Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 9 octombrie 2016

UN MESAJ DE LA MIRA, din Înaltul Consiliu Pleiadian.

(3 oct.2016; channeler Valerie Donner, prin
Salutări!, eu sunt Mira din Înaltul Consiliu Pleiadian. Așa cum majoritatea dintre voi cunoașteți, activitatea „cu normă întreagă” a membrilor Consiliului asupra Pământului, continuă, în directă conexiune cu procesul de ascensionare a planetei voastre. .
Unii dintre voi doresc să cunoască cum, dacă și cum se progresează în acest proces. Vrem să vă asigurăm că ceea ce faceți acum este peste nivelul la care v-ați aștepta. Afirmația noastră se bazează pe posibilitatea pe care o avem de a superviza acest proces, de la un nivel superior de observare. Avem o perspectivă globală dar și în detaliu a ceea ce se întâmplă în lumea voastră și a modului în care vă „mișcați ”spre obiectivul pe care vi l-ați propus. Facilitatea pe care o avem ne asigură o mai largă perspectivă de monitorizare, și asta ne permite să vă garantăm că există o accelerare foarte mare de energie. V-ați încadrat deja pe o pistă de înaintare foarte rapidă.
Dacă vă uitați la tulburările și frământările politice din S.U.A., dar și din restul lumii voastre, puteți observa cum bazele pe care s-a clădit dimensiunea 3D pe Pământ se află în plin proces de demolare, de topire.
Rămânem consternați când vedem la ce se pretează mediile voastre de informare, care vă alimentează cu tot felul de știri trunchiate. De asemenea, vedem ce se întâmplă, în realitate, în spatele scenei, și cât de „prelucrate” sunt informațiile care vi se servesc din partea întunecaților.
Forțele întunecate simt puternica presiune la care sunt supuse și realizează că au pierdut aproape în totalitate controlul pe care-l dețineau cândva asupra lumii voastre. Ele sunt conștiente de iminența producerii inevitabilului.
În ceea ce ne privește, avem un plan de îngrădire și mai puternică a acțiunilor acestor forțe, astfel încât ele, ori vor alege calea Luminii, ori vor părăsi planeta.  
Practic, forțele întunericului sunt blocate în incapacitatea lor de a înțelege că există mulți oameni în lume care au nevoie stringentă de averile și banii blocați inutil și necinstit de către aceste forțe ale răului.
Găsim incredibilă miopia acestor ființe și modul în care rămân fidele propriilor lor dorințe egoiste și lipsite de sens. Consecințele vor fi drastice asupra sufletelor lor, care vor fi încărcate cu numeroase energii și le vor împiedica să evolueze.
                                  
Așa cum acest canal uman v-a transmis, suntem tot mai activ implicați în spațiul extraplanetar și pe planeta voastră, zone în care ne organizăm activitățile pregătitoare întâlnirii noastre viitoare și apropiate. Modul nostru de organizare suferă uneori schimbări, ca urmare a sosirii unui număr tot mai mare de nave aparținând flotilelor vizitatoare. 
Parțial ne menținem monitorizarea asupra populației, observând modul în care faceți ceea ce este nevoie, în interesul speciei voastre și acționăm pentru purificarea mediului pe care, din păcate, continuați să-l poluați prin folosirea unor tehnici și tehnologii nenaturale. 

Prin ceea ce facem, noi dorim să vă arătăm că vă iubim și că suntem determinați să acționăm în interesul vostru. Noi vă arătăm că vă iubim și suntem plini de grijă față de viitorul vostru ca specie; pentru a avea o mai deplină înțelegere, vă rugăm să contemplați cerul, pentru a observa desele noastre semnele prin care vă anunțăm că ne aflăm în proximitate.
Noi ne manifestăm în moduri și forme diferite, cel mai adesea prin formațiuni noroase mai deosebite, pentru a vă atrage atenția. Mulți dintre voi ne pot simți energiile sau pot recepționa telepatic mesajele noastre, care, în funcție de nivelul vostru evolutiv, pot fi înțelese cu o anumită claritate. 

Dragilor, vorbiți-ne în gând sau cu glas tare, în timp ce vă gândiți la noi și la ceea ce ați vrea să aflați de la noi. Aceste mesaje intenționate prin mintea sau vocea voastră, ajung cu siguranță să fie recepționate de noi. Veți primi răspunsurile noastre în diferite moduri, totul este ca după ce ne-ați „apelat” să rămâneți „pe recepție”, adică să fiți atenți la tot ce se întâmplă în jurul vostru, la ceea ce citiți, vedeți sau vizionați.
Noi apreciem energia pe care ne-o trimiteți în timp ce meditați sau vă gândiți la noi, căci avem ce învăța unii de la alții.

Simțiți dragostea și bunăvoința pe care o avem pentru voi.
A venit vremea să putem comunica între noi, și să facem schimb de informații, căci prea mult timp a trecut de când n-am mai putut comunica cu ușurință.
Asta se va schimba nu peste prea mult timp, mai ales dacă și voi veți acționa cu dorința de a ne cunoaște sau a ne revedea. Să mai avem puțină răbdare, ceea ce a fost mult a trecut.
Noi știm că mulți dintre voi vă simțiți epuizați de această lungă și parcă interminabilă așteptare. Încetineala are explicație în tarele dimensiunii 3D, în care ați trăit multe vieți.
Noi vrem să știți cât de mult iubim Pământul și cât de mult Pământul vă iubește pe voi. 
Meditați, dragilor, pe tema întâlnirii noastre viitoare și a iubirii pe care ne-o purtăm ca ființe ale aceleași SURSE.       
Vă aflați pe valurile schimbării și, chiar dacă nu credeți, faceți progrese importante, chiar uriașe. Omenirea voastră se află în pragul unor extrem de importante descoperiri care vă vor propulsa tehnologic, civilizațional și spiritual. 
Pe fiecare dintre cei care citesc acest mesaj îi invităm la întâlnirile noastre viitoare. Vrem să ne cunoaștem, să ne recunoaștem și să cutreierăm împreună universul. 
Vrem să lucrăm împreună pentru sănătatea Pământului, Galaxiei și Universului.
Sunt Mira din Înaltul Consiliu Pleiadian.


http://www.thegroundcrew.com/updates/vdonner/2016/100416_print.htm

4 comentarii:

  1. "Noi apreciem energia pe care ne-o trimiteți în timp ce meditați sau vă gândiți la noi"...
    Cred si eu ca apreciaza... Corrado Malaga explica cel mai bine cum si de ce...
    https://www.youtube.com/watch?v=cxlcWjQhFQ0

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce mai citim acest site, desi banuim ca suntem manipulati ? si eu il cred pe Corrado M., dar mai "arunc " privirea pe ici pe colo, vreau sa vad cat o mai lungesc...
      Aceleasi minciuni pe toate site-urile, se schimba doar nuantele...atat. Mai bine ne-am implica in salvarea raurilor de munte, ca e jale mare, sa facem o petitie sa mai salvam ce a ramas. Romani treziti-va !

      Ștergere
  2. Multumesc pentru efortul de a ne comunica aceste mesaje!

    RăspundețiȘtergere
  3. ma alatur celor care Multumesc ,,ptru transmiterea cestor mesaje,, cu mii de inbratisari si recunostinta M>C

    RăspundețiȘtergere