Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 27 martie 2016

17 fotografii profund emoționante care vor face să vi se topească inima

V-ați uitat vreodată la o fotografie și v-ați dat seama că ea spune o poveste despre viața cuiva? Uneori, fotografiile pot transmite stări foarte puternice, care să ne atingă sufletul și să ne influențeze starea de spirit. Când ne uităm la ele simțim un fior în interior: aceasta ne-a făcut să zâmbim, cealaltă ne-a făcut să izbucnim în lacrimi.
Suntem convinși că următoarea serie de fotografii vă va face inimile să bată mai repede și vă va face să vă simțiți cu adevărat vii. Toate sunt pur și simplu frumoase în felul lor. Aruncați o privire.
 
Bucuria de a trăi poate atinge pe oricine.

Cea mai mare dintre toate victoriile.
 
Cel mai loial prieten.

Un bărbat de fier.

Sus, sus și fuguța!
 
Râsul e totdeauna cel mai bun remediu.

Te voi iubi până când moartea ne va despărți.

Miracolul vieții.

Chiar și cei mai puternici au nevoie să plângă.

Pentru că știu cum e...

Sunt mereu aici alături de tine.

Iată un mic general simpatic.

De ce vă e teamă?

O prietenie adevărată.

Iubirea profundă nu cunoaște limite.

Sunt aici pentru tine.

Bine ai venit acasă, tati.

yogaesoteric
26 martie 2016
 

7 comentarii:

 1. De acord cu totul si ca arta si ca totul dar soldati americani ca asta cam sunt ,cu pistoale automate si chipurile induiosati de o floricica,asta este nu numai tras de par, si nici poza nu are sens acolo,chiar ca inceput....Eu dezaprob fundamental orice nuanta de slugarnicie, cat de puternici s-ar mai tot crede aceste slugi intunecate.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aveți dreptate. O cam fac pe deștepții americanii ăștea. Ați observat că îndrăznesc să aibă tot cinci degete la o mână, ca și noi. De altfel, se spune că atunci când sunt mici, în loc de biberon, folosesc țeava pistolului !! C.M.

   Ștergere
  2. Cand vedem o floare frumoasa rasarita intr-un parc plin de murdarie,ar trebui sa fim suparati din cauza murdariei,sau mai degraba inviorati de frumusetea florii?Eu personal optez pentru a doua varianta.....

   Ștergere
 2. Este o ironie la fel de gratuita din partea dv. ,cu toate ca pozele in speta au si ele surse.Dar cand ceva e deplasat, si altcineva incearca sa ma impresioneze cu asa ceva,adica vrea obligatoriu sa bat din palme ca multi altii la ...nimic ,e bine sa ma retrag,nu ? Poza asta ,ilustra ce oare? Cat de inerti am devenit ? Stupoare,dupa raspuns...

  RăspundețiȘtergere
 3. Sincere Felicitari pentru TOT ce faci domnule Constantin Mihailescu!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. A reaparut Marius Adrian Cretu ? Ce vorbarii mai inseilezi ....Mare Avatar ? Cine te plateste ? In interesul cui lucrezi, si cui vrei neaparat sa sa speli creierul ? Avatari din acestia cu lux in casa ,si care-si cauta naivi sa depuna sume in nu stiu care conturi se fabrica la greu...

  RăspundețiȘtergere
 5. Mie aspectul Sananda imi inspira intelegerea si compasiunea, si nu judecati de valuare.
  Nu prea se asociaza numele cu atitudinea draga Domnule!
  Aspectul este luat in stapanire de ego, asta asa, ca o constientizare!

  RăspundețiȘtergere