Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 15 septembrie 2015

VALUL COSMIC DIN SEPTEMBRIE CREȘTE EXPONENȚIAL (II)

 Mesaj de la Arhanghelul Mihail
(7 sept.2015; channeler Michael Love)
Traducere Const. Mihăilescu
(ultima parte)


Este dovedit faptul că lumina gamma (energia centurii fotonice; n.m.) poate modifica în sens evolutiv structura ADN-ul oricărei specii din regnurile naturale (mineral, vegetal, animal, uman). Veți fi literalmente supuși unei transformări și evoluții rapide, în perioada care urmează, sub impactul câmpului fotonic, asigurându-vi-se cel mai favorabil salt de care ființa voastră actuală este capabilă. 
Unii dintre voi vă temeți de ceea ce urmează și prevedeți că vă așteaptă chinurile și jalea, alții sunteți de-a dreptul orbi la ceea ce se întâmplă cu adevărat. Noi vă spunem că acest val fotonic vă va transforma profund și determinant pentru viitorul vostru. Abia acum veți beneficia de adevărata libertate.
Din acest motiv noi vă spunem: BUCURAȚI-VĂ, căci pentru voi se fac toate acestea.!
Întâmpinați acest EVENIMENT colosal cu cel mai impecabil comportament și gândire, de care sunteți capabili, în fiecare domeniu al vieții voastre. 
În noua schemă de funcționare a ionilor din corpul vostru, viteza lor de rotație (spin) va crește din ce în ce mai mult, până la nivelul care vă asigură o luminozitate mult crescută. Eliberați (prin dorință, meditație și voință) tot ceea ce nu mai servește sufletului vostru și deschideți-vă complet posibilităților infinite pe care vi le oferă Universul.
Cei mai mulți dintre voi simțiți deja o creștere constantă a frecvenței de vibrație a organismului vostru. 
Mulți dintre voi ați observat că, în mod „inexplicabil”, ați renunțat la unele relații, la unele preocupări, la unele lucruri materiale care, până acum, vă erau prioritare. Într-un fel, vă simțiți scoși din vechiul vostru cerc de cunoștințe și de prieteni.

Vă asiguram că tot ceea ce se întâmplă este exact așa cum ar trebui să fie. În principal este vorba de faptul că în ființa voastră, în relațiile voastre, în viața voastră au loc anumite compensări absolut necesare evoluției voastre. Mai precis este vorba de renunțarea la vechile energii pe baza cărora v-ați clădit viața și personalitatea până acum și de bascularea voastră existențială pe noile energii, compatibile cu dimensiunea în care veți ajunge. Aceste vechi frecvențe mai mici trebuie să fie transmutate astfel încât acest val divin de lumina și iubire să poată curge prin corpul vostru fără restricții și să se îndrepte către miezul Gaiei. 
Este imposibil să evoluați luând cu voi frecvențele inferioare date de traumele vieții, de reprimările pe care vi le-ați impus. Acum se renunță la vechia voastră structură ADN, amprentată puternic de tipuri de emoții nefolositoare, de sisteme de credință falsă și limitativă, de constrângeri și de formule care limitează durata de viață și posibilitatea de a evolua ca ființe universale.  Vi se refac și se completează împământările, circuitele care vă leagă de Gaia și de natura voastră divină.
Flăcările gemene, care au cel mai înalt nivel pe Pământ vor juca un foarte important rol în  "The Event Horizon".

O mare mulțime de entități gemene, „lanterne” ale flacării iluminate vă vor conduce pe calea spre Noul Pământ unde vă vor deschide porțile cu puterea intensă a iubirii lor combinate și vor crește percepția voastră vibrațională pentru a vă adapta la frecvența Noului Pământ și Noului Cer.

Să știți că multe rase din stele sunt acum aici pentru a asista la „căderea cortinei” pentru ultimul act al acestei mari povești cosmice, în care voi ați jucat un important rol.
Mari și importante ființe ale multor lumi „stau pe marginea scaunului” nerăbdătoare să vadă cum veți reacționa, cum vă veți adapta și ce vă veți hotărî să faceți în continuare. Ele sunt gata să vă aplaude la scenă deschisă.
Noi spunem că, după primul val, deținătorii Flăcării Gemene vor trece prin vălul 5D și vor începe activitatea reală în echipe combinate (masculin-feminin), pentru a se pune în slujba altora, ajutând restul omenirii să treacă Marele Pod Curcubeu.

Cel mai important  lucru pe care vrem să-l înțelegeți aici este că voi veți face toate astea. Niciodată voi nu veți mai ajunge să vă considerați depășiți (învechiți) sau victime ci vă veți vedea drept ceea ce sunteți cu adevărat: superființe plămădite din substanța lui Dumnezeu
Voi sunteți încă și mai mult de cât vă puteți imagina dar noi vă spunem că vă puteți permite să vă considerați oricum mai mari și mai importanți decât ați crezut până acum. Aceasta este o modalitate corectă prin care vă puteți ridica vibrația mai repede decât prin oricare alta. Este așa deoarece apreciindu-vă în acest fel, vă aliniați automat unei structuri superioare vibrațional.
De asemenea, dorim să înțelegeți că cel mai bun lucru pe care îl puteți face în următoarele 3 săptămâni (n.m.: având reper de plecare, data de 7 sept) este să considerați  că această ascensiune s-a produs deja!
Astfel, schimbarea conștiinței în realitatea frecvenței Pământului, va deveni un fapt simplu de realizat.

În următoarele trei săptămâni, fiecare dintre voi își va recupera și-și va pune sub control puterea personală, manifestată în orice fel! Vă puteți recupera puterea pe care ați cedat-o cândva guvernelor voastre. Puteți face acest lucru pur și simplu printr-un act de nerecunoaștere a atribuțiunilor și rolului guvernelor voastre. Declarați-le că le retrageți mandatul cu care i-ați acreditat. 
Nu este nevoie să vă tratați guvernanții de până acum ca pe dușmani, este suficient dacă considerați că au fost prea leneși sau neinteresați pentru a vă sluji cu adevărat și a-și onora funcțiile pe care aceștia le-au ocupat.
Încheiem prin a vă spune că cel mai important acum este să aveți grijă de voi, de integritatea voastră și să rămâneți concentrați pe acțiunea de ascensionare pe care să v-o doriți cu toată ființa voastră. Fiți apți și pregătiți pentru a vă prezenta universului în toată plenitudinea capacităților voastre.
Spuneți și repetați-vă în minte: „Îl iubesc pe Dumnezeu din toată inima mea, cu tot sufletul și mintea mea. Mă pregătesc să intru în Împărăția Cerurilor și implor să mi se acorde Grația Divină. Nimic nu este mai important pentru mine decât Ascensiunea

Gândiți-vă cu recunoștință și iubire la entitățile celeste venite acum pe Pământ pentru a vă ajuta „în această mare misiune”.
Gândiți-vă cu recunoștință la cei buni și devotați care v-au adus și v-au ajutat să înțelegeți mesajele noastre. Ceasul strălucirii voastre a sosit.
Voi sunteți lumina lumii acesteia, așa cu un mare maestru a spus cândva. Acest lucru este foarte real, dragi prieteni, căci se întâmplă deja și se va întâmpla exact așa cum a fost spus. Este frumos și minunat să nu vă fie teamă de nimic. 
Nimic rău nu vi se poate întâmpla, căci voi vă ridicați nu coborâți. Lumea voastră se clădește acum pentru foarte multă vreme de acum încolo.

Nivelul de suferință și haos pe această planetă va scădea repede căci energiile care îl susțineau vor fi secat definitiv în câteva luni. 
Miliarde de ființe umane vor deveni posesoare ale unei conștiințe înaintate. Ele se vor regăsi pe Noul Pământ.
Combinația S7 ( adică, 07.9.2015), reprezintă o rezonanță sub-colectivă care va fuziona cu toate termenele potențiale într-o singură unitate de realitate care vă va fi de folos și în viitor. 
Sarcina voastră imediată este să vă iubiți pe voi înșivă, să iertați și să iubiți totul și pe toți, fără condiții de reciprocitate. Frecvența voastră se va alinia frecvenței de vibrație a Noului Pământ, aflat în 5D. Urmați exemplul acelui Mare Maestru care a spus:  ”Crede și te vei mântui!”
Chiar înainte de a ajunge în 5D, vibrația voastră se va alinia frecvenței de vibrație a IUBIRII.

Noi cei 36.000 de entități celeste, rezonând pe frecvențele energiilor masculine și feminine, suntem titularii și deținătorii cheilor împărăției, căci noi răspândim în univers iubirea, pacea și puterea. Suntem pregătiți pentru susținerea celui mai mare eveniment din istoria omenirii voastre. Ne bucurăm când vedem că din ce în ce mai mulți umani rezonează pe frecvența colectivelor noastre de ființe luminate care lucrează acum intens pentru ascensionarea voastră și a planetei Pământ. 
Știm că suntem speranța întregii voastre omeniri.
Noi suntem liantul divin care va deține acest calendar cunoscut sub numele de Pod Curcubeu care va asigura trecerea primului val de ființe umane în dimensiunea 5D, pe data de 28 sept.2015.

Sunt Arhanghelul Mihail și vă amintesc că Eu am biruit moartea, astfel încât am putut veni să înfăptuim acest mare eveniment. Oamenii mei vor merge alături de mine într-o nouă și mare împărăție unde vom fi în bucurie împreună pentru totdeauna.
Datele conținute în acest mesaj curg din energia Sursei prin acest vas (channeler).
Eu sunt Marele Arhanghelul Mihail, Îngerul Păzitor al Iubirii și Protecției care am spus aceste cuvinte prin tine, preaiubită ființă umană.


SURSA: http://lightworkers.org

6 comentarii:

  1. NAMASTE !MULŢUMESC ARHANGHELULUI MIHAIL,MULŢUMIM TRADUCĂTORULE LUMINA FIE ÎMPĂRĂŢIA NOASTRĂ !

    RăspundețiȘtergere
  2. O,,, ce veste minunata ,dragii mei dupa acesta minunata planeta Pamint ,,TREZITIVA;; gongul a sunat ,,Buna dimineata noule Pamint ,buna dimineata si bine a-ti venit Paminteni in dimensiunea 5D,FITI BINECUVANTATI. Namaste

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) TOTUL ESTE ENERGIE,DUMNEZEU ESTE CREATIA OMULUI DE FRICA NECUNOASTERII

    RăspundețiȘtergere
  4. Da... superficial ca de obicei... cei pusi sa execute i tunecatilor incarcati cu karmele intunecatilor... cei ce au implorat inutil srijin divin, sau rar venea insa nu dura nimic din ce facea nici Lord |SAnanda.... ca aveau altii grija sa nu dureze ca puteau si voiau... si cei ce suntem in programe de cavie si preluare de karme de la amantele politicienilor, care suntem mutilati, jefuiti, care acum suntem Lady FRankestein pt ca am participat la actiunea de salvare a planetei din anul 2010, apoi pedepsita in locul celor ce voiau distrugerea planetei... ce plangeau si il chemau pe Arhanghelul Mihail, dar ii venea doar omologul de tenebre... Unde a fost DZ cu ingerii sai 585 de ani de silnicii si viclenii? ce sens mai are sa astepti ceva de la un indolent ca Dz? Eu una sunt total nemultuminta de devierea vietii mele, de toate relel impuse mie de mai marii planetari, familia G. Bush, si care a cracnit impotriva lor de aici din RO? Caci am fost data dincolo intunecatului fara s astiu, pe numele de alint- porecla - in biserica ortodoxa romana se facu... prin popi si in 9 manastiri de maici si frati calugari intunecati.... Si ce urma apoi fu batjocura tuturor batjocurilor... si acum nimeni nu vrea sa recunoasca, nimeni nu da reparatie, averile familiei noastre au trecut in buzunarele cui se lauda ca au acumulat de x mii ori PIB-ul Ro din 1990...INCA nu este DZ manifest pe Planeta aceasta...INca raul si lacomia si minciuna si fatarnicia si servilismul lachelar conduce... si controleaza... si subjuga....NU ESTE DUMNEZEU PREZENT PUTERNIC MANIFEST AICI... INCA NU ESTE... NU IL VOR TOTI... PROBABIL.... CU REGRET CA ESTE MIZERIA TERIBILA CARE ESTE

    RăspundețiȘtergere