Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 26 iunie 2016

Cinci profeţii semnificative ale Părintelui Arsenie Boca despre România

Vor lua totul şi vor veni necazuri mari! Trei ţări ne vor ocupa pământurile!
Arsenie Boca, martir al închisorilor comuniste, a lăsat în urmă sa o serie de profeţii despre România. Deşi nu a mai apucat să vadă ţara noastră liberă, el a prezis unele evenimente cu atâta precizie, încât cei care le citesc sunt cutremuraţi. În cele ce urmează vă vom prezenta cinci dintre profețiile despre România făcute de de-a lungul timpului de părinte.

1. „Trei ţări ne vor ocupa”
Profeţiile lui Arsenie Boca nu se regăsesc în scrierile lui, ci au fost povestite de cei care au stat de vorbă cu duhovnicul.
Odată mi-a zis că, într-o noapte, către ziuă, ne vor ocupa trei ţări: Ungaria, Bulgaria şi Rusia. Atunci eu am zis: «Ungurii or să ne ocupe pe noi?», iar el mi-a spus: «Şi pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc».” (Chiş Aurelia, 93 ani, com. Boiu, jud. Mureş)

2. „Mulţi vor pleca, puţini se vor întoarce”
O altă profeţie a lui Arsenie Boca este legată de faptul că România se va confrunta cu o puternică emigraţie.
Măi, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări.

3. „Vor veni necazuri mari”
Vor veni necazuri mai mari decât Munţii Făgăraşului. Ne-om duce la Munţii Făgăraşului şi la dealul Prislopului să se prăvălească peste noi că nu mai putem rezista («Atunci vor începe să spună munţilor: Cădeţi peste noi!, şi dealurilor: Acoperiţi-ne!» – Luca 23, 30). Şi ne-om duce la morminte să iasă afară şi să intrăm noi de vii că nu mai putem rezista.

4. „Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul!”
Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul!

5. „Steaua cu cinci colţuri va disparea”
Zdreanţa roşie, secera şi ciocanul, steaua cu cinci colţuri vor dispare , dar va veni steaua cu şase colţuri, anarhia şi va fi vai şi amar de lume.” (Se știe ce țară are simbolul stelei cu 6 colțuri pe steag.)
yogaesoteric
25 iunie 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu