Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 15 martie 2015

Mesaj urgent pentru echipajul de la sol. Eclipsa totală de soare din 20 mart.2015 (II)

De la Galactici



Galacticii: Energiile care se trimit acum țin cont de tehnologiile vechi aflate în piramide și de necesitatea de a reduce impactul negativ asupra conștiinței colective a umanității. În esență, manevra care se face va semăna ca efect cu ceea ce s-a obținut prin introducerea în cetate a Calului Troian.  

Rezultanta acțiunilor ce urmează va fi evidențiată de ponderea în manifestarea simultană a energiilor numite „întunecate” și a celor numite generic „Lumină”.
Practic, aceasta înseamnă că s-ar produce un fel de alunecare" înapoi a omenirii în matricea" care asigură pacificarea", evitându-se astfel o catastrofă provocată de evenimentele care urmează să aibă loc în realitatea voastră.
Acum, că suntem în afara acestui coridor, cei care au alunecat într-adevăr înapoi în cochiliile matriciale vor trebui scoși de acolo dar, de această dată, vor fi ajutați să facă un salt uriaș înainte, pentru ca niciodată să nu mai existe pericolul revenirii în acea matcă a stagnării și promiscuității. Pentru că planeta voastră trece, de asemenea, printr-o schimbare masivă și profundă a conștiinței, fluxuri energetice de diferite lungimi de undă vor opera simultan într-un spectru frecvențial de mare rafinament și precizie, cu posibilități de acordare, asemănător cu ceea ce cunoașteți voi despre funcționarea unui aparat de radio, la care se selectează diferite posturi, dintr-o gamă anume de frecvențe.
A.M.: În comunicarea pe care am primit-o de la alianțele binevoitoare ale civilizațiilor din stele, ni se spune că ființele umane aflate în prezent pe Pământ  au fost deconectate de la  rețeaua  "băncilor de memorie" pentru a nu ne mai aminti ceea ce, de-a lungul vremii, am fost învățați să creăm anumite tipuri de realități, și am fost/suntem racordați la alte tipuri de memorie, cu ajutorul cărora vom fi capabili să ne creăm alte realități. Situația aceasta de vid de memorie, care apare în intervalul dintre vechiul prototip și noul prototip, adică atunci când primul s-a șters iar cel de al doilea nu a apărut încă, se va putea crea un fel de vid, incomod de suportat și, pentru unii, exasperant. Practic, va fi vorba de ciocnirea a două câmpuri energetice, destul de puternice și cu multe încrengături, care vor crea turbulențe ce vor avea un impact important dar diferit asupra indivizilor. Vor putea apărea diferite forme de neînțelegere, de iraționalitate, care se vor repercuta asupra relațiilor de familie sau din societate. Situația va persista până în luna aprilie ac. inclusiv. Alegerile și deciziile care se vor lua vor fi, într-un procent ridicat, inoportune și lipsite de o logică cât de cât riguroasă. Cu toate acestea, pe parcursul acestei perioade de turbulență energetică, cei care au învățat tehnicile de racordare la miezul planetei și menținerea unei stări adecvate de echilibru, vor trece peste această perioadă dificilă de încercări, obținând chiar succese remarcabile în realizarea proiectelor și în aprecierea pe care o vor primi în societate.
Încă o dată se va dovedi utilitatea deținerii de către fiecare ființă a Liberului Arbitru, și aceasta îi va oferi posibilitatea să aleagă binele sau rău, fără ca atitudinea și deciziile pe care le va lua să poată fi impuse de cineva din afară.
Sufletele care vor solicita asistență sau vor cere ajutor, îl vor primi fără a se îndatora și fără a-și crea o încărcătură karmică. Vor putea exista și dintre aceia care vor prefera să rămână la vechile tipare de gândire, cu care s-a operat multe milenii până acum. Perioada în discuție va fi propice și pentru ceea ce se poate numi ”pierderea identității”, stare prin care noi, lucrătorii de la sol, am trecut deja. Trezirea, amintirea a ceea ce suntem, de ce suntem aici, și faptul că aceasta este o platformă multidimensională, creată pentru a experimenta orice realitate dată la un moment dat în timp, sunt capacități care se capătă după ce s-a „făcut curățenie” în ființa totală. Ne vom aminti ulterior că suntem înzestrați cu înțelegerea și puterea de a transforma această realitate în orice formă de realitate dorim. Totul se rezumă la abilitatea noastră de a ne plasa într-un anumit domeniu de frecvență.
Galacticii: Să vedem acum cum vor influența toate aceste evenimente care vă așteaptă, comportamentul fiecărui TU, referindu-ne mai cu seamă la echipajele de la sol (Lucrătorii în Lumină). Cei mai mulți dintre voi vor primi o reactualizare urmată de ridicare cu o octavă, comparativ cu masa majoritară, neimplicată în acțiuni concrete și precise de facilitare a procesului de Ascensionare. 
Acest lucru este necesar să-l păstrați viu în conștiință, deoarece veți avea nevoie de el atunci când vă manifestați abilitățile de a ajuta la trezirea și ridicarea în frecvență a sufletelor care vă solicită sau acceptă sprijinul vostru.
Veți fi mereu cu câțiva pași înaintea altora, ceea ce înseamnă că, indiferent de natura câmpurilor energetice (negative sau pozitive) veți fi primi care veți interfera cu aceste energii. Rezultatele experimentărilor voastre vor servi drept model pentru cei care vin în urma voastră.

În ceea ce vă privește, va trebui ca mai întâi să vă asigurați înaintarea, fără a accepta să faceți popasuri impuse de necesitățile altora. Aceasta nu va fi o dovadă de egoism ci o asigurare că vă păstrați și vă consolidați capacitatea și puterea de a-i ajuta și pe cei care vă solicită aceasta. Trebuie să atingeți repede acel nivel al abilității, încât cel care vine la voi cu solicitări spirituale să fi primit deja ajutorul dorit, înainte ca solicitantul să apără în fața voastră.
A.M.: Ni se cere să ne asumăm responsabilitatea acțiunilor noastre, motiv pentru care orice decizie pe care o luăm va trebuie să poarte girul deplinei noastre încrederi. Ascultați-vă intuiția și acordați atenție în fiecare zi, în fiecare moment, micilor detalii care, pentru alții, ar putea trece neobservate. Reflectați la tot ceea ce urmează să întreprindeți și nu vă lăsați deturnați de la gândirea și intuiția primară care au stat la baza acțiunii. 
În următoarele luni, în mod normal, și având în vedere ritmul în care se produc evenimentele și se realizează Programul Divin, ar trebui ca un procent foarte însemnat de ființe umane să devină capabile să-și transpună intențiile și dorințele în realitate palpabilă. Condiția ca acestea să devină realități este menținerea voastră în echilibru și neacceptarea influenței perturbărilor din jur.
Când mă gândesc la tot ceea ce a avut loc și la tot ceea ce este pe cale să se producă, îmi imaginez planeta noastră ca pe o mare navă cosmică călătorind spre ACASĂ. 
 Zborul prin spații confruntă planeta și umanitatea cu diverse pericole de-a lungul drumului de întoarcere:  meteoriți, asteroizi, curenți de aer puternici, transformați în uragane, câmpuri magnetice puternice, care pot afecta viața sau integritatea sistemului. "Echipajul de la sol" se află aici pentru a interveni prompt, reparând stricăciunile și menținând „nava Pământ” pe direcția cea bună. În ciuda tuturor obstacolelor, „nava Pământ” înaintează, fiecare fază, fiecare poziție pe care o ocupă dându-ne prilejul de a cunoaște alte câmpuri energetice, alte realități. Este foarte important ca măcar să ne conservăm stadiul evolutiv la care am ajuns.
Ni se cere să încercăm să ne păstrăm permanent în momentul de ACUM. (Nota C.M.: aceasta înseamnă să „trăim momentul” să nu ne mai preocupe trecutul și nici viitorul. Desigur, nu înseamnă să nu ne mai facem proiecte sau să ne uităm cu desăvârșire trecutul, ci doar să nu ne ținem prezentul blocat cu problemele trecutului sau viitorului).
Ni se cere să acordăm atenție fiecărui mic detaliu care se manifestă în fața noastră, atitudinea noastră fiind mereu una deschisă, plină de iubire, lumină pace armonie și echilibru. 

 Din fericire suntem asistați „de sus” și din interior de Divinitate și de acele civilizații avansate ale universului cu care am avut cândva o istorie comună sau tangențe în devenirea noastră ca civilizație. Șansa noastră este, de asemenea, că planeta noastră este apărată efectiv de coliziuni cu corpuri venite din cosmos și ajunse în preajma noastră întâmplător sau pentru că au fost trimise spre noi cu intenție. 
Suntem informați că, deși mulți dintre noi refuză să coopereze, evoluția sistemului nostru planetar continuă cu din ce în ce mai mare viteză.
Vreau să menționez un fapt uimitor, care s-a produs în timp ce mă pregăteam să transmit acest mesaj. 


Ieșind din locuință, am privit cerul și am observat formațiunea noroasă din fotografie, care mi s-a părut remarcabilă: două piramide vaporoase ținute de un înger, un simbol al infinitului și un heruvim (observabil dacă măriți suficient imaginea). Am interpretat această imagine ca simbolizând infinitele noastre posibilități și prezența din abundență a unor energii sosite pentru a ne ajuta.
În comunicarea primită, s-a făcut referire și la copiii care se nasc în acestă perioadă sau care au o vârstă foarte fragedă. Mulți dintre aceștia sunt copiii Lucrătorilor în Lumină activi, la acest moment pe planetă. Acești copii sunt entități stelare care se identifică cu istoria actuală și cea în formare a Pământului. Este vorba de o Nouă Conștiință reprezentând rezultanta dintre triunghiul format de Conștiința Christică, Conștiința UNIMII și Conștiința creaturilor pure, caracterizate prin echilibru, armonie, pace, acceptare, răbdare, înțelegere necondiționată, iubire.
În lumea noastră vor avea loc multe și profunde schimbări iar procesul acesta este demarat deja de câtăva vreme. Pe anumite site-uri de încredere apar multe știri despre multiplele noutăți și modificări, trecute cu vederea de mass-media interesată și manipulatoare. 
În toate domeniile se produc modificări și se fac progrese: în medicină, știință, tehnologie, spiritualitate, muzică, arte, chiar și în politică. Totul se schimbă. Modificările apar mai întâi la nivel micro și, ulterior, la nivel macro.
Toate schimbările care au loc, în orice domeniu, se repercutează și asupra organismelor noastre. Suntem una cu mediul în care trăim, cu planeta care ne găzduiește, cu universul din care venim. 
Suntem acum pe planeta Pământ, mâine (adică în viața viitoare) vom fi, poate, altundeva. Nu are importanță, căci compoziția noastră este aceeași cu cea a universului și cosmosului. Într-nu fel, putem spune că suntem ACASĂ oriunde ne-am afla.
 Dar sursa și sprijinul nostru actual este planeta Pământ. Ea ne-a primit și ne hrănește cu iubire și generozitate. Asta înseamnă că Mama Pământ ne oferă și din darurile ei pe care le putem folosi pentru a ne susține propria evoluție. De ex., vă indic a utiliza cristalele naturale care pot ajuta la corectarea și îmbunătățirea câmpului auric, la activarea chakrelor, la vindecări psihice și fizice.  În perioada 20 martie – sept. 2015, țineți lângă voi sau purtați pe corp cristale naturale, cele care sunt adecvate zodiei căreia-i aparțineți.
(va urma ultima parte)
SURSA: https://sacredascensionmerkaba.wordpress.com

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu