Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 16 iunie 2015

În curând va avea loc saltul cuantic (III)

Mesaj comun de la: Sananda, Maestrul Ascensionat „Cel Care Servește” și Ashira.
(3 iune 2015; channeler: James McConnell și Dr. Susan Sammarco                                                              
Traducere Const. Mihăilescu
(ultima parte)

J.McC.
Susan
Întrebare: Nu sunt sigur că am înțeles ceea ce ați vrut să spuneți! Corpul Mental de Lumină este deasupra Sinelui Superior sau nu?
OWS: Într-un fel, da. Vezi tu, este foarte dificil să delimitezi cele două noțiuni, ca să le poți ierarhiza. Pentru înțelegerea voastră 3D, este dificil deoarece voi judecați totul în termini de mai mare, mare și mic. Considerați mai bine că Corpul Mental de Lumină este o conexiune a Sinelui Superior. Are sens răspunsul?
Întrebare: E un aspect dincolo de Sinele Superior?
OWS: Da. Asta este ceea ce spunem. Există mai multe niveluri ale Sinelui Superior  (Nota C.M.: în funcție de cât este de superioară sau inferioară dimensiunea în care se află corpul pe care-l deservește. Vezi explicația de la partea a II-a).
Întrebare: Am o întrebare despre pierderea scopului nostru. Știu că există mulți oameni care sunt în căutarea motivației existențiale, a scopului pentru care trăiesc. Viețile noastre sunt multi-motivate?
OWS: Da. Există mai multe scopuri pentru care sufletele aleg să se încarneze. Voi veniți cu ceea ce se numește "planul", „programul” sau „contractul de viață” pe care încercați să-l realizați când vă luați corp. De multe ori mergeți pe drumuri ocolitoare, întortocheate, cu multe urcușuri și coborâșuri, care, uneori, vă pot direcționa spre înapoi.
Dar orice direcție ați alege, până la urmă tot acolo ajungeți; numai că pe trasee diferite și cu viteze diferite. În esență, scopul „planului general” rămâne același, doar etapele pot diferi. Fiți liniștiți, oriunde v-ați afla, nu sunteți în situații iremediabil pierdute, nu puteți rămâne rătăciți pentru veșnicie (Nota C.M.: cu excepția ”sufletelor pierdute” care, în final, sunt resorbite. Este adevărat că asemenea situații sunt rarisime.).
Prin Liberul vostru Arbitru, puteți chiar să vă deconectați de la Lumină, așa cum civilizația umană a experimentat o perioadă destul de lungă (Nota C.M.: nu discutăm aici de scânteia divină – Spiritul Interior – care, tot timpul ne însoțește). Toate schimbările sunt consecințe ale gândurilor și acțiunilor ființelor. Deci, derularea programului de viață este la latitudinea entității respective. Cum te deplasezi, ce alegi să experimentezi, când hotărăști să faci o pauză, cu cine mergi la drum etc, este treaba ta, Dumnezeu „nu-ți dă peste mână” ba chiar te ajută să faci ceea ce ți-ai propus, chiar dacă El ar face altfel. (Nota C.M.: undeva Dumnezeu declară că : „atunci când plângi pentru nefericitele tale alegeri, plâng și Eu; când ești fericit, și Eu sunt fericit. Eu fac așa cum vrei tu, căci îți respect liberul arbitru. Nu-mi calc niciodată promisiunea de a-ți respecta libertatea”). Deși nu este scris în piatră, destinul vi-l faceți voi singuri. Este treaba voastră dacă acceptați sfaturi proaste.
Ceva de adăugat, Ashira?
Ashira: Da. Mulțumesc foarte mult. Strădania pentru realizarea unui scop în 3D naște gânduri de dualitate și polaritate, deși, de fapt, ele nu există ca adevăr general ci se regăsesc doar la ființele din dimensiunile inferioare.
Orice ați face, sunteți în perimetrul îndeplinirii programului pe care vi l-ați ales. Noțiunea de eșec nu există, la drept vorbind, chiar dacă cei din jurul tău așa o văd. Totul este experiență, oportunitate de a învăța. Dacă nu făceai acea „greșeală” nu acumulai acea învățătură pe care ai câștigat-o cu sudoarea ta.
Există totdeauna oportunități pentru experiențe.

Și, da, noi suntem de acord în totalitate cu tot ceea ce primim în această viață, cu etapizările din planul de viață, deoarece știm că ni se trimite exact ceea ce avem nevoie pentru a înainta. Desigur, între două puncte, A și Z, există o infinitate de căi și soluții. Toate pot fi luate în discuție și oricare poate fi ales.
Sufletul alege ceea ce e bine pentru corp, dar mintea decide și, uneori, nu face alegerea cea mai avantajoasă pentru ființă. Aceasta din diverse motive: educație, anturaj, influențe exterioare (mai mult sau mai puțin binevoitoare), frică, lipsă de decizie etc.
Calea aleasă poate fi una directă sau una ocolitoare. Când mintea alege o cale întortochiată, ocolitoare, cu multe obstacole, poate să se descurajeze, apar regrete și incoerență în acțiuni și decizii. În acest joc numit viață, mai ales dacă ea se consumă într-o dimensiune inferioară, sunt inerente deciziile nepotrivite, dar niciodată nu trebuie să te auto-acuzi pentru că le-ai făcut. Potrivit este să ți le asumi, să acumulezi experiența din ele și, data viitoare, să alegi altceva. Iertarea de sine este balsamul cel mai indicat pentru însănătoșire. Iartă-te când ai greșit, iartă-te când ai fost dus în eroare, iartă-te și nu-ți purta pică, nu te pedepsi. Important este că din acel eșec ai desprins o învățătură care te va ajuta ca pe viitor să eviți asemenea erori. Și asta, chiar asta, înseamnă progres.  Se spune, pe bună dreptate, că „ numai cine nu muncește nu greșește” și acesta este un adevăr general. Sigur este că și eșecul este un învățător; și încă unul exigent. Așa dar, în ecuația vieții voastre introduceți neapărat iertarea de sine. Ea vă ajută să treceți peste momentele grele ale vieții și vă dă puterea să o luați de la capăt. Iartă-ți greșelile dar evită comoditatea de a le repeta. Toate aceste tipuri de experiențe, unele soldate cu eșecuri, reprezintă comoara, bogăția lumii voastre, chiar dacă ea se află într-o dimensiune inferioară.
Dragilor, fiți blânzi și înțelegători cu voi înșivă, mai cu seamă în această perioadă efervescentă. Voi vă schimbați compoziția și concepțiile ca și cum ați desface foile de la o ceapă. Este important ca voi, cei care ascultați sau citiți acest mesaj să faceți efortul de a-l înțelege cât mai bine.
Rețineți, deci că: AUTO-IERTAREA ESTE UNUL DINTRE CELE MAI IMPORTANTE INSTRUMENTE ÎN PERIOADA ASCENSIONĂRII. Ei i se alătură  puterea voastră de a-l ierta pe cel care v-a greșit. Nu este momentul pentru a promova auto-acuzarea, vinovăția, auto-judecata. Înțelegi ce am dorit să subliniez?
OWS: Există ceva întrebări suplimentare aici?
Întrebare: Am ascultat ceea ce ni s-a spus despre Jurnalul Ascensiunii. Sunt mulți oameni care susțin că trebuie să-ți părăsești Eul, să te eliberezi de el, în timp ce alții spun că trebuie să-l îmbrățișezi. Cum este bine?
OWS : Da. Eul, așa cum s-a spus, se află la diferite niveluri. Putem spune că există atât Eu ca aspect negativ cât și Eu ca aspect pozitiv. Aspectele negative ale Eu-lui sunt conectate la diferitele vieți trecute, în care s-a format karmă negativă și amintirile asociate acestei lungi perioade de timp. Acest „sortiment” de Eu trebuie eliberat (n.m. prin arderea karmei) ceea ce va crea condițiile de a putea merge mai departe.            
Însă Ego-ul (Eu- ul uman) s-a format într-o realitate anume și nu va accepta prea ușor să fie dat la o parte.             
Un instrument de mare ajutor, în eliberarea Ego-ului, îl reprezintă rețeaua voastră de Facebook unde se abordează și se dezbat teme ezoterice serioase, la diferite niveluri de conștiință. 
Învățând cum să vă activați chakrele superioare, vă puteți deplasa ego-ul negativ spre aspecte mai pozitive. Calitativ, ego-ul se deplasează automat dacă reușiți să lucrați mai mult cu chakrele superioare. Evident, „eliberarea Ego-ului” nu înseamnă părăsirea lui (deoarece, în definitiv, el face parte din voi) ci transmutarea lui calitativă din negativ în pozitiv, ceea ce se realizează prin activarea chakrelor superioare. Te ajută răspunsul dat? Ashira, ai ceva de completat?
Ashira: Am auzit întrebarea și răspunsul. Vreau să tratez subiectul dintr-un unghi puțin diferit. Sunt de acord, desigur, cu OWS. Completarea ar fi că noi nu vedem acest lucru ca bun sau rău. Problema nu este cum vedem noi lucrurile. (Și ne străduim să vă învățăm și pe voi să alegeți același mod de abordare).
Cel mai bine ar fi să excludeți vorbirea din procesul de gândire (n.m.: în sensul că nu totdeauna ceea ce spui sau ți se spune este și ceea ce gândești sau gândește interlocutorul)

O parte din tine este rezultatul cumulului experiențelor tale pe care le-ai avut chiar și în viețile anterioare. Totul este stocat, în adâncul ființei voastre.
În această perioadă de transformări, de metamorfoză, aveți posibilitatea de a selecta și de a merge mai departe cu totalitatea acestor experiențe. Puteți păstra toată experiența pe care ați acumulat-o sau doar o parte din ea, restul eliberându-l. Pe măsură ce vă veți deplasa de-a lungul acestui proces și veți vedea schimbările energetice și modul în care lumea voastră se schimbă, aveți posibilitatea și oportunitatea de a vă face selecția experienței acumulată până acum. Mulți dintre voi vor alege, de ex., să  renunțe la atașamente,  la unele dintre vechile prietenii, la unele hobiuri, care au devenit neadecvate și neconforme cu gândirea voastră actuală. În general, veți constata că aveți îndemnul interior de a renunța la atașamentele create în dimensiunea inferioară 3D. Conform noii voastre viziuni, tot ceea ce veți alege va fi adecvat noii voastre vieți, plină de experiențe noi. Veți căpăta abilități care vă vor permite să vedeți de la un nivel superior noile conexiuni, nu numai cele din proximitatea voastră dar și cele din întreaga lume.
Mai sunt întrebări?
Întrebare: Ce pot face eu cu credința mea religioasă? Noua mea orientare ezoterică aproape exclude credințele mele religioase de până acum.
Ashira: Bine. Răspund eu la întrebarea asta. Ceea ce îți vom spune este că timpul pe care-l rezervi pentru a-ți pune mintea, inima, ființa ta în condiții de putere îl găsești în viața ta și ceea ce se manifestă în viața ta, este un timp foarte prețios.  Acest timp prețios pe care tu îl utilizezi pentru a te adresa Energiei Creative cu care tu lucrezi (n.m. sfinților sau lui Dumnezeu, Alah, Budha etc) are efecte asupra ființei tale interioare .

Toate aceste lucruri vor veni în moduri care vă vor reconstrui și modela în persoana care trebuie să fiți. Vă puteți păstra anumite caracteristici, anumite părți din voi pe care le-ați agreat și cu care v-ați identificat mai mult. Îmbrățișați acele părți pe care doriți să le păstrați și nu va fi nevoie să luați decizii cu privire la acest lucru; totul se va reorganiza ținând cont și de dorințele voastre.
"Cel Care Servește", spune mereu: " mergi cu fluxul!" Nu vă faceți griji, dragilor.
Mulțumim pentru întrebare. Are sens?
OWS: Și mai este ceva: cu cât veți încerca mai mult să vă controlați Eu-ul, cu atât această sarcină va deveni mai dificilă. Da, chiar așa: mergeți cu fluxul! (N.M.: adică, „lasă-te dus de val!”)
Mai sunt  întrebări, pe această temă?
"OWS": Nu? Foarte bine. Asta a fost, pe scurt ceea ce credem că trebuia să vă spunem! Există și alte întrebări? Se pare că nu. Atunci îl voi ruga pe Ashira să facă încheierea. Shanti. Pacea fie cu voi . Ashira, ai cuvântul!
AshiraEste interesant faptul că unul dintre frații noștri a adus întrebări din partea unui confrate care n-a putut să vină. Iubitule, asta înseamnă ceva și anume că tu ai acceptat cu iubire să fii în serviciul altcuiva, în acest moment. O parte din acea întrebare te privește și pe tine și pe mulți dintre voi. Exemplul acesta arată cum se întorc efectele asupra inițiatorilor, cum se află cineva plasat exact acolo unde ar fi necesar pentru a-I defini și a-l marca drept cine este el cu adevărat. Faptul nu este întâmplător și nu a fost supus hazardului. Mai exact, nimic nu este întâmplător. Că ați venit aici, în această sală, că noi am decis să tratăm un anume subiect etc, nu este deloc o întâmplător. Întrebările voastre și răspunsurile noastre au o anume cursivitate și elucidează situații care, odată lămurite, permit fluxului să-și continuie înaintarea fără obstacole. Nu este întâmplător nici faptul că cei din jurul vostru încep să devină interesați de ceea ce ar putea afla de la voi. Iată un aspect care demonstrează că voi deveniți surse, că voi începeți să vă străluciți lumina.

Strălucirea voastră luminează mintea și sufletul celor tot mai mulți care se trezesc. Empatia, atracția voastră față de cei din jurul vostru, nu este întâmplătoare. Contactul cu cei care aduc lumină provoacă o anume stare de confort, de liniște și de mulțumire în sufletele celor care au primit-o. Mulți se vor întreba, după un asemenea contact: "De ce par atât de fericit? De ce mi-a dispărut neîncrederea și înnegurarea?”   

Iubiților, acestea sunt vremuri mărețe. Veți vedea cum aproape fără motiv, cineva pe stradă începe să fredoneze o melodie, altul să zâmbească la o amintire sau copilului din căruciorul care trece, ori începe să facă câțiva pași de dans. Nu, nu a înnebunit niciunul dintre ei. Le este inima și sufletul în sărbătoare. Ce frumusețe!!
Iar noi suntem încântați să vedem asemenea scene de exaltare. Voi, cei de la suprafață, Agarthienii din interiorul planetei, cei aflați în navele spațiale care survolează cerul Pământului, toți așteptăm momentul adevăratei descătușări a civilizației umane. Ce minunată se anunță a fi întâlnirea noastră!!
Până atunci, ne manifestăm iubirea față de voi, cei aflați în această sală. Voi, care ați făcut pasul înainte pentru a vă pune la dispoziția celor mulți. 
Când ați intrat în meditația de la începutul întâlnirii, zeci de ființe neîncarnate au fost prezente și camera s-a umplut de o înaltă vibrație, de lumină și de iubire. Deși nu ați văzut, majoritatea dintre voi ați simțit acea stare inefabilă. 
Mă bucur să fac parte din echipa care se întâlnește periodic cu voi. Dar, după ce veți fi plecat de aici, veți constata că legătura noastră continuă și dincolo de această cameră, la voi acasă, în visele voastre.
Totdeauna, noi așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim, să vă auzim întrebările și să vă citim satisfacția înțelegerii. Totul face parte din experiența voastră, din pregătirea pentru zbor, din evadarea dincolo de „zidurile închisorii 3D”.

Viitorul vă pregătește minunății. Nu vi le vom divulga, pentru ca plăcerea să fie și mai mare. Puțin a mai rămas. Minunate și uimitoare vor fi festivitățile care vor avea loc la marea noastră întâlnire.
Noi vă mulțumim și vă trimitem pacea și iubirea noastră. Namaste!

SURSA:www.meetup.com/ancient-awakenings                                                                                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu