Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 7 mai 2015

De la Ierarhia Spirituală și Federația Galactică


(5 mai 2015 ; Sheldan Nidle) 
Traducerea: Const.Mihăilescu

(8 Chicchan, 3 Moan, 11 Ik)


Federația Galactică

Dratzo! Venim acum la întâlnirea cu voi, încântați de ceea ce se întâmplă în lumea voastră. Colaboratorii noștri raportează că s-au obținut mari progrese în constituirea unui sistem financiar sigur și de încredere pentru diverse transferuri globale, cu care s-au asigurat fonduri de ajutorare umanitară (n.m.: pentru situații de urgență și pentru dezvoltare). Lungul proces de constituire a acestor fonduri este acum încheiat; distribuirea în condiții de siguranță a acestor ajutoare este în totalitate pusă la punct. Foarte probabil că încă din această lună vor începe unele operațiuni de distribuire. În paralel, vor acționa și grupurile noastre operative pentru schimbarea unor guverne sau modificarea componenței acestora, cu scopul de a asigura transparența și corectitudinea necesare. Noii guvernanți vor legitima NESARA și vor acționa pentru creșterea viabilității acestui program mondial de asistență financiară și ajutor.

În noile circumstanțe create, atât de necesare, va avea loc și prezentarea către lumea voastră, a unor Maeștri Ascensionați, care-și vor anunța programele cuprinzând învățături foarte importante. Aceste lecții de mare diversitate, vor forma fundamentul și principiile modului de viață care se va statornici pe Pământ, în viitor.

Echipa noastră specializată a petrecut, literalmente, ani buni pentru finisarea celui mai optim program de dezvoltare a umanității. 
Totodată, suntem pregătiți să explicăm lumii voastre modul cum se va desfășura acest program de cuprindere mondială. Vă rugăm să aveți o înțelegere corectă, în concordanță cu  tot ce urmează a se întâmpla pe Pământ, totul fiind în deplină concordanță cu procesul de ascensionare în care vă aflați, voi și planeta. Programele instructive au și scopul de a familiariza lumea voastră cu noțiunile de integrare galactică.

De această dată, succesiunea evenimentelor va fi una mai rapidă, accelerarea fiind impusă de necesitatea înțelegerii corecte și depline a noilor concepte.

Vouă, americanilor, vi se pare că a trecut mult timp de la nașterea, în 1781, a națiunii americane. Unora dintre voi, mai ales celor mai vârstnici, vi se va părea că vă întoarceți în timp la acea perioadă de începuturi.

Vechile credințe vor fi profund modificate acum, prin evenimentele care vor urma și se vor impune din ce în ce mai presant. Noi înțelegem dificultatea cu care vă veți  schimba concepțiile. Majoritatea dintre voi veți avea acut senzația că, într-o scurtă perioadă de timp, ați fost catapultați într-o lume nouă. 
Din acest motiv, vă rugăm să vă pregătiți corespunzător pentru asimilarea noii lumi, căci aceea va fi lumea voastră, chiar dacă, la început, vi se va părea că este plină de curiozități, de ciudățenii. 
De asemenea, veți avea ocazia să vedeți, în unele locuri, cum vechii guvernanți își vor părăsi posturile, cât ai clipi. Această bruscă schimbare va fi spre folosul majorității. 

Vă puteți imagina modul deschis și pragmatic în care Maeștri Înălțați vor trata diversele probleme ale societății umane, la nivel de grup, de țară, de continent etc.

Toate acestea vor fi doar începutul. Vi se va face dovada existenței lumii subpământene (Agartha) căci multe ființe din aceste tărâmuri își vor face apariția în public. Vor urma apariții și contacte ale lumilor galactice, în prima fază a celor umanoide, cu pământenii, care, repede se vor obișnui cu asemenea prezențe binevoitoare.

O lungă perioadă de timp, civilizația umană a fost sub controlul Anunnaki iar, mai recent, a rămas sub influența slugilor întunecaților. A venit timpul când puterea dominatoare a clanurilor formate din cei rămași credincioși forțelor întunecate să ia sfârșit, ei nemaiavând nicio posibilitate de a vă manipula sau conduce.

Când Cerul s-a reconectat cu voi, cu aproape 13 milenii în urmă, au fost selectate suflete speciale care au început să supravegheze și să orienteze timpul și metodele pentru înfăptuirea re-conectării voastre la univers. Aceștia sunt în primul rând numeroșii Maeștri Ascensionați. De asemenea, sunt sfinții care folosesc posibilitățile și abilitățile lor în folosul ființelor umane.

Dragilor, ați ajuns în etapele finale pentru a reveni în totalitatea voastră la noi. Începutul tuturor acestora acțiuni va fi, desigur, generalizarea prosperității la nivel mondial.

După cum puteți presupune, viitorul vostru imediat va implica schimbări drastice ale realității în care existați. 
 Pentru noi, tot ceea ce va urma va fi un act de re-familiarizare, de re-găsire a unor vechi și iubiți prieteni și frați.
Dragilor, vă vin rudele din spațiu!!
Prezența noastră va fi cum nu se poate mai benefică pentru civilizația umană.

Legătura noastră cu voi s-a rupt atunci când s-au produs tristele evenimente din Atlantida. Cunoașteți desigur că la acele evenimente s-a ajuns din cauza rămânerii în urmă a conștiinței umane (în primul rând al celor care conduceau societatea, ajutați fiind de unii oameni de știință) în comparație cu avansul creat de tehnologie. De data aceasta, ne așteptăm ca umanitatea să atingă nivelul complet de conștiință.

Până în prezent timpul s-a derulat în etape: o serie de progrese rapide, urmată de o ușoară încetinire. Ciclul acesta de opriri și porniri observat în realitatea voastră este în prezent încheiat. De acum înainte urmează o creștere a NESARA care va coincide cu sfârșitul unei ere perimate, în care o oligarhie s-a păstrat la guvernare de-a lungul unei lungi perioade de timp. Aceasta va fi înlocuită cu o realitate în care adevărul și transparența vor deveni regula, principiul care va sta la baza dezvoltării societății. Voi care formați majoritatea veți fi cei cărora guvernele li se vor subordona. Vor exista numai guverne care vor reprezinta și promova interesele poporului care le-au ales.

În această vastă operă de refacere, noi avem sarcina de a vă pune la dispoziție tehnologiile moderne, între care multe v-au fost date de mult dar au fost ținute sub cheie de către oligarhii pământeni, interesați să-și mențină dominația. Folosind aceste tehnologii vor fi eradicate toate formele de boală de pe planetă, va fi vindecat mediul ambiant, încă puternic poluat.Toate formele de poluare vor fi înlăturate, fie că este vorba de ape, sol, atmosferă sau subsolul planetei. Mama voastră Gaia va fi cea mai mulțumită de aceste acțiuni. 
Prin tehnologiile pe care vi le vom oferi, un amplu proces de vindecare a planetei va fi demarat: fie că este vorba de daunele produse de lunga perioadă de exploatare minieră, agricultura intensivă, prin otrăvirea solului sau modificările genetice ale plantelor și animalelor, pescuitul intensiv și orientat spre câștig etc. Noile tehnologii permit toate aceste acțiuni de salvare și vindecare.

Namaste! Noi suntem Maeștri voștri Ascensionați.   
Venim să clarificăm, în continuare, ceea ce frații noștri din spațiu v-au spus. În prezent, suntem pregătiți să finalizăm toate operațiunile care să asigure punctele finale ale operațiunii, revitalizare și înălțare a planetei și speciei umane. Un vast program de prosperitate va fi foarte curând pus în aplicare, mulți dintre voi fiind cooptați ca voluntari în aceste acțiuni.

La prima tentativă de implementare a acestui program s-a produs multă confuzie. Până la urmă, totul a degenerat într-o luptă dintre Lumină și forțele întunericului
Deceniu după deceniu nu s-a reușit adoptarea unor măsuri viabile care să scoată realizarea programului din impas. Apoi, în ultimele luni, asociații și prietenii noștri Agarthieni au propus o soluție. După o suficient de lungă deliberare, a fost elaborat un mod de lucru care să accelereze activitatea. Cu toate acestea, începutul nu a fost la nivelul așteptărilor. După alte analize și discuții, aliații noștri au ajuns la o soluție definitivă. Ca urmare, în această lună, forțele Luminii sunt pregătite să impună întunecaților condițiile care vor garanta reluarea și accelerarea programului. Dorim să mulțumim familiilor noastre spirituale și civilizațiilor din spațiu pentru asistența lor deosebită.

Când diferitele livrări de echipamente vor începe să sosească și vor fi distribuite, realitatea în care trăiți se va schimba complet. În paralel, noile guverne, vor asigura un sistem financiar transparent, care să vină în întâmpinarea nevoilor reale ale oamenilor asigurând prosperitatea fiecăruia și a tuturor. În intenția noastră este și prezentarea unor lecții speciale care să trateze și să lămurească scopul formării unor filozofii și credințe religioase, ocazie cu care se vor dezvălui interesele care stau în spatele acestora. Filozofiile care au creat și amplificat prozelitismul, au cauze mult mai pământești decât sunt dispuși unii să creadă. Pentru a fi cu adevărat liberi, este nevoie să vă deschideți mințile înțelegând ceea ce s-a întâmplat cu secole și milenii în urmă. 
Când am realizat prima nemurire, am mers într-un loc special pentru a instrui misionarii noștri. Acolo am aflat ce s-a întâmplat cu adevărat cu mult timp în urmă. 
 Acum dorim ca, la rândul nostru, să transmitem omenirii ceea ce am aflat atunci. Această serie de expunere a adevărurilor va poate ajuta să vă pregătiți pentru ceea ce urmează să se întâmple în curând.
 În prezent, traversați momente în care pot apărea unele crize de sănătate, dar care ,bine înțelese, vă ajută să le depășiți cu încredere, cu detașare și chiar cu acceptare. Toate aceste lucruri se produc acum ca o necesitate, spre atingerea de către voi a unei depline conștiințe și cunoașteri.  Multe au o explicație sacră, pe care o veți înțelege dacă priviți lucrurile și evenimentele cu încredere. 

Aveți de aflat cum unii atlanți, și apoi, Anunnaki, au făcut parte dintr-o mare conspirație care urmărea instalarea unei stări de amnezie generală în rândul populației, pentru ca aceasta să nu-și mai amintească nimic de originile sale divine. Veți fi șocați când veți afla cât de extinsă a fost această înșelătorie, care v-a afectat nu numai memoria dar și viitorul. După aceasta, vă va fi ușor să aflați cum ați fost înșelați și manipulați. Înarmați cu aceste dovezi, veți putea înțelege mai bine ce se va întâmpla în viitor.
Prin urmare, nu vă judecați viitorul înainte de a vă cunoaște trecutul. Fiți înțelepți!

Dragilor, astăzi am continuat mesajele noastre săptămânale. Mulțumim celor care le-ați citit. Mulțumim Cerului pentru grațiile pe care le împarte pe Pământ, întru înțelegerea cât mai deplină a realităților universale. Înțelegerea voastră corectă va provoca degajarea unor energii care vor ajuta la plecarea întunericului de pe Pământ. Lumina  va aduce prosperitate tuturor. Așa Să Fie! Selamat Gajun! Selamat Ja!


https://www.paoweb.com/updates.htm

Comentarii
 Anonim7 mai 2015, 19:47
Citind ce spune acest mesaj de la Federatia Galactica , coroborat si cu ultimul mesaj din mai de la maestrul Sananda si cu ultimul mesaj al lui Sain-Germain , toate vorbesc despre acele fonduri , si despre o schimbare iminenta a lumii asa cum o stim , care se va petrece curand ! Oare ce inseamna curand in acceptiunea maestrilor si a Fed. Gal. ? Chiar aici se spune "în această lună, forțele Luminii sunt pregătite sa..." Am ajuns sa cred ca toate acestea se vor petrece aievea insa intr-o realitate paralela in care eu nu am acces ; am asteptat atat de mult sa apara semne vizibile ale schimbarii fundamentale a oranduirii umane ! Oare totul sa se petreaca intr-o noapte , pe neasteptate ? sau mesajele acestea sunt doar "acadele" care sa ne mai indulceasca putin chinul acestei vieti in exploatare si nedreptate, date tot de intunecati , ca sa mai rabdam ! raspundeti-mi va rog la mesaj , ca nu mai stiu ce sa cred ?! 
Răspuns: 
C.M. 7 mai 2015, 23:38 
Mă întrebați de parcă eu aș deține adevărul. Nu-l dețin! Cei care consideră că „nu mai rezistă”, cred că ar trebui să renunțe să mai citească asemenea mesaje. Mai corect ar fi să vă întrebați (și asta ar trebui s-o facem fiecare) ce am făcut noi personal mai mult astăzi decât ieri pentru a apropia acel moment atât de mult așteptat. În aceste mesaje ni se tot repetă că debarcarea (și ceea ce urmează după ea) depinde NUMAI de noi, pământenii. De mult ar fi fost ei aici dacă măcar 10% din omenire (de fapt, se spune că 1%) ar face ceea ce trebuie (adică să fim mai buni, mai iubitori, mai cinstiți, mai hotărâți să nu mai permitem celor care ne fac rău, celor rău intenționați, să ne calce în picioare demnitatea și voința). În tot ceea ce facem, gândim sau simțim trebuie să urmărim să ne creștem frecvența de vibrație, și asta se obține numai prin fapte și gânduri bune, prin cinste și iubirea aproapelui. Dacă despre ceea ce ni se întâmplă, din cauza relelor noastre fapte sau gânduri, din ignoranța noastră, ne vom plânge și-i vom găsi vinovați pe alții, nu vom face decât să contribuim la creșterea negativității pe planetă, adică la scăderea frecvenței de vibrație și la îndepărtarea noastră și a sistemului în care trăim, de Lumină. Pentru a ne compensa nepriceperea, reaua intenție, ignoranța, Divinitatea ne trimite de câțiva ani buni Lumină Divină, adică energie pozitivă, de înaltă vibrație, cu care se compensează energia negativă depozitată pe planetă. Din păcate, noi „avem grijă” să punem la loc această negativitate. În plus, din cauza negativității din noi (creată de tot ceea ce facem sau gândim nepotrivit), nu reușim să asimilăm energiile pozitive care ni se trimit, lăsându-le, astfel, să părăsească sistemul planetar. Trebuie înțeles că fără ancorarea acestor energii de înaltă frecvență, randamentul este foarte scăzut. Marele nostru noroc este cu ființele de pe planetă care ne iubesc și care fac această muncă mult mai bine decât noi. (mă refer în primul rând la balene, delfini, câinii și pisicile de companie, unele specii de pomi, precum și la multe alte viețuitoare de pe planetă, care nu cunosc ura și dușmănia, invidia și relele intenții). Culmea este că nici pe aceste ființe nu le lăsăm în pace: le exterminăm pentru a le mânca, pentru a le lua blana, coarnele, pielea,  pentru a le împăia etc sau pentru că ne deranjează, în loc să le ocrotim. Liberul nostru arbitru este suveran și sunt convins că toată Pronia Cerească și civilizațiile avansate care ne iubesc și vor să ne ajute, ne întreabă la rându-le: „ când aveți de gând să vă opriți din această nebunie și să ne permiteți să venim?” 
Pentru a folosi o metaforă: este ca și când ne dorim să ne intre cineva în curte, ca să ne viziteze, dar lăsăm poarta încuiată și câinele care mușcă dezlegat. 
Un lucru este sigur: debarcarea se va produce NUMAI atunci când vor fi îndeplinite condițiile energetice în sistem, adică atunci când va fi suficientă Lumină pe Pământ. C.M.
 Adăugire: 
Deși încheiasem răspunsul, vreau să dau două exemple de comportament față de care lumea nu reacționează, este indiferentă:

  1. Tiriac, atac dur la Remus Cernea: Nu o sa ascult eu critici de la oameni cu coada de cal!În fiecare an d-l Ion Țiriac organizează o crimă colectivă într-o rezervație (pădurea Balc) pe care a concesionat-o pe mai mulți ani. Pentru uciderea a peste o sută de porci mistreți anual, invită magnați din alte țări..
    Justificarea ? O partidă de vânătoare în care vânatul este predat gratuit unor cămine. Un alt „avantaj”: strângerea relațiilor de prietenie cu oameni influenți, în beneficiul (chipurile) României.                      
                                                                                                              Tiriac, atac dur la Remus Cernea: 
                                                                                                              „Nu o să ascult eu critici de la oameni cu coada de cal!”

    Prin această manifestare „sportivă!”, Ion Țiriac nu știe (sau nu-i pasă) că în zilele acelea de dezmăț și crimă, asupra țării și poporului român se mai adaugă un strat gros de energie negativă care, de fapt, grevează grav evoluția spre Lumină a acestei zone geografice, dar și a întregii umanități. Un parlamentar și câțiva ecologiști au încercat să protesteze dar au fost dispersați de organele „de ordine” 
    2. Cercetatul penal pentru frauduloasă îmbogățire, Ion Nicolae, din marile lui rezerve financiare, își permite să dea o fugă până în Africa pentru a împușca un elefant (autorizația este foarte scumpă, dar, la buzunarul d-lui Nicolae, asta e o nimica toată). Dar crima nu este suficientă căci ”trofeul” este împăiat și adus în țară, să se adauge la locurile și așa pline de negativitate. Sunt convins că vânătorul-criminal nu știe, sau nu vrea să știe, ce înseamnă să păstrezi un ditamai animalul împăiat. Va fi o sursă permanentă de energie negativă care nu-l va afecta doar pe d-l I.N. 
    Unde eram noi când se produceau asemenea fapte, unde era mass-media?
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
     Prin contrast, în fiecare an, la taberele yoghine (de la Herculane, Costinești dar și periodic în București) se organizează „spirale yang” în care câteva mii de tineri (unii veniți din alte țări) se țin de mână și se roagă lui Dumnezeu pentru binele acestui popor și acestei țări, pentru pace și iubire pe Pământ. 
    Cercetări și măsurători ezoterice au dovedit că frecvența de vibrație a României (dar, mai ales a zonei în care au loc aceste manifestări) crește semnificativ în câteva zile, după executarea acestor spirale.
    Ghiciți pe cine critică și ia în derâdere mass-media?  
    Vă invit să reflectați. 
    Cu iubire C.M.

6 comentarii:

  1. Citind ce spune acest mesaj de la Federatia Galactica , coroborat si cu ultimul mesaj din mai de la maestrul Sananda si cu ultimul mesaj al lui Sain-Germain , toate vorbesc despre acele fonduri , si despre o schimbare iminenta a lumii asa cum o stim , care se va petrece curand ! Oare ce inseamna curand in acceptiunea maestrilor si a Fed. Gal. ? Chiar aici se spune "în această lună, forțele Luminii sunt pregătite sa..." Am ajuns sa cred ca toate acestea se vor petrece aievea insa intr-o realitate paralela in care eu nu am acces ; am asteptat atat de mult sa apara semne vizibile ale schimbarii fundamentale a oranduirii umane ! Oare totul sa se petreaca intr-o noapte , pe neasteptate ? sau mesajele acestea sunt doar "acadele" care sa ne mai indulceasca putin chinul acestei vieti in exploatare si nedreptate, date tot de intunecati , ca sa mai rabdam ! raspundeti-mi va rog la mesaj , ca nu mai stiu ce sa cred ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă întrebați de parcă eu aș deține adevărul. Nu-l dețin! Cei care consideră că „nu mai rezistă”, cred că ar trebui să renunțe să mai citească asemenea mesaje. Mai corect ar fi să vă întrebați (și asta ar trebui s-o facem fiecare) ce am făcut noi personal mai mult astăzi decât ieri pentru a apropia acel moment atât de mult așteptat. În aceste mesaje ni se tot repetă că debarcarea (și ceea ce urmează după ea) depinde NUMAI de noi, pământenii. De mult ar fi fost ei aici dacă măcar 10% din omenire (de fapt, se spune că 1%) ar face ceea ce trebuie (adică să fim mai buni, mai iubitori, mai cinstiți, mai hotărâți să nu mai permitem celor care ne fac rău, celor rău intenționați, să ne calce în picioare demnitatea și voința). În tot ceea ce facem, gândim sau simțim trebuie să urmărim să ne creștem frecvența de vibrație, și asta se obține numai prin fapte și gânduri bune, prin cinste și iubirea aproapelui. Dacă despre ceea ce ni se întâmplă, din cauza relelor noastre fapte sau gânduri, din ignoranța noastră, ne vom plânge și-i vom găsi vinovați pe alții, nu vom face decât să contribuim la creșterea negativității pe planetă, adică la scăderea frecvenței de vibrație și la îndepărtarea noastră și a sistemului în care trăim, de Lumină. Pentru a ne compensa nepriceperea, reaua intenție, ignoranța, Divinitatea ne trimite de câțiva ani buni Lumină Divină, adică energie pozitivă, de înaltă vibrație, cu care se compensează energia negativă depozitată pe planetă. Din păcate noi „avem grjă” să punem la loc această negativitate. În plus, din cauza negativității din noi (creată de tot ceea ce facem sau gândim nepotrivit), nu reușim să asimilăm energiile pozitive care ni se trimit, lăsându-le, astfel, să părăsească sistemul planetar. Trebuie înțeles că fără ancorarea acestor energii de înaltă frecvență, randamentul este foarte scăzut. Marele nostru noroc este cu ființele de pe planetă care ne iubesc și care fac această muncă mult mai bine decât noi. (mă refer în primul rând la balene, delfini, câinii și pisicile de companie, unele specii de pomi, precum și la multe alte viețuitoare de pe planetă, care nu cunosc ura și dușmănia, invidia și relele intenții). Culmea este că nici pe aceste ființe nu le lăsăm în pace: le exterminăm pentru a le mânca, pentri alșe lua blana, pentru a le împăia etc sau pentru că ne deranjează, în loc să le ocrotim. Liberul nostru arbitru este suveran și sunt convins că toată Pronia Cerească și civilizațiile avansate care ne iubesc si vor să ne ajute, se întreabă la rându-le: „ când aveți de gând să vă opriți din această nebunie și să ne permiteți să venim?” Un lucru este sigur: debarcarea se va produce NUMAI atunci când vor fi îndeplinite condițiile enegetice în sistem, adică atunci când va fi suficientă Lumină pe Pământ. C.M.

      Ștergere
  2. E un mesaj destul de frumos, si intr-adevar in unele profetii veritabile (ce provin din surse reale si sigure) ni s-a promis un Paradis terestru, cu iubire, pace, dreptate si inclusiv abundenta, prosperitate... insa daca noi vrem sa aflam Adevarul si nu basme, trebuie neaparat ca INTOTDEAUNA sa verificam absolut TOATE mesajele, mai ales pe acelea provenite pe calea mediumnitatii (channeling)! Fara verificare, sunt doar vorbe... Adaug un pasaj revelator din pagina mea de Facebook, spre folos tuturor. Este de fapt un pasaj preluat din cursul meu de "Mediumnitate si Divinatie":

    Vigilenta si discernamantul
    cum sa fii realmente pe receptie, dar si cum sa nu te pacalesti singur; cum sa verifici informatia aflata si sa certifici sursa

    Se cunoaste faptul ca exista posibilitatea ca (avand o imaginatie bogata) practicantul sa creada ca manifesta capacitatile unui medium si comunica cu planurile superioare, dar de fapt nu face decat sa comunice cu o parte disociata din mintea lui ca si cum ar comunica cu o entitate din alt plan. In acest caz e vorba doar de imaginatie, mai precis de halucinatie audio-viziuala si nu de o situatie de manifestare reala a mediumnitatii.
    Sunt multi asa-zisi mediumi sau clarvazatori care au doar o imaginatie bogata si nu comunica in mod real cu ghidul lor, la fel cum sunt si destule persoane cu reale capacitati extrasenzoriale care totusi sunt foarte usor pacalite de spirite jucause ce se dau drept mari Maestri spirituali, ori ingeri, arhangheli sau ghizi spirituali personali (vom reveni in alt capitol la subiectul ghidului spiritual sau al ingerului pazitor si la modul in care putem sa il recunoastem si apoi sa certificam prezenta lui).
    De aceea, trebuie sa ne folosim din plin discernamintul si sa fim permanent vigilenti cu noi si cu altii, sa testam absolut de fiecare data spiritele/ entitatile care ne vorbesc si sa verificam intotdeauna informatia in mai multe moduri, pentru a putea obtine rezultate veritabile.

    Practica si cunoasterea sunt cheia rezolvarii acestui aspect al discernamantului – odata cu experienta vom putea discerne cand este imaginatia noastra si cand avem intr-adevar de-a face cu o comunicare cu entitati din alte planuri.
    Inainte de a incepe orice practica trebuie sa avem deplina sinceritate fata de noi insine, sa ne constientizam vulnerabilitatile si sa lucram cu noi insine pentru evolutia spirituala – practicand o Cale a Luminii, adica aplicand practic tehnicile primite la initiere, concentrarea asupra celor spirituale/ vesnice si nu asupra celor lumesti/ efemere, practicand meditatia, introspectia, interiorizarea, rugaciunea si postul de vorbire (care ne dezvolta vigilenta si discernamantul). Si nu in ultimul rand respectand principiile morale ale Decalogului biblic (vezi cartea “Autobiografie” de Messia Iisus Hristos, pag 92).
    Conteaza de asemenea sa stim sa ne mentinem toate simturile si extrasimturile treze.

    Nota bene!
    Adaug citatul despre CONJURAREA entitatilor (invocate in sedintele de channelling/spiritism):

    CONJURAREA! De aplicat INTOTDEAUNA, fara exceptie si fara scuze!
    Entitatile superioare nu se supara… asa cum am putea fi tentati (ispititi) sa credem.

    Textul pentru conjurare: “In numele lui Iisus Hristos, Fiul Dumnezeului Celui Viu, care a venit in trup, a murit rastignit pe cruce pentru pacatele noastre, a inviat si apoi s-a inaltat la Ceruri, te conjur sa imi spui adevarul! Tu esti spiritul lui ..... ( se rosteste numele celui invocat)?”. Daca vrem sa fim absolut siguri, conjurarea se poate repeta de 3 ori.
    Deasemenea, se poate folosi si o varianta mai scurta, astfel: “In numele lui Iisus Hristos, te conjur sa-mi spui adevarul! Tu esti spiritul lui ..... ( se rosteste numele celui invocat)?”

    Retineti ca acesta conjurare se face cu respect, cu credinta sincera in Dumnezeu si cu smerenie, cu hotarare, demnitate, dar nu sfidator sau cu obraznicie. Ideal cu un crucifix in mina dreapta.


    Mihail Horatiu Iuliu
    www.horusra.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu stiu sigur ca doar Binele Suprem are puterea de a invinge. Dar mai stiu ca fiecare om are liberul-arbitru, deci libertatea de a alege intunericul ignorantei sau Puterea Lumini, accesata prin Devotiune si prin Cunoasterea Adevarului. Pentru unii mai evoluati, care deja au ales clar Lumina, viata nu mai este demult o lupta, ci doar un joc, un joc intre lumini si umbre... insa pt marea majoritate a omenirii, viata a ramas o lupta, din pacate. Foarte curand se va separa complet graul de neghina, asa cum spune si acea profetie biblica... Eu cred ca in acest an 2015 vor fi schimbari maxime, pe toate planurile... Puneti-va increderea in Dumnezeu si rugati-va neincetat! Pace si iubire tuturor fiintelor! AMIN

    RăspundețiȘtergere
  4. si totusi ceva nu se leaga , sa fie si asa, mai vb. la sfarsitul anului daca au fost sau nu schimbari .

    RăspundețiȘtergere
  5. Vad ca parerile sunt impartite..unii se indoiesc,altii se tem,dar un lucru este comun...toti asteapta ceva din afara...acum e ma intreb si va intreb:nu noi ne putem crea realitatea pe care o dorim?Nu este destul de puternis Dumnezeul din noi ca sa schimbam totul intr-o clipa?Eu cred ca este.dar nu ne punem nici macar problema ca in noi sta schimbarea definitiva...suntem aici si acum sa ne reamintim cum se face.sa gasim puterea in noi si fara sa ne uitam numai spre cer in speranta venirii unui ajutor din afara...Cred ca asta este motivul din cauza caruia nu se produc minuni,ca nu credem ca le putem face...am fost mari si intelepti,am ajuns mici si neinsemnati...cine isi mai aduce aminte cum este in realitate? Cine crede in puterea lui reala?Daca credeti va invit sa va doriti din tot sufletul schimbarea realitati ACUM nu maine,cu toata puterea fiintei divine care este fiecare din voi!

    RăspundețiȘtergere