Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 3 decembrie 2015

MESAJ DE IUBIRE (I)

De la Mama Divină

(27 nov. 2015; channeler
dr. Susan Sammarco și 
James McConnell)
(Notă: acest mesaj s-a primit în Grupul de Pregătire pentru Schimbare din Glendale, AZ pe 22 nov, 2015)
Traducere Const. Mihăilescu.

Buna ziua. Câinii (James are 2 câini Husky) au anunțat mai devreme sosirea mea.
Am venit să vă vorbesc astăzi despre iubire.
În săptămâna trecută au existat multe povești (evenimente) pe planetă. Atât de multe evenimente! Pe unii îi apucă frica, alții avansează cu încredere spre Lumină. Eu vin să vă aduc Lumină și Dragoste.
Nu este timpul pentru a vă îngrijora și a vă întreba: „De ce? Unde?” Nu este un timp pentru a fi preocupați de cine și cum face asta. Dar este timpul pentru fiecare dintre voi să devină și să acționeze ca un Lucrător în Lumină: cu iubire și cu Lumină.
 Să aduceți Iubirea și Lumina împreună cu toți cei care vă împărtășesc convingerile. Dragoste și lumină în toate lucrurile asupra cărora vă concentrați atenția.

S-au petrecut astăzi, zilele acestea, evenimente diferite pline de Iubire și de Lumină. 

amintesc că voi nu sunteți corpul (fizic) în care vă aflați. Voi vă regăsiți pe multe nivele căci sunteți suflete multidimensionale, ființe-suflet multi-dimensionale.
Am rugat-o pe Suzana să-i ceară lui James să facă meditația obișnuită astăzi împreună cu voi.
El a fost condus și îndrumat pentru a invoca readucerea iubirii în inimile voastre.
Dragostea este puterea cea mai mare din univers.

Știu că acum au loc lupte pe Pământ. Știu că există lucruri care se întâmplă. Nu vă mai amintiți că, în viața voastră, v-ați comportat, uneori, cu lăcomie și cu lipsă de iubire?

Dar aici și acum este cazul să vă iertați pe voi înșivă pentru toate aceste manifestări; asumați-le ca fiind parte din voi, iubiți-le și apoi eliberați-le căci nu vă mai servesc. Ele au făcut parte din experiențele voastre, în anumite perioade de timp, în anumite momente, în anumite vieți. Așa cum au fost, ele v-au ajutat să acumulați diferite tipuri de experiențe , toate contribuind să deveniți ceea ce sunteți astăzi. Nu le urâți, nu le negați dar nu le mai țineți aproape de voi. Ca să plece, ele au nevoie să fie recunoscute de voi ca fiind cei cărora le-ați dat viață. Cu acest act de recunoaștere, de legitimare, ele vă vor părăsi, satisfăcute și împăcate că nu le-ați creat degeaba, că măcar atunci nu v-a fost rușine cu ele, că au avut un rost și un rol cândva, în trecutul vostru, în formarea și șlefuirea voastră.
Astăzi, stați în dragoste, amintindu-vă că gândurile și cuvintele pe care le auziți acum vor fi de ajutor la crearea viitorului pe care vi-l făuriți.

Acum voi vă amintiți de responsabilitatea pe care o purtați, de motivul pentru care ați decis să veniți în această viață, participanți și consumatori ai evenimentelor prezente. 
Cei la care aceasta este ultima viață în corp fizic, amintiți-vă că  alt fel de viață vă așteaptă, în alte planuri, cu alte paradigme, cu alt fel de conștiință. Cei care veți reveni, într-o nouă viață, în corp fizic, vă veți întocmi un alt program care să vă asigure evoluția. 
Unii dintre voi, deși își vor fi încheiat ciclul încarnărilor și al morților corpului fizic, vor hotărâ , totuși, să revină, pentru a-i ajuta pe cei dragi, pe cei încă nehotărâți, pe cei care caută pe căi ocolitoare. Toate aceste elemente care vor face parte din viitorul vostru, pot fi întrezărite în ședințele voastre de meditație profundă.
De fapt, știți și voi, totul se produce în acest divin moment etern de ACUM.
Dragilor, ignorați componentele zgomotoase ale lumii în care acum trăiți.
Știm că mulți dintre voi treceți prin unele provocări, anumite așteptări a căror explicație o căutați pe unele sit-uri de pe Internet.  
Săptămâna următoare va fi Ziua Recunoștinței, prilej cu care fiecare vrea să cinstească evenimentul prin bunătate, pioșenie, iertare, compasiune, dărnicie și iubire. Este un timp când fiecare poate să se gândească cu recunoștință la ceea ce a reușit să devină și să-și dorească mai mult. Îndreptați gânduri de iubire către Cel care a Creat Totul. Fiecare dintre voi poate să facă ceva în acest sens. Gândurile, vorbele și faptele voastre bune fac o lume mai bună, mai luminoasă.
Parcurgeți vremuri importante, dar și minunate, deși multe sunt dificile.
Cel mai important lucru, mai ales acum, este să vă iubiți pe voi înșivă așa cum sunteți. Iubiți-vă pentru faptul că sunteți exact ceea ce sunteți. Nu vă negați, nu vă urâți, altfel urâți creația lui Dumnezeu care este perfectă, căci face parte din El. Împărțiți cu alții înțelegerea voastră, iubirea voastră. Nu mă refer numai la cei din acest grup. 

Ascultați ceea ce alții vorbesc dar rețineți ceea ce inima voastră vă îndeamnă.
Voi nu știți, dar toți sunteți talentați, toți aveți abilități deosebite, toți sunteți încărcați de daruri pe care le puteți folosi nu doar pentru voi dar și în folosul altora și al colectivității.
Lumea voastră începe să devină din ce în ce mai strălucitoare. Și Lumina schimbă lumea. Iubirea pe care v-o trimit vouă, celor din acest grup, sunt sigură că va fi răspândită în lume, ajungând mai ales acolo unde este atâta nevoie de ea. Eu știu rezultatul. Îl veți vedea și voi, la momentul potrivit.
Nu vă faceți griji cu privire la acele lucruri care acum mai produc descurajare și teamă. Se va trece peste ele; ceața se va ridica și soarele minunat își va răspândi lumina. Copiii mei care se manifestă acum cu furie și nesăbuință, vor primi momentele de iluminare care să-i trezească. Ei și nimeni nu poate fi rău căci toți au fost plămădiți din iubire.
Amintiți-vă că sunteți zei și zeițe. Amintiți-vă că sunteți ființe puternice. Amintiți-vă că aveți tot ce este nevoie pentru a schimba lumea.
Chiar dacă nu pare, totul este și va fi bine.
Plecați de la această întâlnire cu mesajul meu de dragoste.
Vă iubesc și vă binecuvântez.
Mama voastră Maria

www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org

2 comentarii:

  1. Multumesc pentru invataturile pe care le aduci aici si pentru rugaciunea si invocarea flacarii violet prin Adamus!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, va iubesc si va sunt vesnic recunoscatoare, Namaste cu infinita iubire !

    RăspundețiȘtergere