Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 16 februarie 2016

Comunicare cu Federația Luminii

(24 ianuarie 2016; channeler Blossom Goodchild)
Traducere Const. Mihăilescu


Blossom: Nu pot să cred că am intrat deja în altă săptămână. A mers atât de repede! Poate că de la ultima canalizare am sărit într-un portal și am apărut o săptămână mai târziu! Ar fi în concordanță perfectă cu ceea ce am spus că vom discuta în această săptămână. Bună dimineața!
F.L.: Bună dimineața și ție, dragă Blossom. Putem simți că ești plasată energetic într-un spațiu benefic și acest lucru ne face plăcere.
Să ne apucăm de treabă, ... cum s-ar spune în lumea ta.
Pentru a recapitula ... Am sugerat că energia poate fi manipulată pentru a "trece prin" dintr-un spațiu / loc în altul. Acest lucru poate fi realizat la un nivel personal (adică privind translatarea unei singure persoane) sau,... de forma unul tunel, cu aplicații mult mai "generale".
Blossom: Deci, este vorba, de fapt, de un tunel?
F.L.: Acesta este modul în care poate fi perceput, în timpul deplasării participanților.. și totuși, acesta este doar un spațiu.
Blossom: Voi spuneți că folosind o anumită energie poate fi creat și activat un astfel de mijloc rapid de translocare ?
F.L.: „Tunelul” este compus din particule de energie astfel activate încât să se poată atinge viteza luminii, și chiar să o depășească, creându-se, pentru aceste particule, un suigeneris vid, adică o cale care să nu opună niciun fel de rezistență la înaintare. Lipsa totală a rezistenței la înaintare facilitează aceste viteze incredibile, fără să fie nevoie de puteri energetice importante. Aceasta ar fi o modalitate de a explica în "termeni de nespecialist", încercând să fim cât mai convingători.
Energia poate fi programată să se propage pe un anumit traseu, adică unul care unește punctul de plecare cu cel de destinație....
Blossom: Îndrăznesc să întreb totuși cum se poate face asta?
F.L.: Cu riscul de a face să-ți „explodeze mintea”...îți spunem că un asemenea portal energetic nu ține cont de compoziția materială a mediului prin care trebuie să fie creat. Oriunde, este posibil să se creeze acest „tunel” fără ca materia să fie dislocată. Cu toate astea, voi nu l-ați putea localiza dat fiind faptul că simțurile voastre nu sunt adecvate unei asemenea observări. Deci, „tunelul” poate fi oriunde dar, din punctul vostru de vedere, să nu existe nicăieri.
Blossom: Vă rog, luați în considerare că
am ajuns cu „sufletul la gură”, la explicațiile pe care mi le dați, dar din care nu înțeleg mare lucru. Deci, nu este vorba de niște trasee care să fie încadrate în anumite coordonate geografice?
F.L.: Nu așa cum înțeleg oamenii să caroieze un peisaj geografic. O destinație programată există ... când vine vorba de translocarea unui individ.
„Turnarea” de energie și trecerea prin ceva ... se realizează total prin "programare intenționată”.
Celălalt "stil" ... pentru că este într-adevăr o "marca și model diferit", se face prin aport și componență computerizată, care măsoară distanțe în timp real și apoi calculează și distanța de estimare a călătoriei ... ca și cum ar avea loc prin "aer".
Blossom: Cum se poate face așa ceva, de pe pământ?
F.L.: Bazându-se pe inteligența extraordinară a calculatorului. Au fost multe proceduri și tehnologii „pământene” încercate și aplicate; toate au fost lacunare, au avut multe defecte de proiectare și de realizare, deși au costat foarte mulți bani și au necesitat foarte mult timp. „Găurile de vierme” realizate de oamenii voștri cei mai  calificați sunt departe de a fi perfecte. De altfel, din acest motiv, ele prezintă și unele pericole, în sensul că imperfecțiunile se pot solda cu „rătăcirea” subiecților.
Dar să trecem la vortexurile "auto-create” corecte; asta pentru că simțim că aceste informații sunt mai utile și mai demne de a fi luate în considerare. 
Blossom: Sunt numai urechi, crede-mă!
F.L.: Din nou, nu este nimic altceva decât energie. Totul este energie, dar nu orice fel de energie, ci cea care are calitățile IUBIRII. Vă este greu să faceți legătura între aceste două noțiuni dar este bine să aveți permanent în minte că IUBIREA este o înaltă formă de energie, cea mai înaltă formă de energie din câte există în întreaga Creație.
Blossom: Asta știu ... un trebuie să-mi mai amintești.
F.L.: Prin urmare, draga Blossom ... este nevoie ca tu să te concentrezi pe un nivel diferit, unul mai profund și mai înalt, pentru ca explicațiile noastre să „prindă” ...
Blossom: Vai! Vai! O să încerc! O să încerc!!
F.L.: Ceea ce crezi cu adevărat, crează realitatea ta. Gândul tău creează realitatea. Deci, ar trebui să-ți poți impune voința de a fi în altă parte, dacă chiar vrei să se întâmple. Și asta nu peste o zi, peste un an, ci acum, într-o clipă. „Deplasarea ”este asigurată de o gândire puternic concentrată. În acest „sortiment” de gândire, destinația, locul unde vrei să ajungi, contează cel mai mult; altfel te poți rătăci sau nu mai poți pleca.
Dar, nu numai să te gândești la asta, ci să te și imaginezi acolo unde vrei să ajungi, să simți energia locului vizat.
Vi se pare imposibil, știu, dar nu este deloc așa. Trebuie să perseverezi mereu și mereu, să repeți până la saturație acel exercițiu.(Nota C.M.: cred că mulți dintre dv. ați văzut la tv. cum un englez excentric, prin realizări „imposibile”, a ajuns ca de la cca doi metri să arunce un ac cu care a străpuns un geam gros de 4 mm de la o fereastră, acul, după ce a penetrat sticla, a înțepat și a spart un balon umflat plasat dincolo de geam, dovadă indubitabilă a acestei reușite incredibile.  Cum a reușit? Prin mii și mii de aruncări în care a urmărit să obțină atât precizie cât, mai ales, o mare accelerare a minusculului obiect. Iată o dovadă că nimic nu-i este imposibil ființei umane, dacă se concentrează asupra unui obiectiv și crede în reușita lui. Desigur, acestea sunt excepții, dar ele dovedesc că se poate.)
Când, prin practică și repetare, deprinzi ușurința de a intra în acea stare, atunci ești la un pas de realizare.
Este sigur că aceste rezultate nu se pot obține peste noapte, după un efort, o angajare efemeră și lipsită de determinare și cursivitate.
Noi vă asigurăm că se poate, că ceea ce vi se pare imposibil poate deveni realitate.
Dar nu vrem să dăm speranțe nimănui care nu se angajează cu toată ființa lui în această întreprindere.
Noi spunem zâmbind că nu poți fugi înainte de a învăța să mergi. Sau, în alți termeni, ... nu te poți transporta acolo unde nu ți-ai trimis mai înainte gândul și imaginația.
Blossom: Vai, ce-mi place asta! Nu voi întrerupe fluxul energetic, mă voi concentra la greu..
F.L.: Prin urmare, tu ești conștientă de faptul că se poate călători cu mintea, și acest lucru devine adevărat în același mod. Totuși, ... și aici este un mare „totuși”, ar trebui să știți care este adevărul adevărat din întregul spațiu al cunoașterii, acela al aflării a cine sunteți voi cu adevărat.. care parte a fizicului vostru poate ajunge în acel loc împreună cu tine; asta este cheia de bază, aceasta este fundamental. Pentru că, dacă nu reușești să înțelegi și să accepți la nivelul fiecărei celule, al fiecărui atom de energie care te compune, procesul transferării tale într-un loc, în totalitatea ființei care ești, atunci nu vei reuși „deplasarea” și ai putea avea ceea ce nu ți-ai dorit: unele dereglări și daune la nivel mental, al corpului fizic sau al psihicului.
Blossom: Vrei să spui că o asemenea încercare ar putea fi periculoasă?
F.L.: Aceasta este o întrebare șocantă. Vă sugerăm să studiați chestiunea și să realizați singuri dacă există riscuri sau nu, înainte de a încerca o asemenea performanță. Nu este o avertizare descurajantă ci un îndemn de a trata problema cu inteligență și responsabilitate. Cei care au fost prea dornici de rezultate facile, neglijându-și inadmisibil pregătirea, ar avea ce să vă povestească.
Blossom : Eh ... poate fi sfârșitul? Adică, o asemenea încercare, fără suficientă pregătire prealabilă, se poate solda cu decesul corpului fizic?
F.L.: Da.
Blossom: Bine, hai, să depășim momentul! Să ne întoarcem la simplitatea Ființei iubitoare?
F.L.: Ai întrebat, ți-am răspuns.
Blossom : N-am intuit răspunsul.
F.L.: Așa cum am afirmat anterior... și cu cel mai mare respect pentru umanitatea voastră ... acest lucru poate fi realizat cu ușurință de ființele (sufletele) suficient de avansate, de rafinate. Aici, pe planeta voastră este prea mare densitatea și acesta este un factor determinant în realizarea transportului unor ființe prin procedeele discutate, mai cu seamă dacă ne referim la „translocația” individuală. În alte lumi, pe alte planete, condițiile sunt mai favorabile, din acest punct de vedere (densități mai mici). În alte părți există câmpuri energetice „ușoare”, corpurile fizice având densități mai mici decât a omului de pe Pământ. Și acolo este mult mai ușoară „translocația”.

(Atunci când am lecturat ceea ce scrisesem, m-am întrebat cam ce o fi pe alte planete. Un hipopotam de la ei poate fi mai ușor decât mine? Am reluat subiectul peste câteva zile)
F.L.: Deocamdată, cel mai bine ar fi să vă concentrați asupra călătoriilor prin intermediul minții, lăsând corpul fizic „acasă”. Ăsta ar fi un bun punct de plecare.
Blossom: În cazul ăsta, cum ar trebui ne pregătim pentru a călători cât mai veridic cu mintea?
F.L. Începeți prin a efectua respirații foarte profunde, simțind vibrația fiecărei respirații, și cum această vibrație vă transferă în altă parte, printr-un proces pe care vi-l puteți imagina ca fiind „o evaporare” a ființei voastre. Literalmente, vizualizați cum corpul vostru se evaporă ...voi simțind că vă metamorfozați în LUMINĂ.
Pentru început, lăsați ca lumina aceasta care deveniți să planeze deasupra locului unde „erați”.
Exersați această manevră o perioadă (de ordinul zilelor, chiar săptămânilor sau lunilor), până când vă simțiți bine calibrat în această stare. Practicați aceasta până când ajungeți să vă fie foarte ușor să vă „transformați în lumină”, atât de ușor încât un singur gând să vă „evaporeze” pe loc.
 Pasul următor ar fi să încercați să vă manevrați corpul de lumină, mai întâi în spațiul interior locuinței, încercând efectiv să vedeți diverse obiecte din spațiu.
Apoi, „ieșiți” afară, în vecinătatea domiciliului și încercați să identificați diferitele obiective (casa vecinilor, un stâlp unde se aprinde seara un bec, o mașină care trece, un pom etc). După ce ați căpătat deprinderea necesară, puteți să încercați a vă deplasa la distanțe din ce în ce mai mari, la anumite obiective sau la diverse cunoștințe. Vă puteți imagina, ajunși în această fază, cât de interesante vor deveni aceste călătorii și cum îi puteți surprinde pe cei vizitați, când le veți putea relata activități pe care le efectuau în timpul vizitei inopinate pe care le-ați făcut-o.
Blossom Dar cum știm care este energia unui loc unde ne deplasăm imaginația? Cum știm vibrația acelui loc?
F.L Nu trebuie să începeți cu asta. În primele etape, ceea ce contează trebuie să fie concentrarea pe „evaporarea” voastră, elementul care vă ridică vibrația fiind respirația profundă. Gândiți-vă numai cum energia acumulată prin respirație crește și vă ridică frecvența de vibrație. Încercați să evitați să judecați că sunteți în acest proces sau la rezultatele pe care le obțineți.
Blossom: Poftim?
F.L Încercați să dați drumul, să vă eliberați de preocuparea că faceți ceea ce faceți. Încercând să nu vă gândiți la ceea ce faceți în acele momente, și cât de ciudat este să vă aflați în acea ipostază,  în „golul” creat ... poate apărea concentrarea pe a fi în altă parte. După o PRACTICĂ considerabilă... veți începe să înțelegeți mai bine ceea ce vrem să vă sugerăm acum, și să vă apară indicii că este posibil să vă reușească. 
Inițial, este posibil să vă apară doar flesh-uri de imagini disparate, care, în timp, vor începe „să se lege”.
În sfârșit, am vrea să mai menționăm că rezultatele apar mai repede și că eficiența muncii voastre va da rezultate așteptate, dacă veți gândi și vă veți propune ca toată această practică a „călătoriilor” să o puneți în slujba binelui general al omenirii, mai degrabă decât ca un câștig personal și egoist
Blossom: Ce ați avut azi? Parcă ați devenit mult mai umani! ... cu tot respectul.
F.L.: Nu este așa, Blossom. Noi am spune că tu ai devenit mult mai non-umană, în timpul acestei comunicări ... că pur și simplu gândurile noastre au fost mult mai corect filtrate de tine.. într-o manieră de mare ușurință și plăcere.
Nu lua prea mult în considerare unele aprecieri pe care le-am făcut asupra ființelor umane, căci fiecare se află acolo unde și-a ales iar drumul vostru nu se oprește aici. Prin tot ceea ce am spus, ne-am adresat unor prieteni pe care-i iubim și pentru al căror interes ne află aici. Nu uitați că imaginația și gândirea (credința) crează realitatea. Tot ceea ce gândești există undeva în imensitatea creației.

Vă iubim!.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA,                                                            http://www.youtube.com/user/isjaabmo


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu