Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 15 iulie 2015

Mesaj de la Mama Maria

(12 iulie 2015; channeler Ann Dahlberg)

Traducere Const. Mihăilescu


Eu sunt Mama Maria, cu salutări pentru voi toți. Acum, Pământul se află într-un proces de transformare, inclusiv în ceea ce privește suprafața și scoarța sa.  Multe evenimente, multe transformări se produc la suprafața planetei voastre.
Nu sunt singura care vă spun că toate această metamorfoză,, care privește planeta, vi se datorează în mare măsură vouă: gândurile și acțiunile voastre au un impact puternic și profund asupra planetei.
Toți sunteți copiii mei, născuți și crescuți pe Pământ. Sunteți încărcați de daruri și de abilități pe care vi le descoperiți pe măsură ce vă treziți și vă ridicați nivelul conștiinței.
În această perioadă de adânci prefaceri, datoria voastră este să vă redescoperiți darurile pe care le-ați primit și să le folosiți în interesul vostru personal, al umanității și al planetei.

Căutați adevărul din voi căci el este acolo, în memoria inconștientului vostru. Fiecare dintre voi are depozitat în propria-i ființă toate darurile, toate abilitățile și toată cunoașterea necesară pentru a deveni ceea ce de fapt este: o ființă multidimensională, plină de lumină și de iubire.
Deși s-a vorbit de multe ori despre modalitatea care vă este la îndemână pentru a afla cât mai mult din cunoașterea universală depozitată în voi, vă repet că această modalitate este MEDITAȚIA profundă. Cine face asemenea exerciții de liniștire și aprofundare în propria-i ființă poate afla orice răspuns de la inima și sufletul său.
Da, este posibil ca prin meditație să auziți glasul inimii voastre și să vă puneți în legătură cu sferele înalte ale purității și iubirii.
Dacă este atât de simplu, de ce oare, vă întrebați voi, nu reușesc să mă pun în legătură cu acele sfere înalte, prin intermediul inimii mele? Răspunsul este că ego-ul vostru uman, mintea voastră omenească nu vor să se oprească din permanenta agitație în care se află, ca urmare a impactului tuturor evenimentelor și preocupărilor cotidiene asupra lor.
Ceea  ce trebuie să faceți nu este o treabă atât de facilă pe cât pare. În primul rând că, pentru a avea succes în acest demers, trebuie să renunțați la încrâncenare, la ambiția că într-un interval anume de timp, trebuie, cu orice preț, să obțineți rezultate pozitive. Tratați-vă mintea cu prietenie și cu înțelegerea că, de fapt, ea nu este rău intenționată ci dorește să nu scape de sub control manifestările și gândurile ființei pe care o deservește. [Nota C.M.: cea mai bună metodă de a ajunge să intrați în stare de meditație este să încercați nu să vă opriți mintea ci să-i oferiți posibilitatea de a se plasa numai pe momentul prezent. Fără a vă propune să gândiți la ceva anume, închideți ochii fizici și rămâneți într-o stare neutră de contemplație și așteptare. Nu căutați nimic anume ci așteptați să vă apară primul tablou (observat cu „ochii minții”). Priviți ceea ce apare, cu detașare, încercând să nu faceți nici-un fel de apreciere asupra a ceea ce vă oferă mintea. Orice implicare apreciativă asupra a ceea ce vă oferă mintea vă trimite automat în trecut sau în viitor.
Această ieșire din prezent vă împiedică să intrați sau să rămâneți în starea de meditație. Dacă reușiți să nu părăsiți prezentul, mintea vă va ajuta să călătoriți, în profunzimile ființei, în tărâmuri care nu vi s-au mai revelat. Acolo veți putea afla adevăruri la care altfel mintea nu are acces. Tărâmurile acestea aparțin memoriei subconștiente în care se află depozitată toată cunoașterea universului. Inițial, acest exercițiu pare imposibil; după încercări repetate – zilnice, dacă se poate, și la aceeași oră – veți constata că obțineți rezultate, primul semn fiind dorința din ce în ce mai accentuată de a intra în programul de meditație]

Este important să deveniți capabili să vă ascultați și să urmați îndemnurile inimii, în toate împrejurările, dar mai cu seamă atunci când apar situații anxioase în jurul vostru. Nu acceptați să fiți implicați în situații care vă scot din starea voastră de echilibru. Atunci când nu sunteți suficient de bine „împământați”, neliniștile altora devin ușor contagioase și pentru voi. Evitarea stării de implicare în asemenea situații este realizabilă prin trecerea voastră într-o stare de meditație, adică prin interiorizare și „ comutarea pe programul de ascultare a inimii”.  Practicarea acestei tehnici vă va înlesni din ce în ce mai mult posibilitatea de „trecere pe recepție”, aproape instantaneu, atunci când doriți să intrați imediat în legătură cu inima și sufletul vostru.
Starea de calm, de echilibru, este, la rândul ei, contagioasă, astfel că fiecare dintre voi poate deveni un pol de stabilitate, o ancoră de împământare care să fie utilizată de cei din jur. Pentru ca această stare să se transmită nu este nevoie să intrați neapărat în contact direct cu cineva; este suficient dacă ființa voastră degajă o stare de calm, de împăcare și de acceptare. Asemenea stări, ca de altfel toate celelalte stări, sunt transmise prin câmpul energetic pe care-l creați și în care se regăsesc ondulațiile (vibrațiile) care le definesc.

Acesta este motivul pentru care gândurile voastre pozitive, sunt incredibil de importante în procesul de transformare la care ființele umane participă. Fără lumină, fără gânduri pozitive, procesul ascensionării poate fi serios încetinit sau chiar blocat pentru un timp. Lubrifiantul care face ca acest proces să înainteze ușor și generator este gândul bun, sentimentul de iubire, acceptarea. 
Sistemul nostru de măsurare demonstrează că înaintarea voastră pe calea ascensionării planetei și sistemului se desfășoară în ritm alert și foarte încurajator. Aici, trebuie recunoscut rolul important pe care-l îndeplinesc Lucrătorii întru Lumină, ei meritând aprecierile și lauda tuturor celor interesați ca ascensionarea să continuie într-un rit accelerat.

Restaurarea planetei (solului, apei, aerului) este un proces la care multe ființe, multe civilizații își aduc aportul. Prea mult a fost otrăvită planeta voastră, fără ca rațiunea să poată opri efectele dezastruoase, prea multe gânduri de ură, răzbunare, dominare și îmbogățire materială au fost deversate în câmpul energetic al planetei. Toate sunt toxine puternice care atentează la viața planetară.
Din fericire, în ultimii ani au apărut multe organizații cu caracter ecologist, care luptă pentru păstrarea pădurilor, oceanelor nepoluate și faunei de pe această planetă.
Din ce în ce mai multe ființe umane trebuie să înțeleagă că acțiunile de distrugere a mediului, a ecosistemelor, reprezintă amenințări grave la adresa vieții planetare și chiar a existenței acestei minunate planete. Lăcomia și nesăbuința nu sunt mijloacele prin care se poate ajunge la fericire și la abundență.
Dragilor, espectativa nu este cea mai bună soluție pentru a reabilita starea de sănătate a planetei și a rezidenților săi.
Este timpul să vă asumați responsabilitatea creșterii voastre spirituale și existențiale. Al vostru este nu numai ceea ce este în voi ci ceea ce se află și în vecinătatea voastră.  Tratați cu responsabilitate și implicare toate aspectele vieții și luați atitudine împotriva corupției, minciunii, comportamentelor antisociale și celor care rănesc planeta.
Fiecare dintre voi trebuie să se considere ca fiind cea mai indicată persoană care trebuie să acționeze pentru binele planetei și al sistemului în care trăiți. Nu uitați că TOȚI SUNTEȚI UNA.
Lumea are mare nevoie de aportul fiecărei persoane pentru ca binele să triumfe în lumea voastră. Faptul că sunteți puternic ajutați din afară nu exclude participarea voastră, a fiecăruia dintre voi. Procesul actual de transformare a lumii voastre este mult mai important decât v-ați putea imagina.
Vă trimit iubirea și încurajarea mea.                             
Mama Maria
SURSA: www.sananda.website



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu