Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 15 mai 2015

SaLuSa, 8 mai 2015.

(Channeler: Mike Quinsey)  

Traducere Const. Mihăilescu


 Suntem încântați că oamenii încep să accepte faptul că modificările așteptate încep într-adevăr să se producă. Răbdarea de care trebuie să mai dați dovadă vă mai cere un pic de răgaz, până când EVENIMENTUL va deveni un fapt real. Ce bine ar fi dacă toată lumea ar înțelege că nu de noi și nici de Divinitate nu depinde ca acel EVENIMENT să se producă, în sfârșit. Da, dragilor, nu de noi ci de voi depinde. De fiecare dintre voi și de energia pozitivă pe care colectivitatea umană o crează. Degeaba suntem noi de mult pregătiți dacă nu se realizează acea stare energetică favorabilă în sistemul vostru planetar. Ne-a luat mult timp și nouă, cei de dincolo de Pământ, să fim perfect pregătiți pentru a face acest extraordinar pas. Noi ne-am pus de mult de acord, voi când o veți face? Cu toate greutățile, neînțelegerile și poticnelile, procesul a înaintat aproape satisfăcător. Desigur, noi ne bucurăm și vă felicităm pentru fiecare realizare, iar acestea sunt destule, dar, asta nu înseamnă că totul se derulează perfect.

Natural, curățenia trebuie continuată, dar, odată ce greutățile majore au fost eliminate, viteza de derulare a evenimentelor va crește substanțial și rapid. Prin modificările care au loc, un mare număr din puzderia de probleme se rezolvă. Modificările care vor urma vor fi din ce în ce mai corect percepute și corect înțelese, de un număr tot mai mare de ființe umane. Bucuria este că înțelegerea va fi sinonimă cu acceptarea iar aceasta este tocmai temelia care se pune pentru aducerea în realitatea voastră și a noastră a desăvârșirii Planului Divin. Veți fi de acord că merită și a meritat acest efort îndelungat. Ca niciodată înainte, noi suntem siguri că nu mai există cale de întoarcere, de revenire la vechile paradigme.

 O dovadă sigură că schimbările se produc, o dă accelerarea timpului care are un sens ascendent. Când vă uitați în jurul vostru înțelegeți că Mama Natura participă tot mai vizibil la proces. Poate că schimbările cele mai notabile sunt topirea calotelor glaciare și gradientul de temperatura care se adaugă și care schimbă vremea si caracteristicile anotimpurilor, perioade care nu mai seamănă cu ceea ce a fost odată. Nu vă îngrijorați căci toate aceste modificări pun bazele unui nou format climatic pe Pământ. Construcția Noii Ere pe planeta voastră este în plină desfășurare. Unii dintre voi nu-și pot imagina și nu prea cred că viața lor se va schimba prea curând în bine, dar noi îi invităm să-și amintească de existența unor înalte tehnologii de care noi, civilizațiile universului, dispunem. Aceste tehnologii sunt cu mult peste ceea ce voi v-ați putea imagina. Sperăm că ne veți da posibilitatea să aplicăm aceste tehnologii pe planeta voastră, și atunci, veți fi de acord că nu am făcut promisiuni fără acoperire.
Între timp, suntem siguri că prezența noastră pe Pământ va îndepărta orice intenție de beligeranță între diversele state sau credințe de pe planetă. Se va instaura cu adevărat o pace trainică și definitivă pe Planeta Albastră.
Voi, cei prezenți acum la aceste evenimente sunteți pionierii Noii Ere pe Pământ și ar fi cazul să vă mândriți cu asta. În ceea ce ne privește, nu suntem mai puțin bucuroși nici noi, pentru că asigurăm asistența necesară la edificarea acestei epoci. V-ați pregătit multe vieți pentru aceste evenimente și noi avem încredere deplină în capacitățile și abilitățile voastre, pe care le veți demonstra cât de curând.

Programul implementării modificărilor necesare în societatea voastră este pregătit și noi suntem gata să acordăm toată asistența necesară. Doar de asta am venit! Dați-ne „undă verde”, daține dreptul de a începe! Pe parcurs vă vom pune la punct cu detaliile.
Marea acțiune nu va demara însă cu vechile administrații la conducere. Este imperios necesar ca TOATE guvernele retrograde să cadă. Și vor cădea!

Trebuie să vă atenționăm că întunecații au pregătit o navă spațială care ar putea fi ușor confundată cu navele noastre. Intenția lor este să provoace panică în umanitate, prin simularea unui atac asupra unor zone. Acesta va fi însă un atac fals.Va fi ultima lor încercare de a vă face să renunțați la ideea și dorința debarcării noastre și pentru a provoca haos și teamă.
Ei vor să oprească un proces care nu se mai poate opri. Destinul lor este pecetluit. Așa cum, până acum, le-am zădărnicit toate planurile, vă asigurăm că nici în viitor nu le vom da posibilitatea să distrugă Pământul. Puțin a mai rămas până când acești maniaci vor fi expulzați de pe planetă. 
De-a lungul vremii, întunecații au tot încercat să pună în aplicare un plan diabolic de distrugere a civilizației umane și a planetei. Este adevărat că multe probleme au reușit să vă creeze dar niciodată noi nu le-am permis să-și ducă planul malefic la îndeplinire.

Lumea voastră de astăzi a fost creată de om, al cărui drept de a-și aplica liberul arbitru nimeni l-a putut îngrădi. Nu este mai puțin adevărat că ființe și spirite răuvoitoare mereu au stat la pândă pentru a se folosi de orice modalitate de a convinge oamenii să facă ceea ce ei plănuiseră. Țineți minte că totdeauna decizia v-a aparținut. 
Experiențele pe care le-ați avut v-au ajutat să înaintați, chiar dacă, uneori, ați ales căi ocolitoare. În multele voastre vieți ați adunat experiență care v-a ajutat să nu vă rătăciți și să regăsiți calea spre lumină. Din păcate, uneori, experiența umană nu a fost suficientă pentru ca lumea voastră să nu mai repete greșelile trecutului. Din această cauză, civilizația umană a înregistrat multe sincope, unele atât de profunde încât au dus la dispariția aproape totală a omului de pe Pământ. Multe civilizații s-au prăbușit sau au dispărut complect. Deși ați fost la limită, în epoca actuală ați reușit (nu singuri, este adevărat) să scăpați „ca prin urechile acului” de o dispariție totală, împreună cu planeta care nu mult mai avea până la dezintegrare. De asta spunem noi că voi sunteți niște câștigători extrem de norocoși. Acum deja nu se mai poate vorbi de o iminentă disoluție. V-ați crescut frecvența de vibrație atât de mult încât înaintarea și ridicarea voastră au devenit o certitudine.Ce mult ne bucurăm că și de această dată v-am fost aproape!

Putem să vă asigurăm că de fiecare dată când făceați ceea ce noi consideram că nu este în interesul vostru și al umanității, v-am sugerat aceasta. Din păcate, cu toate progresele înregistrate pe total civilizație, entități umane au devenit corupte și s-au lăsat influențate și manipulate de întunecați. Asta a făcut să existe multă suferință, multă frustrare, multă ură și multă sărăcie pe Pământ. Îmbucurător este faptul că în ultima vreme se poate constata un salt în plan spiritual chiar peste creșterea materială. Este adevărat că acest salt este și rezultatul acumulărilor din viețile anterioare. Salturile (spirituale, mai ales) sunt întotdeauna rezultatul unor acumulări în timp. 

Să nu uitați, dragilor, că puterea voastră stă în credința fermă în adevăr, adevăr pe care-l găsiți totdeauna în inima și în sufletul vostru, nu în mintea și ego-ul vostru pământean. Când ați fost deturnați de la adevăr, când v-ați rătăcit, aceasta s-a datorat faptului că nu ați mai coborât în voi, în inima voastră, pentru a afla și a asculta glasul adevărului. 

 Dragilor, nu vă opriți, continuați să scrutați orizonturile, înaintați pe calea pe care v-ați ales-o, căci ea vă va ajuta să ajungeți acolo unde și-a dorit din totdeauna sufletul vostru. Nu vă mai uitați în urmă, trecutul și-a făcut datoria, acum nu vă mai poate ajuta să progresați. Lăsați-l acolo unde este dar nu-l urâți, nu-l condamnați. El a fost bun că v-a adus până aici; acum rolul său s-a încheiat. Iertați și acceptați ceea ce vă oferă viitorul. Multe și minunate experiențe vă așteaptă; gândiți-vă la ele și doriți-le!      

Sunt SaLuSa de pe Sirius, aproape mereu de voi și de nevoile voastre. Vom continua să vă ajutăm pe drumul pe care vi l-ați ales. Acesta este destinul vostru și el este unul minunat, alături de civilizațiile avansate ale galaxiei și universului.
Călătoria voastră se va încheia în chipul cel mai fericit: în LUMINĂ și în IUBIRE.


Website: Tree of the Golden Light

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu