Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 3 martie 2016

Pacea este tempo-ul Creatorului

Mesaj de la Sananda.

(3 Mart.2016; channeler Gillian MacBeth- Louthan).
Traducere Const. Mihăilescu.


Când te simți presat și copleșit de lumea ta, 
concentrează-te imediat asupra a ceea ce iubești. Acordează-te (vibrează) cu ceea ce iubești, indiferent dacă este vorba de o floare, un cântec, un copil, un cățeluș, un chicotit, un murmur de ape, și pune-l ca pansament peste ceea ce te doare și care îți produce tristețe.
Emoția dragostei va schimba imediat starea ta de spirit, printr-o metamorfoză pe care nu este nevoie s-o înțelegi.
Toarnă esența iubirii peste ceea ce te întristează! Ca un curcubeu, iubirea se va întinde peste cerul gândirii tale și-ți va aduce înseninarea. După negurile pe care ți le adusese furtuna, o liniște binecuvântată te va cuprinde. E un schimb molecular intim pe care nu-l vei vedea dar care te va ajuta să te înseninezi.

Dragilor, voi sunteți regizorul și dirijorul propriei voastre orchestre, formată din miliarde de molecule. Partiturile vi le alegeți singuri și uriașul vostru ansamblu molecular le interpretează.
Când intrați în rezonanță cu vibrația cuantică a iubirii, puteți dizolva sau muta munții și puteți înlătura orice obstacol care vi se împotrivește.

Când sunteți plasați în starea inefabilă a iubirii, nimic nu vă va fi imposibil de obținut. Când sunteți îmbibați cu energia iubirii, harul coboară asupra voastră ca să vă slujească. Harul este o energie mai ușoară și diafană pe care o veți simți ca pe acel ceva care vă ridică și vă face să plutiți. 

Când ceva te înfurie, alege imediat altceva, mută-ți gândul  la ceva care îți  aduce bucurie, la cineva care te iubește și apoi revino la energia furiei inițiale pe care învălui-o într-o vibrație mai înaltă. „Zidurile Ierihonului” vor cădea sub canonada „proiectilelor” trimise de inimă.

În această perioadă, a numeroaselor aliniamente cerești (astrale), și în conjunctura deosebitelor potențialități dimensionale - vă rugăm să renunțați la rutină, la obișnuința de până acum, la calea bătătorită și monotonă.
Treceți granițele dincolo de zona captivității voastre. Nimic nu mai este „bătut în cuie”, nimic nu vă mai este interzis, nimeni nu mai poate arunca asupra voastră petarde de fum.
Sunteți mult mai mult decât ați crezut că sunteți, sunteți mult mai puternici decât vi se spunea, sunteți mult mai extinși decât vi se dădea de înțeles.

Atunci când vă doriți un anumit rezultat, el începe să crească în câmpul vostru energetic. Dacă nu permiteți diminuări în determinarea voastră de a-l obține, dacă nu renunțați la concentrarea asupra realizării lui, adică dacă nu permiteți gândului învestit în acest obiectiv să fluctueze, experimentarea realității lui nu poate fi decât o reușită.
Altfel, adică dacă gândul se abate și renunță la traiectoria inițial imprimată, ceea ce ați gândit se va materializa undeva, cândva, poate într-o formă incompletă, în cine știe ce dimensiune și ce locație, fără ca emitentul să mai dețină vreun control. Acel gând care a creat va face ca acea creație să aibă viața sa, independentă și autonomă, și cine știe, poate, cândva, va căpăta însușiri creatoare.                        

Aveți posibilitatea de a crea exact ceea ce doriți, ținând gândul în centrul atenției, în certitudine, și în cunoaștere.
În clipa în care renunți, el iese din lumea voastră și intră în alta, unde ar putea trăi fericit.
Vreau să înțelegeți că o singură moleculă de îndoială poate deveni o armă letală, toxică, atunci când încercați să creați un rezultat dorit !!!
Gândurile sunt energii extrem de puternice și toți cei care le emit poartă responsabilitatea creării lor.
Miliarde și miliarde de gânduri eliptice circulă în univers. Ele se „lipesc” de câmpuri energetice compatibile cu care, în final și în timp, pot crea monstruozități, baraje greu de trecut pentru „lumea pasageră” care se preumblă mai mult sau mai puțin „fără acte în regulă”, mai ales prin planul astral aflat în proximitate. Dar acești „avortoni” nu sunt inofensivi, nu sunt inerți, ei circulă și penetrează ființe și minți care-i atrag sau care sunt lipsite de apărare. 

Fiți grijulii cu gândurile voastre creative, protejați-le ca o mamă iubitoare și nu le dați drumul peste univers, fără destinații precise.
Asocierea gândurilor necoordonate sau abandonate cu alte câmpuri energetice, față de care au atracții, nu este o recomandare a universului căci toate aceste gânduri, sau frânturi de gânduri, crează adevărate și uriașe aglomerări de „deșeuri” pe care, ființe malefice le pot valorifica.
Gândurile pe care le emiteți trebuie ținute sub control și îndrumate (prin dorință și concentrare), căci acești „nou născuți” sunt extrem de vulnerabili și ușor de ademenit de„specialiști”. Ordinea și buna organizare a universului depinde foarte mult, de fapt, determinant, de mințile capabile să „nască„ gânduri. Fiecare gând emis este nevoie să fie îndrumat și supravegheat de „părinte” până la deplina lui maturizare, adică până când el devine capabil să stea „ pe propriile sale picioare”! După aceasta el pate fi eliberat cu dragoste, pentru a se descurca singur.
Știu: această „teorie” pare măcar bizară, dacă nu năstrușnică. Și totuși, aveți vă rog încredere în mine: este o realitate indubitabilă a creației. Cu cât treceți în dimensiuni superioare, cu atât puterea gândului este mai mare și mai operativă. Din acest motiv, această „lecție” vă este cu atât mai necesară, acum, când vă pregătiți să accesați prima dimensiune superioară, 5D.
În 3D intervalul dintre emiterea unui gând creativ și realizarea lui era destul de mare, putând depăși chiar durata de viață a emitentului. Din acest motiv, entităților le-a fost greu să facă legătura dintre gând și înfăptuire; practic, marea majoritate dintre voi nu credeți, sau sunteți neconvinși de ceea ce se întâmplă cu gândurile. 
Un gând bun este constructiv și benefic universului; un gând rău devine un „deșeu” viu care poate fi recuperat și folosit distructiv de ființele malefice.
Ca o concluzie și recomandare: nu uitați că voi sunteți creatori de gânduri, care ar trebui să fie permanent purtătoare ale energiilor benefice, dacă vreți ca lumea pe care v-o doriți să poată fi mai bună și mai dreaptă.
Sananda. 
SURSA: http://www.thequantumawakening.com/

3 comentarii:

  1. Constantin Mihailescu EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH) fac alergie la MINCIUNA care este Mama Mandriei, Arogantei si a Trufiei!?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Constantin Mihailscu MULTUMESC initiatilor(idiotilor) Romaniei ca M.A. plictisiti de cativa ani buni de zile numai ca ati uitat ceva foarte IMPORTANT si INTERESANT: In MAREA ZI IO MARELE AVATAR intreb si voi IMI raspundeti la ce intreb!?! PACE, IUBIRE, ADEVAR!!! A.M. zis!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca EU SUNT SANANDA si voi nu ati CREZUT veti merge cu totii de la A la Z direct in iad!?! Arsenie Boca(ENOH) va AVERTIZAT dar voi NU, si NU!!!

    https://www.facebook.com/groups/preotiiluminiidivine/

    RăspundețiȘtergere