Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 20 august 2016

MESAJ URGENT PENTRU ECHIPAJUL DE LA SOL – LINIILE MAGNETICE.


DE LA TOTH DIN MARELE CONSILIU SIRIUSIAN DE LUMINĂ

annamerkaba on August 11, 2016
Traducere Const. Mihăilescu

Sigiliul Altlantean al Ascensiunii – va fi utilizat pentru a transmuta și atașa energiile atlante de către cei inițiați. Vă vorbesc vouă, celor care știu cine sunteți. Cei care nu vor rezona cu aceste energii, nu vor ajunge la aceste informații sau nu le vor înțelege. Cei care vor rezona cu ele sunt rugați să se abțină deocamdată de la utilizarea cheilor care se prezintă mai jos.

Salutări la toată lumea! Acest mesaj se adresează în principal acelora dintre voi care în prezent au capacitatea și lucrează cu liniile magnetice. În special cu liniile magnetice ale trecutului. Cei care constată că rezonează cu conținutul acestui mesaj, trebuie să înțeleagă că fac parte dintre cei cărora el le este adresat.
Înainte de a posta mesajul pe care l-am primit de la Thoth și Consiliul Superior Siriusian al Luminii, vă voi prezenta cele 2 chei sacre care mi s-au adus în conștiință cu indicația de a le descărca și a le transmite mai departe, în vederea utilizării de către cei abilitați.
Am rugat un minunat artist, pe nume Kashif, cu care colaborez de mai multă vreme, să reproducă grafic desenele celor două chei, care mi s-au transmis telepatic.
Prima cheie este numită " Sigiliul Atlantean al Ascensiunii" și trebuie să fie utilizată de către cei care lucrează la compensarea energiilor distorsionate, energii care au fost introduse și păstrate în karma colectivității umane, din timpul Atlantidei.

Sigiliul Atlantean al Ascensiunii
Ființele umane care sunt pe cale să audă și să decripteze mesajul, vor înțelege că se face referire la acele cristalele galactice care se află ascunse undeva sub fundul Oceanului Pacific de Sud.
Nu este clar dacă acestea sunt cristale fizice reale sau eterice, dar energia lor ar trebui să ajute la accesarea  energiilor karmei umane colective creată în timpul Atlantidei și stocate în zona amintită.
Cheile prezentate aici vor putea fi utilizate de către cei inițiați, care lucrează pentru  scoaterea la suprafață a acestor energii, în scopul recunoașterii și eliberării lor, altfel spus, pentru consumarea acestei încărcături karmice, ceea ce va avea ca rezultat o echilibrare energetică fără de care nu este posibilă trecerea la o nouă etapă a procesului de ascensionare.
Mi s-a transmis că aceia cărora li se adresează acest mesaj, adică ființele umane cu sarcini de echilibrare karmică a energiilor atlante, vor ști despre acest lucru și vor înțelege cum să folosească această cheie.
În același timp, am primit și un alt sigiliu care se referă la toți cei care au lucrat dar nu mai lucrează cu liniile magnetice. Aceștia vor trăi stări de puternic disconfort manifestat  cu precădere în familia și locuința lor. Starea va fi de înstrăinare și nesincronizare cu cei din jur și cu mediul de viață pe care și l-au creat și în care, până atunci, s-au simțit foarte bine.  
Motivul acestor stări de disconfort rezidă în existența acestor energii blocate încă din epoca Atlantă, energii care se cer recunoscute și compensate. Ele au fost create cu 2000 de ani în urmă iar procesul de transmutare al lor a început cu cca 200 de ani în urmă. 
În esență, orice ființă umană poate contribui la echilibrarea energetică a trecutului care este asociat câmpurilor energetice ale războiului și conflictelor globale. (Puteți vedea un format mai mare al acestei imagini, la sfârșitul acestui postări).

Compensarea acestor energii va fi resimțită mai ales în Europa, Orientul Mijlociu și țările mediteraneene. Această localizare este determinată de trecutul războinic al zonelor amintite. Așa că aceia dintre voi care trăiesc acum într-o zonă în care au avut loc războaie în ultimii 200 de ani, vor cunoaște o bruscă deteriorare a stării lor de dispoziție, o scădere a stării lor generale de confort.

Cheia 2
În aceste zone vor ieși la suprafață, pentru a se interfera cu viața oamenilor, vechi energii ale disputei, urii, ranchiunei și răzbunării. Ele se vor dispersa după o vreme, ajutate fiind să plece de atitudinea înțelegătoare a celor afectați, ființe care vor reveni la starea normală, cu atât mai repede cu cât nu vor crea condiții de dispută care să întrețină acest tip de energii.
  
În aceste țări există un uriaș val al schimbării iar vechile energii, care-și vor reclama dreptul de manifestare, vor diminua treptat în intensitate.
Totuși, până atunci veți fi martori ai unui nivel exacerbat al haosului, scena zonală fiind comparabilă cu dezordinea care se crează în timpul demolării unei construcții vechi și construirea pe locul eliberat a unui nou edificiu ori cu lucrările de renovare profundă a unei vechi clădiri la care se întăresc zidurile, se schimbă tocăria, se pune un alt acoperiș și se modifică fațada. Un neavizat care vede, la un moment dat, clădirea va crede că totul se va încheia cu ridicarea unui munte de moloz. De fapt, constructorul face ceea ce trebuie, pentru a da o nouă viață edificiului pentru multe zeci de ani în viitor.  
Același lucru se întâmplă chiar în această perioadă în lumea voastră. Diverse structuri sociale sunt renovate, și, la fel cum se lucrează într-o veche clădire în care există locatari,  aceștia vor avea o stare foarte inconfortabilă creată de natura lucrărilor când, inevitabil, se produce mult zgomot, multă mișcare, multe trepidații, căci vechile energii trebuie reciclate, resincronizate etc. 
Metamorfoza energiilor blocate crează stări care pot deveni greu de gestionat. Amintiți-vă că noi toți acționăm cu voia sau fără voia noastră la crearea și întreținerea acestui vacarm general care ne agresează și ne scoate din minți.

Deci, încă o dată, voi cei care vă aflați în aceste zone și vă confruntați cu diverse neajunsuri și aveți senzația de disconfort, trebuie să înțelegeți că nu întâmplător vă aflați în acel loc și că, fie aceste energii se află chiar în voi și depun efortul de a ieși la lumină, fie prezența voastră a fost opțiunea preferată, în vederea implicării voastre în procesul de deblocare din zonă. Acestora, Consiliul Superior Siriusian al Luminii, le pune acum la dispoziție o CHEIE SACRĂ pe care urmează s-o folosească. 
Așa dar, cum veți folosi această a doua cheie? Indicat este ca fiecare să asculte de propria intuiție, dar "strategia" globală este de a plasa această grilă ori de câte ori vă simțiți bulversați și stăpâniți de un disconfort inexplicabil, fie că vă aflați în propria locuință sau pe străzile orașului de domiciliu. Prin meditație și intenția de a vă liniști, căutați să obțineți echilibrul energiilor care vă înconjoară sau vă pătrund. Nu vă voi da un procedeu anume, dat fiind faptul că fiecare are reacții personale la „agresiunea” energiilor. 
Cel mai bun îndrumător și sfătuitor este Sinele vostru Interior, căruia trebuie să-i solicitați îndrumarea și să fiți atenți la răspunsul pe care-l primiți, răspuns care poate veni pe diferite căi.  Și, în sfârșit, urmăriți sincronicitățile pe care vi le aduc evenimentele. Fiți convinși că „potrivirea” unor acțiuni care v-au asigurat continuitate exact atunci când aveați nevoie de ea, nu este întâmplătoare.
În context, am primit un e-mail de la cineva pe nume Melina, care a ținut să-mi comunice cum a fost ea ghidată în programul pe care-l desfășura pentru a obține un anumit rezultat. Efectiv a simțit acest ajutor prin niște linii de forță magnetică.
Iată ce mi-a comunicat Melina: "Am trăit o vibrație unică și puternică (nu există nimic asemănător oriunde în lume) a celor 7 chakre, cumulate într-o singură cale de atac, în timpul echinocțiului din martie și „lunii pline” din acest an.
Remediul (procedeul) funcționează dacă toate cele 7 chakre sunt aliniate cu noile energii ale Pământului exterior și ale Pământului interior, moment în care apare o armonie a tuturor oamenilor.  Acest remediu funcționează, de asemenea, cu liniile magnetice și chakrele planetei, ceea ce crează posibilitatea utilizării lui în spațiul sacru și pe pământ, dacă este invocat intuitiv.
Când am canalizat această esență am beneficiat de ajutorul Sinelui meu Superior și cel al Pământului Interior (Agartha). Prin concentrare am pătruns în interiorul pământului unde  mi s-a arătat localizarea chakrelor și liniile magnetice ale pământului precum și modul în care acestea, în totalitatea lor, sunt în schimbare, scopul fiind de a sprijini noile frecvențe de pe pământ și ascensiunea în dimensiuni superioare (Nota C.M.: mărturisesc că nu știu la ce se referă exact; în înțelegerea mea, naratorul afirmă că, prin metode de concentrare și meditație profundă a reușit să se deplaseze cu corpul astral sau doar să vizualizeze anumite locații în interiorul planetei, ajutat fiind și de cei din Agartha). 
Am văzut 2 dragoni de aur în interiorul pământului și 7 pui de dragon nou-născuți, simbolizând apariția noului sistem de chakre.

În cazul în care esența energetică codată este lăsată să cadă pe punctele de forță (chakrele) ale planetei (pentru suprafața Pământului și Pământul interior sunt coduri diferite), genetica planetei este activată și, ca o consecință, apar diferite mutații. 
Același lucru se întâmplă atunci când chakrele umane sunt „bombardate” cu anumite energii (esențe energetice modulate), și aceasta provoacă schimbări ale ADN-ului uman. (Sper că exprimarea are sens). În timpul espectativei mele, am avut permanent senzația că sunt în transă, și răspund comenzilor energetice volitive ale Sinelui meu Superior, ale Spiritului Agartei și al Gaiei ".
În esență, aceasta a fost comunicarea primită de la Melina; cei care sunt interesați de detalii, pot accesa site-ul Melinei : http://wiseoldseeds.bigcartel.com


Și totuși, un alt element, care merge mână în mână cu acest mesaj este de dată mai recentă  și vine de la Natalya Ankh.
Și ea a fost ghidată de GAIA pentru a crea și pentru a ajuta la schimbările actuale cu care ne confruntăm.
Acest disc cu adevărat minunat vă ajută să vă acordați la câmpurile energetice de vindecare necesare Noului Pământ; de asemenea, pentru obținerea echilibrului și vindecarea voastră personală de daunele provocate de vechiul sistem energetic, devenind capabili ca prin chakrele voastre să primiți noile energii cu care să contribuiți la formarea și consolidarea matricii Noului Pământ, încă nefinisat. 
GAIA își schimbă propriile vibrații, tot așa cum fiecare dintre noi (cei aflați în procesul de ascensiune) ne schimbăm vibrațiile. Acest proces complex impune și o sincronizare între ființele umane și Gaia. 
Aceasta este ceea ce acest instrument vă poate ajuta să faceți mai ușor acordându-vă cu energiile noi ale planetei. Totodată, veți învăța cum să folosiți aceste energii pentru vindecare și purificare. 

Mai ales acum, când ne formăm o nouă matrice energetică, corpurile noastre trebuie să se adapteze la noile frecvențe, ceea ce, pentru unii, este o dificultate ce pare insurmontabilă. Momentul cel mai dificil este acela în care ne-am eliberat de vechea matrice energetică dar încă n-am înlocuit-o cu cea nouă.
Asta ne crează stări de angoasă, multă nervozitate, neconcordanțe de înțelegere cu cei din jur, descurajare, intenții de renunțare, sentimente de inutilitate.
Acest instrument (cheie) care ni se pune la dispoziție este infuzat cu energiile unei noii matrici planetare, direct din inima mamei Gaia. 
Este un „dispozitiv” care vă va ajuta să vă găsiți drumul cel mai potrivit în lumea nouă, să vă acomodați repede la noile situații (toate create cu noile energii) și să vă continuați evoluția prin trecerea la noile vibrații, necunoscute încă de ființa voastră. 
Acesta este un moment monumental pe care l-am așteptat un timp foarte lung. 
GAIA vă invită să-i fiți alături de ea, la formarea noii matrici a planetei și vă așteaptă cu inima și brațele deschise pentru ca și voi să vă formați propria voastră matrice, care va certifica încheierea acestei lungi călătorii spre dimensiuni superioare
Pentru mai multe informații despre acest disc, puteți accesa www.NatalyaAnkh.com

Deci, după cum se poate constata, ne sunt date noi instrumente de lucru pentru a ne ajuta în stabilizarea ființei noastre într-o stare neechivocă de echilibru.
Știu că aceste chei și instrumente sacre vor fi de mare ajutor acelora dintre voi care rezonează cu acest mesaj.
Aș dori să mulțumesc fiecăruia dintre voi din adâncul inimii și sufletului meu pentru că rămâneți fideli sinelui vostru, și că veți continua să împărtășiți Lumina voastră celor care încă n-au ieșit la liman. Vă mulțumesc mult pentru tot! Va iubesc pe toți!
------------------------------------------------------------------------
În continuare, voi prezenta comunicarea primită de la Thoth și Consiliul Superior Siriusian al Luminii.

„Așa cum, de milenii, soarele răsare în fiecare dimineață, și speranța voastră pentru mai multă iubire și fericire continuă să vă aprindă inimile, în ciuda purtătorilor vechilor energii, care se împotrivesc să părăsească planeta.
Noul mileniu va fi unul al păcii și armoniei, al fericirii și respectului pentru tot ceea ce este creat. Începutul păcii eterne, armoniei și iubirii este valul care curând va lovi „malurile” sistemului vostru planetar. Planeta voastră se va scălda în Lumină și din sălașuri cerești veți fi acompaniați de melodii divine cântate de mii și mii de îngeri. Ca urmare, amintirile triste ale trecutului vostru dureros se vor estompa repede iar egoismele de orice fel nu-și vor mai găsi loc în ființele umane. Asta pentru că ego-ul uman va fi înlocuit cu natura spiritului plin de iubire, contopit cu sufletul care va fi liber cu adevărat.
Vechiul se zbate în agonia disoluției sale, spațiul său de manifestare devenind tot mai îngust. 
Începeți acțiunea vastă de restructurare, iar vasul vostru uman se transformă, se metamorfozează în structuri care să-i permită evoluția la un nou și mult mai înalt nivel vibrațional. Ființa voastră este un șantier în care se lucrează de zor și cu din ce în ce mai mult spor. Vă reconstruiți ca ființă, vă înlocuiți structura „cărămizilor”, punând în locul celor vechi „materiale” noi, cu structură cristalină. Ființa nouă care veți fi nu va mai semăna în nicio privință cu cea la care renunțați acum. Momentul în care vechiul vehicul uman va fi abandonat și înlocuit din mers cu cel nou, mai ușor, mai strălucitor, mai bine acordat pe frecvențele înalte, se apropie vertiginos.
Momentul în care modelele de gândire depășite își vor cunoaște sfârșitul sunt la o aruncătură de băț. Dar nici Gaia nu stă în espectativă; ea se reînnoiește, își pune straie noi, mai luminoase și mai bogate și, mai ales, mult mai curate. 
Pentru modelele de gândire vechi vine repede „obștescul sfârșit”. 
Aceia dintre voi care veți începe să lucrați cu liniile magnetice ale acestei planete, veți avea programe foarte importante de executat, căci veți participa la compensarea structurilor energetice ale trecutului în care sunt înglobate: ura, inechitatea, minciuna, rapacitatea, corupția, invidia etc. Ele vin din timpul Atlantidei, îmbibate de durere și suferință. 
Vă sugerăm să utilizați cheia energetică care va implementa pacea, armonie și lumina cristalină galactică emanată din cristalele aflate în miezul Pământului, sub fundul oceanului Pacific de Sud.

                            (nota C.M.: lucrați cu această yantră)

Prin urmare, cei care sunt în prezent angajați în munca de compensare a energiilor din timpul Atlantidei vor fi îndrumați să folosească Cheia Sacră. Cu ea veți putea echilibra sistemele rețelelor karmice ale liniilor magnetice corespunzătoare.
Asta e tot ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem cu voi. La revedere!”


https://sacredascensionmerkaba.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu