Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 12 aprilie 2016

Ce se ascunde sub capetele din Insula Paştelui

Cu toţii am văzut fotografii cu misterioasele capete de piatră din Insula Paştelui, însă nu ştiam şi ce se ascunde sub pământ. Arheologii au descoperit că respectivele capete au de fapt şi corp sub pământ, care este decorat cu petroglife.


Oamenii de ştiinţă au examinat aproximativ 150 de capete de piatră din zona Rano Raraku. În ultimii ani, câteva dintre capete au fost excavate și s-a descoperit că acestea sunt însoţite şi de corpuri cu o înălţime de 7 metri.


Potrivit arheologilor, statuile nu au fost îngropate de la început, acestea ajungând în starea din prezent din cauza schimbărilor climatice, scrie Brightside.me.
yogaesoteric
10 aprilie 2016 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu