Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 31 octombrie 2015

Mesaj de la Yeshua: „Ați ajuns la un timp foarte important în dezvoltarea voastră”

(29 october 2015; channeler: Fran Zepeda)

Traducere Const. Mihăilescu 

Yeshua: Preaiubiților,
Acum este momentul potrivit pentru a face un bilanț al frumoaselor voastre realizări pe drumul ascensiunii.
Mulți vor constata că este haos, alții vor avea impresia că nu se mai recunosc pe ei înșiși, în ceea ce privește comportamentul, modul de a-și alege prioritățile, gusturile și preferințele.Toți aveți dreptate, lucrurile s-au schimbat și încă se schimbă. Da, pentru că ați pășit deja într-o nouă fază a procesului Ascensiunii.
Important este ca voi să fiți deschiși la aceste schimbări, să le considerați inerente călătoriei voastre și să vă păstrați calmul și încrederea în proces. Ați ajuns la un moment foarte important în dezvoltarea voastră și este timpul să recunoașteți că tot ce s-a întâmplat s-a realizat pe drumul jalonat al devenirii voastre ca viitoare ființe galactice.
Cu fiecare pas pe scara ascensiunii, vă confruntați cu noi perspective, noi moduri de a privi lucrurile, și ar putea părea ca totul a fost fost împins spre o formă nu tocmai vizibilă pentru voi. Este explicabil de ce nu tot ceea ce se întâmplă este vizibil "cu ochiul liber". Explicația v-o puteți da și singuri: înalta voastră conștiință este abia în formare, abilitățile necesare nu sunt decât parțial activate, intuiția încă n-a atins nivelul corespunzător dimensiunii superioare către care vă îndreptați.
Cu toate acestea, s-ar impune să considerați că acesta este un proces prin care trebuie să treceți inevitabil, dacă, cu adevărat, doriți să depășiți tareale dimensiunii 3D, singura pe care o cunoașteți. 
Este bine dacă în anumite momente ați încerca să „dați timpul înapoi” și, cu obiectivitate, să vă comparați pe voi, cei de acum, cu voi, cei de acum câțiva ani. Veți constata că singurul fapt favorabil trecutului ar putea fi o anumită liniște, o complacere în vechea mentalitate încadrată în tiparele cotidianului aproape exclusiv material. Atunci „navigați” în cunoscut, și asta vă aducea o anumită liniște, deși condițiile existențiale erau mult mai precare. Aceasta deoarece conștiința voastră de atunci se încadra mai bine acelui nivel al joaselor vibrații.
Astăzi vă aflați la oarecare distanță de acele stări de lucruri, ați început să aveți o viziune mai largă, aflați mai multe despre cine v-a furat, cine v-a mințit, cine a urmărit numai interesul lui sau al grupului care-l instalase „la butoane”

Acum vă aflați într-un stadiu superior al dezvoltării voastre generale, cu accent mai important pe nivelul de conștiință. Evident că situația actuală vă scoate din zona voastră de confort, vă aduce în situații noi, nemaiîntâlnite până acum, când trebuie să vă angajați mai mult în raționamente pertinente, să faceți noi alegeri, majoritatea, dincolo de vechile cutume. Cine vrea să meargă înainte trebuie să facă efortul de a se repoziționa față de noile realități, noile dezvăluiri. 
Sigur, el ar putea să „nu intre în joc”, dar aceasta ar însemna că ceea ce se întâmplă acum nu-l va atinge, ceea ce echivalează cu îndepărtarea de fluxul care împinge totul spre marele ocean al adevărului.
Sigur este că aceasta nu s-ar întâmpla dacă ființa respectivă nu s-ar afla în procesul accelerării evoluției sale.

Dragilor, eu am mare încredere în abilitățile voastre de a asimila toate aceste noi energii care vi se trimit și pe care voi le modelați după formele necesităților voastre de dezvoltare, mai ales spirituală, a corpurilor voastre fizic, mental, emoțional și spiritual.
Sinele vostru Superior știe cum să utilizeze aceste energii și vă va arăta în curând mult mai exact ce schimbări se impune să faceți pentru a vă păstra sau recăpăta armonia și a fi mereu în rezonanță cu cerințele dimensiunilor superioare. Eu știu și văd că voi aveți tot ceea ce ar fi nevoie pentru a trece prin această etapă foarte importantă, cu iubire, cu har și chiar cu o anumită dezinvoltură. Cuvântul cheie aici și acum este „perseverența”.

Permiteți-vă să reflectați la următoarele probleme importante:
-) care sunt cele mai importante aspecte pe care să le alegeți, din multitudinea celor prezente?
-) ce corespunde cel mai bine, ca atitudine și acțiune, pentru a vă asigura o evoluție accelerată?
-) care sunt vechile relații, stări de lucruri la care ar trebui să renunțați deoarece nu vă mai slujesc?
Sunteți angajați într-un proces magnific al dezvoltării voastre. Trebuie să renunțați la unele moduri de gândire. La care? Întrebați-vă inima și sufletul și faceți meditații pe această temă. Toate hotărârile pe care le luați, în legătură cu evoluția voastră, sunt corecte dacă ele au fost trecute prin balanța inimii și sufletului. 
Meditați pe una dintre aceste teme seara, la culcare, și rămâneți cu gândul că doriți o soluție. Dimineața, la trezire, cu siguranță veți fi mai edificați asupra a ceea ce ar trebui făcut.
Înainte de toate, luați-vă angajamentul că nu veți fi o piedică în calea fluxului energiilor novatoare, dacă doriți să nu vă „dinamitați” propria dezvoltare.

Modificările pe care le intenționați necesită o nouă metodă de observare. 
Cea mai importantă este acceptarea a tot ceea ce vine în calea voastră, care nu trebuie ocolit, nu trebuie să vă determine să faceți cale întoarsă. Încercați să-i înțelegeți sensul și scopul pentru care a fost trimis să vă întâlnească. Orice „obstacol” este un dar și o ocazie de a învăța o lecție. Dacă ocoliți acea lecție, ea va rămâne neînsușită și, cum nu veți putea renunța la ea, vă va reapărea în programul vostru viitor, probabil însă cu o mai mare încărcătură a dificultății. Deci, cel mai bine este să aveți curajul de a vă confrunta cu ea.

Iubiților, vă rugăm să aveți răbdare în această perioadă de rapidă expansiune, aveți încredere în Sinele vostru Superior, care vă povățuiește prin inima voastră. Lăsați-vă ghidați în călătorie de Spiritul vostru Superior și treceți în plan secundar deducțiile și îndemnurile minții și eu-lui vostru lumesc.
Nu vă chinuiți să înțelegeți totul căci sunt destule lucruri care nu sunt date înțelegerii voastre actuale. Cereți și acceptați sfaturile ghizilor voștri superiori.
Nu acum, nu în această perioadă vă este dat să puteți vedea întregul tablou.
Simțiți-vă bine și acceptați noutățile care vi se așează în față, nu pentru a le ocoli ci pentru a trece peste ele, culegându-le roadele.
Voi vă îndreptați spre versiunea voastră nouă și minunată, în care sufletul tânjește să locuiască; căci acolo este îndestularea, pacea și IUBIREA.
Namaste.
www.franhealing.com  
www.franheal.wordpress.com
www.ouremergingdivinity.com



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu