Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 19 august 2016

DIN CARTEA „ALIAȚII UMANITĂȚII”, de Marshall Vian Summers.(I)

(selecțiuni)

Nota blogger: Dată fiind importanța comunicărilor cuprinse în mesajele „Aliaților”extratereștri, îmi propun să postez anumite selecțiuni din această carte, care aduce noi ipoteze, afirmații și motivări asupra interesului extraterestru față de Pământ. Postările nu vor fi neapărat consecutive. C.M.

                                                          PRIMA CARTE:
Un Mesaj Urgent În Legătură cu Prezența Extraterestră din Lume Astăzi, Copyright @ 2001, 2008, Societatea pentru Calea Cunoașterii din Mai Marea Comunitate. Printată și legată în Statele Unite ale Americii.

                                             CUVÂNT ÎNAINTE
Este destul de neobișnuit să găsești o carte care schimbă viața omului, dar mult mai extraordinar să întâlnești o lucrare care are potențialul de a produce un impact asupra istoriei umane.
Acum aproape patruzeci de ani, înainte să fie o mișcare legată de mediu, o femeie curajoasă a scris o carte foarte provocatoare și controversată care a schimbat cursul istoriei.
„Primăvara tăcută” a lui Rachel Carson a produs o conștiență globală a pericolelor poluării de mediu și a aprins o reacție activiă care dăinuie și în zilele noastre.

Printre primii care au declarat public faptul că utilizarea pesticidelor și a toxinelor chimice era o amenințare la întreaga viață, Carson a fost ridiculizată și umilită la început, chiar și de mulți dintre egalii ei, dar în final a fost considerată una dintre cele mai importante voci ale secolului 20.
„Primăvara tăcută” încă este privită de majoritatea ca fiind piatra de temelie a ecologismului.

Astăzi, inainte să existe o conștiență publică predominantă referitoare la o incursiune extraterestră continuă printre noi, un om curajos – un învățător spiritual ascuns anterior – iese în față cu un comunicat extraordinar și îngrijorător de dincolo de sfera noastră planetară.
Cu ”Aliații Umanității”, Marshall Vian Summers este primul conducător spiritual al timpurilor noastre care declară fără echivoc că prezența nepoftită și acțiunile clandestine ale ”vizitatorilor” noștri extratereștri constituie o amenințare profundă la libertatea umană.
În timp ce, la prima vedere, ca și Carson, Summers, cu siguranță, va întâlni batjocură și discreditare, el ar putea fi recunoscut în final ca fiind una dintre cele mai importante voci ale lumii în domeniul informațiilor legate de extratereștrii, al spiritualității umane și al evoluției conștiinței.
În același mod, „Aliații Umanității” sar putea dovedi a fi esențială în a asigura însuși viitorul speciei noastre – nu numai trezindu-ne la provocările profunde ale unei invazii extraterestre tăcute, ci și aprinzând scânteia unei mișcări de împotrivire și de împuternicire fără precedent.
Deși circumstanțele originii acestui material controversat și exploziv ar putea fi problematice pentru unii, perspectiva pe care o reprezintă și mesajul urgent pe care îl transmite ne cer cea mai profundă atenție și cel mai profund răspuns hotărât.
Aici suntem cu toții confruntați cu aserțiunea potrivit căreia apariția crescândă a OZN-urilor și a altor fenomene evidențiază o intervenție subtilă, și fără opoziție până în prezent, din partea unor forțe extraterestre care caută să exploateze resursele Pământului în favoarea lor în totalitate.
Cum răspundem adecvat la o asemenea provocare atât de îngrijorătoare și revoltătoare? S-o ignorăm și s-o respingem de la bun început, așa cum mulți detractori ai lui Carson au făcut?
Sau să investigăm și să încercăm să înțelegem exact ce ne este oferit aici?
 Dacă alegem să investigăm și să înțelegem, iată ce vom găsi: O revizuire exhaustivă a deceniilor recente de studiu global referitor la activitatea OZN și a altor fenomene aparent extraterestre (de exemplu răpirile și implanturile extraterestre, mutilările animalelor, și chiar ”posedarea” psihică) aduce dovezi ample în favoarea perspectivei Aliaților; într-adevăr, informația conținută în discursurile Aliaților clarifică în mod amețitor probleme care i-au încurcat pe cercetători de ani de zile, clarificând multe dovezi misterioase dar persistente.
Odată ce am cercetat aceste chestiuni și ne-am convins în privința faptului că mesajul Aliaților nu este numai plauzibil ci și convingător, ce urmează? Aprecierile noastre vor duce inevitabil la concluzia de necontestat a faptului că situația noastră dificilă de astăzi are paralele profunde cu incursiunea „civilizației” Europene în Americi începând în secolul 15, când popoarele indigene nu au putut să înțeleagă și să răspundă adecvat la complexitatea și pericolul forțelor care le vizitau țărmurile. „Vizitatorii” au venit în numele lui Dumnezeu, demonstrând tehnologie impresionantă, și care pretindeau să ofere un mod de viață mai avansat și mai civilizat. (Este important de notat faptul că invadatorii Europeni nu erau „răul încarnat” ci doar oportuniști, lăsând în urma lor o moștenire de devastare neintenționată.)
Iată ideea: Încălcarea radicală și la scară largă a libertăților fundamentale pe care nativii Americani au experimentat-o ulterior – incluzând decimarea rapidă a populației lor – nu este numai o tragedie umană monumentală, ci și o lecție demonstrativă puternică pentru situația noastră actuală.
De data aceasta, suntem cu toții poporul nativ al acestei singure lumi, și dacă nu putem să strângem în mod colectiv un răspuns mai creativ și mai unificat, am putea avea o soartă similară. Aceasta este întocmai realizarea pe care Aliații Umanității o precipită.
Însă, aceasta este o carte care poate schimba vieți, căci activează o chemare adâncă lăuntrică ce ne amintește de scopul nostru pentru care suntem în viață în acest moment în istoria umană și ne aduce față în față cu nimic mai puțin decât destinul nostru. Aici suntem confruntați cu cea mai inconfortabilă realizare dintre toate: Însuși viitorul umanității ar putea depinde de cum răspundem la acest mesaj. În timp ce Aliații Umanității este profund prevenitoare, aici nu există nicio incitare de frică sau perspective sumbre. În schimb, mesajul oferă speranță extraordinară în ceea ce este acum o situație foarte periculoasă și foarte dificilă. Intenția evidentă este de a păstra și de a împuternici libertatea umană, și de a cataliza un răpuns personal și colectiv la intervenția străină. În mod corespunzător, chiar Rachel Carson a identificat odată în spirit profetic însăși problema care împiedică abilitatea noastră de a răspunde la această criză actuală: „Noi încă nu am ajuns suficient de maturi,” a spus ea, „pentru a ne gândi la noi ca fiind doar o parte infimă dintr-un univers vast și incredibil.” În mod clar, de multă vreme avem nevoie de o nouă înțelegere despre noi înșine, despre locul nostru în cosmos, și despre viață în Mai Marea Comunitate (universul fizic și spiritual mai mare în care acum ne facem apariția).
Din fericire, „Aliații Umanității” servește precum o poartă către un corp de învățături și practici spirituale surprinzător de substanțiale care promite să inculce maturitatea speciei necesară cu o perspectivă care nu este nici terestră, nici antropogenetică, ci este înrădăcinată în tradiții mai vechi, mai profunde și mai universale. La urmă, mesajul din „Aliații Umanității” contestă aproape toate noțiunile noastre fundamentale legate de realitate, oferindu-ne, simultan, cea mai mare oportunitate a noastră pentru avansare și cea mai mare provocare pentru supraviețuirea noastră.
În timp ce criza actuală ne amenință auto-determinarea ca specie, aceasta ar putea furniza un fundament atât de necesar pe care să aducem unitatea în rasa umană – aproape o imposibilitate, fără acest context mai mare.
Cu perspectiva oferită în Aliații Umanității și corpul mai mare de învățături reprezentat de Summers, ne sunt date atât imperativul cât și inspirația de a ne uni într-o înțelegere mai profundă, pentru a servi evoluția umanității în continuare.

În raportul său privind revizuirea celor de la Time Magazine în legătură cu cele mai influente 100 de voci ale secolului 20, Peter Mattheisen a scris despre Rachel Carson, „Înainte să fie o mișcare ecologistă, a fost o singură femeie curajoasă și cartea ei foarte curajoasă.” În câțiva ani de acum înainte, am putea spune în mod similar despre Marshall Vian Summers: Înainte să fie o mișcare umană de libertate pentru împotrivirea Intervenției extraterestre, a fost un singur bărbat curajos și mesajul lui foarte curajos, Aliații Umanității. De această dată, fie ca reacția noastră să aibă loc mai rapid, mai decisiv și mai unit. —MICHAEL BROWNLEE Jurnalist
                               
                                    AVIZ CITITORILOR

Cartea „ALIAȚII UMANITĂȚII” este prezentată pentru a pregăti omenirea pentru o realitate cu totul nouă care este în mare măsură ascunsă și nerecunoscută în lume, astăzi. Furnizează o nouă perspectivă care împuternicește oamenii să înfrunte cea mai mare provocare și oportunitate pe care noi, ca rasă, am întâlnit-o vreodată.
Informările Aliaților conțin mai multe declarații critice, dacă nu alarmante, despre intervenția și integrarea extraterestră crescândă în rasa umană și despre activitățile extraterestre și planul extraterestru ascuns. Scopul Informărilor Aliaților nu este să furnizeze dovezi solide în legătură cu realitatea vizitei extratereștrilor în lumea noastră, care este deja bine documentată în multe alte cărți bune și jurnale de cercetare pe subiect.
Scopul Informărilor Aliaților este să se adreseze implicațiilor dramatice și vaste ale acestui fenomen, să conteste tendințele și presupunerile noastre umane în privința acestuia și să atenționeze familia umană în privința marelui obstacol pe care îl înfruntăm acum.
Informările furnizează o privire fugară spre realitatea vieții inteligente din Univers și spre ceea ce Contactul va însemna cu adevărat. Pentru mulți cititori, ceea ce se desvăluie în „ALIAȚII UMANITĂȚII” este, în totalitate, nou. Pentru alții, va fi o confirmare a unor lucruri pe care le simt și pe care le știu de mult.
Deși această carte oferă un mesaj urgent, este vorba, de asemenea, de o mișcare către o conștiință mai înaltă numită „Cunoaștere”, care include o deprindere telepatică mai mare printre oameni și între rase.
În acest sens, Informările Aliaților i-au fost transmise autorului din partea unui grup multirasial și extraterestru de indivizi care se prezintă pe sine ca fiind „Aliații Umanității”. Ei se descriu pe sine ca fiind ființe fizice din alte lumi care au venit în sistemul nostru solar, în proximitatea Pământului, cu scopul de a monitoriza comunicările și activitățile acelor rase străine care sunt aici în lumea noastră intervenind în treburi umane. Ei scot în evidență faptul că ei înșiși nu sunt prezenți fizic în lumea noastră dar oferă înțelepciunea necesară, nu tehnologie sau interferențe. Informările Aliaților i-au fost date autorului într-o perioadă de un an de zile. Ele oferă perspectivă și viziune într-un subiect complex care, în ciuda dovezilor tot mai mari, de zeci de ani, continuă să îi uimească pe cercetători.
Însă această perspectivă nu este romantică, speculativă sau idealistă în abordarea acestui subiect. Din contră, este realistă, fără ocolișuri și necompromițătoare, până în punctul în care ar putea fi destul de provocatoare, chiar și pentru un cititor care este expert în acest subiect.
Așadar, pentru a primi ceea ce are de oferit această carte, este necesar să-ți suspenzi, pentru un moment cel puțin, multe dintre convingerile, presupunerile și întrebările pe care le-ai putea avea în legătură cu Contactul extraterestru și chiar în legătură cu modul în care această carte a fost primită.
Cuprinsul cărții este ca „mesajul din sticlă” venit de dincolo de lume. Nu ar trebui să ne preocupe sticla cât mesajul din ea.
Pentru a înțelege cu adevărat acest mesaj provocator, trebuie să înfruntăm și să punem la îndoială multe din presupunerile și tendințele predominante în privința posibilității și a realității Contactului.
Acestea includ:
      -    negare;
  -    așteptări pline de speranță;
  -    interpretarea greșită a dovezilor pentru a ne confirma     convingerile;
  -    dorința și așteptarea salvării de la „vizitatori”;
  -    credința că tehnologia extraterestră ne va salva;
  -    sentimentul deznădăjduirii și al submisivității față de ceea ce presupunem că este o forță superioară;
  -    cererea dezvăluirii guvernamentale dar nu și dezvăluirea extratereștrilor;
  -   condamnarea conducătorilor umani și a instituțiilor umane în timp ce menținem acceptarea incontestabilă a „vizitatorilor”;
  -   presupunerea faptului că dacă nu ne-au atacat sau invadat, trebuie să se afle aici pentru binele nostru;
  -   presupunerea faptului că tehnologia avansată înseamnă etici avansate și spiritualitate avansată;
  -    credința faptului că acest fenomen este un mister când, de fapt, este un eveniment comprehensibil;
  -    credința faptului că extratereștrii au, într-un anume fel, drept asupra umanității și asupra acestei planete;
  -    și credința faptului că umanitatea este irecuperabilă și că nu poate reuși pe cont propriu. Informările Aliaților contestă asemenea presupuneri și tendințe și detronează multe dintre miturile pe care le avem în momentul de față în legătură cu cine ne vizitează și de ce sunt ei aici. Informările Aliaților Umanității ne oferă o perspectivă mai mare și o înțelegere mai profundă a destinului nostru în cadrul unei panorame mai mari a vieții inteligente din Univers.
Pentru a realiza acest lucru, Aliații nu vorbesc către mintea noastră analitică ci Cunoașterii, partea mai adâncă a ființei noastre în care adevărul, oricât de întunecat, poate fi sesizat și experimentat.
Cartea ,,ALIAȚII UMANITĂȚII” va ridica multe întrebări, ce vor necesita reflecție și contemplare în continuare. Intenția nu este să ofere nume, date și locuri ci să ofere o perspectivă asupra prezenței extraterestre din lume și asupra vieții în Univers pe care noi, ca și ființe umane, nu am putea-o avea altfel.
În timp ce trăim tot în izolare pe suprafața planetei noastre, nu putem încă să vedem și să știm ce se întâmplă în privința vieții inteligente, dincolo de granițele noastre. Pentru acest lucru, avem nevoie de ajutor, un gen de ajutor extraordinar. Am putea să nu recunoaștem sau să nu acceptăm un asemenea ajutor la început. Însă el este aici. Scopul declarat al Aliaților este să ne atenționeze în privința riscurilor legate de emergența într-o Mai Mare Comunitate de viață inteligentă și să ne asiste în trecerea cu succes a acestui prag major, în așa fel încât libertatea, suveranitatea și auto-determinarea umană să poată fi păstrate.                                              

Aliații sunt aici pentru a ne sfătui în legătură cu necesitatea ca umanitatea să-și stabilească propriile „Reguli de Angajare” în această perioadă fără precedent. Potrivit Aliaților, dacă suntem înțelepți, pregătiți și uniți,ne vom putea revendica și asuma locul care ni se cuvine ca rasă matură și liberă, în Mai Marea Comunitate. De-a lungul timpului, în care aceste serii de informări au avut loc, Aliații au repetat anumite idei cheie pe care ei le consideră vitale pentru înțelegerea noastră.
Noi am păstrat aceste reiterări în carte pentru a prezerva intenția și integritatea comunicărilor lor. Din cauza naturii urgente a mesajului Aliaților și din cauza forțelor din lume care s-ar opune acestui mesaj, există o înțelepciune și o necesitate legate de aceste repetări.

În urma publicării cărții ALIAȚII UMANITĂȚII în 2001, Aliații au oferit un al doilea set de Informații pentru a finaliza mesajul lor vital către umanitate. „ALIAȚII UMANITĂȚII”, CARTEA A DOUA, publicată în 2005, și care prezintă informații noi, uimitoare, legate de interacțiunile dintre rase în Universul nostru local și legate de natura, scopul și cele mai ascunse activități ale acelor rase care intervin în treburi umane.

Mulțumită acelor cititori care au înțeles urgența mesajului Aliaților și care au tradus Informările în alte limbi, există o conștiență globală în creștere a realității Intervenției. Noi, cei de la Biblioteca pentru Noua Cunoaștere considerăm că aceste două seturi de Informări conțin ceea ce ar putea fi unul dintre cele mai importante mesaje care sunt comunicate în lume, astăzi.

(va continua)


SURSA: http://aliatiiumanitatii.org

Un comentariu:

  1. Domnilor,dupa cum bine stiti,toata ,repet,toata mass-media cat si internetul sunt controlate 100% de catre iudeo-masonerie,khazari si iezuiti.In aceste conditii credeti ca aceasta carte "Aliatii Umanitatii" ne prezinta opinia unor entitati independente? Ar fi ca si cum,in inchisoare fiind,ti se permite sa publici carti in care sa arati lumii intregi toate defectele,manipularile,minciunile si obiectivele bine-ascunse si nu numai, ale regimului si conducatorilor care te-au condamnat!!!!!

    RăspundețiȘtergere