Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 11 februarie 2016

DESPRE PORTALURI; Conversație cu Federația Luminii.

(16 ianuarie 2016; channeler Blossom Goodchild
 Traducere Const. Mihăilescu

Blossom: Iată-ne din nou. Aștept cu nerăbdare să văd despre ce îmi propuneți să vorbiți, de această dată.
Federația Luminii (F.L.): Bun venit, îți spunem ție și cititorilor tăi. Se cade ca noi să tratăm subiecte de cel mai mare interes pentru cititori. Prin urmare, astăzi am ales să vă vorbim despre ceva puțin mai diferit de subiectele tratate până acum, așa cum ne-ai sugerat. Astăzi vom vorbi despre... „găurile de vierme”.
Blossom: Serios? Strașnic! Asta m-a luat complect prin surprindere. Vă rog, sunteți invitații mei!
F.L.: Nu contează cât vom folosi sau nu anumiți termeni tehnici. Cert e că asta vrem să facem acum.
Este liber la noi și pe cele ale planetei să discutăm aceste aspecte în aceste timpuri noi. Cu toate acestea, nu ar fi corect să spunem că aceste găuri de vierme sunt ceva care tocmai s-au inventat.
Blossom: Sunt surprinsă că le numiți "găuri de vierme”. Mă gândeam că veți folosi cuvinte precum "portal" sau "vortex".
F.L.: Nu contează ce termen tehnic este folosit. Adevărul este că dorim să vorbim despre ele.
Blossom: Dee Jolly!
F.L.: Este o chestiune complexă și totuși, vă asigurăm că acestea pot apărea oriunde. Este ca și cum ele ar putea fi create oriunde s-ar dori. Este pentru înțelegerea sufletelor mai avansate. Noi vom vorbi mai ales despre acelea care există acum „acolo”, și care sunt viabile și funcționează.
Blossom: Nu mă pot abține să nu întreb dacă în Triunghiul Bermudelor este unul dintre ele?
F.L..: Da, e unul natural, adică nu este unul creat de cineva dintr-o anume necesitate. Acela se află acolo prin configurație naturală. Deci, nu este creat și pus în funcțiune de către om.
Blossom: Vreți să spuneți că omul este capabil să facă așa ceva? Am auzit că există unele în jurul planetei utilizate pentru trecerea rapidă dintr-o parte în alta, ca prin tunel. Dar, oricum, nu am știut că ar fi fost create de om.                     
F.L.: Da. Sunt create atât de ființe existente pe Pământ cât și de civilizații exterioare planetei. Cele create de civilizații extraterestre sunt mult mai eficiente și realizate cu tehnologii extrem de avansate; mai bine zis, bazate pe legi necunoscute de voi.  
Blossom: Și care ar fi scopul pentru care au fost realizate aceste linii de transport foarte rapid?
Federația de lumină: Sunt realizări bazate pe anumite forme de energie care utilizează „spații” din afara timpului și spațiului. Acele instalații, deși plasate în corpul planetei sunt înafara materialității ei, și permit ca transportul dintr-un punct în altul să se efectueze instantaneu sau aproape instantaneu.
Blossom: Îmi dau seama că este ceva foarte complicat de înțeles, poate chiar de explicat.
Federația de lumina: Cu atât mai mult în ochii omului de pe Pământ ... care are puține cunoștințe despre tot ceea ce este posibil, căci, într-adevăr totul este posibil în infinita CREAȚIE.
Aceste "creații", aceste căi de transport, fac legătura și între dimensiuni, adică, fac posibilă trecerea dintr-o dimensiune în alta. Asta se poate întâmpla oriunde și pot lega puncte de oriunde, indiferent de dimensiunea în care se află acele puncte de contact, de destinație. Totul este o chestiune de programare a traseelor.
Blossom: Adică, poți programa să ajungi la o destinație la un anumit timp (epocă) apoi poți reprograma să ajungi altundeva, în altă perioadă de timp? Spre deosebire de aceasta poți programa un loc și va deveni singura destinație posibilă către care te vei îndrepta? 
Federația de lumină: Observație corectă. Și totuși, căile realizate de om nu sunt încă suficient de performante. A fost nevoie de multă proiectare, de mult timp și mulți bani până când s-au realizat. Calitatea și performanța, în general, a linilor de transport realizate de om este departe de cele „construite” de cei din afara planetei.
Ce trebuie să se înțeleagă este faptul că civilizația umană de pe planeta voastră ne-a permis să constatăm că este foarte limitată în tehnologiile pe care le folosește. Cu toate acestea, tehnologia de care are nevoie este primită de mult timp de reprezentanții ei cei mai autorizați, dar nu s-a pus în practică. Ar fi suficient să o facă cunoscută și să o folosească. Adică este nevoie ca acea documentație să fie desecretizată.
Aceste găuri de vierme sunt frecvente pe alte planete. Veți vedea ... 
Universul este vast și totuși, totul nu este decât energie care se regăsește pretutindeni. Prin urmare, totul vă este accesibil, căci „materia” folosită este aceeași și nu diferă de la un loc la altul. Totul este energie, după cum bine cunoașteți și voi. 

Deosebirile care există se referă numai la forma sub care se prezintă și se utilizează acea energie. Această energie, într-o anume formă, permite transportul de la un punct la altul, indiferent unde se află acele puncte.
Cu toate acestea, trebuie să subliniem că este nevoie de suficientă practică în realizarea acestor mijloace și de obținerea efectelor fizice care să asigure realizarea și utilizarea lor. 
Până la urmă este nevoie de mintea care să le conceapă și să le realizeze, și această minte vine ca rezultat al unor îndelungate experiențe. 
Pentru că atunci când se face deplasarea la o astfel de viteză, este imperios necesar să se mențină un înalt nivel de concentrare, de focalizare asupra traseului de urmat, adică este un fel de angrenare volitivă a energiilor minții în colaborare cu cele ale mijlocului de transport (Nota C.M.: să ne amintim că în cartea „Saturn” a lui Lorber, Dumnezeu spune că bărcile nu au motor, ele fiind propulsate pe apele planetei doar prin voința și concentrarea cârmaciului)
Blossom: Deci nu doar” că se poate ajunge pe alte planete, dar poți călători chiar în timp: în trecut sau în viitor! Ca în filmele cu mașina timpului !!
F.L: Într-adevăr. Asta deoarece în creație, tot ceea ce se întâmplă se întâmplă ACUM. În eternul ACUM. Poți călători în același „spațiu” sau în altele paralele.
Cu ajutorul sincronicităților, a vitezelor diferite de rulare, totul poate fi pus în deplin acord, numai să știi cum să treci dintr-un „spațiu” în altul.
Dacă credeți cu adevărat în această logică, puteți călători oriunde doriți.
Eventualele restricții puse de cineva în calea voastră pot fi înlăturate prin credință, instruire și asimilare.
Dacă cineva înțelege și crede cu toată ființa sa că face parte din Unime, adică că formează o unitate generală care-l include și pe el cât și Pământul, ce l-ar putea opri să treacă dincolo de materialitatea Pământului, ori de câte ori alege să o facă? Este nepotrivit ca atunci când aparții UNIMII, ești UNIMEA, să mai crezi că lumea ta este limitată la spațiul dintr-o scoică.
Totul îți este permis, în ceea ce privește plasamentul tău dintr-un anumit moment. TOTUL este al vostru, TOTUL este al nostru. Este acolo pentru a putea fi luat și folosit.. Pentru a experimenta totul în orice mod alegeți.
Ați auzit despre multe suflete care pot să „călătorească” în altă parte, prin intermediul minții lor ... cu alte cuvinte sufletul lor să poată vizita alte locuri. Există numeroase utilizări / scopuri care explică și demonstrează aceste posibilități.
Suntem aici ca să vă spunem că toate acestea există în mod absolut sigur și că stările acestea sunt utilizate de multe civilizații, inclusiv de a noastră.
Aceste găuri de vierme permit o deplasare în corp fizic între locațiile pe care și le aleg cei interesați, ei fiind capabili să interacționeze în plan fizic, nu numai spiritual, acolo unde ajung.
Blossom: Este posibil ca în timp ce cineva se plimbă prin anumite zone, la un moment dat să dea de o „gaură de vierme” și puf...să „cadă” în ea, fiind măturat, absorbit și răsucit, trezindu-se, până la urmă, într-o altă lume? (Nota C.M.: găsiți un asemenea exemplu în cărțile lui Carlos Castaneda
F.L.: Da.
Blossom: Adică este posibil ca asemenea eveniment să fie prevăzut în programul de viață al unei entități umane? Vreau să întreb adică, dacă așa ceva s-ar putea produce din întâmplare, sau era vorba de ceva programat în viața acelui individ?
F.L.: Da.
Blossom: Și ... ... ...? De ce asta?
F.L.: Din cauza componenței programului de viață pe care și l-a ales. Nu i s-ar întâmpla nimic rău și nu ar fi urmarea unui comportament reprobabil. 
Ar putea avea impresia că a rămas în noua lume luni de zile, deși la revenire, cei de pe Pământ ar fi sesizat lipsa lui doar câteva minute. (Nota C.M.: Dar și reciproca poate fi experimentată. De exemplu, Castaneda a avut senzația că a petrecut doar câteva minute în acea dimensiune, la revenire, aflând însă că lipsise – dacă-mi amintesc bine – câteva zile. Se pare că aici este vorba de frecvența dimensiunii în care faciexcursia” și de timpul spre care călătorești : trecut sau viitor).

Pentru mulți, când se întâmplă acest lucru, și se întâmplă frecvent, o consideră o experiență care va fi curând uitată. Unele dintre aceste experiențe au menirea de a conștientiza individul, chiar dacă mintea lui va uita peste câteva zile întâmplarea. 
Unele dintre aceste „deplasări” au drept scop acumularea (preluarea) de cunoștințe care vor fi aplicate în viitor în folosul societății. Ați fi uimiți să aflați câte astfel de „întâmplări” au schimbat cursul istoriei unei familii, unei colectivități, unei țări, aci, pe Pământ.
Iubiților, nimic nu este așa cum pare a fi, mai ales pentru cei care trăiesc în dimensiuni inferioare.
Pe de altă parte, în timp ce se consumă un eveniment într-o lume, în „același timp” altundeva, în alte dimensiuni, în alte planuri, același eveniment, are altă desfășurare și alt deznodământ. 
Am spune că măcar cinci scenarii ale aceluiași eveniment se „joacă” simultan în alte locații ale universului. Deci, nimic nu este cum pare a fi, și asta chiar nu contează.
Știm Blossom, că ai avut „probleme” în ceea ce privește acest tip de declarație în trecut. Cu toate acestea, nu simți că după acele evenimente, parcă nu mai este la fel ca anterior, în viața ta?
Blossom: Da, este adevărat. Ceea ce a fost odată adevărul meu ... nu cred că acum mi-l mai pot accepta sau recunoaște. Parcă am trecut prin niște cursuri de maturizare. Mă simt un pic mai la vârsta preșcolarilor, am revenit cumva la o copilărie pe care mi-am dorit-o.  Cred că un om de știință ar fi acumulat mult mai mult de la aceste „cursuri de pregătire”. Poate că și aici a fost vorba de o trecere printr-un portal.
F.L.: Nu subestima ceea ce ți s-a oferit și ceea ce ai acumulat, Blossom. Ai în vedere, te rugăm, și faptul că nu toți cei care citesc aceste rânduri au trecut prin experiența ta. Așa că este aproape firesc ca ei să privească cu suspiciune, cu neîncredere trecerile prin portalurile energetice ale unor ființe umane.  
Blossom: Da, cred că așa este. V-am rugat să vorbiți de altceva ... și ați făcut-o... deși eu nu sunt încă mulțumită. Ar trebui să râd.... Multe mulțumiri pentru popping.(?) Vom relua mai târziu comunicarea telepatică.
F.L.: Nicio problemă! Modul telepatic de comunicare este mult mai acceptabil pentru tine, decât comunicarea în fizic.
------------------------------------------------------------------------
Blossom: Eu sunt din nou. Am revenit. Acum este seara devreme și am un sentiment de nemulțumire inexplicabilă. Am sentimentul că a rămas ceva ...neterminat. Vreți să continuați cu ceva anume?
F.L.: Suntem fericiți să continuăm „discuția”. Mai întâi, explică-ți „consternarea”.
Blossom: Ei bine ... cred că puteți aduce mai multă lumină în acest subiect interesant (n.m.: al găurilor de vierme)!
F.L.: Pune o întrebare pe orice cale dorești.
Blossom: Ok. Dacă cineva ar descoperi un portal, cât de simplu i-ar fi să pătrundă în el? De ce ar avea nevoie pentru a putea trece printr-un asemenea portal?
F.L.: Oricum, ar fi o „afacere” bună. Cu toate acestea, vorbim despre un om de pe planeta Pământ. Așa cum am spus ... este mult mai ușor pentru cineva din alte lumi și, de fapt, lor li se întâmplă mult mai des.
Blossom: De ce este așa?
F.L.: Din cauza densității mari a corpului uman și a densității materiei care înconjoară portalul (în cazul Pământului). De asemenea, faptul că tehnologiile care vi s-au dat au fost respinse sau ascunse de „elitele” pământene. Ele au fost păstrate doar cu intenția de a fi folosite de cei care doresc să dețină puterea.
Blossom: Deci, a existat cândva pe Pământ posibilitatea de a crea modalități de transport rapide prin metode în care se utilizează „găurile de vierme”?
F.L.:: cu siguranță și s-ar fi obținut aceasta cu mare ușurință. Lumea voastră a fost o dată un loc mult mai ușor (ca densitate), în multe aspecte ale sale. Totul avea densitate mai mică, era mai ușor (masic). Abia acum voi întrați într-o perioadă în care acele stări revin, și asemenea realizări vor deveni banalități. Până atunci însă trebuie să se modifice multe lucruri, de fapt, să se revină la stări inițiale mult mai pure.  
Blossom: Ok. Deci, înapoi la ... de ce este nevoie pentru a "trece prin portal?"
F.L.: pe o altă planetă? … sau pe a voastră? ...E nevoie de pregătire, de instrumente, de multă electricitate, de un control foarte strict și corect etc. Să mai continuăm?
Blossom: E în regulă. Am prins sensul mesajului. De ce nu putem face aceasta pur și simplu prin gând, prin concentrarea minții? Din cauza densității ... veți spune?
F.L.: Da, și totuși, așa cum am spus ...
Blossom: Este vorba de luminozitate, de puritate  ... sau pur și simplu de întrunirea mai multor cunoștințe?
F.L.: Sunt necesare mai multe modele de gândire care să lucreze la unison. 
Blossom: Cu toate acestea, ați spus mai devreme ...că s-ar putea poticni doar pe un portal și... momentan nu sunt într-o altă dimensiune.
F.L.: Da, Blossom. Vă rugăm să înțelegeți că există multe, multe, multe, multe, multe scenarii la multe, multe, multe, multe situații. Există într-adevăr, foarte rar "ceva", care este stabilit definitiv, „gravat în piatră”.
Energia este în continuă schimbare atât cantitativ cât și calitativ... inclusiv în gândire! Nu este doar un mod de a face ceva. Pot fi o mie și totuși ... la voi, numai cinci pot fi utilizate în acest moment, iar alte 995 de modele energetice nu au fost "gândite" încă..
Blossom: Cred că problema este să am încrederea că voi obține răspunsuri potrivite de la voi ... când de fapt, nu există nici unul ... sau poate, ar trebui să spun ... nu există un singur răspuns ... nimic! Totul sau nimic este pe masa viitorului nostru.... depinde de ce fantezii vom crea pentru masa de prânz!
F.L.: Aceasta e foarte corect și ai făcut o descriere inteligentă, și-ți mulțumim, dragă Blossom.
Blossom: De ce? Eu vă mulțumesc!
F.L.: Sarcina noastră devine, probabil, din ce în ce mai dificilă din cauza acestui fapt. Pentru voi este de menționat că lucrurile se mișcă un pic. Cu toate acestea, vezi tu, noi nu putem merge chiar până la rădăcina lucrurilor deoarece sunt mult mai multe explicații de dat iar înțelegerea cititorilor tăi este foarte diferită, și, să ne iertați!, uneori, de un foarte scăzut nivel.  
Blossom: O gaură fără sfârșit, care nu se umple niciodată !! Înapoi la... „gaura de vierme”. 
Voi folosi niște termeni de nespecialist: un autobuz care circulă pe ruta de la A la B. Când ajunge în B ... acolo se oprește și face cale întoarsă, circulând pe un cerc? Întregul traseu este o „gaură de vierme”?
F.L.: Ia în considerare mai multe trasee, de la A la Z, plus încă altele, dincolo de ...alfabet. Așa cum am spus mai înainte, Blossom ... depinde de programare, de traseul ales.
Blossom: Ce se întâmplă dacă  o ființă circulă printr-un portal fără o programare de traseu?
F.L.: Unele au fost pierdute și nu s-au mai putut întoarce.
Blossom: Deci, unde ar putea fi cei care s-au pierdut?
F.L.: Nu se știe; nici „programatorii” nu știu.
Blossom: Am putea afișa: "pierdut persoană". 
N-ar putea fi readusă la loc cunoscut, prin intermediul portalului?
F.L.: Nu întotdeauna ... căci unele portaluri, se anihilează, se dezactivează uneori, dacă apare o disfuncționalitate, și atunci, portalul va fi imposibil de refăcut, de reactivat și de redeschis....
Blossom: Cam groaznică perspectivă, pentru un suflet pierdut.
F.L.: De ce? Cine poate spune că nu-și va găsi un plan (o lume) în care să trăiască foarte bine?  (Nota C.M.: amintiți-vă de avionul malaezian de pasageri care a dispărut acum câțiva ani, și nu s-a mai aflat nimic despre el sau despre pasageri. Au fost atunci comunicări de la ființe din alte planuri – inclusiv Matei - care au dat asigurări că pasagerii au ajuns cu bine pe o planetă din galaxia noastră și că duc o viață minunată acolo.  Atunci s-a explicat că, din cauza unor grave defecțiuni, prăbușirea avionului era iminentă. Ființe superioare au luat hotărârea să salveze echipajul și, în consecință, au creat instant un portal energetic prin care au condus nava către o anumită destinație din galaxie)
Blossom: Bine, punct. Poți vorbi un pic, despre acel fel de „gauri de vierme” pentru transport individual, care pot apărea doar atunci când este necesar?
F.L.: Ele nu sunt atât de diferite de celelalte, în ceea ce privește aspectul și energia din care sunt create, ori de modul în care funcționează. Cu toate acestea, ele sunt programate ca în timpul deplasării aproape instantanee, să se asigure ființei energia specifică suficientă și nealterată pentru conservarea și reconstituirea tuturor caracteristicilor anterioare.
Blossom: Vrei să spui că are loc un proces de dematerializare ca în Star Trek, etc. și apoi rematerializare la destinația dorită?
F.L.: Da, cam așa ceva. Cu toate acestea, experiența este diferită de cea printr-o „gaură de vierme”. În primul rând, în ceea ce privește natura energiilor care asigură acest proces. Când veți ajunge să manipulați aceste energii, veți înțelege că, de fapt, nu este nicio complicație.
Blossom: Mmm. Poate ați putea să ne dați, în comunicările viitoare, câteva indicii cu privire la modul cum se poate face aceasta.
F.L.: Cu multă plăcere!.
Blossom: Aștept cu nerăbdare următoarea întâlnire. Vă mulțumesc, baieți. Mă simt mai bine acum. Simt că astăzi canalizarea a fost completă ...
F.L.: Vă iubim pe toți. Vă rugăm să revedeți invocația: „Noi suntem cei care schimbăm jocul!” și să o folosiți când simțiți necesar.

SURSA: http://www.blossomgoodchild.com

6 comentarii:

  1. Steven Steven
    4 Mai 2014 · Buzău
    TOTUL ESTE INTERCONECTAT: UNIVERSUL, PAMANTUl, APA OMUL, TOATE VIETUITOARELE PAMANTULUI SI PLANTELE SUNT CREATIILE, DIVINITATII COSMICE ''DUMNEZEU''. TOTUL A FOST CREEAT DIN LUMINA SI IUBIRE, SI TOTUL FUNCTIONEAZA DUPA LEGILE UNIVERSULUI SI ETICA MORALITATII.
    CITEZ...DUMITRU CONSTANTIN DULCAN:
    ''EXPERIENTA MORTII CLINICE A FOST UN MARE DAR PE CARE DUMNEZEU NI L-A DAT PENTRU A NE AVIZA CA TREBUIE SA SCHIMBAM DRUMUL PE CARE AM MERS PANA ACUM. NU INTAMPLATOR IISUS A SPUS: "EU SUNT CALEA, ADEVARUL SI VIATA". ESTA PRIMA OARA IN ISTORIA UNIVERSULUI CAND, IN PLANUL CELEST, S-A DECIS CA LUMEA NOASTRA SA FIE IZBAVITA NU PRIN MOARTE, CI PRIN SPIRITUALIZARE.
    NI SA ARATAT ADEVARUL, NI S-A ARATAT CALEA.
    ESTE RANDUL NOSTRU SA RASPUNDEM CHEMARII DIVINE. SUNTEM CU TOTII PRINSI ACUM IN MARELE VAL AL PURIFICARII, AL TRECERII DE LA MATERIALITATE LA SPIRITUALITATE. AM CERTITUDINEA CA "ORA ASTRALA A OMENIRII" ESTE APROAPE. DE DINCOLO NI S-AU DAT TOATE SEMNELE SI TOATE AVERTISMENTELE. SPER SA AVEM INTELEPCIUNEA NECESARA DE A NU PIERDE SI ACEASTA ULTIMA SANSA."

    RăspundețiȘtergere
  2. Incredibil...Nenea acela cu bifele la "distractiv" pentru articolele acestui blog nu si-a facut damblaua,pardon ...datoria.Tineti-i pumnii ,poate uita de tot aceasta....deprindere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar ....a revenit la următorul articol (cel cu sunetele..). Ce să-i faci...dacă omul nu crede și.. pace!?

      Ștergere
    2. Săracul!! Ce-l mai chinuie neuronul pe care-l mai are! Nu poate omul să stea liniștit o clipă, că-l aleargă „intelighenția” prin blogurile altora.Ilie Dordea.

      Ștergere
  3. Minunat si superinteresant! chiar ca trebuie sa ai un nivel sa intelegi aceste explicatii incredibile dar adevarate!Nu am cuvinte de recunostinta pentru ceea ce se intampla! Pace,iubire,lumina,armonie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreau sa i-au contact urgent sa discutam despre Lorber cu cei avizati, care stiu de El si Opera Sa Sint pe Facebook tot asa : Emilia Gurschi .

    RăspundețiȘtergere