Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Papa de la Roma face declarații șocante .

Un om care este acolo pentru a descoperi multe „secrete” ale vechii Biserici Catolice este Papa Francisc. Unele dintre convingerile care există de mii de ani în cadrul bisericii sunt acum puse deoparte de către Papa, care a fost numit Omul Anului 2013 de către revista Time. În ultimele sale revelații bizare (ba chiar nebunești!), Papa Francisc a declarat:
Cu umilință, prin căutare interioară și prin meditarea rugăciunii, am câștigat o nouă înțelegere a anumitor dogme. Biserica nu mai crede în iad, unde oamenii suferă. Această doctrină este incompatibilă cu iubirea infinită a lui Dumnezeu. Dumnezeu nu este un judecător, ci un prieten și un iubitor al umanității. Dumnezeu nu caută să condamne, ci numai să îmbrățișeze. Întocmai ca povestea lui Adam și Eva, vedem azi iadul ca o figură de stil. Iadul este doar o metaforă pentru sufletul izolat, care, la fel ca toate sufletele va fi în cele din urmă unit în dragoste cu Dumnezeu.”
Într-un discurs năucitor care încă rezonează în jurul lumii, Papa Francisc a declarat: „Toate religiile sunt adevărate, pentru că ele sunt adevărate în inimile tuturor celor care cred în ele. Ce alt tip de adevăr este acolo? În trecut, biserica a fost dură cu ceea ce considera greșit din punct de vedere moral sau păcătos. Astăzi, nu mai suntem judecători. Ca un tată iubitor, noi nu condamnăm copiii noștri. Biserica noastră este suficient de mare pentru heterosexuali și homosexuali, pentru cei ce sunt pro sau contra avortului! Pentru conservatori și liberali, comuniștii sunt și ei bineveniți și chiar sunt uniți cu noi. Noi toți iubim si adorăm același Dumnezeu!
Pe parcursul a șase luni, în anul 2014, cardinalii, episcopii catolici și teologii au dezbătut la Vatican viitorul Bisericii și au urmărit să redefinească doctrinele și dogmele catolice. Al treilea Conciliu de la Vatican este cel mai mare și cel mai important, după al doilea Conciliu de la Vatican care a fost încheiat în 1962. Papa Francisc, care a numit noul consiliu „finalizarea Conciliului de la Vatican II”, a declarat la încheierea dezbaterilor:
Catolicismul este acum o «religie modernă și rezonabilă», care a suferit schimbări evolutive. Este timpul să renunțăm la intoleranță. Trebuie să recunoaștem că adevărul religios evoluează și este în continuă schimbare. Adevărul nu este absolut sau sculptat în piatră. Chiar și ateii recunosc divinitatea. Cu acte de dragoste și caritate chiar și ateul îl recunoaște pe Dumnezeu și își salvează sufletul, devenind un participant activ în răscumpărarea omenirii.
O declarație din discursul Papei a dus tradiționaliștii într-un acces de mare confuzie și isterie: „Dumnezeu se schimbă și evoluează ca și noi înșine; Dumnezeu trăiește în noi și în inimile noastre. Când răspândim dragoste și bunătate în lume, atingem divinitatea noastră și o recunoaștem. Biblia este o carte sfântă foarte frumoasă, dar, ca toate lucrările mari antice, unele pasaje din ea sunt învechite.Unii le arată ca intolerante și critice. Este timpul să vedem aceste versete ca ulterioare interpolări, spre deosebire de mesajul de iubire și de adevăr care este expus diferit în Scriptură. În conformitate cu noua noastră interpretare, vom începe să hirotonim femei cardinali, episcopi și preoți. În viitor, sper că vom avea un papă de sex feminin. Ca niciunei femei să nu i se închidă ușile, ele sunt deschise pentru toți oamenii!
Chiar și unii cardinali ai Bisericii catolice s-au arătat a fi profund contrariați de aceste declarații ale Papei.
yogaesoteric
29 ianuarie 2016

21 de comentarii:

  1. Minunate convingeri are Papa Francisc. Cu adevărat, este un om deosebit, luminat, curajos și dezlegat la minte și la suflet. Îi va fi greu cu cardinalii plini de dogme depășite. Nu sunt catolic dar,cu siguranță, și biserica ortodoxă are nevoie de un conducător iluminat. Ce deosebire între actualul papă și patriarhul României care este mason. Da, viitorul este al unirii tuturor religiilor și al științei. Dumnezeul Nebadonului (universul nostru local), creatorul și suveranul acestui univers, este un Mihail, trimis din Paradisul Havonei. Un aspect al lui Mihail s-a întrupat și a avut viață pe Pământ, ultima sa încarnare numindu-se Iisus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Patriarhul Romaniei este mason iar papa francisc este iezuit,adica seful masonilor......Restul sunt povesti frumoase pentru "prostit prostii" ,"goyimii" platitori de taxe si impozite.....

      Ștergere
    2. Sunt unii care nu vor sa inteleaga asta

      Ștergere
    3. Tipic romanesc. Cineva scrie nu articol la mișto și se găsesc o grămadă de naivi sa comenteze. Nu am auzit sa fi spus Papa asa ceva.Ar fi fost pe prima pagina în ziare și la știri.

      Ștergere
    4. Bine punctat, Papa de la Roma este AntiCristul, eu asa i-l consider, atata timp cat amesteci politica, economia cu religia, iese un rahat satanist. Asa ca Papa este un agent satanist sub acoperire intr-o religie de rahat! CATOLICISMUL!!!

      Ștergere
  2. Papa Francisc este unul dintre membrii cabalei care subjuga omenirea. Mai documentati-va.

    RăspundețiȘtergere
  3. NOUL MESIA = MARELE AVATAR = TRIMISUL

    http://romaniaesoterica.blogspot.ro/2010/01/romaniaramania-centrul-federatiei_8807.html

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.lovendal.ro/wp52/este-papa-francisc-balaurul-din-apocalipsa-lui-ioan-daca-da-atunci-tot-crestinismul-se-afla-in-mare-pericol/

    RăspundețiȘtergere
  5. "La DOAMNA IUBIRE sau DRAGOSTE se ajunge numai dupa ce treci intai pe la DOMNUL ADEVAR." M.A.

    Constantin Mihailescu ce M.A. bucura ca sunteti cu totii de la A la Z la mana LUI ... EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH)!?! Nici nu iti imaginezi si nici a veni nu ai CREDE!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai preluat niste stiri false, si ma intreb daca ai facut-o din naivitate.

    RăspundețiȘtergere
  7. https://extraterestriidemascati.wordpress.com/preotii-vor-da-seama-in-fata-lui-dumnezeu-pentru-tacerea-lor-refuz-actelor-biometrice/

    RăspundețiȘtergere
  8. https://prosistemhaha.wordpress.com/2015/12/03/cele-trei-etape-ale-celui-de-al-treilea-razboi-mondial/

    RăspundețiȘtergere
  9. Toate vor incepe de la un papa… si mi-e teama ca va fi urmatorul, care va fi cu adevarat copilul satanistilor care conduc acum Vaticanul. Sa stiti ca Vaticanul nu este papa, Vaticanul este o intreaga organizatie ascunsa in spatele papei care administreaza cu marsavie planuri sataniste. Vaticanul are si oameni care Il iubesc pe Dumnezeu, precum noi ortodocsii, dar are si oameni care au devenit cardinali cu un singur scop: ca sa ajute sa ajunga la putere un singur om care sa ne conduca.De aceea, unul dintre acestia va fi profetul mincinos, care va fi conducatorul tuturor religiilor. Cand veti vedea ca il alunga pe acest papa, ca va pleca acest papa, il vor alunga, va incepe procedura inlocuirii lui cu un alt papa, care va fi o personalitate foarte puternica, dar satanica, foarte inteligent, cu o cunoastere vasta, atat de puternic incat va domina toti politicienii, care il vor asculta, si va aduce sub conducerea sa multi arhierei ai bisericii noastre. Multi arhierei ortodocsi vor fi marionete ale acestui fals profet. Asta deoarece stie ca daca va domina pe Patriarh si pe arhierei, prin ascultarea care se face in biserica noastra, va putea sa-i conduca si pe preoti si pe mireni

    RăspundețiȘtergere
  10. De ce nu-si recunosc oamenii greselile???

    RăspundețiȘtergere
  11. https://www.youtube.com/watch?v=yfXW7weAsDA

    RăspundețiȘtergere
  12. 24 Ianuarie 2015 - am citit: Leonard Chesca
    Complot împotriva României.
    "Zeci de mii de agenţi ai inamicului secular, aflaţi în România de generaţii sub falsă identitate de romani, au acţionat simultan pentru a dezvolta o prăpastie între conducerea patriotică a Statului Român şi popor şi pregătirea condiţiilor de a prelua conducerea statului de la patrioţi.
    Inamicul a indus sărăcie in mod artificial şi a arătat ieşirea din sărăcie prin antiromânism.
    INAMICUL A INSTALAT O CULTURĂ A VALORILOR ANTIROMÂNEŞTI PRIN CONSTRÂNGEREA POPORULUI ÎN DEPENDENŢĂ MATERIALĂ ŞI INFORMAŢIONALĂ DE SURSELE INAMICULUI.
    Sub această agresiune, românii au câteva opţiuni în funcţie de caracter şi de nivelul de cunoaştere a adevărului despre realitatea prezentă, neînţelegerea adevărului fiind exclusiv un rezultat al expunerii la mijloacele de intoxicare informaţională dinamice (radio, muzică, TV, filme):
    1) CEI DE BUNĂ CREDINŢĂ, CARE NU ÎNŢELEG ADEVĂRUL, se chinuie să se adapteze la condiţiile create de inamic, pentru a supravieţui...
    2) CEI DE BUNĂ CREDINŢĂ CARE NU ÎNŢELEG ADEVĂRUL SAU ÎL ÎNŢELEG PARŢIAL, DAR AU O PUTERE MARE DE CONFRUNTARE A CONDIŢIILOR ADVERSE, se sustrag plecând din statul român în alt stat, în efect îşi dau demisia din Statul Roman SRL, cotropit de inamic, şi se angajează la Statul Străin LTD sau GMBH sau LLC, cu observaţia că ei nu părăsesc țara, ci statul...
    3) CEI DE BUNĂ CREDINŢĂ, CARE ÎNŢELEG O PARTE DE ADEVĂR, se zbat între singurătate şi capcana iniţiativelor de falsă opoziţie organizate de inamic...
    4) CEI DE BUNĂ CREDINŢĂ, CARE ÎNŢELEG MAI MULT DIN ADEVĂR, s-au înserat în instituţiile conduse de inamic pentru a atenua efectele dispoziţiilor inamicului...
    5) CEI DE BUNĂ CREDINŢĂ, CARE ÎNŢELEG ÎNTREG ADEVĂRUL, în cazul în care există, nu se arată din motive numai de ei ştiute.
    6) CEI DE REA CREDINŢĂ, CARE NU ÎNŢELEG NIMIC, doar acţionează la ordinul inamicului şi fac servicii pentru acesta şi primesc fie recompense materiale, fie exonerarea de pedepse...
    7) CEI DE REA CREDINŢĂ, CARE ÎNŢELEG MULT DIN ADEVĂR SAU CHIAR INTEGRAL: aceştia sunt partea cea mai inteligentă a secţiunii de vocaţie infracţională din etnia românească care colaborează cu agresorul pentru beneficii materiale, confort, avere, faimă, vicii şi furnizează servicii de aparenţi decidenţi în funcţiile din stat."
    http://a-treia-cale.blogspot.ro/2015/01/24-ianuarie-2015-am-citit-leonard-chesca.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu stiu daca traducatorul a tradus corect vorbele Papei. Ma indoiesc ca papa ar fi rostit asemenea cuvinte, insa daca traducerea este corecta, papa nu mai reprezinta Biserica Catolica. Este un om care castiga si el o paine si sa spuna asa cum doreste majoritatea credinciosilor catolici. Realitatea insa este alta, nici Dumnezeu nu se schimba si nici cuvintele din biblie nu se schimba. Ia ce afirma chiar Dumnezeu/Caci Eu sunt Domnul, Eu nu Ma schimb; de aceea, voi, copii ai lui Iacov, n-ati fost nimiciti./ (Mal.3:6) Da, intradevar, iadul nu a fost pregatit pentru om ci pentru Satan si ingeri lui, dar daca omul alege sa il slujeasca pe Satan, cu siguranta ca acolo ajunge ca si Sata/Apoi va zice celor de la stanga Lui: "Duceti-va de la Mine, blestematilor, in focul cel vesnic care a fost pregatit diavolului si ingerilor lui! (Mat.25:41)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aprob în totalitate ceea ce spune Papa: răi sau buni, toți avem aceeași Sursă. Papa acesta este, după părerea mea, o ființă cu adevărat evoluată și iluminată (nu „iluminată”). Nu uitați că dogmele bisericii reprezintă creații ale oamenilor nu ale lui Dumnezeu(deși slujitorii ei susțin că vin direct de la Divinitate. Or fi fost ele precum spun înalții prelați, dar ei trec sub tăcere multele modificări pe care le-au adus, din propriu interes, tezelor bisericești). Asta înseamnă că pot fi greșite,că pot fi modificate pentru a ține pasul cu nivelul de evoluție la care ajunge conștiința umană, la un moment dat. O religie închistată și potrivnică schimbării este condamnată la pieire. Da, așa este, Legile lui Dumnezeu sau ale Creatorului sunt imuabile pentru creaturi, dar până și ele pot fi schimbate de supraființele care le-au emanat. În diversele mesaje Dumnezeu spune că El se îmbogățește cu experiența creaturilor Sale. Altfel spus, El nu neagă propria Sa evoluție. Și asta este minunat. Nimic nu poate stagna căci stagnarea înseamnă disoluție. În concluzie:citiți ce scrie în cărțile bisericești dar aveți o atitudine analitică; adică, nu fiți habotnic. C.M.

      Ștergere
  14. https://www.facebook.com/notes/alkitab/messages-from-the-father-and-jesus-concerning-barack-hussein-obama-barack-hussei/259889117394819/

    RăspundețiȘtergere