Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 2 martie 2015

Fantasticul TU


Mesaj de la Melchizedek
Traducere Const. Mihăilescu
(1 mart.2015; by Julie Mille)


 Indiferent de ceea ce cineva a spus despre tine, indiferent ce s-ar putea crede despre tine, nu este nimic în neregulă cu tine. 
Cât de des ai crezut că ai greșit ceva, cât de frecvent te-ai necăjit că nu ești în măsură să faci ceea ce alții pot, că nu ai un nivel de înțelegere suficient de înalt pentru ca să poți spune că faci parte dintre cei care se situează la vârful înțelegerii mentale și spirituale? Când începi să te simți copleșit și nesigur, amintește-ți că, de fapt, nimic nu e în neregulă cu tine. Oricum, tu ești fantastic. Spune-ți asta cu voce tare, suficient de tare pentru ca să te auzi.  Da, nimic nu este în neregulă cu tine. La început te vei simți inconfortabil, spunându-ți că ești perfect; asta pentru că seamănă a infatuare, a egou exacerbat. Repetându-ți, vei începe să accepți că reprezinți perfecțiunea pe care ți-a acordat-o Creatorul, și te vei simți din ce în ce mai bine, mai în „pielea” ta.
Tu ești un copil prețios al lui Dumnezeu deoarece ești cu adevărat unic. Nicăieri nu vei mai găsi un altul absolut identic cu tine.
Poate-ți va trebui ceva timp în care să accepți ideea că ești unic și tot atât de prețios precum oricine altcineva. Locul pe care-l ocupi tu în univers este NUMAI AL TĂU. N-ai de ce să te compari cu altă ființă. Ea, oricare ar fi ea, reprezintă un patent diferit de ceea ce reprezinți tu. Perfecțiunea pe care urmărești s-o obții nu va fi niciodată rezultatul însușirii „bunului” altcuiva. 
Poate că, luat cu treburile cotidiene, cu problemele pe care ți le aduce viața, n-ai avut suficient timp să te întorci la tine, să te aprofundezi. Din acest motiv, nici nu ai reușit să te vezi în adevărata ta măreție.
Când îți spui: „nu e nimic în neregulă cu mine", ce înseamnă această afirmație pentru tine? Dragii mei, copii prețioși ai lui Dumnezeu, voi sunteți suficient de buni, sunteți ființe vrednice de laudă și de iubire. Nu există ființă pe această planetă care să nu aibă defecte; dar aceste defecte sunt ipostaze pe care vi le-ați ales și vi le-ați acceptat pentru a avea un anume fel de experiențe care vă vor ajuta să vă îmbogățiți cunoașterea. Acceptați paradoxul că acolo unde nu domnește perfecțiunea, totul este perfect.

Dacă ți-ai propus să-ți îmbunătățești condiția și amplasamentul social, mai întâi trebuie să-ți modifici modul de gândire astfel încât să discerni cât mai bine la care activitate, la care acțiune ar trebui să renunți. Sigur există ceva cu care te-ai obișnuit, care ți-a intrat în reflex, dar care, fără să conștientizezi, te sabotează. 
Pe lângă gândurile pozitive există în fiecare dintre voi și o oarecare doză de gânduri negative. Majoritatea dintre ”fructele” gândurilor sau „apucăturilor” negative, se manifestă, mai de vreme sau mai târziu, în corpul tău fizic sau mental. Mai toate erupțiile care apar la nivel cutanat sau în organele interne, sunt consecințe ale gândurilor neconforme, ale obsesiilor care sapă la baza stării tale de sănătate fizică sau psihică. Nu respingeți cu ură „aparițiile nedorite”, acceptați că ele nu au venit întâmplător în viața voastră. Ele sunt niște mesageri care vor să vă spună ceva. Din acest motiv, prima voastră reacție nu trebuie să fie una de respingere ci de acceptare, de interes față de darul pe care vi l-au adus. Căutați să înțelegeți acest dar, faceți din el un aliat. 
Amintește-și că tu ești creație a lui Dumnezeu și că El n-ar fi putut face nicio greșeală, când te-a zămislit. Dacă Dumnezeu sau Creatorul ar face o singură eroare, întregul Edificiu al Creației s-ar nărui.
În calitatea voastră de unicate, voi nu puteți semăna ca două picături, nu puteți avea aceleași calități, aceleași abilități sau defecte. Diversitatea stă la baza întregii Creații. Deși aveți aceeași sursă, toți sunteți diferiți. Monotonia nu este o caracteristică a Creației. 
 Chiar corpul vostru se modifică de la o zi la alta, astfel că voi apăreți mereu în altă ipostază. Tu, cel de astăzi, nu mai ești exact cel de ieri iar cel de mâine va fi diferit de tine. Sunteți aspecte diferite ale aceleiași ființe. O știți și voi: la 40 de ani nu vei mai arăta și nici gândi la fel cu cel care erai la vârsta de 20 de ani. Bagajul de cunoaștere se tot mută dintr-un aspect în altul și asta face ca esența să se acumuleze și să se sedimenteze pentru ca peste eoni, când vei reveni ACASĂ, să fii încărcat de daruri pe care să le depui la picioarele Creatorului.
Din momentul în care ai venit pe lume, nimic nu a fost în neregulă cu tine. 

Nu poți da vina pe nimeni pentru felul cum arăți sau cum gândești. Toate au fost și sunt alegerile tale. Ai încredere în tine căci tu ești propriul tău maestru și nu puteai greși atunci ți-ai făcut programul de viață cu care ai venit. 
 Din câmpul infinit de energie, ai luat atâta câtă ți-a trebuit pentru a-ți termina lucrarea. Lumina din tine îți este asigurată de acea pâlpâire ruptă din iubirea Creatorului, numită spirit. Tot ceea ce faci este luminat de scânteia Dumnezeului din tine. Liberul tău arbitru este de neatins, și el este dovada că ai fost de la început lăsat liber.
  
Dumnezeu face tot ceea ce hotărăști tu, acțiuni bune sau rele. Când alegi cu inima, când o faci cu Iubire Divină, Dumnezeu se bucură și râde alături de tine. Când alegerile tale îți aduc lacrimi și suferință, Dumnezeu suferă și plânge alături de tine. 
Știu, tu ai prefera ca atunci când ai ales suferința sau nedumnezeirea, Dumnezeu să-ți dea peste mână, să te oprească și să-ți corecteze acțiunea.
N-o va face căci altfel tu n-ai mai fi liber, iar liberul tău arbitru ar fi manipulat. Lumina din sufletul și inima ta îți arată mereu ce ar trebui să faci, dar hotărârea de a face într-un fel sau altul îți aparține.

 Este incredibil de important ca tu să te accepți și să te iubești așa cum ești.  Când vei fi în stare să te accepți în totalitate și pe deplin, atunci îți va fi mai ușor să-ți corectezi erorile, și vei face din ce în ce mai puține acțiuni care nu-ți servesc. O asemenea atitudine te va ajuta să-ți schimbi viața, să o faci mai luminoasă și mai fericită. Vei simți că ești mai plin de iubire și de compasiune față te întreaga creație. Cu cât te iubești așa cum ești, cu atât te vei muta mai aproape de Dumnezeu.
Sinele tău te va ajuta să afli cine ești tu cu adevărat.

Această aventură dragilor, vă va ține ocupați toată viața, căci cunoașterea Sinelui vostru este o călătorie continuă care reunește inima și sufletul pentru binele și confortul vostru interior și exterior.

Când ești în pace cu toată ființa ta, atunci, cu siguranță, îți vei găsi fericirea și echilibrul. Pacea și liniștea te vor ajuta să înțelegi că nimic nu este în neregulă cu tine, și că nu te-ai rătăcit.

Voi vă explorați viitorul cu propriul vostru adevăr. Cu cât această „unealtă” este mai adaptată priceperii și abilităților voastre de penetrare, cu atât înaintarea voastră va fi mai eficientă. În munca voastră exploratorie puteți descoperi obiecte de valoare sau fără valoare. Ele sunt așezate în calea voastră pentru a vă aminti de experiențele trecutului și de obiectivele căii pe care mergeți. Puteți astfel evita repetarea unor alegeri nepotrivite, care nu vă servesc, sau puteți descoperi exact ceea ce aveați nevoie pentru a face pasul următor.
Amintiți-vă că dacă Dumnezeu vă iubește așa cum sunteți, ar fi absurd și nepotrivit ca voi să-i contestați deciziile, printr-o atitudine de respingere a voastră înșivă. Este atât de simplu!
O schimbare a felului în care gândești, despre tine sau despre oricine altcineva, poate aduce modificări importante în modul în care te simți.
Când înveți să te iubești cu adevărat și să te accepți, atunci, întreaga lume se deschide în jurul tău, motivele de bucurie se apropie de tine iar pacea pune stăpânire pe ființa ta.

Nu contează dacă procesul de gândire devine mai lent cu înaintarea în vârstă, nu contează că starea de sănătate nu mai este precum cea de la 20 de ani, nu contează că forța fizică s-a împuținat, dacă starea ta de spirit este plină de lumină și încredere în dăinuirea ta nelimitată. Nimic nu este greșit din ceea ce se se întâmplă acum cu tine.   
 Când constați că ceea ce ai ales ca acțiune, gândire, manifestare, în general, nu ți se (mai) potrivește, fă o altă alegere, alege ceva diferit. 
Înainte de a oferi iubire și înțelegere altora, faceți asta pentru voi înșivă.
Iubiții mei, călătoria voastră va fi în viitor mult mai luminoasă, ca o consecință directă a eforturilor pe care le-ați făcut, pe calea înălțării voastre. 
 EU SUNT Melchizedek ...
 


http://lightworkers.org/channeling

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu