Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 23 septembrie 2016

Cinci locuri secrete cenzurate pe Google Maps: «Secretele armatei făcute să dispară»

Ce se află cu adevărat în infrastructurile secrete guvernamentale din întreaga lume? Ei bine, nici Google nu vă lasă să aflaţi! În multe situaţii neobișnuite, imaginile sale prin satelit au fost editate astfel încât să dispară din fața privirii publicului ceea ce se află în realitate în unele locuri, despre care se pare că cetățenilor de rând le este interzis să afle. Şi întrucât Google este profund interconectat cu activităţile guvernului SUA şi ale armatei americane, acest lucru nu este de mirare.
Imaginile video prezentate mai jos identifică cinci locuri fascinante care ar putea să aducă lumină asupra unora dintre misterele ce înconjoară activităţile militare secrete – dar, în loc de aceasta, imaginile sunt cenzurate, zonele respective fiind făcute să dispară de pe hartă.
Ce se petrece cu adevărat în aceste locuri şi de ce sunt ascunse privirii publicului porţiuni din aceste zone? Sunt multe întrebări care se pot pune și există multe posibile răspunsuri.
Lumea în care trăim este mult mai complicată decât își pot închipui majoritatea oamenilor. Versiunea prezentată în mass-media asupra a ceea ce se petrece cu guvernul şi cu societatea este la mare distanţă de realitatea înfiorătoare a ceea ce construiesc „în spatele scenei” elitele malefice care conduc din umbră această planetă.
Este în întregime posibil, şi chiar probabil, ca majoritatea acestor arii secrete cenzurate să fie situri aparținând unei civilizaţii extraterestre cu care elitele (clica așa-zișilor Iluminați) se află în contact, și care le oferă mijloace de a-și prelungi viața şi tehnologii avansate care nu au fost niciodată dezvăluite pentru restul lumii.


yogaesoteric
18 septembrie 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu