Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 14 februarie 2015

Cum vă puteți stabiliza energiile


Mesaj de la Hathori.

Anna Merkaba)
Traducere Const. Mihăilescu


Salutări la toată lumea!

Înainte de a începe canalizarea, aș dori să adaug o notă personală.

Am discutat acest lucru în mesajul meu precedent către voi și anume despre faptul că, în prezent, noi trecem printr-un "coridor de siguranță" de al cărui capăt ne apropiem. Coroborat cu această etapă am început să primesc, din nou, mai multe mesaje din planul eteric, cele mai importante fiind trimise către noi de Hathori. Consider că aceste mesaje sunt deosebit de importante pentru omenire prin înțelegerea și chiar primirea unor imagini despre ceea ce se întâmplă cu adevărat acum în sistemul nostru planetar. Un obiectiv prioritar al acestor mesaje este acela de a ne învăța ce trebuie să facem pentru a ne echilibra energiile.
Înainte de a primi mesajul de mai jos, am fost tentată și chiar atrasă (obsedată) să-mi plasez o piatră prețioasă de citrin (n.m.: cuarț de culoare galbenă) în buric. Intuitiv, mi s-a explicat că trebuie să fac acest lucru pentru a-mi proteja portalul energetic din plexul solar. Acum înțeleg de ce.
Cu toții avem diferite puncte pe corpul nostru, care au receptori energetici prin care recepționăm informații din univers. Aceste puncte se numesc portaluri sau chakre. Un asemenea portal se află în zona ombilicului. El este specializat în recepționarea energiilor cosmice dintr-o anumită bandă de frecvență. Această chakră ne ajută să ne recăpătăm echilibrul, să ne reglăm problemele digestive etc. Când anumite energii sunt captate de acești centri de forță, putem avea unele simptome. Putem amplifica, de asemenea,  capacitatea de recepție a unei chakre, dacă plasăm în zona respectivă un anume cristal, o anume piatră prețioasă sau semiprețioasă (Nota C.M.: mai precis, acea piatră care se încadrează în spectrul de frecvență al portalului respectiv. Practic, are loc un fenomen de rezonanță, care provoacă amplificarea semnalelor recepționate). Aceasta ajută și la echilibrarea energetică a porții respective, cu efecte benefice asupra ființei, atât partea sa materială cât și cea spirituală.
În ceea ce mă privește, dacă în ultima perioadă apăruse o stare de disconfort, care privea mai ales abdomenul, după aplicarea în zona ombilicală a unei pietre de citrin, mi-am regăsit starea de echilibru și mi-au dispărut stările de disconfort.

După acest mesaj, voi prezenta mai pe larg proprietățile fiecăreia dintre substanțele menționate în mesajul pe care l-am primit de la Hathori. Aș dori, de asemenea, vă reamintesc că pe blogul meu Sacru Ascensiune Merkaba.com puteți găsi diverse tehnici de compensare și de protecție despre care eu vorbesc frecvent.
(Pentru aceia dintre voi care au instrumentele Natalya Ankh-lui, puteți folosi Zeița Vortex cu, discul Sephirot / Serafim.)

Încă o dată, folosirea în această perioadă a citrinului este extrem de importantă. Dacă aveți posibilitate, procurați-l și purtați-l în apropierea ombilicului, fixat cu o bandă adezivă, de exemplu. Când faceți baie, vă sugerez să țineți în cadă o piatră de citrin care, prin frecvențele de compensare pe care le emite, va avea un rol benefic asupra corpului vostru. De asemenea, este foarte indicat să purtați acest cristal și când lucrați pe calculator, pentru protecție la radiații.
Vă sugerez să utilizați oricare dintre pietrele menționate în prezentul channeling de Hathori.

În timp ce vă comunicam cele de mai sus, am primit următorul  mesaj:
Hathorii
Purificarea Atlantidei s-a făcut înainte de utilizarea acestui teritoriu de către civilizațiile extraterestre, deci înainte de coborârea lor finală pe planetă, în vederea stabilizării pe acest ținut. În prezent are loc, de asemenea, o purificare cosmică a Atlantidei, înainte de ridicarea ei la suprafață.

Structura realității voastre pământești, inclusiv a planetei și tuturor ființelor care-și au acum reședința pe Pământ, trece printr-o restructurare completă la nivel molecular, astfel încât să devină capabilă să ancoreze noile energii care vin din îndepărtatul Cosmos, de la diversele stele sau conglomerate stelare..      

Harta de odinioară a dispunerii stelelor se reface acum, pentru a repeta alinierea de atunci, astfel încât planeta voastră să primească din nou energiile eterice de atunci.

Acum energiile vechi sunt ridicare de pe Gaia, transportate în eter și transmutate pentru ca planeta și sistemul planetar să fie vindecate. Ciocnirea energiilor vechi și noi produce un efect de undă care trimite turbioane și valuri de diferite grade de intensitate și amploare care-i afectează pe toți locuitorii planetei dar și pe cei care locuiesc în toate tărâmurile creației. (Nota C.M.: vedem ,deci, că ceea ce se întâmplă acum pe Pământ este resimțit energetic, și nu numai, în întregul nostru univers, poate chiar în Cosmos). Se poate înțelege de aici, de ce și cât de important este pentru întreaga creație ceea ce se întâmplă acum pe planeta voastră.
Ca o consecință: toate civilizațiile sunt interesate în restabilirea echilibrului general, afectat de haosul momentan și lipsa de echilibru de la voi.

Echilibrele se recapătă prin tehnici de curățare și purificare a diverselor zone geografice și a corpului ființelor afectate. 
O importantă metodă de curățare este cea în care se utilizează diverse pietre prețioase, cum ar fi: citrinul, malahitul, meteoritul, cohosh negru (esența vibrațională), shungitul și smaraldul. Acestea sunt pietrele și esențele utilizate acum sau necesar a fi folosite în viitorul apropiat. Cu ajutorul lor vă veți putea reechilibra energiile în prezent și în săptămânile care vor urma.

Puneți aceste pietre pe corpul vostru, oriunde aveți o senzație de furnicături, oriunde simțiți că a apărut un dezechilibru în corpul vostru. Folosirea acestor pietre vă va ajuta să evitați în mare măsură efectele valurilor energetice venite din univers și care vă lovesc. Ele vă vor ajuta să vă purificați corpul de vechile energii, care au devenit adevărate toxine și care vă fac să nu vă simțiți confortabil. Nu putem accentua suficient de mult cât de important este să folosiți această perioadă de purificare, prin diversele metode pe care le cunoașteți, între care cea descrisă mai sus și în care se folosesc pietre prețioase sau semiprețioase.
Asta este tot ceea ce aveam să vă transmitem în această comunicare. Vă iubim. Noi suntem cu voi
La revedere, pentru acum.
 Hathorii
=========================================================
Așa cum a promis, aș dori să fac referire la pietrele menționate de Hathori. Puteți achiziționa aceste pietre și de la adresa  http://pegasusproductsshop.com sau de oriunde altundeva.

Deși s-a vorbit de minerale, voi începe cu esența florilor de Black Cohosh (Vă rugăm să rețineți este vorba despre esența acestor flori nu de tinctura obținută din aceste plante), în conformitate cu Fessflowers.com
Potențialul florilor de Black Cohosh în vindecarea sufletului a fost menționat prima oară de către Matthew Wood în cartea sa  Șapte plante aromatice, plante ca profesori. El a indicat efectul magnetic al plantei care de multe ori a servit obținerii dominației și subjugării voinței indivizilor. Administrat excesiv, poate provoca congestie și creșterea tensiunii. Experiența noastră în utilizarea unor flori din familia Buttercup a arătat ca poate fi asociată cu reacția sufletului și forța psihică. La Cohoshul negru avem de a face cu o polaritate remarcabilă între ceea ce este ascuns sub pământ și ceea ce este iese la lumină. Rădăcina are aspect noduros și întunecat și are efecte asupra stării emoționale și psihice. Prin contrast, floarea este o adevărată explozie de alb pur crescută pe o tulpină verticală. Cu o poziție parcă plină de demnitate, ea stă drept între cere și pământ.   

Utilizarea esenței florilor Black Cohosh, poate accentua individualitatea noastră spirituală, poate avea efecte benefice asupra stării noastre emoționale, transformând energia întunecată cu care eventual ne-am confrunta într-o forță pozitivă, creatoare   
Malachitul: Din cartea “Individual Gem Elixirs by Gurudas” aflăm că este indicat în tratamentul unor boli precum autismul, dislexie, epilepsie, neurologice.
Sub forma unui elixir, stimulează aptitudinile de vindecare ale persoanelor fizice, ajutând la trezirea naturii lor altruiste. Acest lucru crește inspirația vindecătorului în găsirea și indicarea unor remedii. Această însușire se dezvoltă deoarece malachitul deschide chakra inimii, stimulează sistemul circulator și ajută la alinierea câmpului eteric. In plus, a treia chakra (manipura) este echilibrată, ceea ce face să se îmbunătățească starea generală a ființei. Este util mai ales în perioada postului, când predispoziția sufletească a individului spre aspectele spirituale este mai bine pusă în valoare.
Meteoritul: din cartea “Individual Gem Elixirs by Gurudas” aflăm că mulți meteoriți provin din Maldek (Nota C.M.: Maldek a fost o planetă a sistemului nostru solar aflată între Martie și Jupiter. Era locuită de o specie umanoidă. La fel ca planeta Apex, Maldek a fost distrusă în urma izbucnirii unui război nuclear. Asteroidul Belt dintre Marte și Jupiter ar fi rămășițe din Maldek. Această planetă a existat în zona cunoscută în prezent de oamenii de stiință ca fiind centura de asteroizi dintre Marte și Jupiter. Această civilizație atinsese un nivel de dezvoltare tehnologică mai înalt decât cel pe care l-a atins Pământul în epoca de maximă înflorire - perioadă de dezvoltare a Atlantidei. Aceasta ar explica existența unei legături karmice între Pământ și Maldek. Există și o variantă diferită, elaborată de cercetătorul Stikin, pe care o puteți găsi expusă în articolul „Epopeea creării sistemului nostru solar”, de pe ascensiuneaspiritului.blogspot.com).
Ca elixir, această substanță specială, are capacitatea de a stimula comunicarea prin fondul genetic cu civilizațiile extraterestre. Oricum, fiecare individ are origini stelare și multiple vieți anterioare în alte lumi. Meteoritul ajută la acordarea ființelor umane la viețile anterioare de pe alte planete, din diferitele constelații. Purtarea acestui minereu crește nivelul de conștientizare și sentimentul de unitate cu ființele extraterestre. Prin el, oamenii pot învăța să comunice telepatic cu persoane fizice de pe planetă sau cu cele extraterestre, aflate în nave cosmice (OZN) sau pe planete din diverse locuri ale universului. Această piatră îndeplinește rolul de amplificator al gândurilor.
Shungitul: (detalii pe http://meanings.crystalsandjewelry.com /shungite). 
Shungitul are proprietăți de conductivitate electrică. Una dintre cele mai notabile utilizări ale acestui mineral este protecție împotriva radiațiilor electromagnetice produse de aparatura electronică (televizoare, calculatoare, cuptoare cu microunde, telefoane mobile etc.)  
Efectul de ecranare asigurat de shungit oferă corpului posibilitatea de a recepționa diferite energii vindecătoare.
Shungitul este folosit de mulți pentru purificarea corpului. Adesea este folosit pentru purificarea apei potabile, sau celei folosită la îmbăierea corpului și vindecarea de diferite afecțiuni. Este, de asemenea, energizant. Era folosit încă pe vremea țarului Petru cel Mare, recunoscându-i-se proprietățile vindecătoare (Nota C.M.: la noi, se poate procura din comerț sub formă de bucăți de lespede de shungit sau filtre de apă în care elementul activ este piatra de shungit)
Shungitul este o piatră excelentă cu utilizare în muncă magicienilor și misticilor. Ajută la curățarea aurei și creșterea luminozității acesteia. Este un foarte bun protector, nu numai în plan fizic ci și în cel psihic. Se spune că are efecte împotriva deochiului și energiilor negative.

Shungitul are efect calmant și relaxant, dacă se află în proximitatea cuiva sau este purtat pe corp. Se explică acest efect prin însușirea pe care o are shungitul de a respinge energiile negative.
Mai este folosit la vindecarea sistemul imunitar, creșterea părului, boli care produc deformații, ca antioxidant, în lupta împotriva radicalilor liberi, a cancerului, artritei reumatice, osteoartrita, tulburări musculo-scheletice, boli de ficat, boli de rinichi, probleme gastro-intestinale, dureri de cap, insomnie, echilibrarea tensiunii arteriale, probleme respiratorii, anti-inflamator, anti-bacterian, ameliorarea durerii, vindecarea rapidă, convalescență. Este considerat de mulți a fi o piatră miraculoasă de vindecare. Energiile și efectul său se transmit în corp prin chakra bazei (Nota C.M.: muladhara, localizată între anus și sex).
Emeraldul. Din cartea " Individual Gem Elixirs by Gurudas " aflăm că acest mineral stimulează mișcarea și ajută acțiunea clorofilei în sânge; este asociat cu liniștea. Prezența lui asigură starea de calm. Unii atribuie acestuia un rol important în combaterea tulburărilor circulatorii și neurologice.
Ca elixir, întărește inima, rinichii, ficatul și pancreasul. Vertebrelor asociate funcțiunilor inimii și pancreasului li se îmbunătățește starea de sănătate și funcționalitate. Inima este întărită pentru a face față creșterii nivelului de toxine care se varsă în sistemul sangvin, în special la eliminarea toxinelor din mușchi. Acesta este motivul pentru care poate apărea o accelerare a pulsului. Rinichii elimina toxicitate mărită atunci când apar sentimente de teamă, de frică.

Emeraldul are efecte benefice în vindecarea bolilor de piele și are un anumit impact asupra sistemului limfatic. Este indicat ca adjuvant la vindecarea bolilor de inima și rinichi, precum și în caz de sifilis, precum și la înlăturarea efectelor produselor petrochimice. Este un bun relaxant.
Echilibrează chakra inimii (anahata), care este poarta prin care acționează în raport cu corpul uman. Ajută la echilibrarea corpurilor eteric, astral și emoțional contribuind la alinierea lor. Prin toate acestea, emeraldul stabilizează personalitatea și echilibrarea câmpurilor onirice. Acesta stabilizează, de asemenea, corpul astral și, în general, crește facultățile psihice și ale clarvederii. Emeraldul echilibrează inima și consolidează meridianele rinichilor.

Citrinele: Din cartea "Individual Gem Elixirs by Gurudas”, citrinele au fost asociate mult timp cu activarea puterile mentale. Ele ajută la disciplinarea minții, un control mai mare asupra emoțiilor, precum și formarea și elaborarea formelor de gândire. Direct sau indirect, citrinele au o influență asupra inimii, rinichilor, ficatului și mușchilor
 La nivel celular, putem vorbi de stimularea și regenerarea țesuturilor în întregul corp. Nu se poate vorbi de o regenerare completă în sistemul circulator, dacă nu ne referim în special la celulele roșii și albe, cu o ușoară influență și asupra sistemului limfatic și refacerea celulelor țesuturilor creierului. 
Acest elixir elimină, în special toxemia din organism, cum ar fi în cazul de peritonită sau cangrenă. Citrinele poat fi, de asemenea, indicate în toxemia intestinală, atunci când organismul începe, din diferite cauze, să producă toxine.
Citrinele stimulează vindecarea generală a corpului psihic. Toate formele radiației de fond, dar și iradierilor cu radiu, sunt tratabile cu citrin. Nutrienții antitoxici, cum ar fi vitaminele A, C, E, seleniu și zincul sunt mai bine asimilați în prezența citrinelor.
Tentațiile suicidare sunt atenuate de influența citrinului.

Ca un amplificator al gândurilor, citrinul ar trebui folosit în efectuarea meditațiilor care urmăresc întinerirea formei fizice și eliminarea formelor de gândire toxice. Citrinele ajută la restimularea încrederii în sine, cunoașterea adevărului interior, prin intensificarea legăturilor cu Sinele Superior. 
Crește alinierea între corpurile astral, emoțional, mental cu spiritul, prin meridianele nadis. Citrinele ajută la stimularea activării chakrei bazei, a inimii și a gâtului.
Citrinul poate fi purtat oriunde pe organism, dar este cel mai eficient atunci când este ținut în contact direct cu pielea, mai degrabă decât învelit într-un metal.
Vă mulțumesc pentru lectură. Vă iubesc pe toți. La revedere pentru acum.
Anna Merkaba
Sursa:  https://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu