Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 17 martie 2016

Conştiinţa de grup care acționează sinergic la unison, foarte mare și puternică, ar putea avea un control benefic asupra energiilor planetei Pământ

Cercetătorii ruși cred cu tărie că dacă oamenii cu o personalitate completă ar recâștiga conștiința de grup, ei ar avea o putere imensă întocmai precum aceea a unui zeu, pentru a crea, modifica și forma anumite procese benefice pe Pământ!
Și umanitatea se îndreaptă spre o astfel de conștiință de grup de tip nou. 50% din copiii de azi vor fi copii cu probleme în momentul în care vor merge la școală. Sistemul de încadrare în norme nu mai funcționează şi necesită ajustare. Individualitatea copiilor de astăzi este atât de puternică încât refuză să se conformeze sistemelor rigide existente și impune reformarea lor.
În cartea Rețeaua inteligentă, Grazyna Gosa și Franz Bludorf explică aceste legături dintre indivizi cu precizie și cu o mare claritate. Autorii citează surse ce presupun că în vremurile timpurii, umanitatea a fost, la fel ca animalele, foarte puternic legată de conștiința de grup și a acționat ca un grup. Pentru a dezvolta și experimenta individualitatea, noi, oamenii, a trebuit să uităm hipercomunicarea aproape complet.
Acum, că suntem destul de stabili în conștiința noastră individuală, putem crea o nouă formă de conștiință de grup și anume una în care am avea acces la toate informațiile prin intermediul ADN-ul nostru, fără a fi obligați să facem ceva neapărat cu aceste informații. Știm acum că la fel ca pe internet, ADN-ul nostru poate alimenta datele proprii în rețea, poate apela datele din rețea și poate stabili contactul cu alți participanți la rețea. Vindecarea la distanță, telepatia sau „teledetecția” cu privire la starea rudelor etc., pot fi astfel explicate.
Unele animale ştiu, de asemenea, dinainte atunci când proprietarii lor au de gând să se întoarcă acasă. Acest lucru poate fi ușor interpretat și explicat prin conceptele de conștiință de grup și hipercomunicare. Orice conștiință colectivă nu poate fi utilizată în mod rațional pe o perioadă mare de timp fără o individualitate distinctă. În caz contrar, am reveni la instinctul primitiv de turmă, care este ușor de manipulat.
În același timp, se nasc din ce în ce mai mulți copii clarvăzători (vezi cartea Super Mediumul Chinei de Paul Dong sau capitolul despre copii indigo din cartea Nutze die täglichen Wunder). Ceva în aceşti copii se îndreaptă din ce în ce mai mult spre conștiința de grup de tip nou și este un drum cu un singur sens. Ca o regulă, vremea, de exemplu, este destul de dificil să fie influențată de o singură persoană. Dar poate fi influențată de o conștiință de grup (nimic nou pentru unele triburi care fac aceasta în dansurile lor în care invocă ploaia).
Vremea este puternic influențată de frecvențele de rezonanță ale Pământului, așa-numitele frecvențe Schumann. Dar aceleași frecvențe sunt, de asemenea, produse în creierul nostru, iar atunci când mulți oameni își sincronizează gândirea sau când anumite ființe superior înzestrate (ghizi spirituali, de exemplu) își concentrează intens gândurile, asemeni unui laser, vremea poate fi influențată în acest mod (iar aceasta, științific vorbind, nu este deloc surprinzător).
Cercetătorii conștiinței de grup au formulat o teorie a civilizațiilor de tip I. O umanitate care a dezvoltat o conștiință de grup de tip nou nu ar trebui să aibă nici probleme de mediu, nici probleme cu deficitul de energie. Căci dacă ar fi să își folosească puterea mentală ca o civilizație unificată, ar avea controlul energiilor planetei, ca o consecință naturală a acestor abilități. Și asta include controlul asupra tuturor catastrofelor naturale!!!
O conștiință de grup de tip II, teoretic, ar putea chiar să controleze toate energiile din galaxii. În carteaNutze die täglichen Wunder este descris un exemplu în acest sens: Ori de câte ori un mare număr de oameni își concentrează atenția sau conștiința pe ceva asemănător în același timp, de exemplu, de Crăciun, cu ocazia campionatului mondial de fotbal sau atunci când a avut loc înmormântarea lui Lady Diana în Anglia, computerele livrează numere ordonate în loc de numere aleatoare. O conștiință de grup ordonat creează ordine în împrejurimile sale! Atunci când un număr mare de oameni se adună pentru o cauză umanitară, potențialul de violență, de asemenea, se dizolvă. Se pare că în cazul acesta se creează un fel de conștiință umanitară a întregii omeniri.

yogaesoteric
17 martie 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu