Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 3 februarie 2016

Papa Francisc face public clipul cu rugăciunea «Toate religiile sunt la fel»...

...dincolo de aparențe, acesta este pasul către religia unică mondială pe care vor s-o instaureze în curând așa-zișii «iluminaţi»!

La începutul lunii ianuarie 2016, Vaticanul a făcut public un videoclip care conţine rugăciunea Papei Francisc pentru o singură religie în întreaga lume. Capul Bisericii Catolice a afirmat cu acea ocazie că toate credinţele sunt similare. De asemenea, el a mai subliniat importanţa dialogului între religii şi a amintit că toate religiile au în comun credinţa în Dumnezeu şi în iubire. Aparent un gest de deschidere, însă privit cu atenție, se revelează a fi punctul de pornire pentru instaurarea unei religii mondiale unice.
Şi femeia aceasta era îmbrăcată cu purpură şi stacojiu, era împodobită cu aur, pietre scumpe şi mărgăritare. Ținea în mână un potir de aur, plin de spurcăciuni şi de necurăţiile curviei ei. Şi pe frunte purta scris un nume, o taină: Babilonul cel mare, mama curvelor şi a spurcăciunilor Pământului. ” Apocalipsa, 17; 4,5
Papa Francisc a dat deja prima lovitură din 2016 pentru împlinirea teribilei profeţii, afirmând fără echivoc dorinţa sa de a uni toate religiile de pe Pământ pentru a crea o unică religie globală care va combina elemente din creştinism, islamism, budism şi iudaism. Francisc a afirmat în mod repetat că „noi toţi suntem copiii aceluiaşi Dumnezeu” indiferent cărei religii aparţinem.
Dacă aceste cuvinte frumoase, abil alese, vă pot amăgi, direcția pe care papa o imprimă reiese limpede din alte declarații năucitoare ale sale, deloc puține: către neant, prin distrugerea reperelor spirituale și morale.
Toate religiile sunt adevărate, pentru că ele sunt adevărate în inimile tuturor celor care cred în ele”, afirma în urmă cu un an suveranul pontif. După această logică aberantă a papei, satanismul ar fi o religie la fel de bună ca oricare alta, ea fiind adevărată pentru ființele rătăcite care au îmbrățișat-o.
Cu altă ocazie, papa a atacat însuși fundamentul religiei, credința în Dumnezeu, declarând că și ateii se pot mântui dacă fac fapte bune. Sau, așa-zisa reformare a bisericii, condusă de pontif, care este o deschidere fără discernământ, ce face loc aberațiilor de tot felul, așa cum este cvasi-recunoașterea cuplurilor homosexuale și încuviințarea adopțiilor de copii de către astfel de cupluri.
Privind tabloul în ansamblu, ne dăm seama că acest nou demers al papei nu vizează o eradicare a intoleranței religioase și nu are la bază principii spirituale profunde. Este vorba de cu totul altceva. De o conturare premeditată a unei religii unice, un fel de talmeș-balmeș uniformizant de idei religioase, în care Dumnezeu nu mai reprezintă nicidecum o realitate vie, ci este redus la un concept.
În videoclipul lansat recent, la început, timp de un minut şi jumătate, papa aminteşte faptul că majoritatea locuitorilor Pământului au o anumită credinţă religioasă. Acesta este un fapt, a adăugat Francisc, „care ar trebui să ducă la un dialog între religii. Nu ar trebui să ne oprim din a ne ruga ca acesta să se petreacă şi să fim deschişi să colaborăm cu cei care gândesc diferit.”
Videoclipul continuă apoi prin prezentarea unor exponenţi ai budismului, creştinismului, islamismului şi iudaismului care îşi proclamă fiecare credinţele lor în Buddha, Iisus Hristos, Allah şi Dumnezeu.
Pe parcursul filmării, după ce Capul Bisericii Catolice afirmă că toţi aceştia, indiferent de religia lor „sunt copiii lui Dumnezeu”, unii lideri ai acestor credinţe îşi proclamă cu toţii credinţa în iubire. Videoclipul continuă apoi să prezinte diverse fiinţe umane aparţinând unor religii diferite care îşi declară credinţa în divinităţile respectivelor confesiuni.
Credinţa mea este în Buddha”, afirmă o femeie lama.
Cred în Dumnezeu”, afirmă un rabin.
Cred în Iisus Hristos”, spune un preot.
Credinţa mea este în Allah”, declară un lider islamic.
Însuși Vaticanul pare a fi „Târfa cea mare a Babilonului” despre care se vorbeşte în profeţiile biblice! Dincolo de elementele comune care există între cele patru credinţe principale de pe Pământ, fiecare are un unghi diferit de abordare, care se reflectă profund în structura societăților dezvoltate în jurul lor. O unire a lor pe un „teren comun” nu poate fi decât forțată, uniformizantă, iar această așa-zisă unire nu reprezintă altceva decât împlinirea profeţiilor privind o unică religie mondială. Şi acesta este, de fapt, mesajul pe care l-a prezentat papa Francisc prin acest videoclip.
Toţi cei care credem în Biblie trebuie să recunoaştem că trăim nişte timpuri extraordinare, în care profeţiile făcute acum 2000 de ani prind viaţă în faţa ochilor şi urechilor noastre. Totul se petrece exact aşa cum scrie în Biblie că se va petrece. Aceasta este vremea, la generaţia noastră se referă revelaţiile din Apocalipsă, acestea sunt zilele a ceea ce s-a profeţit. Sunteţi pregătiţi pentru ceea ce va urma?
yogaesoteric
2 februarie 2016

35 de comentarii:

  1. Și ce ar fi rău în faptul că toată umanitatea ar crede în același Dumnezeu și ar promova o unică religie? Desigur, acea religie nu ar trebui să fie nici ortodocsă, nici catolică, nici musulmană etc., ci una care să înglobeze tot ce este mai bun din fiecare religie actuală. Ar fi o credință care s-ar raporta, așa cum ar fi normal, la același Dumnezeu. UNIVERSUL ACESTA ARE UN SINGUR DUMNEZEU. Cei care nu acceptă această idee sunt mai marii bisericilor, care înțeleg că și-ar pierde privilegiile (materiale) și controlul asupra enoriașilor. Anormală este situația de până în prezent, în care Dumnezei sunt mai mulți (sau, unic, în concepția fiecărei religii, cu condiția ca al lor să fie cel recunoscut) nu propunerea ca umanitatea să recunoască ACELAȘI Dumnezeu. Cei evoluați au înțeles de mult că unicitatea religiei este o normalitate care ar duce la eradicarea fricțiunilor actuale (și din totdeauna) dintre religii. Diversele facțiuni religioase sunt cele care au întreținut ura, separatismul, au declanșat războaie, toate din cauza interesului meschin al conducătorilor din fiecare religie. UN PĂMÂNT, UN UNIVERS, UN DUMNEZEU ! - asta ar fi normalitatea. Aceasta vrea și actualul papă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca dumneata ții cu ursul..., actualul Papa e Iezuit și asta spune totul.

      Ștergere
    2. Si lupul din capra cu trei iezi si-a ascutit limba si dintii ,reusind sa pacaleasca.
      Iata ca stratageme de acest fel dau roade si la case mai mari;fireste daca cel ce posteaza, e de buna credinta.
      Daca nu,se afla in solda cuiva: pus sa pacaleasca la randul sau.Ma intreb cati cred astfel de postaci? PREA II DUCE TRENA LA PAPA!

      Ștergere
    3. Decât l-ați cataloga, fără a-i cunoaște convingerile, mai bine analizați ce face și ce spune acest papă. Eu nu am văzut sau citit nimic care să-l incrimineze, sau să dea dreptul cuiva să-l blameze. Dacă sunteți corect, și fără prejudecăți, ar trebui să observați că Papa introduce treptat niște concepte de înaltă ținută spirituală, imposibil de combătut (de către oamenii bineintenționați). Este normal să procedeze astfel, având în vedere ce rădăcini puternice are Bis. Catolică. El este, deocamdată, singur împotriva extraordinarei structuri catolice decadente. Judecați singur ce a făcut până acum această biserică și veți constata că ea a fost (ca și celelalte religii, de altfel) o piedică în calea dezvoltării spirituale a societății umane și o barieră ridicată între om și Dumnezeu.

      Ștergere
    4. Ok, domnu' C.M.; asa sa fie o singura religie ! deci esti de acord sa inveti coranul ?
      daca nu esti ? Crezi ca 2 miliarde de musulmani vor fi de acord sa faca cruce ?? ehhh... problema mare nu este la cei de jos, care au fost bagati de mici intr-o religie sau alta; problema mare este la acei care cunosc cu adevarat radacinile omenirii... si ni le-au ascuns tocmai pentru a putea manevra gloata de nestiutori !

      Ștergere
    5. C.M. daca ai citi apocalipsa ai vedea ca scrie de venirea unei fiare numite si antihrist care are 7 capete si zece coarne.....iar fiara care era si nu este, este al optulea si e din cei sapte, vine din adanc si merge spre pieire...daca ai citi din ce an statul vatican a luat fiinta de atunci sant exact 7 papi, imparati iar acesta e al optulea....intamplator???? ....iar femeia desfranata imbracata in stagojiu si purpuriu (priveste imbracamintea pretilor catolici) care sade pe 7 munti....acolo scrie deslusit despre cine e vorba oare tot intamplator?????.....daca cum spune acest papa toate religiile sant bune ce facem cu DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS care spune eu sant calea, adevarul si viata?? deci pe cine sa urmam?? eu zic daca ti-ai da un pic silinta ai sa vezi deslusit si cine e acest papa si timpurile in care traim...

      Ștergere
  2. Suntem toti fii aceluiasi CREATOR-DUMNEZEU, indiferent de religia in care s-a nascut omul.
    Religiile sunt creatiile omului, iar Dumnezeu nu sta in nici-una dintre ele.Dumnezeu nu are ce cauta in limitari, reguli , judecati si pedepse. Religiile reprezinta controlul maselor, iar o singura religie ar insemna un control si mai bine controlat al"oilor".
    Religia este opusul LUI Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveți dreptate: în fond, singura religie a omului ar trebui să fie credința fermă în Dumnezeu. Religiile sunt niște intermediari, creații ale unor oameni interesați de putere, care și-au adunat averi incomensurabile, pe seama naivității și ignoranței celor mulți. Biserica trebuie să o regăsim în fiecare dintre noi, în inima și sufletul nostru, nu în construcții inutile și, uneori, faraonice (vezi Catedrala Neamului), nu în cohortele de prelați care ies pe bandă rulantă, nu în clădiri care s-au înmulțit ca ciupercile după ploaie. Am fost zilele astea într-un sat, la o înmormântare. Au slujit trei popi (fiecare, a venit cu mașina personală), atâția are acest sat cu 500 de familii. Dar există doar o școală, și aia destul de neîngrijită, din cauza lipsei de fonduri și un dispensar (vai, mama lui!) la care vine un medic de la oraș, de trei ori pe săptămână, de la 9 la 11, „între două trenuri”. Clădirea bisericii? O minunăție: mare, cu două candelabre, uși frumos sculptate, teremopane de calitate, frumos și de curând pictată (la subsolul fiecărei picturi scrie ce familie enoriașă a plătit-o) etc. Asta este biserica: o afacere care merge bine din cauza prostiei celor care cotizează și cred în ea.

      Ștergere
  3. greu de crezut că religiile (populațiile) se vor uni ”sub un scaun” :)
    cred că se vor estompa fanatismele și ... ca și fricile de abuzuri, doar evoluăm, ascensionăm, ne înțelepțim :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt adeptul desființării tuturor religiilor și înlocuirii lor cu credința fiecăruia în Dumnezeu, fără existența prelaților bisericești, fără clădiri (biserici, catedrale, moschei etc). Să existe, prin activitate benevolă, unul sau mai mulți sfătuitori care să „tămăduiască” și să îndrume pe cei care au nevoie. Probabil însă că aceasta nu se va întâmpla niciodată pe Pământ. Din acest motiv, mai de grabă se va ajunge la o singură religie. Mai întâi, trebuie să crească mult nivelul conștiinței, altfel se va ajunge la anarhie.

      Ștergere
    2. Corectă este credința în Divinitate, religia înăbușă, suprimă dezvoltarea Sinelui și a libertății omului prin dogme, și invocă frică de Dumnezeu, dar Dumnezeu este doar Lumină și Iubire nețărmuită.

      Ștergere
  4. https://saccsiv.wordpress.com/2013/06/09/profetia-parintelui-elpidie-voi-cei-mici-il-veti-vedea-pe-antihrist-despre-noul-papa-profetul-mincinos-razboi-foamete-elite-cipuri-text-integral-preluat-din-revist/

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.sfaturiortodoxe.ro/nifon/cap5.html

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.slideshare.net/eugennicolae67/34150557-misiunearomanieiobservataprinclarvedere?related=8

    RăspundețiȘtergere
  7. https://credintadreaptaortodoxa.wordpress.com/cunoscutul-duhovnic-grec-nectarie-vede-legatura-intre-demisia-papei-benedict-noul-papa-si-implinirea-apocalipsei-sub-ochii-nostri-sa-ne-pregatim-duhovniceste-pentru-ultimul-razboi-impotriva/

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnule Constantin Mihailescu cine sau ce este CALEA, ADEVARUL si VIATA?!? Raspundeti-va la aceasta intrebare si OM trai si OM vedea ce si cum, cand si unde in ... MAREA ZI!?! Apropo, toata omenirea impreuna cu toti initiatii in care sunt cuprinsi si preotii de toate felurile si genurile a primit ceea ce a creat dar in MAREA ZI, IO DOMNUL SUPREM pun intrebarile si voi toti 7 miliarde sau cati or fi IMI raspundeti!?! Papa(lapte) Francisc-Mario Bergoglio este Proorocul(Profetul) MINCINOS iar Barack-Hussein Obama este LUCIFER(SATAN)!?! PACE, IUBIRE, ADEVAR!!! AMIN! AUM!

    http://www.fundatiaarsenieboca.ro/Articole-preluate-din-pres%C4%83-%C5%9Fi-internet/profetia-pictata-a-parintelui-arsenie-boca.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai..nenea IO DOMNUL SUPREM ,stai la rand ca mai sunt si altii.Sunt atati de multi dumnezei,au fost si vor mai fi,incat este raiul pe pamant.CALEA, ADEVARUL si VIATA sunt un concept universal.Nu reprezinta o persoana.Reprezinta viata in miscare, principiul Dumnezeu.

      Ștergere
    2. O..si restul sunt oameni amagiti..cum suntem cu totii.Amin

      Ștergere
  9. https://twelvebooks.wordpress.com/2012/11/12/the-antichristobamanimrodkenyaleopardgiza-nov-122012/

    RăspundețiȘtergere
  10. http://www.cuvantul-ortodox.ro/2013/02/09/pilda-talantilor-predici/

    RăspundețiȘtergere
  11. http://a-treia-cale.blogspot.ro/2015/01/24-ianuarie-2015-am-citit-leonard-chesca.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu vezi bre nea CM,ca papa saluta cu semnul iluminati,si mataluta il lauzi....

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu sincer chiar nu inteleg de ce il lasi pe acest individ maris adrian cretu sa-ti umple spatiul preios de comentarii cu niste aberatii ,il stim dinb multe comentarii de ce i le dai pe toate .'' nu te trag la raspundere am un respect enorm ptru tine te citesc si urmaresc din primele tale aparitii iti multumesc din toata inima mea ptru ,,DESCOPERIREA a cine SUNT EU si DEW CE SUNT aICI,,dar sunt ulte persoane care chiar aul luaro aiurea si ,,,DRAGILOR TEEZITIVA CHIAR NU INTELEGETI CA TREBUIE SA VA TEEZITI;;?ESTE TIMPUL sa facem ceva ptru aceasta minunata planeta PAMINT sau mai degraba sa ne amintimptru ce AM VENIT AICI??? eu STIU VOI STITI;;;? astept coentarii dar pertinente fara invinuiri fara ,,VOI ati facut? voi ce-ati facut. INTREBAREA carwe se pune acum NOI CE VACEM;; noi suntem un intreg ca si constiinta CE FACEM SA FIE BINE;;;;;BINE;;;;;;;;;;;;;;;;;;bine oameni buni ,bine sabnatate ,lumina,pace ,IUBIRe,ce am eu sa ai si tu, sa ma iubesti ,sa te iubesc ,eu iti dau unmar tu imi dai un cartof si de aici urmeaza inplinirea ,,bucuria ,,fericirea ,,FERIFIREA,,inseamna totul sau iubirea de DUMNEZEU ,inseamna TOTUL,,dragilor haideti sa facem un efort aACUM sa GANDIM POZITIV,,sa facem acele scenarii POZITIVE care erau altfel,,programate,,acum a-ti scapat de ele deciva rog programati-va pozitiv,,DUMNEZEU este in noi toti,,VA IUBESC PE TOTI NAMASTE M:C

    RăspundețiȘtergere
  14. "Namaste!" = "Satan Me!" "Satan este in mine"! Anonim invata sa scrii cat mai corect, citet ca sa inteleaga tot omul, nu iti mai da cu parerea in ce M.A. priveste, fati misiunea ta de Viata, scrie ADEVARUL si nu te mai CREDE ce nu esti deoarece TE cunosc bine!?! In MAREA ZI vei da da explicatii si socoteala LUI ... EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH)!!! P.S. Anonim(Sumedrea Marius?!) intre tine si ARSENIE BOCA IL prefer pe ARSENIE BOCA(ENOH)!?!

    http://www.romaniatv.net/profetia-pictata-a-parintelui-arsenie-boca-ce-ascunde-fresca-bisericii-din-draganescu_149051.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca esti lovit in freza de vreun meteorit,la fel si hitler,ceausescu si toti dictatorii credeau ca sunt zei,da IO, ESTI ZEUL AROGANTEI DESAVARSITE!AI NIMERIT BINE GAZDA(BLOGUL).singurel ai spus-o="satan me!"

      Ștergere
  15. http://www.revistaortodoxa.ro/?p=588

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest "individ" este nici mai mult sau mai putin decat ... EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH), CEL care a creat Cerurile si toate Pamanturile din toate toate dimensiunile si din toate spatiile si timpurile dar si din toate Universurile Creatiei(Cosmosului)!?! Asai domnule Constantin Mihailescu?!? Anonim viata din tine a cui este in caz, ca mai gandesti cu mintea sau cu inima proprie?!? PACE, IUBIRE, ADEVAR!!! M.A.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din moment ce nu stii cati oameni are planeta noastra ma indoiesc.Si in realitate Pamantul este doar unul.Dar ca sa fie creata perceptia de miscare prin timp si spatiu, pentru ca universul este in momentul ACUM oriunde si oricand,sunt create toate posibilitatile de orientare ,in orice directie ar putea merge oricine oricand.Bine, au mai zis unii ca centrul galaxiei este centrul universului.Dar cate planete sunt de fapt?

      Ștergere
  17. http://www.revistaortodoxa.ro/?p=588

    RăspundețiȘtergere
  18. Calea,Adevarul si Viata este...Mantuitorul IISUS HRISTOS.""Pe cel ce Mă va mărturisi pe Mine în faţa oamenilor, îl voi mărturisi şi Eu în faţa Tatălui Meu Care este în ceruri; dar de cel ce se va lepăda de Mine în faţa oamenilor, de acela Mă voi lepăda şi Eu în faţa Tatălui Meu Care este în ceruri."

    RăspundețiȘtergere
  19. Asta ,scuzati-ma chiar seamana a....polemica intre Dumnezei. Oare,ar putea macar exista ? Dar,daca se intampla cumva ca eu sa ma identific cu numele de cont Google adica,"Aspect Sananda",ce va faceti ? Daca Printul Reginald chiar a dovedit concret asta intr-o perioada ,si chiar a reusit din plin si inca mai incearca cate ceva ce seamana Acum a diversiune in limbajul nostru terestru ,oare Sananda chiar ca si Aspect ce nu ar putea oare ? Toate teoriile formulate indiferent cand si de cine nu stau in picioare !!!! Sunt lucruri cunoscute doar de Creator. Stiati asta ? Iubire si Lumina ! (sa nu cumva sa ne indoim cu..."Namaste")

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știu cum dar comentariile au devenit cam acide aici. Un video Românesc cu un Om de știință Român, de talie mondială, ce face conexiunea între Creator și Creație prin știință. https://www.youtube.com/watch?v=NgGEzYxMpGI
      Vizionare plăcută, Mulțumesc!.

      Ștergere
  20. Profetie despre Iisus Hristos in Cartea Facerii (Geneza) din Vechiul Testament https://www.youtube.com/watch?v=-1GVIH2-X6Q

    RăspundețiȘtergere