Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 8 aprilie 2015

De Paște se deschide o fereastră către recunoașterea noastră (II)



Mesaj de la Ashtar
(4 april 2015:channeler: Beth Trutwin)
Traducere Const. Mihăilescu.

(ultima parte) 

În Cartea lui Ezechiel se vorbește despre nave populate de ființe Angelice cu chip Uman, sau față de Vacă, față de Leu sau cap de Vultur. Cabala a intervenit atunci și a modificat istoria în care se vorbește despre o fiară cu patru capete. 

Cu adevărat, aceasta era o descriere a comandanților extratereștri pe care Ezechiel i-a vizitat în navele cu care veniseră. Acela a fost unul dintre momentele în care, prin Suprema Grație, s-au adus învățăturile universale pe Pământ, despre care s-au păstrat doar frânturi de adevăr, marea majoritate a lor fiind distruse de cei care controlau lumea voastră și aveau tot interesul s-o mențină în necunoașterea adevărului. Descrierea feței lor vă permite să cunoașteți de unde veneau acești extratereștri. Astfel comandantul cu față de taur, pe nume KLA venea din Aldebaran. Comandantul a cărui față semăna cu capul unui leu, venea dintr-o civilizație de pe Alcyone, de acolo de unde provine și cea pe care o cunoașteți sub numele de Mama Sekhmet, considerată zeița-leu a războiului. Ea are o reputație de temut în cabală. Cel cu cap de vultur era un aspect al lui Sananda.
Părinții fondatori ai Statelor Unite știau perfect de ce își aleseseră ca pe stemă să apară vulturul.

Dragilor, atunci când conștiința umană va atinge standardul necesar încheierii procesului de Ascensionare, omenirea va înțelege clar întreaga voastră istorie și vă veți aminti de civilizațiile care au vizitat, pentru perioade diferite, Pământul. Aceasta se va întâmpla deoarece, la acea vreme, Cabala Întunecată va fi plecat deja de pe planetă, ceea ce va face ca negura necunoașterii să fie înlăturată. Până atunci însă, mai este un drum destul de lung de parcurs și multe vor mai necesita a fi înfăptuite, pe calea evoluției umane.

În ceea ce privește procesul Ascensionării, trebuie spus că el este la bază individual dar că progresele colective ajută foarte mult la accelerarea lui. Da, există accelerare în acest proces dar nu există scurtături, sărituri peste anumite etape. O foarte bună metodă de accelerare a evoluției o puteți găsi în tehnicile și practicile Yoga.

Sacrificiul legat de Paște are și conotația primului născut, după înviere. Însă, regretăm, dar aceasta nu este decât o poveste, departe de original. Aceasta deoarece, de-a lungul vremii, capii bisericilor au modificat faptele așa cum le-a convenit lor. 
Primul fiu născut este un alt nume dat celui care a contestat vehement iubirea necondiționată a Creatorului. Oricine care a ales întunericul mai presus de lumină va fi lovit și trimis înapoi în alambicul Creație, în această perioadă. 

Acesta a fost momentul manifestării influxurilor care s-au produs în Egipt, precum și perioada celei de a 18-a dinastii din Egipt, pe timpul lui Akhenaton. 
Totodată, perioada semnifică aspectul lui Sananda ca regele Tut [Nota C.M.: khaton Tut-ankh-Aton (n. 1341 î.Hr. - d. 1323 î.Hr.)]. 
A fost, de asemenea, acel ciclu existențial al Pământului, numit Treta Yuga, care a durat mai multe mii de ani. 

O mare parte a istoriei voastre a fost eliminată, după cum se poate observa din ruinele unor orașe unde au mai rămas ici și colo sculpturi în piatră, heroglife etc.
În acea perioadă Mama Sekhmet trăia pe Pământ.
Mai spunem că Paștele a reprezentat, de-a lungul timpului, o modalitate de ascensiune, de înălțare a ființelor umane. Exista obiceiul ca de Paște, de-asupra tocului ușii de la intrarea caselor, să se aplice un marcaj care atesta faptul că locuitorii acelei case respectă cu mai mare strictețe Marile Învățături Divine. 

Paștele a fost darul de Eliberare dat evreilor. Încercarea de ascensionare a Pământului în timpul vieții lui Moise nu a avut succes și nici în perioada cât aspectul Iisus al lui Sananda, trăia pe Pământ. Totul s-a datorat nivelului foarte scăzut al conștiinței pământenilor de atunci și influenței nefaste a Cabalei, care reușise să pună stăpânire pe planetă. O parte din membrii de atunci ai Cabalei se află în viață și acum pe Pământ și au făcut multe greutăți procesului de Înălțare.

Există, de asemenea, povești în existența îndepărtată a planetei a civilizațiilor  Annunaki și Nefilimi, Gianților și Griilor.

În vremurile actuale, Comandamentul Ashtar nu mai tolerează astfel de intruziuni, care au afectat mult în trecut evoluția civilizației pământene. Din Comandamentul Ashtar fac parte reprezentanți ai mai multor rase de extratereștri, veniți din diverse locuri ale Galaxiei voastre. Cei care cândva au făcut rău planetei Pământ nu fac parte din cei pe care-i coordonează Ashtar. În Comandament sunt cooptate doar rase cu un înalt nivel civilizațional, și care au multă iubire și înțelegere față de rasa umană. 
Un procent important, de cca 90%, dintre speciile inteligente trăitoare în Calea Lactee, au aspect și comportament uman, sau aproape uman. Oamenii voștri de știință i-au numit ființe umanoide.

Toți oamenii de pe planeta voastră au un ADN comun sau destul de asemănător. Acesta a fost și motivul pentru care au existat unii extratereștrii, rău intenționați, care au venit pe planeta voastră  pentru a preleva mostre de ADN uman (dar și de la alte viețuitoare). Printre cei supuși testelor au fost  femei, copii, bărbați, animale, minerale și plante. Multe, mai sigur, marea lor majoritate, mostrele s-au obținut fără acordul ființelor afectate. De multe ori, prelevarea probelor s-a făcut cu sacrificarea acelor ființe. Așa că, poveștile despre ființe umane sau animale dispărute sau sacrificate au plecat de la un adevăr. Sigur, au apărut multe exagerări dar și situații în care chiar pământenii au făcut experiențe pe ființe umane, pe care le-au sacrificat, dând apoi vina pe „extratereștri”. 

  Dragilor, marea majoritate a civilizațiilor extraterestre care vă monitorizează este foarte avansată spiritual și tehnologic. Educația și credința lor nu le-ar permite să facă ceva împotriva Legilor Universale. Ei doresc ca între toate ființele, plantele și mineralele să existe o relație armonioasă plină de respect și frumusețe.

  Trebuie spus că, de-a lungul vremii, civilizațiile care au acceptat principiile și comportamentul Cabalei Întunecate, s-au îndepărtat tot mai mult de Lumină și și-au diversificat practicile de acaparare a sufletelor.

Multe civilizații de pe diverse planete, inclusiv cea umană de pe Pământ, au fost înrobite de forțele întunericului. Din aceste motive, aceste civilizații au stagnat în evoluție sau chiar au regresat.

  În timpurile care au urmat, de-a lungul multor veacuri, distrugerile s-au ținut lanț și lumea a devenit din ce în ce mai oprimată. Între timp, Cabala și-a multiplicat și diversificat metodele prin care a convins din ce în ce mai multe ființe să i se supună. Înapoierea oamenilor i-a ajutat pe întunecați să convingă multe ființe umane că ei sunt veniți din viitorul umanității ca ființe superioare cărora nu ai cum să nu te supui. Aveau, desigur, și avantajul că ei, întunecații, veneau din civilizații avansate tehnologic, ceea ce, pentru băștinași, reprezenta un handicap de neînțeles și pe care l-au asociat cu puterea lui Dumnezeu.

  Noi, cei care am văzut cum întunecații au pervertit voința ființelor umane care și-au lăsat liberul arbitru dominat de întuneric, am ajuns, nu cu foarte multă vreme înainte (cca 70-80 de ani; n.m.), la convingerea că speranța redresării situației pe Pământ era compromisă. La această dezamăgitoare concluzie contribuiau și experiențele trecutului (perioada lui Moise și a lui Iisus) când umanitatea se dovedise a nu fi pregătită și capabilă să-i urmeze. 
Chiar și astăzi, când situația este complet schimbată în bine, influența Cabalei este încă importantă, deși există mult mai multe posibilități de informare corectă și de evitare a surselor media care servesc întunericul.
Multe dintre învățăturile venite de la ființele superioare sau cele celeste (Dumnezeu, arhangheli, îngeri, mari maeștri înălțați, avatari etc) nu sunt luate în seamă de o mare parte dintre voi, preferându-se a se da ascultare îndemnurilor marionetelor Cabalei. În aceste condiții, avem dreptul firesc de a vă întreba: ce alegeți? Încotro vă îndreptați?  Sananda, Mântuitorul, a făcut o promisiune sacră celor care au crezut și au încredere în El. Le-a promis că va veni ziua când va reveni pe Pământ în deplina Sa Măreție și Glorie. El nu a renunțat la acestă promisiune, deși omenirea încă nu a ajuns la nivelul la care s-ar impune. În ceea ce mă privește, am fost chemat pentru a ajuta la îndeplinirea acestei promisiuni. Cum este SUS așa va fi și JOS. 

  Pe Pământ există organisme care guvernează. Dar ele nu au fost capabile să evite războaiele și stările de beligeranță. Majoritatea acestor războaie se declanșează și se poartă pentru cucerirea de teritorii, de piețe de desfacere și de acaparare a bogățiilor.  S-au format și organizații care să-i protejeze pe cei mai slabi. Din păcate, eficiența lor este aleatoare. Dar alianțe se fac și între civilizațiile din Galaxii, din Universuri și chiar din Cosmos. Noi, de exemplu, am revenit în preajma Pământului deoarece, am constatat că lucrurile începuseră să se deterioreze.

Datorită neînțelegerilor și relelor intenții, 1/3 din întreaga Cale Lactee a fost distrusă de-a lungul existenței aceste galaxii. Pe Pământ, cel mai recent accident nuclear, care s-a produs la Fukushima, în urmă cu patru ani, a afectat mult viața din mediul marin de pe planeta voastră. Aceasta deoarece apele poluate au pătruns până spre miezul planetei, ajungând în cealaltă parte a globului. Noi ne-am implicat masiv în acțiunea de diminuare a pagubelor acestui holocaust, reușind să restrângem aria sa de propagare și să diminuăm o importantă parte din efecte. De zeci de ori efectele distructive ar fi fost mai mari, dacă civilizațiile extraterestre n-ar fi intervenit.

  Un alt aspect al preocupărilor Comandamentului Ashtar este cel legat de permanentele noastre încercări și insistențe pe lângă liderii voștri mondiali, pentru a găsi sau accepta soluții de salvare a ecosistemelor planetei, încetarea conflictelor armate și întărirea păcii mondiale. 
Multe s-ar rezolva dacă liderii voștri ar accepta să recunoască public existența noastră și bunele noastre intenții față de planetă și de umanitatea Pământului. Ne vom crește eforturile pentru a-l determina, de ex., pe președintele SUA, să anunțe populației planetei: "nu suntem singuri în Univers".

După această recunoaștere, guvernele Pământului ar putea colabora foarte strâns cu Guvernul Spațial Galactic Aliat în diverse chestiuni legate de însănătoșirea planetei voastre, de cea mai bună organizare socială, de economia nepoluantă, de mijloace de transport planetar și interplanetar etc. Știm cum trebuie procedat și avem o largă experiență în prelungirea vieții, în exploatarea și folosire în diverse domenii a energiei libere, a cărei sursă este infinită și nu v-ar costa nimic, după ce tehnologiile noastre ar fi aplicate.
 Ar putea fi abordate chestiunile legate de rămânerea ființelor umane în corp fizic, cu care să finalizeze procesul de Ascensionare, în dimensiuni superioare. Aceasta ar necesita o pregătire specială și finalizarea ciclurilor karmice naștere-moarte. Desigur, aceste transformări s-ar aplica doar celor doritori, înscriși deja în procesul de Înălțare. Cei care nu vor dori să renunțe la vechea lege a karmei vor fi ajutați să-și continue existența în dualitate, pe o planetă de densitate corespunzătoare sau pe Vechiul Pământ; aceasta prin trecerea prin moarte a corpului fizic.

  Dar există și chestiuni legate de limita de viață a Pământului. După cum majoritatea dintre voi cunoaște, toate corpurile cerești se află în expansiune. Această permanentă îndepărtare este din ce în ce mai accelerată. După multe milioane de ani, toate aceste corpuri își vor înceta existența. Există însă o tehnologie prin care galaxia Calea Lactee, ca de altfel orice alt sistem, poate fi adusă înapoi până aproape de punctul inițial de unde și-a început expansiunea, prelungindu-și viața, practic, nelimitat. În această tehnologie Pământul ar putea fi tractat de o centură de fotoni. 

Dragilor, Paștele v-a fost dat ca o modalitate de a vă accelera evoluția, prin grăbirea procesului de Ascensiune. De altfel, ÎNVIEREA este un aspect al Ascensiunii. 

  Pentru a restabili adevărul, trebuie să vă spun că IISUS NU A MURIT PE CRUCE. El a fost coborât în timp ce era doar inconștient, iar în mormânt, vindecători supranaturali i-au redat sănătatea, după care a fost urcat în Ceruri, cu propriul său corp. Acesta a fost doar unul dintre exemplele de „înălțare la Cer” în propriul corp. În prezent Iisus lucrează cu Guvernul Planetar și va fi activ cu ocazia debarcării noastre pe planetă. 

  Pe măsură ce eclipsa de Lună Plină aduce energii mai mari de la Alcyone pe Pământ, efectele încep să se facă resimțite. Dragilor, cu siguranță, aceasta arată că am câștigat, am ieșit învingători! Din experiența noastră îndelungată, cunoaștem că după această perioadă (n.m. care urmează eclipsei de Lună Plină care a avut loc de curând) momentele de satisfacție și de bucurie pe multiple planuri se vor înmulți iar faptele rele vor scădea ca frecvență și intensitate, în societatea voastră. Ne preocupăm, în continuare, să găsim modalitățile cele mai adecvate pentru a vă acorda sprijinul și asistența. Avem certitudinea, și vă rugăm s-o aveți și voi, că Pământul este nu numai salvat dar și într-un stadiu avansat de restaurare. El începe să strălucească tot mai intens în galaxie, așa cum de mult n-a mai făcut-o.

Nu uitați că voi niciodată nu veți fi lăsați singuri. Niciodată! Salutări! Eu sunt Ashtar care v-a transmis acest mesaj prin mijlocirea canalului uman Elizabeth Trutwin.
Nota channeler:

-   Ashtar este Comandantul suprem al forțelor Federației Galactice și se află în directa subordonare a Regelui Regilor.

-   Sananda (Iisus) și Ashtar au în responsabilitate acest univers, Nebadan.

-   Amiralul Lincor este șeful Flotei Stelare a Confederației Intergalactice ale celor 7 Universuri.

-   Când Pământul va ascensiona, va deveni cel de al 33-lea membru al Confederației Intergalactice a Lumilor. 

SURSA: http://CosmicAscension.org 

2 comentarii:

  1. va cer ajutor in protectie si curatare
    pe mine ma bate intunericul de 6 ani si nu ma scoate nimeni de aici. va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Propun cititorilor care doresc s-o ajute pe Nicoleta, să-i facă binecuvântări. Tehnica este următoarea: la o anumită oră din zi (vă propun ora 22,30, în noaptea de vineri, 10 aprilie. ac): în picioare, ochii fizici închiși,cu mâinile aduse la piept, ca pentru rugăciune. Spunem: Doamne Dumnezeule, Tată Ceresc și Suprem, cu umilință te implor, dacă ființa umană Nicoleta merită, miluiește-o, revărsând asupra ei, prin mine, GRAȚIA TA DIVINĂ. Facă-se voia Ta. Amin!
      Imediat după aceasta, ridicăm brațul drept la nivelul umărului, cu palma deschisă și îndreptată spre înainte, puțin orientată spre în sus. Ne imaginăm cum prin palma mâinii noastre drepte trimitem un fascicul de lumină alb-strălucitoare, care înconjoară și pătrunde trupul Nicoletei. Exercițiul va dura minim 5 minute. Revenim și spunem: Doamne Dumnezeule, îți mulțumesc pentru Grația acordată ființei umane Nicoleta. Amin!
      Vă amintesc că eficiența rugăciunii este mai mare dacă ea are loc simultan. Cei care consideră ora nepotrivită, pot face această invocație la o oră convenabilă.
      Mulțumesc! C.M.

      Ștergere