Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 5 septembrie 2016

Mesaj de la Eu-l meu Superior, de Mike Quinsey, 12 august, 2016


Va apropiati rapid de momentul final al multiplelor schimbari în curs. Ati asteptat cu rabdare, ca semnalele externe sa va indice că totul începea sa se manifesteze, si ca vã vor duce catre Înaltare/Ascensiune.
M.Q.
Lucrurile se gasesc într-o faza în care multe se petrec, ca de exemplu valorizarea monedei în toate tarile. Obiectivul este, de a garanta ca toate interschimburile sa puna în evidenta în mod just starea si potentialul fiecarui popor, pentru a putea functiona pe o piata care sa reprezinte un interschimb echitabil.
Aceste permutari, vor asigura egalitatea în domeniul comercial. Vechile bariere economice vor trebui sa fie eliminate, pentru ca toți sa poată lucra într-o piata libera. Timpul va organiza domeniile de interschimb, unde va fi necesara o anumită regularizare.

Europa se afla la ora actuala într-o stare de convulsie (fierbere), pentru ca simte deja efectele Brexit-ului.
Acesta este rezultatul dorit, care va deschide altor țări calea, urmând acest exemplu ce va pune pune capat planurilor Illuminati, de a controla Lumea. Oamenii înca nu pot vedea potentialul pozitiv al acestei retrageri, și nu realizează ca au făcut un pas important înainte, spre eliberarea definitivă de sub influența întunecaților.
Schimbările nu sosesc însă cu usurinta, dar puteti fiti siguri ca, treptat, toate popoarele, pe măsură ce se vor elibera de karma acumulată în timp,  vor înțelege cât de importantă este desprinderea de UE, pentru țările europene aceasta fiind singura cale de urmat spre belșug și deplina libertate.
Multi extraterestrii asteapta ocazia de a se întîlni cu voi pentru a vă prezenta   Familiile voastre din spațiu, într-o revedere peste timp.
Voi ati venit cu totii de pe planetele de pe care sosim noi acum. Rudele voastre au urmarit permanent progresul vostru spiritual. Ele cunosc că voi v-ați decis de mai multă vreme să vă înălțați și să părăsiți planurile dualității.

La acest proces au contribuit mult și ființele umane care s-au trezit , după care și-au ajutat semenii, prinși încă în câmpul vibrațiilor joase, să le urmeze exemplul.
Cu tot ajutorul primit, pentru unii progresul poate fi lent, dar nu există motive pentru ca ei să abandoneze. Unii, puterenic influențați de Illuminati, înca mai refuza cu încapatînare, sa se întoarca la Lumina si Iubire, preferînd sa se bucure de exercitarea puterii lor de control și manipulare asupra altora.
Unii dintre voi se întreaba care este scopul vostru aici, pe Pamînt, căci lor li se pare viața fără sens.
Sa fiti siguri ca toate experientele voastre au o anumită valoare; nimic nu este întâmplător, nimic nu apare în calea voastră fără a avea un scop.
Până la un anumit punct, mai totul este controlat de karma voastră, dar, spre sfârșitul perioadei (șederii) voastre pe Pământ, totul trebuie să se limpezească, să se clarifice și să înceapă să aibă sens și justificare.
Desigur, impactul nu este similar pentru toate ființele umane, și asta în primul rând din cauza încărcăturilor karmice ale fiecăruia, încărcături care sunt efecte ale acțiunilor fiecăruia pe timpul vieții.
Dragilor, nu va preocupați cu detaliile acestei compensări karmice, însă atunci când vă confruntați cu problemele vieții, încercați să aveți o abordare cât mai corectă, fără să lezați interesele celorlalți; fiți cinstiți cu voi înșivă și cu cei cu care interacționați. Numai de voi depinde dacă această revizuire karmică generală va fi ultima, caz în care, puritatea ființei voastre totale vă va putea da dreptul la bifarea ultimei încarnări.

Unele suflete s-au lipit (atașat) mult de Mama Pamînt, si vor progresează împreună cu ea catre Noul Pamînt. Altele, vor prefera sa se întoarca acasa, la planetele lor de origine, unde vor continua sa evolueze.
Viata nu se opreste niciodata, pîna cînd se atinge o stare de complecta perfectiune (măestrie), etapă finală în care sufletul, contopit cu Spiritul său Superior, se va reîntoace la energia purei Iubiri, purei frumuseți si la deplina liniste Divină.
Dumnezeu, respira si inspira, iar sufletele sunt trimise sa obtina mai multa experienta. Probabil ati complectat cîteva dintre aceste calatorii, însa, în esență, sunteti mereu acelasi suflet, chiar dacă v-ați îmbogățit foarte mult cu expereiențele vieților prin care ați trecut.
Sa luati aminte ca toate experientele voastre creeaza viitorul vostru.
Numai voi, puteti stabili cînd și cât de profund vă curatati de karmă, ori, daca aveti nevoie ca anumite experiente le repetrați sau să abordați altele noi. Lecțiile trebuie învățate căci nimeni nu trece în clasa următoare cu restanțe.
Întotdeauna obtineti succese dacă vă concentrați suficient pe un anumit obiectiv; asta înseamnă să nu vă dispersați atenția pe prea multe obiective. Aveți grijă ce doriți si nu va amestecati în problemele negative, adică în zona surselor de joasă vibrație. Față de aceste zone este bine să păstrați starea de echilibru și neimplicare, care vă va conferi independența și siguranța.
Urmăriți ca prin exemplul vostru să constituiți indicatorul de urmat pe calea eliberării spirituale.

De fapt, voi, civilizația umană a Pământului, ati fost reprimati si întîrziati în mod deliberat, pentru a nu cunoaște niciodată adevărul.
Mai mult încă, rar v-a fost permis sa traiti în timpuri de pace, pentru că cei interesați doreau să vă consumați viețile în confruntări, ceea ce v-a mentinut într-o stare de frica, cu putine speranțe pentru o pace durabilă.
Aceasta situatie se va schimba în curînd, atunci cînd oamenii se vor uni si vor crede în propriul lor viitor de fericire si bucurie.
Toti sunteti Fiinte suverane destinate sa se întoarca la nivelele superioare, unde ati obtinut constiinta deplina.
Dar destinul vostru s-a modificat atunci când ciclul solar (acum 25.600 de ani) a luat o traiectorie nouă, planeta voastră părăsind vibratiile superioare, pentru a experimenta separarea.
A fost o experienta lunga si grea, însa presărată și cu momente dulci, si ati învatat mult cu ea.
Ati cîstigat dreptul de a deveni Maestrii, cale pe care înaintați acum, căci experiențele din dimensiunile inferioare și-au pus amprenta și v-au ajutat să faceți acumulări care să vă propulseze spre dimensiunile superioare.

Nu are importanta cît de mult întunericul a întîrziat evolutia voastra, căci aceasta continua sa aiba loc, în ciuda eforturilor întunecaților; acum sunteti destul de avansati si constienti, pentru a începe sa întelegeti adevarul existentei voastre.

Recunoscînd adevaratul vostru potential, v-ati ridicat din vibratiile joase catre Lumina. Evidenta acestor schimbari este puternic dovedită de progresul pe care l-ați obținut în noile tehnologii, care vã vor introduce într-o noua era de tehnologiei avansate.

Aceste noi descoperiri „asistate”, la momentul potrivit, vor deveni publice și la îndemâna voastră a fiecăruia. Asta va face ca progresul vostru să cunoască un mare și brusc avans. Este un joc de asteptare care este necesar pentru a garanta că atunci cînd va sosi momentul, implementarea să nu mai poate fi interferată și sabotată.  
Marea voastra calatorie prin dualitate se gaseste aproape de sfîrsit; acum va aflati pe calea întoarcerii acasa.
Evident, ca multa munca mai este de depus, pentru ca sa toți să vă simțiți impulsionati catre Noua Era, însa în curînd veti fi eliberati de controlul Illuminati.
Libertatea se apropie si sarbatoririle vor putea începe curînd. Diferentele si lipsurile, vor fi rapid înlăturate, iar primii pasi sunt aproape de a fi înfăptuiți..

Deci, nu va dezamagiti și nu dezarmați din cauza problemelor care vor iesi la suprafata; ele au scopul de a fi recunoscute și clarificate.
Aceasta perioada va trece mult mai rapid decît va puteti imagina, pentru ca veti primi ajutor si orientare pentru a face fata încercărilor viitoare.
Federatia Galactica, a stat în apropierea voastră tot timpul, însa numai în ultimul timp a început să-și facă simțită prezența; în curînd aparitiile lor vor fi din ce în ce mai frecvente.
Va las cu iubire si binecuvîntari, si fie ca Lumina sa straluceasca în zilele voastre si în calea voastra, pîna la finalizarea acestei importante etape a evoluției voastre.
Acest mesaj vine de la Sinele meu Superior.
În Iubire, si în Lumina.
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light 
Traducerea în Romîna: Star Child
Corectura Const. Mihăilescu
http://galacticchannelings.com/romana/mike12-08-16.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu