Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 30 august 2015

Utilizarea Luminii Superioare (I)

Mesaj de la Arcturieni
(21 aug.2015; channeler Susanne Lie, Ph. D)
Traducere Const.Mihăilescu
 (prima parte)

Susanne
Bine v-am găsit! Noi, Arcturienii suntem aici pentru a implementa cea de a doua etapă a Acceptării Luminii Superioare de către ființele umane. Pe măsură ce voi acceptați ca Lumina cu vibrație superioară să pătrundă în conștiința voastră, în aura voastră, în celulele corpului vostru, orice rămășită a întunericului este descoperită, astfel că ființa se vindecă în totalitate de orice afecțiune.
Acest "întuneric" vă crează blocaje, care se manifestă în primul rând prin teama de schimbare, frica de a vă transmuta. Odată ce deveniți conștienți de apariția în fază incipientă a acestor blocaje, puteți acționa pentru propria voastră vindecare, prin compensarea acestor energii negative.
Când vă preocupă această chestiune, începeți să vă amintiți ce trebuie să faceți pentru a îndepărta aceste energii întunecate.

Lumina Superioară sosește la voi din dimensiuni aflate dincolo de timp. Dacă o acceptați, ea se mută în prezentul și trecutul vostru chiar în realitățile voastre alternative (Nota C.M.: aspectele noastre din univers, care au o existență independentă dar care sunt legate de noi, și între ele, cu fire energetice nevăzute și indestructibile; cu excepția cazului în care „sufletul rădăcină” ar deveni un „suflet pierdut” și, ca urmare, ar fi resorbit în Ființa Creatorului)
Odată ce vă veți aminti cum să acceptați, cum să permiteți Luminii să pătrundă în corpul vostru de pe Pământ, accesibilitatea va deveni mai mare și pentru celelalte ființe umane. Vă veți aminti, de asemenea, cum vă poate ajuta Gaia să accesați lumina multidimensională din miezul (inima) ființei ei.
Primirea acestei energii de la Mama Gaia este o acțiune personalizată, proprie fiecărei ființe umane, ca urmare a individualizării de neconfundat a fiecăruia dintre voi. Se poate afirma că Mama Gaia deține o„fișă tipizată” cu datele și detaliile necesare identificării, fără greș, a fiecăruia dintre voi. Asta ajută la trimiterea către fiecare ființă a acelei energii de lumină, și numai a aceleia, care îndeplinește toate caracteristicile de similaritate cu ființa receptoare. Sarcina distribuirii energiilor revine Elementalilor planetari ai Pământului, care se regăsesc în aer, foc și apă.

Deoarece această lumină este caracterizată printr-o frecvență de vibrație ridicată, oricum mai mare decât cea cu care era „hrănită” ființa până acum, se crează posibilitatea de „scanare” a ființei și depistare a tuturor rezidiilor de energii întunecate, localizate în anumite părți ale celui investigat. (nota C.M.: gândiți-vă la cum se realizează o radiografie sau o ecografie. Cel mai nou aparat de depistare a dezechilibrelor, utilizat de medicina holistică, se numește electrosomatograf 3D, care a intrat în dotarea și a câtorva cabinete medicale particulare din țara noastră).

Odată descoperite și localizate energiile blocante din corp, ele sunt supuse iradierii acelor raze luminoase de frecvență superioară care vindecă și desființează aceste blocaje prin transmutarea energiilor negative în energii pozitive, benefice. Consecința este că se produce o vindecare dar și o creștere a nivelului de conștiință (prin creșterea vibrației). Sunt influențate deopotrivă undele cerebrale care își cresc corespunzător vibrația. (nota C.M.: amintiți-vă de undele alfa, beta, gama și theta care, în anumite proporții, determină, printre altele, și conștiința).

Cu cât undele cerebrale sunt mai înalte, cu atât cresc stările de conștiință, sensibilitatea și nivelul percepției realității.
Pe măsură ce se adaptează la procesul transmutațiilor, „nava-om” își crește posibilitățile de învățare, de înțelegere și fixare a informațiilor, precum și de depistare a neconformităților, a sincronicităților (pe care chiar începe să le determine). Când ființa umană devine capabilă să descopere distorsiunile din propria-i entitate, începe să înțeleagă și cum să acționeze asupra lor pentru a restabili echilibrul (n.m.; care, până la urmă, este un echilibru energetic).
Când distorsiunile, defazările sunt înlăturate, apare imediat capacitatea de sincronizare. (nota C.M..: este aceeași bivalență ca în cazul binomului lumină – întuneric; unde lipsește lumina este întuneric, și invers sau, altfel spus, unde nu este iubire este teamă, ura fiind o componentă a fricii, nu a curajului). Creșterea conștiinței duce la apariția iubirii necondiționate, a compasiunii, a curajului pozitiv, a echilibrului și a capacității de a înțelege.
Toate procesele de transmutare a energiilor negative în energii pozitive, din ființa voastră, se transmit și corpului Gaiei, printr-un proces de rezonanță, care, la rândul ei, reflectă energiile ei, astfel multiplicate, înapoi către voi. Se crează în acest fel un cerc benefic (nu vicios) care ajută întregul sistem planetar să evolueze, apropiindu-se accelerat de dimensiunile superioare și îndepărtându-se tot mai mult de cele inferioare.
Înțelegeți acum cât de importanți sunteți voi ca reprezentanți umani? Vă reamintim că voi trebuie să eliberați tot ceea ce ați transmutat. În acest mod, tot ceea ce transmutați este liber să contribuie la transmutarea întregii veți.
Amintiți-vă că în a cincea realitate dimensională la crearea căreia voi ajutați, fiecare persoană, loc, situație, fiecare lucru va obține propria conștiință cu care dorește să rezoneze. În cele din urmă, toate aceste conștiințe rezonante se vor alătura conștiinței cumulative a Gaiei din cea de a cincea dimensiune.
Deci, vedeți dragilor, voi sunteți în procesul de trecerea de la rezonanța 3D, prin rezonanța 4D, către rezonanța cu starea de ACUM a celei de a cincea dimensiuni (și nu numai), cu care veți fuziona.
Pe măsură ce începe și continuă procesul de revenire la Sinele Înalt (n.m.: adică, de contopire a sufletului cu Sinele Interior), Lumina din ce în ce mai înalt-vibrațională va produce o creștere a conștiinței și a percepțiilor.
Pe măsură ce vă continuați călătoria, veți înțelege (decoda; n.m.) toate fluxurile informaționale care vor avea impact cu suprafața conștiinței voastre.

Ceea ce a fost odată granița dintre Sinele Interior și lumea exterioară începe să dispară, ca urmare a atracției reciproce care se manifestă ca un magnet cu liniile de forță acordate la frecvența Luminii, care devine o dominantă în conștiința voastră, în gândurile, emoțiile și intențiile voastre

Pe măsură ce examinați tot ceea ce ați creat cu rezonanța voastră mai mare, prima intenție din partea voastră va fi de a vă uni cu alte ființe, alte forme de viață, locuri și situații care așteaptă să le explorați și să le acordați asistența voastră. Prin propria voastră lumină interioară mai mare veți fi conectați la nenumărate ființe, locuri și dimensiuni din univers.
Asta înseamnă că veți deveni foarte bine informați, că veți avea o cunoaștere extinsă asupra vecinătăților galactice dar și asupra profunzimilor universului căruia-i aparțineți. Pe de altă parte, atunci când vă veți trimite Lumina interioară spre tărâmurile frecvențelor inferioare, ființele acelor tărâmuri se vor putea împărtăși din experiențele voastre, primite prin iubire necondiționată și prin frecvențele Razei Violet. Altfel exprimat, veți deveni ghizi și profesori ai celor care trăiesc în dimensiuni inferioare, așa cum veți fi fost și voi cândva.


Website: http://www.multidimensions.com
Website: http://www.arcturiancorridor.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu