Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 27 august 2016

Matei – 19 aug. 2016

Channeler Suzy Ward.
Traducere Const. Mihăilescu

Cu salutări pline de iubire din partea tuturor sufletelor aflate pe această stație spațială; eu sunt Matei. 
Candidații pentru președinția Statelor Unite ale Americii s-au stabilit definitiv, sau așa s-ar părea. 
Matei
Este de înțeles să vă întrebați : „cum ar mai fi posibil ca Bernie Sanders să devină următorul președinte al SUA?!
În ultimul nostru mesaj nu am enumerat scenariile pe care monitorizarea Pământului din Nirvana se menține, deoarece așteptam să vă spun despre semnificația pe care o are energia unui câștigător de neoprit. Însă, nici unul dintre cei doi nominalizați nu are această energie.
Prin urmare, vom arăta diferitele posibilități care-l privesc pe Sanders și persoanele nominalizate de cele două partide majore "în jurul altor concurenți”. Mă voi referi la Sanders pentru că câmpurile energetice ale celorlați candidați sunt prea slabe, pentru a impune un potențial de dezvoltare.

Constanta echilibrare energetică a universului oferă modalități de a rezolva un blocaj într-un câmp energetic, iar asta este ceea ce se întâmplă aici. 

Preponderența energiei generată în jurul lui Sanders este pozitivă, chiar dacă el nu este nominalizat candidat la președinție; energiile generate în jurul lui Donald Trump și al lui Hillary Clinton, cei doi nominalizați, sunt însă predominant negative.
Investiția energetică globală, care cuprinde gândurile și sentimentele populației, a produs nenumărate schimbări de direcție și sunt vii în conștiința colectivă.
Pentru a face ordine în acel haos, energia cooptată în diferite scenarii, și care reprezintă investiția totală de potențialitate, poate debloca câmpul energetic de activare a unor activați din jurul lui Sanders, direcționându-le spre favorizarea ajungerii acestuia în postura de a ocupa, totuși, funcția prezidențială.

Pe această temă se pot face unele scenarii precum :
  -) cele privind afacerile private ale lui Clinton cu alte națiuni, atunci când ea deținea funcția de Secretar de Stat;
  -) cele de complicitate la nereguli în alegerile primare ale partidului Democrat, care ar putea fi divulgate.
  -) Tot astfel, se poate dovedi și demonstra o implicare a Iluminaților în sursele și utilizarea fondurilor Fundației Clinton (folosite în campania prezidențială).
  -) Există o anumită inabilitate și o problemă de sănătate, foarte reală, care ar putea face ca d-na Clinton să nu fie aptă pentru această înaltă funcție.

În cazul în care oricare dintre aceste patru posibilități ar deveni de notorietate, candidata democraților ar putea fi infirmată, ceea ce îl va aduce în prim plan pe d-l Sanders, ca posibil înlocuitor în cursa prezidențială, din partea Partidului Democrat.
În ceea ce-i privește pe alegători:
   -)ei ar putea să șteargă de pe buletinul de vot, atunci când ajung la urne, numele lui Cilnton și să-l scrie pe cel al lui Sanders. Deși este o soluție greu de aplicat, teoretic trebuie luată în calcul.
  -) În sfârșit, mai există și posibilitatea ca o parte din electoratul lui Trump să devină susținător al lui Sanders, astfel că, atunci când merg la vot, să nu-l voteze nici pe Trump, care a fost selecționat datorită opțiunilor lor, dar nici pe d-na Clinton, punând în locul numelui Trump, numele lui Sanders.  
Oricum, în acest moment situația energetică legată de alegerea președintelui este în continuare neclară și nestabilizată.
Încă și alte posibilități ar fi posibil să apară, și care ar mai putea schimba numele celui care va fi instalat la Casa Albă.
Oricare dintre abaterile de la procedurile tradiționale ale țării în această etapă a procesului ar fi neobișnuită, dar nu imposibilă.

Cu toate acestea, puțini ar numi anul 2016 an al repetării scenariilor din trecut, în ceea ce privește alegerea locatarului de la Casa Albă. 
În orice caz, revenirea lui Sanders în arena prezidențială, rămâne o posibilitate, mai ales dacă ne gândim că Hillary Clinton a declarat că l-ar prefera ca vice-președinte.(Nota C.M.: de exemplu, înlăturarea la început de mandat a d-nei Clinton, în caz că ea l-ar învinge pe Trump, prin procedee de destituire sau...imposibilitatea de a-și îndeplini mandatul)
În cele din urmă populația va înțelege că aceste alegeri au avut rolul să consume energiile care l-ar fi afectat pe Sanders, personal, eliberându-l astfel de influența lor.
Acest scop va putea fi înțeles într-un context mai general, căci este parte integrantă a schimbării în curs de desfășurare, care vizează eliminarea corupției și opresiunii și reluarea drumului spre libertate și ridicarea nivelului civilizațional global.

Rezistența la schimbare face parte, de asemenea,  din această transformare, pentru că teama de schimbare este inerentă în conștiința densității a treia.

Sufletele întunecate se tem că vor scăpa din strânsoare pe cei pe care i-au dominat și i-au oprimat și încearcă tot felul de modele de intimidare, pentru a întrona energia fricii în inimile oamenilor. Din fericire, eforturile și speranțele lor nu le vor da câștig de cauză.  Toate intențiile și condițiile create pe nivelurile de vibrație joasă vor continua sa se dezintegreze căci vibrațiile continuă să crească.
Sunteți obișnuiți să citiți cuvinte precum "dragoste", "pace" și "unitate" în mesajele politicienilor sau oamenilor care dețin conducerea. Ați observat cât de des aceste cuvinte sunt folosite de lideri naționali, lideri ai societății civile, conducători ai administrației, ai religiilor !? Toți promit și se justifică, fără a se ține de cuvânt. 

Cu toate acestea, cuvinte precum cele amintite au o anumită energie benefică, indiferent că sunt vorbite sau citite, și această energie are o anume vibrație care contribuie la creșterea câmpului pozitiv.
În orice limbă ar fi scrise, aceste cuvinte emit vibrații benefice care se acumulează. 
Acum, când aceste cuvinte sunt folosite în mod frecvent în întreaga lume, reverberațiile lor puternice trezesc conștiințele, trezesc popoarele.

Întrebare: "Mă gândesc la mine ca fiind un căutător de adevăr. Nu știu dacă acest lucru este echivalent cu "lucrător în Lumină". Vreau să știu mereu ce este și ce nu este adevărat. ​​
Întrebarea mea este: ce este un „lucrător în Lumină ”și cum poți ști dacă tu ești sau nu? "
Răspuns: Felul în care gândești arată că ești pe aceeași lungime de undă cu un Lucrător în Lumină, un căutător de adevăr, și demonstrează că ești foarte aproape de acest statut.
Cerința cu privire la care informații sunt adevărate și care nu este o parte importantă a iluminării, a descoperirii de sine; cu toate acestea, mult mai important decât să te bazezi pe surse externe, pentru răspunsuri, este să le afli din interiorul tău, prin meditație, căci în ființa ta există toate răspunsurile la toate întrebările posibile. 
Răspunsurile sunt mesaje primite de la suflet și care urcă până la nivelul conștientizării, vin prin intuiție, instinct, conștiință, inspirație și aspirație.
Când începi să conștientizezi răspunsurile pe care le primești, probabil, ca senzații tari sau imagini sau cuvinte văzute cu ochii minții sau auzite ca voce interioară în inima ta, și care ajung la mintea ta, atunci viața pentru tine începe să curgă lin, cu împăcare de sine și cu credința că nu ești singur și că aparții UNICULUI. Instinctiv știi că deciziile și acțiunile tale sunt aliniate cu prevederile contractului cu care ai venit în această viață.
Am făcut o digresiune de la întrebarea ta, deci să ne întoarcem la ea.
O descriere simplă a ceea ce este o persoană, Lucrător în Lumină: este cel care trăiește în evlavie în diverse moduri față de Dumnezeu. Și mai simplu: fii bun și îndatoritor față de orice om!
Milioane de oameni din întreaga lume care nu au auzit expresia „Lucrător în Lumină” se află în Lumină prin cinstea lor, prin iubirea și devotamentul lor, prin spiritul de sacrificiu pentru binele tuturor, prin iubirea față de Dumnezeu.  Ei nu-și exploatează semenii, nu se îmbogățesc necinstit iar atunci când au mai mult decât le este necesar, îi ajută și pe cei săraci dar merituoși (Nota C.M.: adică nu pe leneși sau pe cei căzuți pradă viciilor).

Lumina este aceeași energie ca și dragostea, chiar dacă este experimentată în moduri diferite. Cine este onest, plin de compasiune, de recunoștință, iertător, generos, iubitor și protector al creației lui Dumnezeu, este un Lucrător în Lumină, chiar dacă nu știe aceasta.
Lumina emanată de la o astfel de ființă, binedispune alte persoane, ca efect al sincronizării pe lungimea de undă a zâmbetului autentic, îmbrățișării prietenești, cuvântului încurajator; aceste gesturi sunt de neprețuit căci luminează sufletul, aduce un sentiment de liniște, de încurajare, de încredere, de smerenie.

Atunci când Lucrători ai Luminii se confruntă cu provocări, ei își cunosc puterea interioară și spiritul hotărât, care-i va purta spre momentele de glorie ale umanității de pe Pământul Epocii de Aur. Atunci, toate popoarele vor ști că orice formă de viață de pe planetă este indisolubil legată de toți ceilalți.
Sugestia noastră pentru cei care caută informația spirituală este de a citi îndrumările recent oferite unui domn care s-a identificat ca "un suflet în trezire."
Mamă, te rog să adăugi acea parte din mesajul din 19 mai 2016. Mulțumesc!
Intrebare: "De  multe ori s-a spus, în diferite canalizări, că după ce trecem de această viață, vom merge într-un loc mult mai bun. Ni se spune, de asemenea, că ghizi spirituali așteaptă să ne ajute și să ne ghideze. Poți explica mai clar aceasta?
Răspuns: "Într-adevăr, Nirvana este un loc mult mai bun în toate privințele pentru persoanele care au trăit în conformitate cu contractele lor sufletești, dar ele nu au nevoie de ghizi spirituali acolo. Ghizii, îngerul tău păzitor și alții din tărâmurile angelice, sufletele cu care sunteți legați prin dragoste, și membrii ai altor civilizații sunt trimișii lui Dumnezeu care, nevăzut, vă ajută în timpul vieții voastre pe Pământ.
Așteptată este sosirea lor în Nirvana de către suflete (persoane) pe care le cunoașteați și care v-au fost dragi vouă.

Fiecare suflet are o frecvență unică de vibrație, și, în ultimele momente înainte de moartea corpului fizic, acesta trimite un semnal special care este primit de către toți cei cu care acel suflet are legături de dragoste, de prietenie. Cei care recepționează acel semnal (care înseamnă: „îmi părăsesc corpul de pe Pământ și vin către voi! Așteptați-mă!”) sunt cei din familia dispărută anterior, prietenii din viața care se încheie dar și lungul șir de cunoscuți, prieteni, frați, surori, părinți, din viețile anterioare, indiferent unde s-ar afla ei în acel moment (altă civilizație, altă planetă, vii sau morți). Dar nu numai cu ființele umane vă veți întâlni ci și cu animalele dragi care au fost în viețile voastre. 
S.W.
Intrebare: "Tocmai am citit mesajul în care Matei a spus că sufletul este eliberat din oameni și intră în Nirvana. Ce înseamnă asta? Unde se duc sufletele?
Răspuns: "Sufletul este eliberat imediat, dacă nu este afectat de deteriorarea corpului eteric al persoanei. Corpul eteric și fizic sunt atât de strâns legate încât orice boală sau rănire a corpului fizic afectează corpul eteric oricând este vorba de traume emoționale experimentate în timpul vieții. Oamenii decedați (sufletul lor) intră în Nirvana cu aceste condiții. În timpul procesului de vindecare, care este personalizat pentru a satisface nevoile fiecărei persoane, sufletul poate merge oriunde dorește, în același timp.

Sufletele pure sunt esența dragostei și luminii Creatorului, sunt energie care fluctuează la un nivel de vibrație mai mare decât corpul eteric și mult mai mare decât masa corpului fizic (material), astfel încât sufletele întotdeauna sunt "eliberate" și pot fi oriunde doresc, adică, pur și simplu, unde gândesc că ar vrea să fie. 
Acesta este motivul pentru care în timpul somnului unei persoane, sufletul ei poate vizita pe cei cu care are legături de dragoste sau interese, indiferent unde s-ar afla ei, sau efectuează serviciul de lumină în lumi în care este nevoie de acest tip de asistență, sau pentru a spori conștientizarea spirituală sau cunoașterea pentru studiu, în civilizații avansate.
Iubiți frați și surori, ca parte a Creatorului, atotștiutor, atotputernic și etern EU SUNT, aveți unicitatea tuturor lucrurilor, întotdeauna dispuneți de un potențial nelimitat de a manifesta orice doriți.
Această capacitate este inerentă sufletului și, pe măsură ce continuați să evoluați, veți fi capabili să produceți tot ceea ce acum ați crede că sunt miracole.”

http://www.matthewbooks.com/august-19-2016

Un comentariu:

  1. Nu va mai agitati,s-a hotarat cu multi ani in urma,chiar si de catre "Biderbergi" ca urmatorul presedinte american va fi clintonoaica killary cu fusta.....Ea indeplineste cel mai bine "poruncile" iudeo-masono-khazarilor....

    RăspundețiȘtergere