Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 7 iunie 2016

Simptome ale ascensiunii de la 3D la 5D pe Pământ.

Mesaj de la Maeștri Ascensionați.
(29 mai 2016; channeler Petra Margolis)
Traducere Const. Mihăilescu.

Dragilor, dorim să explicăm un pic mai mult anumite chestiuni legate de starea și evoluția Pământului, despre noile energii și simptome ale ascensiunii, așa cum se manifestă ele în prezent. 
P.M.
Pământul, sau cum le place multora să-l numească, Noul Pământ, este în procesul primirii de noi energii a căror vibrație este compatibilă cu 5D. Trebuie înțeles că nu este vorba despre o singură frecvență ci de un spectru, un domeniu vibrațional. Deci, când se vorbește despre frecvența care însoțește planeta în drumul ei către dimensiunea 5D, voi trebuie să înțelegeți că se face referire la o gamă de frecvențe.

Energetic vorbind, fiecare dimensiune este limitată de o barieră care nu lasă să pătrundă decât un anumit domeniu de vibrații. Milioane de ani, planeta voastră a fost împrejmuită de un strat energetic (grid), care funcționează ca un filtru: energii cu anumite vibrații au fost lăsate să treacă, altele au fost respinse.
Această barieră este astfel construită încât energiile admise în sistemul dimensional pe care-l străjuiesc să fie compatibile cu acea dimensiune. Această barieră permite energiei să curgă în jos, în 3D, dar nu permite deplasarea energiilor de joasă frecvență spre dimensiunile superioare. Cu alte cuvinte, orice sistem dimensional este caracterizat de un domeniu de frecvențe propriu care îl delimitează, prin aceasta asigurând-i conservarea și integritatea. Orice intruziune care ar avea tendința de a deregla buna funcționare a acelui sistem determină o reacție pe măsură, în scopul anulării oricărui efect perturbator.
[Nota C.M.: să ne amintim că în urmă cu sute de mii de ani civilizația umană a început să decadă, ca urmare a acceptării influenței satanice (Rebeliunea lui Lucifer s-a produs cu cca 200.000 de ani în urmă) . Aceasta a dus la scăderea continuă a frecvenței de vibrație a ființelor umane, a planetei și a sistemului planetar, care, prin atitudine și alegere, s-a îndepărtat tot mai mult de Dumnezeu, cu consecința că vibrația a scăzut constant. Pentru a nu conturba buna funcționare a Universului nostru local (Nebadonul), sistemul planetar al Pământului a fost izolat, adică  a fost trecut în carantină. Abia acum ni se ridică starea de carantină, care ni s-a impus ca urmare a alegerilor noastre.
Toată această izolare s-a realizat prin câmpuri magnetice (griduri) care înconjoară planeta.
Cu cca 50 de ani în urmă, la dorința Creatorului, au fost trimise echipe de specialiști conduse de Kryon, venit din Universul Magnetic Quadril 5. De asemenea, în activitatea care urma a fost cooptat și Hatonn, a cărui responsabilitate este legată mai mult de comunicare.
Obiectivul îl reprezenta refacerea aproape în totalitate a gridului magnetic care înconjoară planeta noastră, astfel în cât să se permită primirea unor energii de frecvențe mai înalte, modulate cu codurile necesare perioadei de ascensiune, ceea ce înseamnă și scoaterea din starea de izolare (carantină) a Pământului]
     
În realitatea 3D poți urmări cum colectivitatea umană, „turma”,  ca să ne exprimăm așa, înaintează în realitatea 5D, încărcată de sentimente de responsabilitate dar și cu un trend crescător în ceea ce privește capacitatea creatoare.
In 3D senzația de bine poate fi obținută prin trimiterea unor energii către un subiect căruia să-i îmbunătățească starea, dacă acel subiect nu este condiționat de o prevedere din programul său de viață. În 5D, trebuie să lucrezi și să știi cum să lucrezi cu energiile la modul conștient, ceea  ce-ți oferă posibilitatea să nu te limitezi doar la îmbunătățirea stării emoționale.
Mai trebuie menționat că în 3D, în care se mai manifestă realitatea Pământului, apar extensii spre unele caracteristici care o diversifică și o multiplică, de pe un nivel (strat) existențial superior, mai apropiat de dimensiuni superioare. Astfel prezentat, se poate aprecia că, cel puțin fazele superioare ale dimensiunii 3D, pot fi asimilate unori incipiente dezvoltări ale dimensiunii superioare 4D și chiar 5D.
Deci, schimbarea nu constă numai în ridicarea spre 5D, dar și în diversificarea și sofisticarea vechii dimensiuni 3D care întotdeauna va reprezenta o parte a realității Pământului, chiar și atunci când acesta va ascensiona în cvazitotalitatea lui în 5D.
Ca urmare, cei care vor alege să se reîncarneze pe Pământ, se vor afla inițial în zona energiilor 3D pe care, în timp, o vor depăși, transferându-se ulterior în 5D. În majoritatea cazurilor, chiar dacă acum ați atins (unii dintre voi) nivelul vibrațional 5D, următoarea reîncarnare va fi tot în 3D, de unde, de data aceasta, veți putea evada mult mai ușor decât până acum. Explicația constă tocmai în structura modificată a grindului, câmpului magnetic, care înconjoară planeta. Acest filtru nu se va mai comporta ca o barieră de netrecut a sufletelor care tind să ascensioneze în perioade mult mai scurte de timp.
Trecerea barierei va putea fi făcută și împreună cu corpul fizic, simptomele ascensiunii fiind percepute ca o stare de accentuată oboseală, dureri la diferite nivele, localizarea fiind de obicei în straturile diferiților mușchi. Va exista tendința unora de a evita aceste stări, prin eschivarea de la consumarea lor, ceea ce va echivala cu renunțarea sau amânarea momentului de trecere a barierei magnetice. Este o responsabilitate pe care fiecare suflet și-o asumă. Responsabilitatea devine și mai mare după ce treceți de această barieră și vă deplasați mai departe spre nivele dimensionale mai înalte.
Simptomele resimțite în procesul înălțării, adică al depășirii barierei electro-magnetice pot căpăta diferite aspecte, prin apariția unor posibile perturbări date de mulți factor printre care și existența unor implanturi, sau alte modificări artificiale care au modificat proiecția genetică, nativă, a individului.
Manifestările și particularitățile perioadei actuale de trezire, în vederea ascensiunii, pot fi observate peste tot, dacă ele sunt atent monitorizate, inclusiv în ciclul electoral din SUA. Aceasta nu înseamnă că în zona respectivă se va avansa cu necesitate spre frecvențele superioare ale dimensiunii 5D, dar, cu siguranță, este începutul unei perioade care se va extinde pe mai mulți ani de acum încolo.  .

Procesul de ascensiune sau, altfel spus, trecerea Pământului în alte realități, nu este ceva care se va realiza într-un interval scurt de timp. Veți trece prin mai multe încarnări, până la atingerea deplină a tuturor realităților proprii dimensiunii către care vă îndreptați.

Cei treziți acum, simt energiile, dar nu sunt conștienți de natura și efectul lor. Oricum, există două moduri în care indivizii pot fi afectați. Cam jumătate dintre ei vor alege nu neapărat ascensiunea ci se vor cufunda încă și mai mult în realitatea tridimensională, unde domnește separatismul, egoismul, încrâncenarea și lipsa de respect.
Cealaltă jumătate este formată din cei care trebuie să facă ceva, nu doar pentru ei înșiși, ci și pentru semenii lor, pentru țară, pentru planetă.

Așa cum individualizați persoanele, tot astfel o puteți face și cu țările. Principiile care stau la baza fiecărei națiuni nu sunt identice. Unele state sunt mai înclinate spre cooperare, spre înțelegere și ajutorare, altele, dimpotrivă.
Așa cum există egoisme la indivizi, tot astfel există egoisme și la nivel de popor, de nație, de țară. Mai devreme sau mai târziu, egoismele, invidia, neacceptarea își fac efectele, se repercutează asupra inițiatorilor.

Benefic pentru toată lumea este spiritul de întrajutorare, buna vecinătate și prietenia. Faptul că unele țări și popoare beneficiază acum de bogății naturale, climă propice, poziție geografică favorabilă turismului, nu este un dat inalienabil al deținătorilor, căci totul se schimbă, nimic nu stă încremenit. Chiar dacă astăzi ești un favorizat, mâine poți ajunge în situație opusă. Prelungirea stărilor favorizante este dependentă în primul rând de starea de spirit colectivă, de atitudinea fiecăruia față de nevoile celorlalți. Civilizațiile cresc sau se sting, și totul se datorează educației, credinței, cutumelor, nivelului de civilizație. Chiar și clima este dependentă de felul cum gândesc și cum acționează oamenii.

Influența determinantă a voinței este încă și mai mare, și mai promptă, în dimensiunile superioare, unde rolul și capacitățile creatoare ale ființelor sunt foarte mari.

Emoțiile joacă un rol important în acest sens. Ele îți pot fi un ghid bun, sau îți pot bloca înaintarea.
Uneori, omul trebuie să se retragă, să facă pasul înapoi, și, pentru unii, acesta este cel mai mare obstacol în deplasarea lor către 5D. Bine este să se țină cont de recomandările pe care le fac cei instruiți, care au atins măestria în domeniu.
În drumul său către dimensiuni superioare, ființa umană va avea de trecut încercări diverse, nu doar cele date de manifestarea unor simptome la nivelul corpului fizic.

De multe ori mintea umană va reacționa negativ la unii stimuli, refuzând să accepte stări și situații care vizează ridicarea la un nivel de conștiință superior. Este cumva explicabil, deoarece mintea acceptă terenul bătătorit, repetivitatea, rutina, refuzând noutățile, cu care nu s-a mai confruntat și pentru care va trebui să găsească soluții. Numai după ce experiența înfăptuită a fost înregistrată, mintea va putea apela la soluția găsită, dacă situația se va repeta cândva. Ori, asemenea reluări nu pot impulsiona creșterea cunoașterii și ridicarea conștiinței, decât foarte lent.  

Simțirea și cunoașterea fac parte din experiența umană, care nu poate oferi întotdeauna cele mai bune soluții. 

Uneori, dar nu foarte rar, ființa umană are nevoie de intuiție. Intuiția se primește din depozitul infinit al universului și cosmosului. Dar, pentru a ajunge la ființa care are nevoie de ea, intuiția trebuie să străbată (să spargă) bariera  electromagnetică ce înconjoară sistemul planetar. Dacă această barieră este croită și realizată pentru un nivel scăzut de conștiință (așa cum este cazul dimensiunii 3D), ea devine inexpugnabilă energiilor care poartă intuiția, astfel că ființa care o așteaptă nu va avea parte de ea.

Știm că nerăbdarea voastră este mare, dar trebuie să acceptați că veți avea nevoie de mai multe reîncarnări, chiar dacă acestea vor fi în dimensiuni superioare, până când veți putea spune că sunteți cu adevărat, co-creatori ai realităților pe care doriți să vi le făuriți.

SURSA: www.ascendedmasters.org


7 comentarii:

  1. Pe scurt,va dura mult sau extrem de mult (multe reincarnari)pana la 5D......Ne-am linistit....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. trecerea la 5d depinde de vibratia cu care a venit o fiinta in aceasta viata.Daca si-a terminat lectiile si numarul reincarnarilor anterioare au fost terminate cu succes,poate trece acum,in 5d,Asa s.a petrecut cu mine,,eu am trecut in 5d in trei zile.....nu am stiut nimic despre spiritualitate pina la 57de ani

      Ștergere
  2. Pe scurt,posmegii ''nu sunt muieti''.Promovezi dupa ce ai dobandit ce este necesar.

    RăspundețiȘtergere
  3. gridurile magnetice in romana sunt grile magnetice,matematic si geometric multidimensionalitatea e posibila, este foarte posibil ca fiinta nostra si universul sa fie "n" dimensional si dimensiunea sa fie data de frecventa de vibratie a spiritului, de fapt sunt sigur de asta, realitatea e data de frecventa

    RăspundețiȘtergere
  4. Mare este enigma omului. Omul doreste ca intro clipita sa se ifaptuiasca visul. Nu ar fi bine. Pentru ori ce dorinta trebuie sa muncesti mult, ca-sa aiba un efect fericit.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu asemenea conducere a statului,sperante putem aveq numai individual sau grpuri restranse. Noi nu avem voie sa ne suparam pe ei[fiindca sant gresitii nostrii]si pentru izbanda trebuie sa suportam cu iubire ticalosia lor.

    RăspundețiȘtergere
  6. astept cu nrabdare aceste momente.

    RăspundețiȘtergere