Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 19 aprilie 2015

Mesaj de la noi prieteni – Arcturienii aviari albaștri (II)


(9 april. 2015; channeler: Suzanne Lie, PhD ) 
Traducere Const. Mihăilescu
 (ultima parte)

Așa cum percepem noi elementele de cauzalitate din sub-planurile celei de a 4-a dimensiuni, realizăm că mulți dintre cei înscriși în procesul de ascensionare ați încheiat deja lecția cauzei și efectului (legea karmei),condiție esențială care, îndeplinită, vă permite să parcurgeți mai repede etapele (substraturile) dimensiunii de tranziție, 4D. Amintiți-vă că orice ați trimite în Metrix 3D al Gaiei, se va întoarce la voi.
Urmare a însușirii acestei importante lecții, conștiința voastră se extinde în planul cauzal precum și în sub-planurile spirituale care caracterizează matricea 4D, multidimensională a Gaiei. Aceia dintre voi care v-ați extins conștiința la acel nivel de frecvență, sau ați depășit-o, puteți crea secvențe ale Luminii în această matrice.
Aceste focare luminoase sunt, de fapt, niște portaluri prin care ființele din dimensiunile superioare se pot sincroniza cu realitățile celei de a 4-a dimensiuni, creând posibilitatea unor interacțiuni necesare în activitatea de sprijinire a rezidenților din 4D. Cu alte cuvinte, aceste portaluri ajută civilizațiile din dimensiunile superioare să pătrundă în planul 4D, diminuându-și corespunzător și temporar frecvența lor de vibrație. Voi puteți percepe aceste „intruziuni” atunci când sunteți în stări onirice sau în meditații profunde.
Cei mai mulți dintre voi nu realizează faptul că, pentru a intra dimensional în a treia realitate, noi trebuie să facem o proiecție holografică. Mulți membri ai realității holografice, care sunt conectați la a treia/patra dimensiune multidimensională a Gaiei, nu ne percep pe noi ca pe o reprezentare holografică ci ca pe o realitate indubitabilă. Vă reamintim că toate realitățile din a treia / a patra dimensiune sunt proiecții holografice ale aspectelor mai înalte ale Sinelui.
Voi TOȚI, chiar și cei care își joacă rolurile de "părți întunecate", toți existați ca UNUL și aparțineți unei singure conștiințe unificate a Pământului, în expresia celei de a 5-a dimensiuni a Gaiei. 
Noi înțelegem că aceste informații sunt noutăți pentru voi și vă este dificil să le acceptați. Voi simțiți intens durerea, fericirea, suferința, nașterea și moartea.
Pentru că o lungă perioadă de timp, voi ați fost victime ale falselor realități, în timp, ați încorporat (chiar în matricea ADN) frecvențele joase care v-au  transformat și v-au păstrat în starea de "victime", singuri considerându-vă separați de Creator. Mulți dintre voi, am spune că marea majoritate, ați uitat că ați ales, prin liberul vostru arbitru, să jucați roluri nu numai de sfinți dar și de demoni. Ați uitat și nu ați crezut că voi sunteți, de fapt, creatorii propriilor voastre gânduri și alegeri.

Când ați coborât de la nivelul tărâmurilor în care existaserăți înainte de întrupare, ați intrat într-un con de profundă uitare, nimic din ceea ce fuseserăți anterior nerevenind în mintea pe care v-ați format-o în dimensiunea 3D. 
 În fapt, vouă vă vine greu să acceptați că pur și simplu trăiți într-o adâncă iluzie. Dar familiile voastre galactice nu v-au uitat și nu v-au părăsit. Faptul că nu mai rezonați cu frații voștri din univers este pasager, căci reamintirea legăturilor voastre cu ei se va reactiva atunci când veți părăsi joasele frecvențe ale dimensiunii inferioare. Vă veți aminti și faptul că, pentru multă vreme, ați fost prinși în paradigma lumilor inferioare care v-au inoculat credința despre inevitabila moarte, când, de fapt, voi sunteți suflete nemuritoare. Pentru noi, „moartea” voastră este doar o ieșire din „realitatea” holografică.
Pe măsură ce vom continua călătoria noastră prin unul din portalurile luminii, deschise de membrii noștri aflați pe Pământ, vom începe să percepem lumea celei de a treia dimensiuni printr-o perspectivă deosebită de a voastră, adică printr-o viziune multidimensională. Aceasta ne facilitează posibilitatea de a vedea toate versiunile (nivelurile) în care se manifestă sinele vostru.
Putem percepe cu ușurință ceea ce s-ar putea numi "un șnur de luminițe" care conectează nenumăratele voastre încarnări pe care le-ați avut de când ați început să vă exersați liberul arbitru. Ele sunt dispuse fie cronologic fie în paralel, ca simultaneitate în eternul moment de ACUM. În fiecare din ipostazele pe care vi le-ați ales ați tins mereu să înlăturați vălul necunoașterii pentru a accesa la substanța adevărului ultim.

Percepția noastră față de treapta dimensională în care sunteți este că vă aflați într-un proces de rapide și profunde schimbări. Matricea celei de a treia dimensiuni în care vă aflați este într-o permanentă metamorfoză, ea fiind una dintre formele întâlnite în multidimesionalitatea sistemului vostru planetar, inclusiv al Gaiei. Noi putem simți această schimbare în corpurile noastre, la fel cum o simțiți și voi în corpurile voastre. Puteți asimila corpurile voastre fizice cu niște vase de lut, adică făcute din aceleași elemente din care este alcătuită și planeta voastră. Micile voastre trupuri sunt plămădite din aceleași elemente: pământ, aer, apă, foc, ca și Mama Pământ. 
Din alcătuirea aurei care vă înconjoară corpul fizic, noi înțelegem cât mai are fiecare de lucrat pentru a accede în dimensiunea superioară. Oricum, aura reprezintă interfața dintre planul dimensional în care vă aflați și planurile superioare.
În fapt, mulți dintre voi revin la navele lor din ce în ce mai des. Deși reveniți la Sinele vostru Superior, voi mențineți concomitent o conexiune cu „nava” voastră Pământ, prin acest aspect, voi putând rămâne atașați la matricea 3D, pe această „navă”, în timp ce, de asemenea, puteți menține legătura cu aspectul din visare, unde vă regăsiți în cea de a patra dimensiune.
Exersarea voită a celor două ipostaze, vă poate pregăti să deveniți capabili să vă angajați într-o „călătorie” reală între nava de lumină, unde regăsiți Sinele vostru Superior și „ nava” Pământ, ceea ce ajută atât ființa voastră cât și pe Gaia (sufletul Pământului).           

Vă invităm ca în fiecare seară să faceți acest exercițiu de imaginație. Veți constata, ulterior, că veți deveni capabili să „bătătoriți” o cale care să lege ființa voastră atât cu planeta Pământ cât și de nava spațială care vă poate oferi o călătorie în locurile din care proveniți. Nu minimalizați puterea imaginației de a vă „transporta” între dimensiunile 3D, 4D și 5D.
Mulți dintre voi fac aceste călătorii, chiar dacă, în stare de veghe, nu-și mai amintesc de ele. Scopul vostru principal în această călătorie este să vă amintiți. 
Ne puteți chema și pe noi, dacă simțiți nevoia de a fi ajutați.                                                        

SURSA: http://suzanneliephd.blogspot.co.uk


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu