Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 8 mai 2016

Prognoza energiilor și tendințele pe luna mai 2016

(8 mai 2016; channeler Sarah Shepherd)
Traducere Const. Mihăilescu


În luna aprilie a fost vorba de finisarea pregătirilor noastre, astfel că am putut gusta din ceea ce poate aduce starea noastră de eliberare, ocazie cu care ne-am putut da seama că numai de noi depinde să fim cu adevărat liberi.

Cu toții am făcut eforturi pentru modificarea noastră internă, chiar dacă nu tot timpul am fost conștienți de aceasta. Acum este momentul pentru un pic de relaxare, după aceste transformări atât la nivel individual cât și în ceea ce privește aportul nostru în sprijinirea Mamei Pământ, pe drumul ei ascensional.
Luna mai a debutat cu cinci planete în poziție retrogradă (Mercur, Marte, Jupiter, Saturn și Pluto)! Aceasta înseamnă că multe se vor întâmpla la nivel astrologic, în perioada care urmează.
Mercur retrograd se manifestă între 29 aprilie - 23 mai. În acest interval nu trebuie să începem nimic nou, fiind mai bine să amânăm acele activități după această perioadă. În schimb este util ca în acest interval să facem reevaluări, bilanțuri privind activitatea de până acum. Este momentul să facem reorganizarea de care avem nevoie în vederea îndeplinirii obiectivelor viitoare. Cu Mercur retrograd ar trebui să ne consolidăm echilibrul și adaptarea la noile condiții create până acum.
Pe de altă parte, este momentul ca din analiza noastră să nu lipsească aprecierea nivelului la care am ajuns și să înțelegem ce nu a fost prea bine executat, din cauza căruia nu am progresat prea mult. Deci, pe scurt, preocuparea noastră în luna mai este de a reevalua prioritățile. Consolidarea a ceea ce am realizat deja ne va ajuta să ne stabilizăm situația, pentru ca să nu putem fi măturați de curenții care ne vor încerca rezistența în viitor.
Pe lista preocupărilor pregătitoare ar trebui să existe clarificarea exactă a ceea ce ne propunem, adică: „ceea ce trecem pe listă este o necesitate sau un hoby?! Sunt satisfăcut de ceea ce realizez, sunt apreciat de cei din jur pentru această muncă? Rezultatele mele sunt benefice colectivului în care trăiesc și muncesc? Am făcut, cumva, niște compromisuri care îmi afectează demnitatea și poziția în societate sau la servici?” Dacă veți constata că ceea ce ați făcut, modul în care v-ați comportat, nu a fost cel mai indicat, atunci, ar trebui să aduceți „reparațiile” necesare cât mai repede posibil, pentru ca imaginea voastră să nu sufere degradări importante, mai ales ca moralitate.

Tot în perioada „de repaus” este indicat să analizați dacă obiectivele și năzuințele voastre au suferit modificări, s-au schimbat, sau au rămas aceleași? „Corespund ele dorinței inimii mele?” Dacă această analiză vă va arăta că unele dintre intențiile și obiectivele voastre nu mai sunt de actualitate, va trebui să renunțați la ele deoarece ele nu numai că vă vor fi inutile dar și costisitoare, uneori impietând chiar asupra stării voastre de sănătate, pe termen mediu și lung.
O altă întrebare utilă este: „ sunt în fluxul vieții?” Eu îmi pun această întrebare măcar în fiecare dimineață. Dacă răspunsul este afirmativ, aceasta îmi dă o anumită liniște pe tot parcursul zilei. Sigur, veți spune că fiecare dintre voi cunoașteți intuitiv cam unde se află în sincronizarea acțiunilor sale cu viața. Și totuși, vă propun să încercați, să vă puneți această întrebare și să răspundeți cu sinceritate. Veți vedea că nu este inutil.
Această întrebare simplă și aparent inutilă vă ajută să faceți un lucru important: vă afișează pe ecranul minții nu numai obiectivele dar și micile neconcordanțe sau eventualele frustrări. Descoperite la timp, aceste inadvertențe pot fi înlăturate iar voi nu veți permite ca sămânța neîncrederii și a insatisfacției să răsară în mintea voastră.

În ultima lună am fost într-o călătorie și, cu acea ocazie, mi-am dat seama cât de important este să mă auto-tatonez dacă sunt sau nu încadrată în fluxul vieții.
Când ne aflăm în fluxul vieții, adică atunci când nu ne opunem curgerii, realizăm că totul decurge normal, nu avem motive de enervare, ne odihnim suficient și  nu producem disensiuni în grupul în care ne aflăm. În atari situații, ai impresia că lumea vine în întâmpinarea ta, totdeauna există cineva lângă tine dispus să-ți ofere ajutorul și să-ți zâmbească. La rându-ți, orice ajutor pe care-l acorzi este un motiv de satisfacție. 
Poate spun vorbe mari, dar atunci când ești în acord cu viața și cu sensul curgerii ei, parcă simți că și Universul este de partea ta și te ajută în tot ceea ce faci.
Atunci când ești în dezacord cu viața, când „înoți contra curentului” ai „plumb în picioare”, mintea nu-ți este clară, enervarea apare la cea mai mică încercare de a face ceva. Totul merge pe dos iar viața devine o luptă.
În locurile unde vă spuneam că am călătorit luna trecută, am mai fost și cu alte prilejuri. Am sesizat că atunci când buna-dispoziție nu m-a părăsit, totul a decurs cu ușurință iar satisfacția a fost deplină. Nu este o minciună că lucrurile și evenimentele sunt bune sau rele, în funcție de dispoziția pe care o ai. Noi suntem cei care le facem bune sau rele, noi suntem „la butoane”. Cu siguranță! 
Încă o dată: verificați din când în când, dar în fiecare zi, dacă sunteți în fluxul vieții.
Vă veți crea o obișnuință care vă va asigura plutirea pe o apă liniștită sau pe creasta valurilor, dar, oricum, nu vă veți afunda și nu vă veți teme că nu mai ajungeți la mal.
Faceți-vă obiceiul de a socializa cu cei care practică yoga, practicați chiar voi tehnicile yoga care vi se potrivesc și pentru care vă puteți face timp. Veți vedea cât de mult contează, ce liniște și împăcare se așterne în viața voastră. Nu mă credeți pe cuvânt, practicați și trageți concluziile chiar după o lună de practică. Printre aceste practici yoghine vă amintesc câteva: exercițiile (asanas), meditațiile, contemplarea, binecuvântarea, tehnici de respirație, muzica bună, plimbări în natură, băile de soare sau cu apă, cărțile de specialitate etc. Toate acestea și fiecare în parte aduc bucurie, liniște și iubire. După un timp de practică veți constata că eventuale dureri încep să dispară iar voi vă simțiți mai întineriți și mai agreabili cunoscuților. Da, practica yoga întinerește și revigorează. Dacă vă puteți face timp pentru aceasta, încercați. Nu veți avea decât de câștigat.
Plasarea în fluxul vieții, în sensul ei de curgere, aduce încrederea că totul este în ordine divină și că voi sunteți sincronizați cu energiile benefice ale universului. 
Știu, există multe probleme cotidiene de rezolvat, multe situații de depășit dar (se recunoaștem!) și multă comoditate și neîncredere. Cred că dacă eu am putut, aproape oricine este capabil să o facă. (Să-mi fie iertat, nu o spun pentru a ieși în evidență ci pentru a vă asigura că, dacă vrem, se poate). Totul este să vă „dați drumul”, să vă eliberați de controlul neputinței pe care vi l-ați impus singuri, de-a lungul vieții.
Chiar și doar spunând cuvintele: "Am încredere că totul este în ordine divină" vă poate ajuta să reveniți în fluxul natural al vieții. Spuneți-o măcar atunci când începeți să vă simțiți un pic stresați.
Știți că se spune că „ideile geniale apar în baie”. Nu este chiar o butadă.


Nu vă forțați limitele și nici „norocul”; curgeți ca o apă liniștită.
Să știți iubiților că, în special în această lună, mai, vălul dintre lumi este mult mai subțire decât altă dată. Liniștea, meditațiile, respirația yoghină, ajută mult să diminuați acest văl. Unii dintre noi pot chiar începe să întrezărească ceea ce este dincolo.
Aceștia vor putea primi, prin intuiție, răspunsuri utile, lămuritoare asupra unelor dintre întrebările care-i frământă. 
Alții vor putea comunica într-un fel nedefinit cu Mama Gaia, prin anumite vibrații, în anumite locuri și anumite împrejurări. 
Aceasta se explică prin faptul că nivelul vibrației noastre a crescut constant în ultima vreme. 
Alții vor putea avea vise cu anumită semnificație, unele rezultate din deplasarea voastră în planuri superioare, pe timpul somnului. Cei cărora vi se întâmplă așa ceva, aveți încredere că ieșirea voastră în planul astral este protejată și monitorizată. Desigur, întunericul mai face încercări, dar credința voastră nu-i va da șanse să vă conturbe „deplasarea”. 
De altfel, dacă intenționați să faceți excursii în astral, înainte de culcare, faceți o consacrare lui Dumnezeu-Tatăl, a acestei călătorii. Important este să nu vă temeți și să acceptați că nu există Lumină fără întuneric, adică să acceptați că există și energii ale întunericului dar pe care le puteți ține la distanță, cu ajutorul entităților divine, pe care oricând le puteți invoca.

 De bilanțul și clarificările pe care le veți face în această lună, depinde modul cum veți acționa în lunile viitoare. Încadrându-vă în fluxul vieții, vă puteți aștepta ca toate problemele să le rezolvați cu grație și ușurință !
Va doresc o lună plină de evenimente fericite!

Sarah

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu