Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 13 ianuarie 2015

SaLuSa, 9 ian.2015


Channeler:Mike Quinsey      

Traducerea: Const. Mihăilescu.

Există o sumedenie de semne care se manifestă în jurul vostru și care indică faptul că vă aflați în perioada unor schimbări foarte importante și decisive, schimbări care sunt legate inclusiv de vechi probleme care v-au afectat pe voi și lumea voastră timp de milenii. Omenirea se confruntă acum cu stări și condiții care devin intolerabile, și care vor continua până când vă veți decide să vă ocupați de rezolvarea lor în modul cel mai serios și responsabil. Soluții pașnice pot fi găsite, dar este nevoie de voință politică a celor care vă conduc, pentru a găsi și accepta rezolvări raționale și pe termen lung, pentru societatea umană. Trebuie să se înțeleagă că nu se mai poate continua să se meargă pe vechile căi. În unele țări va fi nevoie de schimbarea conducerilor statale, a guvernelor care nu renunță la  vechia paradigmă. O bună parte din aceste schimbări trebuie să fie inițiate de populație, de masa mare a celor care făuresc bunurile și care nu vor mai putea tolera jaful și fărădelegile celor aleși să le reprezinte interesele. Voi, cei mulți, aveți o putere pe care nu v-o puteți imagina, dacă vă uniți forțele. Când formele de gândire în vederea schimbării cresc, se crează un instrument extraordinar de puternic, căruia nimeni nu-i mai poate sta în cale. Aceste forme gând ale schimbării devin un adevărat tăvălug, care mătură tot ce i se opune. Pacea este starea către care lumea se îndreaptă și pe care vrea să o înfăptuiască. Întreaga voastră umanitate s-a săturat de confruntări, nedreptate și sărăcie. Din acest punct de vedere, lumea voastră a obosit. Dorința de pace devine un obiectiv general și pentru aceasta vor fi promovați acei lideri capabili și dornici să o înfăptuiască. 
Este adevărat că, așa cum spuneți voi „vechile obiceiuri și metehne dispar greu”, însă calea pe care mergeți acum nu dă nicio șansă revigorării tarelor trecutului.
A venit momentul când aveți nevoie să vă păstrați concentrarea pentru a vă îndeplini obiectivele individuale și colective. Concentrați-vă asupra realizării acestor obiective și amintiți-vă că lumea voastră este așa cum v-o creați. Când sunteți ferm angajați în îndeplinirea obiectivelor voastre, evenimentele care se produc în jurul vostru vă afectează mai puțin. Viața se va desfășura mai simplu și mai armonios.

Cu toate acestea, există destul de mulți dintre voi care vă stabiliți direcții de înaintare destul de diferite față de acelea care v-ar asigura un progres mai rapid și mai durabil. Ne referim la cei care, dintr-un motiv sau altul, nu reușesc să-și crească frecvența de vibrație și acest fapt le întârzie evoluția, le îngreunează sau chiar le compromite ascensiunea în acest ciclu. Sufletele au tendința de a se grupa în funcție de vibrațiile pe care le au, și asta le face să se simtă bine în grup.
 
Se prefigurează ca în viitorul destul de apropiat, să aveți parte de dezvăluiri din istoria voastră care încheie acum un ciclu de existență. Atunci veți înțelege că în drumul ascensiunii voastre au existat și perioade în care progresele au fost aproape inexistente, ca urmare a intervenției acelor forțe întunecate care nu aveau interes ca voi să progresați.
Perioada în care vă aflați va face ca multe dintre realizările care v-au fost refuzate până acum să le puteți obține mai repede, printr-un mare volum de recuperări. Veți începe să fiți mult mai sănătoși decât înainte, mai adaptați condițiilor de viață oferite de mediul înconjurător și mai puțin vulnerabili la schimbări climatice. Altfel spus, sănătatea voastră fizică și mentală va crește substanțial iar medicina nu va mai fi neputincioasă în fața afecțiunilor care s-au manifestat până acum și care păreau incurabile.

Din ce în ce mai multe tehnologii de cel mai înalt nivel, vă vor fi puse la dispoziție, fie prin creșterea explozivă a intuiției unora dintre voi (care vor inventa diverse tehnologii), fie veți primi asemenea tehnologii de la frații voștri din civilizațiile avansate ale universului. Asemenea tehnologii sunt pregătite de mai multă vreme pentru a vă fi oferite. Parțial ele v-au fost predate, dar, deși v-au intrat în posesie, nu sunt încă puse la dispoziție la nivel de masă, din cauza unor interese egoiste de grup (magnații umani care dețin monopolul asupra unor industrii poluante dar profitabile pentru ei). Situația actuală se va schimba radical imediat după ce energetica sistemului vostru planetar se va modifica suficient pentru ca nivelul de conștiință al societății să atingă valori acceptabile.
Aceste tehnologii vor accelera progresul vostru în Noua Eră, printre acestea numărându-se sistemele de depoluare și purificare a mediului (apă, aer, sol). Oceanele voastre vor înceta să mai fie enorme depozite de otrăvuri care decimează viața din ele. Proiectele noastre referitoare la revitalizarea planetei sunt de mult puse la punct și așteaptă să fie împlementate. Deci, vă rugăm nu disperați, indiferent de ceea ce vă oferă acum viața pe planeta voastră. Totul se desfășoară conform unui plan divin de mult conceput . Accelerarea împlementării lui depinde parțial și de dorința și acțiunile voastre.
Chiar începând cu anul 2015, mulți dintre voi veți constata o îmbunătățire a calității vieții. Sperăm ca acele condiții minime necesare de care aminteam, să fie îndeplinite cât mai curând pentru ca bunăstarea să se instaleze în casele voastre.
Repetăm că intenția noastră este de a vă influența creativitatea, cel puțin atât cât este necesar ca voi „să descoperiți și să inventați” repede și eficient un număr cât mai mare de tehnologii, care să ajute societatea umană și indivizii să progreseze. Prioritatea numărul unu este depoluarea planetei. Aceasta deoarece orice rezultat pozitiv nu poate fi obținut decât dacă există un grad suficient de puritate a mediului. Cerințele ce bază ale unei vieți armonioase și sănătoase nu pot exista decât atunci când orice formă de otrăvire dispare de pe planetă.

În prezent există mari diferențe între diferitele zone de pe planetă, în ceea ce privește condițiile de viață și gradul de poluare. Din păcate, se poate aprecia (și aceasta decurge din îndelungatele noastre determinări și analize) că aproape nu există pe Pământ un loc, o zonă, liberă de poluare. Cu regret, trebuie să o spunem că voi, pământenii, trăiți într-o imensă ladă de gunoi la care majoritatea dintre voi ați contribuit. Planeta voastră este realmente sufocată de deșeuri care nu numai că nu înfrumusețează, dar distrug viața.
Noua Epocă, Noua Lume care începe să fie edificată, nu poate apărea în haznalele planetei. Noi vă cerem să conștientizați acest adevăr și să acționați, cel puțin de acum înainte, în așa fel încât să contribuiți la curățarea stratului foarte gros de poluare materială și spirituală pe această minunată planetă pe care să o transformați în Multiubita Grădină a lui Dumnezeu.

Dragilor, în virtutea faptului că la reabilitarea planetei concură multe civilizații cărora Dumnezeu le-a încredințat această sarcină grandioasă, așteptați-vă ca în acest an pe Pământ să aibă loc evenimente majore, ele având drept scop obiectivele enumerate. Nu uitați că procesul de curățare, de purificare, cuprinde nu numai mediul înconjurător dar și ființele acestei planete (cu prioritate, omul). Gradualizarea acestor evenimente, dintre care unele vor fi destul de dure, ține cont de etapele Planului Divin, viteza necesară de înaintare spre dimensiunile înalte, sfârșitul acestui Ciclu Cosmic și relativele rămâneri în urmă ale sistemului planetar. Înțelegeți toate aceste manifestări ca pe o șansă care vi se oferă pentru ca viețile voastre viitoare să nu mai fie tributare Legii Karmei. Acum puteți arde tot balastul karmic pe care l-ați cărat în spate de-a lungul existențelor anterioare. Este bine să fiți conștienți și de faptul că încă mai există forțe ale întunericului care permanent încearcă să vă convingă să abandonați calea spre Lumină, spre dimensiuni superioare.


Sunt SaLuSa de pe Sirius, și sper să vă fi convins să împărtășiți entuziasmul nostru în legătură cu minunatele transformări care se întâmplă acum pe planeta voastră și în voi înșivă.

Vă reconfirmăm iminența contactului direct dintre civilizația voastră și civilizațiile universului, imediat ce condițiile energetice și de securitate vor fi fost îndeplinite.
 
Cele mai bune urări din partea celor aflați acum pe această enormă navă spațială, care vă monitorizează evoluția și vă asigură protecție.
SaLuSa

Sursa: http://spirittrainchronicles.com

2 comentarii:

  1. Namaste!Cum se numeste nava spatiala pe care se afla SALUSA?

    RăspundețiȘtergere
  2. NAMASTE....Ce bine ar fi ca macar umanitatea sa consnstientizeze de a-si face curatzenie in propria ograda pamant cu ocazia sosirii musafirilor nostril dragi. lA NOI ACASA ASA FACEM CAND STIM CA OASPETZI DE VAZA NE CALCA PRAGUL ????

    RăspundețiȘtergere