Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 12 aprilie 2016

Vremea nu mai e prognozată, căci este programată!


Distrugătorul El Niño și iarna adusă în plină vreme caldă, prin geoinginerie (manipulare climatică)

După furtuna de zăpadă Jonas, furtuna de zăpadă Kayla, care a avut loc în SUA la începutul lunii februarie 2016, este o altă fabricație a cabalei care manipulează clima și care controlează sistemul de susținere a vieții pe Pământ. Nicio schimbare a climei nu mai poate fi considerată „naturală” în zilele noastre, întrucât întregul sistem climatic a fost complet dat peste cap de multă vreme.
  
În America, agențiile de prognoză meteo, care sunt controlate de structurile de putere și care nu fac decât să citească de pe promptere ceea ce li se transmite – cum este cazul postului TVThe Weather Channel – au știut în mod misterios, cu o săptămână înainte de izbucnirea furtunii de zăpadă Kayla, exact unde se va forma aceasta și ce traseu va urma. Aici nu mai avem de-a face cu prognoza meteo, ci cu planificarea vremii!
Care au fost previziunile pentru „Mega El Niño”?
 
 
Vremea din iarna 2015-2016 a fost cu mult diferită față de previziuni și față de ceea ce ar fi putut să se producă, având în vedere evenimentul extrem El Niño.

Cum a fost posibil să apară furtuna de zăpadă Kayla, în timp ce la mică distanță de centrul acesteia erau prognozate temperaturi ridicate record sau apropiate de valorile record și chiar tornade?
 
 

Umiditatea angrenată de furtuna de zăpadă Kayla provine chiar din Golful Mexic, unde în aceeași perioadă se înregistra o căldură cu temperaturi record.

Contrastele evidente ale valorilor temperaturii ce pot fi observate pe harta de mai jos sunt mai mult decât alarmante.

 
 
 
Temperaturile extreme polar opuse precum cele ilustrate pe această hartă nu au mai fost înregistrate niciodată până în ultimii ani.

Valuri calde de umiditate venind dinspre sudul SUA au fost modificate chimic așa încât să creeze „buzunare” compacte de „zăpadă grea” tocmai în cele mai populate zone. Știrile legate de „vremea de iarnă” au putut fi astfel obținute în ciuda temperaturilor ridicate record din imediata proximitate.

 
 
Ariile extinse unde au loc ușoare căderi de zăpadă îi ajută pe inginerii climei să fabrice confuzia climatică dorită într-o lume care se încălzește rapid.

Priviți cu atenție harta de mai jos. Se înregistrează căderi de zăpadă în nordul peninsulei Baja, California, și în nordul Mexicului (zone situate în vecinătatea tropicului Racului), iar în același timp plouă în cel mai nordic punct al statului Maine, SUA (aflat la granița cu Canada). Cum este posibil aceasta? Prin anumite procese chimice pot fi create precipitații înghețate/zăpadă într-o largă varietate de condiții. Procesele chimice respective produc, de asemenea, un strat rece, dens, de aer care coboară până la nivelul solului și generează temporar temperaturi scăzute.
 
Despre altitudinile de la care cade zăpada nici nu se mai vorbește, din cauza caracteristicilor vremii de iarnă supusă geoingineriei. Meteorologii controlați de structura de putere vorbesc acum despre „latura caldă a furtunii de zăpadă” și despre „latura rece a furtunii de zăpadă”. Nu este evident cât de greșită este această ecuație?
Dar ce s-a petrecut cu „Mega El Niño”? Șpreierea masivă cu chimicale a atmosferei usucă aerul (diminuând evaporarea apei) și curenții de umiditate se îndreaptă către vestul Americii.
 

Așa cum s-a petrecut în anii din urmă, centrul fenomenului El Niño, aflat sub limitele normale, era exact deasupra unor zone din California afectate de o secetă majoră, fără precedent, fabricată.
Știrile referitoare la căderile masive de zăpadă exact în aceste locuri din California i-au făcut pe mulți să creadă că vestul uscat ar avea în sfârșit parte de necesarele precipitații. Privind întregul context, observăm că aceasta nu este decât o imensă minciună. Geoingineria – gestionarea radiațiilor solare prin șpreierea unor pulberi în suspensie în atmosferă sau alt tip de intervenţii în atmosferă – are nenumărate efecte negative asupra precipitațiilor. Aceste pulberi în suspensie nu numai că diminuează și chiar dispersează ploile, dar reduc foarte mult efectul consolidării orografice provocat de topografie. Ce înseamnă aceasta? Cantitățile de ploaie/zăpadă ar trebui să se dubleze sau să se tripleze pe măsură ce furtunile traversează zonele muntoase. De cele mai multe ori aceasta nu se mai petrece din cauza saturației de pulberi în suspensie din atmosferă.

 
Această hartă reflectă clar condițiile de secetă record care se înregistrează în continuare.
Seceta din vestul Americii (și din multe alte părți ale lumii) este un rezultat al manipulării climei. Indiferent care considerați că sunt motivele sau obiectivele din spatele programelor de geoinginerie, impactul pe care acestea îl au asupra planetei nu poate fi negat nici din punct de vedere rațional, nici științific. Furtuna de zăpadă Kayla a fost, de asemenea, un rezultat direct al nebuniei manipulării climei.
Cine le dă dreptul fabricanților vremii să genereze haos asupra planetei noastre?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu