Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 7 mai 2016

Mesaj de dincolo: Comunicarea voastră este înșelătoare.

6 mai 2016; channeling by riverhealer 
Traducerea Const.Mihăilescu



În lumea voastră fizică folosiți cuvinte pentru a comunica între voi; cuvinte vorbite, cuvinte scrise. Voi ascultați cuvintele cu urechile voastre fizice și priviți cuvintele cu ochii fizici și interpretați aceste cuvinte, în conformitate cu propriile opinii și credințe. Dar cuvintele, ele însele, nu reprezintă neapărat adevărata comunicare.
Ele sunt pur și simplu un instrument pe care l-ați creat, astfel încât să vă puteți înțelege mai bine între voi. Însă, acest procedeu, această metodă, nu a condus și nu conduce cu adevărat la o mai bună înțelegere, ci, mai degrabă, a ridicat nivelul confuziei și neînțelegerii la cote mai înalte ca niciodată în trecut. Această realitate, nu totdeauna sesizată de voi, începe să se schimbe, și acesta este motivul pentru care aducem noi în actualitate acest subiect. 
Dragilor, comunicarea este un act neîntrerupt și ea are loc în voi și în jurul vostru, dar pentru că nu se face în cuvinte vorbite sau scrise, voi credeți că ea nu există.
Sistemul vostru de comunicare este doar o infimă parte a comunicării generale, la care voi nu participați conștient decât cu auzul și cu vederea, care sunt extrem de limitate.
De aici decurge și faptul că voi aveți percepția și înțelegerea unei false realități. Faptul că voi nu sunteți conștienți decât de o infimă parte a realității, care se petrece în voi și în jurul vostru, face ca nivelul vostru de cunoaștere a realității locale, regionale și universale să fie extrem de jos. De ce? Fi-ţi atenți! Comunicarea nu este întotdeauna acoperită de posibilitățile auzului și văzului.
Comunicarea se extinde asupra simțurile interioare, sentimentelor și instinctelor voastre. Da, prietenii mei, voi sunteți prinși în circuitul comunicării și, în foarte multe cazuri, reacționați instinctiv. Voi toți faceți asta, dar nu la modul conștient.
Și totuși, deși pare o contradicție, ceva din voi, din componența voastră, știe ce se petrece, dar, de multe ori alegeți să ignorați semnalele, refuzați să răspundeți stimulilor, fie din cauza unor preocupări macro, care vă absorb atenția, fie din cauza minimizării importanței semnalului primit. Concluzia este că mai tot timpul, voi trăiți în neadevăr, în minciună, și asta extinde și stabilizează ignoranța, alegerea inconștientă, tot acest balast pe care vi-l construiți îl cărați după voi (de fapt, în cârca voastră) și asta este cauza tuturor problemelor pentru care viața voastră pe Pământ se transformă într-o lungă și chinuitoare suferință.

Paradoxal, cuvintele care vă ușurează înțelegerea, stau și la baza neînțelegerilor și suferințelor voastre. De fapt, nu cuvintele sunt vinovate ci confuzia care se creează în utilizarea lor.
Cuvintele vă induc în eroare. Cel mai convingător exemplu: liderii voștri, cu precădere politicienii voștri, vă mint acoperindu-vă cu cuvinte, pe care voi, fie le credeți și le luați de bune, fie vă inhibați simțurile, convingându-vă singuri că nu aveți de ales. Tehnica utilizării cuvintelor, pentru a acoperi adevărul, este veche aproape de când lumea. Cu cuvintele vi se abate atenția de la esențial, cu cuvintele vi se „aburește” mintea, cu cuvântul sunteți învrăjbiți, aruncați unii împotriva altora. Oh, da, ei știu ceea ce voi nu trebuie să aflați, căci cum altfel ați mai putea fi manipulați? Dorința lor este ca voi să vă „împăcați cu soarta”, să acceptați jugul minciunii, să nu vă uniți forțele și să nu vă revoltați. Ei folosesc cuvintele pentru ca frații să se lupte între ei căci, știți și voi dictonul: „Dezbină și stăpânește!”
 Iubiților, este stringentă nevoia de a vă îmbunătăți comunicarea. Nu comunicarea prin cuvinte scrise sau vorbite ci prin gândire și prin simțuri.
Civilizația voastră este anacronică, atunci când vine vorba de comunicare. Marea majoritate a civilizațiilor universului folosesc pentru comunicare telepatia. O puteți folosi și voi. Ce ar trebui să faceți ca s-o aveți? Să vă creșteți frecvența de vibrație. Și cum se poate crește vibrația? Prin refuzul de a accepta minciuna, neadevărul, prin refuzul de a cădea „la pace”cu mincinoșii, indiferent ce promisiuni vă fac ei și ce „avantaje ”materiale vă oferă.
În fiecare dintre voi există cineva care cunoaște adevărul. Cine este acest cunoscător? Sufletul care se exprimă prin inima voastră. Când trebuie să faceți o alegere, puneți mintea să stea de o parte, căci ea a fost făcută să servească ego-ul vostru lumesc, adică acea parte interesată în primul rând de materialitate. Întrebați-vă inima ce este bine să alegeți. Nu fugiți de adevăr și nu alegeți neapărat soluția cea mai ușoară, cea mai facilă. Ne pare rău dar răul care vi se întâmplă a fost invitat de voi să intre în viața voastră. Când promisiunea care vi se face pare a fi un mare chilipir, fiți „Toma necredinciosul”. Dacă veți asculta sfatul inimii și nu vă veți mai lăsa manipulați, nefericirea nu are de unde să mai vină în viața voastră.

Creierul vostru fizic au fost supraîncărcat cu cuvinte, pe care le-ați crezut. Le-ați crezut pentru că părinții și profesorii voștri v-au asigurat că așa este bine, că tot ceea ce vă spun ei reprezintă un adevăr imbatabil.
Părinții și profesorii voștri au crezut pentru că, la rândul lor, părinții și profesorii lor, le-a spus că sunt adevărate s.m.d.
Simplul adevăr că lumea se schimbă poate fi o dovadă suficientă pentru a nu mai „înghiți pe nemestecate, ceea ce vi se dă”. Adevărul este în jurul vostru și se manifestă. Puneți-vă inima la lucru și separați adevărul de minciună, binele de rău! Oricât ați primi ajutor dinafară, starea voastră materială și spirituală nu se va schimba decât prin efort propriu și voință proprie. Vă implorăm: DESCHIDEȚI-VĂ SPRE INTERIORUL VOSTRU! Acolo găsiți adevărul imaculat. Tot adevărul există în ființa voastră. CĂUTAȚI-L!
Toate neamurile universului au făcut așa și, toate au reușit.
E o prostie să credeți că voi sunteți altfel, că voi sunteți blestemați. Știm: mulți vor obiecta: „Da, dar au venit ființe rele din univers și ne-au cotropit!” Așa o fi, dar NIMENI nu vă putea obliga, nimeni nu putea să vă înfrângă Liberul Arbitru. Voi ați spus DA.
Acum sunteți ajutați să spuneți NU răului, să nu-l mai acceptați, să-l demascați. Ocazia aceasta extrem de favorabilă, este foarte rară. Nu-i întoarceți spatele, căci va reveni, poate, peste milioane și milioane de ani!!
Până vă veți dezvolta telepatia, fiți atenți la cuvinte, fiți atenți la ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Nu mai întoarceți capul pentru a nu mai vedea anormalul. Uitați-vă la el și „taxați-l”! Tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru, bine sau rău, are sens și este acolo pentru ca voi să-l folosiți. Faceți alegerile cu inima și abia apoi spuneți minții să execute ceea ce ați hotărât.
Dragilor, noi suntem aici pentru voi; noi nu am murit, chiar dacă nu ne vedeți; nu ne mai căutați sub lespedea rece a mormintelor. Noi nu am rămas în cenușa corpurilor noastre fizice, pe care o păstrați pe prichici.
Vom rămâne alături de voi și vă vom sugera numai faptele și gândurile bune. Băniți și voi acest adevăr dar mai toți nu o credeți cu toată ființa voastră.
Plecați de la adevărul că moartea este doar o poartă, prin care trece un nemuritor. Voi puteți face mult mai mult decât am făcut noi, atunci când trăiam pe Pământ în corpurile noastre materiale. Acum avem o viziune și o cunoaștere mult mai largă. Aveți încredere în ceea ce vă spunem. Vă garantăm că va veni timpul când noi toți ne vom regăsi și bine ar fi ca, până atunci, voi să faceți mai mult de cât am făcut noi, aceasta și pentru că voi sunteți o generație favorizată de stele. Nu vă tânguiți și nu vă descurajați căci acesta este timpul pe care nenumăratele generații pământene l-au așteptat.
Da, se întâmplă acum. S E   Î N T Â M P L Ă   A C U M.
Sahra de ...dincolo.



http://lightworkers.org

Un comentariu: