Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 2 decembrie 2015

Cobra: Războiul Galactic de «proximitate» din Siria

ISTORIA NOASTRĂ PROFUNDĂ 

(Nota blogger: explicațiile par convingătoare, însă faptul că hegemonica Rusie e consederată eliberatoarea lumii, când i se cunoaște apetitul pentru cucerire, este o contradicție)

Curăţarea Grupului Chimera continuă. Însă, în prezent, încă nu se pot spune prea multe lucruri despre aceasta, în mod public.Conform dezvăluirilor prezentate de cunoscutul insider Cobra, Grupul Chimera include liderii forţelor malefice din galaxia Andromeda. Aceştia au venit pe Terra în corpuri fizice umanoide acum 25.000 de ani şi au pus planeta într-un fel de „Carantină”. Au construit un scut electromagnetic scalar în jurul planetei (aşa-numitul „Văl”), obstrucţionând astfel contactul cu civilizaţiile extraterestre benefice şi ţinând în acest fel umanitatea ca într-o închisoare. Apoi ei au construit o reţea vastă de oraşe subterane şi de acolo au controlat prin intermediul organizaţiei sataniste mondiale Illuminati populaţia umană de la suprafaţa planetei. Reţeaua de baze subterane a grupului malefic Chimera a început de câţiva ani să fie distrusă de către Mişcarea de Rezistenţă. Rezistenţa este o organizaţie care acţionează pentru dejucarea planurilor malefice ale Illuminati şi care este în legătură şi acţionează la unison cu forţele civilizaţiilor extraterestre benefice care ne supraveghează.
Pe de altă parte, curăţarea zonei subterane a planetei de slujitorii draconieni şi reptilieni ai Grupului Chimera este acum cât se poate de intensă, ajungând la nivelul unui atac implicit ce a fost demarat împotriva cercurilor oculte de putere care vizează instaurarea aşa-numitei „Noi Ordini Mondiale”. Aceste acţiuni au ajuns la nivelul conştiinţei de masă al populaţiei prin dezvăluirea pe importante site-uri de ştiri a unor informaţii explozive care arată, de exemplu, că operaţiunile Federaţiei Ruse din Siria conduc la sfârşitul tiraniei mondiale a „Elitelor” bancare şi a mafiei rothschildiene şi khazare.
Aici este important să se înţeleagă cum khazarii sunt, de fapt, urmaşii rasei extraterestre a draconienilor, rasă ce a ajuns pe planeta noastră în perioada târzie a Atlantidei, prin intermediul Portalului Caucazian şi care se menţin în corpuri umane prin reîncarnare.
Portalul Caucazian a fost, de asemenea, principalul punct de intrare pentru casta războinicilor-sclavi reptilieni care au pătruns pe Planetă în corpuri umane în perioada Atlantidei şi, mai târziu, în timpul perioadei Neolitice, prin invazia Kurgan... :
...Şi apoi în secolul al 4-lea, în timpul Invaziei Khazare :


Extratereştrii benefici din constelaţia Pleiadelor şi rasele lor aliate au susţinut permanent populaţia Pământului în lupta lor împotriva opresiunii Chimera/draconieni/reptilieni.
Popoarele slave, în special ruşii, au fost, de obicei, destul de deschise la îndrumarea şi suportul oferit de Pleiadieni.
Rusia Kieveană (Prima formă a dezvoltării statale a ruşilor, denumită şi „Rutenia Kieveană”, de pe la anul 880 până prin 1150), sub comanda militară a lui Sviatoslav I al Kievului, a distrus statul khazar în jurul anului 965. Acesta a fost momentul de început al lungii animozităţi dintre khazari şi ruşi. De atunci, khazarii au rămas fără teritoriul lor de origine, pierzând şi controlul asupra Portalului Caucazian.
Acum, pleiadienii şi rasele lor aliate îl sprijină pe Putin în efortul acestuia de a curăţa Siria de mercenarii Statului Islamic.
Aceste fiinţe ale Statului Islamic aparţin, de fapt, castei războinice reptiliene care a ajuns pe Planetă cu mii de ani în urmă, prin Portalul Caucazian, şi care au continuat să se reîncarneze în corpuri umane.
Mulţi ostatici pleiadieni au fost salvaţi din Siria, în ultimul timp, de către trupele speciale ruse Spetsnaz, crezându-se că aceşti agenţi au venit doar pentru salvarea prizonierilor umani de război din închisorile din Siria.
Personalul de top din serviciul de informaţii rus, GRU, este conştient de elementul extra-terestru prezent în situaţia din Siria.
Chimera doreşte să reia controlul asupra Portalului Caucazian, şi acesta este motivul ascuns pentru implicarea Forţelor Cecene în situaţia din Siria:


Permiteţi-mi să spun că Groznâi, capitala Ceceniei, este un vortex negativ major în grila energetică planetară, care are nevoie de foarte multă vindecare şi care este conectat cu Odessa, în Ucraina, ce este un alt vortex negativ şi un bastion al khazarilor.
Situaţia din Siria reprezintă punctul de cotitură geo-politică pentru eliberarea Planetară.
Militarii iranieni îşi prezintă cu mândrie bazele lor militare subterane... în timp ce în partea opusă, khazarii saudiţi sunt pe fugă.
Departe de atenţia mass-media oficiale, masele de fiinţe umane din Europa au început să-şi intensifice lupta lor pentru libertate.
Aproape două milioane de oameni cer independenţa pentru Catalonia (Spania)...
Şi un sfert de milion de oameni au manifestat la Berlin, în Germania, împotriva TPP (Trans-Pacific Partnership) – dar şi împotriva TIPP (Transatlantic Trade and Investment Partnership) – vezi aici.  
Totodată, o sută de mii de oameni în Belgia au protestat împotriva „austerităţii” (adică a „sărăciei oficiale”!) - vezi aici.
Pe frontul financiar, Alianţa estică a lansat CIPS (China International Payments System), un sistem internaţional de plăţi (intermediere bancară), ca alternativă la SWIFT... 
De asemenea, SUA au fost forţate să aprobe includerea yuan-ului chinezesc în „coşul de valute” DST („Drepturi Speciale de Tragere”) - vezi aici.
Astfel, au apărut deja „fisuri benefice” în actual Sistem Financiar Sclavagist! 
Pentru că Războaiele Galactice se apropie de final, cu victoria finală şi definitivă a Forţelor Luminii la orizont (!!!), dezvăluirea treptată nu mai este, dintr-o dată, atât de uşoară - vezi aici.


Cum victoria finală se apropie, unii oameni (ai Cabalei) ar putea dori să încerce să scape...

... Dar nu au unde să se ducă!
Sursa: 2012portal.blogspot.ro/
 
Citiţi şi: 
yogaesoteric, 1 decembrie 2015

7 comentarii:

 1. ...dupa cum se vede, de ani buni incoace apetitul pentru cucerire cel mai mare este al americanilor nicidecum al rusilor.... si sa nu uitam ca istoria lumii este intr-o continua schimbare....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu subscriu la afirmația dv.; asta pentru că nu pot uita de Transnistria (Rep. Moldova), Crimeea (Ucraina), Osetia și Abhazia (Georgia) enclave în care rușii au impus „auto-determinarea”, Insulele Kurile, agresiunea asupra Țărilor Baltice etc etc. precum și de lunga perioadă în care „eliberatorii” ruși au venit dar au uitat să mai și plece; au întârziat doar..... o jumătate de secol, timp în care au stors vlaga eliberaților, spoliindu-le bogățiile și impunând catastrofalul model comunist. Eu nu spun aici că SUA este „ușă de biserică”. Toți cei care au dominat sau domină lumea au fost și sunt niște distrugători de civilizații.

   Ștergere
  2. Putin este rus si este presedintele Rusiei din cate stim.
   ''Eliberatorii",chiar daca erau si de nationalitate rusa,faceau politica URSS.
   Stim cu totii cine a''implementat ''comunismul si cine l-a creat si de ce..........Nu prea aveau ca limba materna rusa...Si dv. o stiti, chiar daca aici omiteti asta.
   Americanii prin diferite organisme (FMI,BANCA MODIALA ,MUULTE ALTELE) spoliaza si spoliaza....,nu mai trebuie sa amintesc eu cam ce proportie din omenire. A, e drept,au si aliati mai mult sau mai putin vizibili.....
   De asemeni, stiti sigur ca intre timp s-a intamplat decembrie 2012,care schimba multe predictii...chiar si pe ale lui Nostradamus.
   Stiu si eu si dv.,in mod sigur ,de testamentul lui Petru cel Mare ,dar a fost elaborat tot inainte de decembrie 2012.
   Nu cred ca nu stiti: Putin este ajutat in ceea ce face in Siria de pleiadieni si aliatii lor si e singura speranta pentru ca definitiv arhonii si slugile lor sa lase Gaia in pace(chiar daca asta se intampla vizibil prin razboi)caci despre invizibil deocamdata nu se poate sti prea mult pe scara larga,Nu doresc sa sugerez sub nici o forma ca as sti "tot ce-o fi si-o da'',doar coroborand mai multe surse,cam in felul acesta s-ar prezenta lucrurile.
   In plus, daca nu vom fi dispusi sa uitam si sa iertam si sa ne iertam,devenind cu adevarat rasa umana terrana ,vom ramane blocati in acuzatii : care este/a fost mai rau si care este/a fost mai bun --- vizibil vorbind.

   Ștergere
  3. Încă o dată: nerecunoscându-le rușilor spiritul eliberator, nu înseamnă că-i scot „basma curată” pe americani, sau pe alții. Nu sunt de acord cu dv. când îndemnați „să uităm și să iertăm”; sloganul meu este: „ să iertăm dar să nu uităm”. Cu aceasta, consider încheiat subiectul. Numai gânduri bune, mai ales în această perioadă de bilanț și de sărbători. Sper ca anul viitor să fie mai bun iar noi, de asemenea!

   Ștergere
 2. Asta cu Rusia care este eliberatoare am citit-o acum 1 an, nu-mi venea sa cred "aberatia", dar apoi am inteles cum stau lucrurile...

  RăspundețiȘtergere
 3. Te felicit ANONIM pentru acest comentariu !!! ai sugerez domnului CM sa traiasca in prezent si sa citeasca si presa alternativa , in acest sens ai recomand :
  http://www.alternativaromaniei.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1907:presedintele-putin-pune-evreimea-mondiala-pe-jar-si-arata-ca-ii-cunoaste-foarte-bine-imperiul-lui-soros-incepe-sa-tremure-din-temelii-incepind-din-acest-moment-soros-este-fortat-de-un-ordin-al-procurorului-general-al-rusiei-sa-isi-stringa-jucariile&catid=1:latest-news&Itemid=50

  ...mai cititi si asta ca sa vedeti draguti de americani ce fac...
  http://www.alternativaromaniei.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1910:sua-trimite-trupe-in-irak-in-pofida-opozitiei-primului-ministru-irakian-abadi-care-a-mentionat-chiar-in-plenul-onu-ca-nu-doreste-asistenta-militara-americana-in-lupta-impotriva-isis&catid=1:latest-news&Itemid=50

  RăspundețiȘtergere
 4. http://sitsshow.blogspot.ro/2015/12/russia-breaks-huge-story-isis-is.html#more

  RăspundețiȘtergere