, sau este vorba doar de o campanie de dezinformare și defăimare?

Toate afirmațiile și dezvăluirile de mai jos au fost furnizate de insiderii noștri care au primit informații „la prima mână”, în ceea ce s-a transformat în „scandalul e-mail-urilor d-nei Hillary Clinton”.



Se pare că lucrurile sunt pe cale să ia o amploare extraordinară. Se face afirmația că 662,871 email-urile au fost extrase din calculatorul lui Anthony Weiner și 11,112 email-uri din cel al lui Huma Abedin. Din conținutul acestor e-mail-uri ar reieși că în această afacere murdară sunt implicate persoane saudite și israeliene importante. Huma se pare că este și un pseudonim folosit de Hillary în relația cu anumiți lideri străini, cu care întreținea o corespondență prin e-mail.

Prin mai multe căi, dar mai ales prin intermediul WikiLeaks, s-a descoperit că Fundația Clinton era doar o acoperire creată în scopul de a efectua jocuri pay-to-play cu mai multe entități, inclusiv națiuni străine. În acest „jocuri” Pay-to-play erau implicate personalități din: Israel, Arabia Saudita, Turcia, Qatar, Kazahstan și Ucraina.
Mai mult încă, insiderii noștri afirmă că din documentele capturate, reiese fără echivoc că ISIS a fost creată de către CIA și Serviciul Secret Israelian de Informații Secret, cu implicarea directă a lui Joe Lieberman, John McCain și Lindsey Graham!

Un insider a declarat NYPD că a văzut unele dintre aceste email-uri care purtau ștampila TOP SECRET a Departamentului de Stat. Un fișier avea eticheta "Life Insurance"(Asigurări de viață). Un al doilea fișier era intitulat "DNC Nuclear Arsenal" iar cel de al treilea fișier, aparținând exclusiv dnei Hilary, era botezat ”Intim”, după cum afirmă un insider NYPD; acest fișier conținea fotografii X-evaluare făcută de Huma și Hillary cu un ADOLESCENT.

Detectivii NYPD au fost îngroziți de ceea ce au văzut, afirmă insider-ul nostru, și au amenințat agenții de teren FBI că ei vor da publicității aceste informații, în cazul în care FBI-ul " nu își va intensifice acțiunile și vor încerca mușamalizarea acestei afaceri scandaloase”. La acel moment, 13 dintre agenții FBI din New York, intenționau să divulge aceste informații. După cum vă puteți imagina, scandalul cutremură întreaga administrație Obama care a intrat într-o panică explicabilă. Ni se spune că sunt e-mailuri care ar putea-o trimite pe Loretta Lynch la închisoare dar și pe Bill și Hillary Clinton. Pe Twitter sursele noastre ne-au trimis chiar acum, confirmarea că totul este adevărat.
Chiar mai mult!
Următoarele informații vin direct de la o sursă FBI care-și spune „Anonymous”, și care este senior-analist. La începutul lunii iulie anul acesta, el scria:
„Jim Comey a aflat că unii dintre proprii lui investigatori le-au acoperit pe Loretta Lynch si Bill Clinton, făcând astfel imposibilă continuarea investigației.
În consecință, Comey a trimis o scrisoare către Congres, știind că în cele din urmă Loretta Lynch va acționa murdar și totul s-ar sparge în capul lui Obama, care nu are nici-o implicare. Situația este explozivă și îngrozește Departamentul de Stat.
Comey a încropit o mica echipa de 40 de agenți, pe care el i-a numit "incoruptibilii” după faimosul agent federal Eliot Ness.
Comey a trecut sub acoperire agenții FBI și se așteaptă la izbucnirea unui adevărat război FBI și Departamentul de Justiție (DOJ), Casa Albă și Departamentul de Stat.
El a confirmat sau a dat de înțeles că mulți senatori, congresmeni, lobby-iști și factori ai puterii vor fi puși sub acuzare și judecați.
Unul dintre principalele obiective ale cercetărilor vizează Fundația Clinton și Inițiativa  Globală Clinton.
Printre obiectivele anchetei se numără: John Podesta, Huma, Cheryl Mills, CNN, ABC, NBC etc.
După cât se pare, Weiner, soțul lui Huma, era folosit pentru transmiterea de e-mailuri Huma. (De fiecare dată când venea acasă găsea computerul deschis).
Huma pare să fi fost în contact cu actorii din Arabia, și, prin urmare, Spionajul este puternic suspectat.
Comey și ai lui 40 "incoruptibili" se pregătesc acum să se confrunte cu cea mai mare corupție din istoria americană ... ceea ce probabil se va întâmpla, dacă Comey va rămâne de partea corectă a FBI-ului. Oricum, el a pierdut mult din imaginea și credibilitatea pe care o avea, ca urmare a cazului Hillary.

Pentagonul are agenți interni și din afara acestei structuri militare. „Creativii” sunt civili care tind să devină genii, nemulțumiții, hackeri extremi, toți cu ambiții de a da o lovitură de imagine prin care să-și li se recunoască capacitățile în diversele domenii de interes.
Un program al Pentagonului numit „Cicada 3301”, despre care am scris anterior, a fost creat de mai mulți dintre acești civili talentați. Programul este folosit acum pentru a permite miilor de oameni onești din guvern să dea informații  privind superiorii lor corupți, folosind ceea ce se numește metoda de criptare CUTIA MORȚII, unde oficialii guvernamentali corecți pot face sesizări privind acte de corupție în sistem.
Am auzit că spune: "Un vagin aproape că l-a desființat pe Bill, oare acum un „cârnat” o va pune la pământ pe Hillary?”
Din nou, mulțumesc tuturor insideri, agenților FBI sau CIA, oneștilor ofițeri NYPD și oficialilor guvernamentali non-corupți. corecți  agenți FBI, cei buni agenți CIA, cei buni ofițerii NYPD, iar oficialii guvernamentali non-corupte care doresc să vadă adevărul expus! Fără ajutorul și devotamentul acestor minunați oameni curajoși, țara noastră ar fi încă dominată de întunericul corupției.


Notă: iată lista principalilor corupți și pedofili:
• Ehud Barak, fostul prim-ministru al Israelului (1999-2001) – pedofil.


• Binyamin Netanyahu, fostul ministru israelian al apărării și, de asemenea, viceprim-ministrul în perioada 2009-2013.
• Printul Andrew - autor britanic - Jeffrey Epstein și prietena lui Maxwell Ghislaine, proxenet Epstein, care a profitat sexual de Virginia Roberts de mai multe ori. Fetele victime spun că Prințul Andrew se manifesta ca un sadic sexual.
• Kevin Spacey - actor House of Cards. Ați auzit vreodată cuvântul „bisexual"? Lumea spune că Spacey este gay, iar răspunsul meu este Spacey este prieten foarte bun cu 2 pedofili: Jeffrey Epstein si Bill Clinton.

• Alan Dershowitz - vechi prieten al lui Epstein, și al unia dintre avocații apărării sale. Dershowiz a fost cel care a negociat acel „chilipir” absurd cu Epstein, prin care ia dat un copil de 13 luni pentru ca el să petreacă cea mai mare parte a timpului în conacul său. 
Sclava sexuală Virginia Roberts a spus că Epstein a făcut-o să aibă relații sexuale cu Dershowitz de mai multe ori. Adevărata întrebare este cât de multe alte fete minore au fost exploatate în acest mod?
Virginia Roberts spune ca Dershowitz a asistat, de asemenea, activitățile pedofile ale lui Epstein.

Source: Victurus Libertas 

http://sananda.website/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu